Amnesty International (!?) heeft kritiek op discriminatie van ongevaccineerden

(Vertaling: E.J. Bron)

Krijg nou wat! Amnesty International zet zich daadwerkelijk voor niet-vluchtelingen in en heeft scherpe kritiek op de buitenproportionele discriminatie van ongevaccineerden in Italië. Een bekende Italiaans emicrobioloog waarschuwt ondertussen voor geplande massavaccinaties. Hij vreest een duurzame beïnvloeding van het complexe immuunsysteem van gevaccineerde personen.

Mensenrechtenorganisatie roept op om te stoppen met de discriminatie van mensen die geen spuit nemen

Amnesty International roept de door minister-president Mario Draghi aangevoerde Italiaanse regeringscoalitie ertoe op om de buitenproportionele discriminatie van ongevaccineerden te beëindigen. Volgens Amnesty International zouden ongevaccineerden “zonder discriminatie” het recht moeten hebben deel te nemen aan het arbeids- en sociale leven, bijvoorbeeld door alternatieve maatregelen zoals het dragen van mondmaskers en corona-tests, bericht “unsertirol”.

Vaccinatieplicht vanaf 50 – geen werk, geen openbare functies voor ongevaccineerden

Onder het corona-regime van Draghi werd met de jaarwisseling in Italië de algemene vaccinatieplicht voor alle personen boven de 50 jaar ingevoerd en bovendien een feitelijke lockdown voor alle ongevaccineerden ingesteld. Onder deze corona-tirannie kunnen ongevaccineerden tot 15 juni geen openbare verkeersmiddelen gebruiken, ongevaccineerde personen boven de 50 mogen bovendien niet meer naar hun werkplek. Dit heeft tot gevolg dat ongevaccineerden, die aangewezen izjn op openbare verkeersmiddelen, noch hun werkplekken noch onderwijsinstellingen kunnen bereiken.

Protesten in tientallen Italiaanse steden

De mensenrechtenorganisatie roept het corona-regime in Rome op om “te garanderen dat de hele bevolking haar grondrechten kan waarnemen”, bijvoorbeeld het recht op onderwijs en werk. In Italië is het aantal deelnemers bij demonstraties tegen corona-maatregelen opnieuw toegenomen. In tientallen steden kwam het zaterdagmiddag tot demonstraties tegen de waanzinnige corona-verscherpingen.

Waarschuwing voor massavaccinaties

Andrea Crisanti, een bekende microbioloog uit Padua, waarschuwde de regering in Rome voor geplande massavaccinaties met een vierde of zelfs vijfde dosis met het corona-vaccin. “Dit zou ten eerste het gezondheidswezen overbelasten en ten tweede het gevaar van een duurzame beïnvloeding van het complexe immuunsysteem van de gevaccineerde persoon met zich meebrengen.” Hij is van mening dat de vaccins niet aan de verwachting zouden hebben voldaan.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Amnesty International (!?) heeft kritiek op discriminatie van ongevaccineerden

 1. droevige mof zegt:

  Amnesty International probeert op de rijdende trein te springen. Volkomen ongeloofwaardig. Zij worden pas actief nadat zij hebben gemerkt dat er zich een wereldwijd verzet aan het opbouwen is dat verder kan gaan dan de Coronakwestie. Als NWO-organisatie willen zij dit voorkomen, vandaar de ommezwaai. Verzet ja, maar alleen tegen verplichte vaccinatie. Al het andere kan doorgaan.

  Like

 2. Julia zegt:

  Hoogste tijd om te stoppen met discriminatie en medische apartheid. Het is werkelijk onvoorstelbaar en zou zwaar strafbaar moeten zijn dat regeringleiders zich het recht hebben toegeëigend om medeburgers van de samenleving uit te sluiten. Het druist tegen alle rechten van de mens in die hiermee wordt geschonden. De machtswaanzin regeert en moet de kop worden ingedrukt. Nu ook is gebleken dat de experimentele vaccins geen enkel effect hebben gehad hebben zouden alle vaccins vernietigd moeten worden. Ook toegangsbewijzen voor eigen burgers dient per direct te worden afgeschaft. Wij moeten leren leven met het virus, de samenleving moet geheel open en kan niet langer lijden onder mensen die kwetsbaar zijn of angst voor het virus hebben. Deze laatste categorie dient goede zorg te krijgen. Het aantal overleden mensen door corona ten opzichte van de wereldbevolking van 7,7 miljard mensen is nihil. Uiteindelijk zijn er jaarlijks mensen overleden aan het griepvirus waartegen een ieder zich vrijwillig kan laten vaccineren. Dat is de keuze die een mens maakt en dient ook van kracht te zijn voor de zogenoemde covid vaccinaties die nimmer verplicht mag worden.

