VIDEO: Antifa en Zwarte Blok vallen de politie aan tijdens de manifestatie voor de vrijheid in Brussel (23-01-2022)

Soros en de EU hebben een nieuwe tactiek en dat is om linkse extremisten zoals Antifa toe te voegen aan vreedzame protesten. Daarmee geven extremisten de politie een reden om vreedzame demonstranten aan te vallen en weg te jagen.

Door: 
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO: Antifa en Zwarte Blok vallen de politie aan tijdens de manifestatie voor de vrijheid in Brussel (23-01-2022)

 1. Jan zegt:

  Een CheyTac tegen antifa doet wonderen

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat Ikhier vooralmis zijn de honden om deze “vredelievende” demonstranten een stuk uit hun flikker te bijten,
  Want ook in Brussel hebben ze dit soort honden

  Like

 3. droevige mof zegt:

  De Belgische staatsmedia gooien de ene rookbom na de andere. “Betogers gooien dranghekken op de politie.” Wie deze betogers waarschijnlijk zijn, is alleen op de foto’s te zien, geen woord erover in de tekst. Zwart blok en Antifa vlag met Frans opschrift.
  https://www.standaard.be/cnt/dmf20220123_94918368

  Geliked door 1 persoon

 4. Ollie B. Bommel zegt:

  Geliked door 3 people

 5. R Thomasson zegt:

  Antifa en Zwarte Blok zijn de SS en SA troepen van Soros en de EU. Deze zgn. “links extremisten” zijn geen idealisten, maar huurlingen van de WEF, George Soros, Bill Gates, NWO en andere schorem aan de top. Wanneer gaat deze oude gedrocht, George Soros, is eindelijk dood? Hij is allang over de overheidsdatum. Tijd voor de bio-bak.

  Geliked door 3 people

 6. Bas zegt:

  Maar RTL en NOS nieuws zwijgt in alle toonaarden over antifa!

  Geliked door 1 persoon

 7. Oempa Loempa 69 zegt:

  Geliked door 1 persoon

 8. R Thomasson zegt:

  Balkanske priče heeft gelijk. Deze soort demonstraties worden beschreven in het book van Claus Schwab The Great Reset. Zij zijn onderdeel van het agenda voor de toekomst na de Corona.

  Like

 9. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   Het is heel vreemd. Tegen terreurorganisaties zoals de Hofstadgroep, Syrië-gangers, en vroeger CPN-leden, CP-leden van Janmaat, Ra-Ra en RAF werden keihard achtervolgd. Zij stonden constant in het vizier van Justitie, BVD enz. Maar ANTIFA en Zwart Blok die net zo gevaarlijk zijn voor de democratie, worden met rust gelaten. Zij hadden geen enkele reden de demonstranten in Brussel aan te vallen. Wat hebben zij met vaccinaties? Het is overduidelijk dat zij huurlingen zijn van de big pharma en Soros. De zgn. extreem links is een primitieve soort valse vlag.

   Like

 10. Eric zegt:

  Het is erg dat dit de aandacht vangt. Ik was er, stond helemaal vooraan, vlakbij de sprekers. Er waren minstens een half miljoen vreedzame en vrolijke manifestanten en er waren ongeveer 300 ingehuurde relschoppers. En wie, denk je, heeft de leugenpers het meest in beeld gebracht ?

  Geliked door 1 persoon

  • joesoe47 zegt:

   We weten hoe ze gekleed gaan. In het zwart, helm op en een bivakmuts. Voordat de protestmars begind, mensen in dezelfde kleding vooruit sturen en de boel eruit knuppelen zoals zij het gewend zijn te doen. De boel schoonvegen en dan de protestmars straten. Ook mee laten lopen zou ik zo zeggen. Oog om oog.

   Geliked door 1 persoon

 11. bezigebij63 zegt:

  Nu ook het vuur openen graag op de antifa”s en dat vieze linkse tuig.

  Geliked door 1 persoon

 12. Hans M zegt:

  Heb de livestream vandaag gevolgd en het was een vreedzame demonstratie totdat Antifa en de politie op het toneel verschenen. Vwb de honden: Die waren nog in Mechelen.

  Like

 13. Aranka Muscal zegt:

  Precies hetzelfde gebeurd via Soros zoals ook in Oekraïne. Oekraine is een perverse anti democratische chaotische fasistische staat is geworden !

  Like

 14. Willem zegt:

  Het lijkt mij toch niet zo moeilijk, deze groep is snel door het leger te omsingelen door straten af zetten. Allemaal oppakken en screenen en nooit meer terug te laten komen. Of anders scherpschutters op de daken, dan is het ook zo afgelopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s