  Like

 3. Martin zegt:

  Ik verbaasde mij al dat Amnesty hier op reageert. Ze reageerde onlangs al wel op dat Voice of.. schandaal ja dan wel maar nu de hele wereld onder onder belegering ligt van WEF en hun criminele politieke vriendjes hoor je ze niet.
  Dat mensen hun baan en inkomen kwijtraken door dat achterlijk vaccinmandaat heb je ze tot nu toe niet [op nu Italië na] niet gehoord. Maar ik denk dat Amnesty al wel meer klachten daar over heeft gehoord en in feite heffen ze zichzelf op als men deze klachten niet serieus zou nemen.
  Want wat heb je aan een mensenrechten organisatie als men de fastistische machtovername van de elite en hun criminele vriendjes niet aan de kaak zou stellen temeer omdat ieders grondrechten zwaar met de voeten worden betreden.
  Ze moeten zich de ogen uit de kop schamen dat men zo laat op deze al 2jaar durende wantoestand reageert.
  Maar ja wie betaalt Amnesty ik denk dat hier een goede follow the money wel op zijn plaats zou zijn.

  Like

 4. wappieman zegt:

  Ik moet ze nageven dat ik dit zeer waardeer !!!!
  Ik begon dat Amnestie zo langzaam aan wel wat linksig te gaan vinden , maar
  blijkbaar gelden hun rechten dus wel voor IEDEREEN , niet alleen voor “arme zielige ”
  Rohingja ( die met geweld een mosslimstaat wilden vestigen in Myanmar , waarna de
  bevolking zelf ze met geweld onschadelijk maakte )

  Like

 5. Vilseledd zegt:

  Alleen ‘buitenproportionele’ discriminatie bestrijden en zelfs verlangen, dat ze dan een teken gaan dragen van hun ongeprikte status (het mondmasker) noem ik geen opkomen voor de mensenrechten, maar politiek opportunisme alias een rat, die het zinkende schip verlaat

  Like

 6. Niek zegt:

  1x raden waar het facistme is ontstaan, juist Italië.
  Benito Mussolini is de uitvinder/beoefenaar hiervan.
  Het mooie is dat het exact dezelfde landen betreft als in de oorlog.
  Jaren lang hebben ze rechts uitgemaakt voor fascisten maar
  links blijkt het te zijn, we zijn niets opgeschoten omdat we nooit
  de discussie zijn aangegaan, mooi hé.
  Het zelfde geldt voor de 4e industriële revolutie van Klaus wat
  niets anders zal blijken te zijn dan het 4e rijk van Adolfje.
  Met een Oostenrijker die eruit ziet als Voldemort.
  Alle grote bedrijven die fout waren in de oorlog zijn gewoon
  door gegaan en sponseren nu de great reset, mooi hé
  Blijkt dat we niets van de geschiedenis hebben geleerd.
  En maar roepen dat je geen vergelijking mag maken.
  Op de Georgia Guide Stones staat ook een leuk verhaal waar
  niemand lering uit trekt en allemaal braaf in de rij staan.
  Heb jij je boostertje al gehad en een foto gemaakt?

  Like

 7. Bas zegt:

  Wat denkt amnesty hiervan…?

  Wat ze bedoelen is dat als je sterft aan de Injectiespuit het jouw eigen schuld is.

  Like

 8. Bas zegt:

  Aan Ursula von der Leyen (President van de @EU_Commission) in de @Europarlement:

  “Uw verslag over de mensenrechtensituatie in de EU is verzonnen en onwaar, maak een einde aan krankzinnige verdeeldheid en discriminatie van burgers.”

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  En weer wordt er op een “politiek correcte” manier om de hete brij gedraaid.De corona vaccinazis zijn een biowapen en dodelijk,het zijn slowmotion killshots.Er zijn wereldwijd al miljoenen mensen vermoord met die dodelijke corona vaccinazi,s,en miljoenen mensen hebben ernstig lichamelijk of neurologisch letsel opgelopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s