De ophitsing door D66

(Door: Drs. E.N. Schilder)

D66 stond ooit voor Democraten 66. Een ooit (!) sociaal-liberale partij, op 14 oktober 1966 opgericht door Hans van Mierlo. Ik kan mij er inmiddels iets bij voorstellen dat Van Mierlo zich met een ferme ruk omdraait in zijn graf. ‘Sociaal’ moet heden ten dage geschreven worden met een vetgedrukte ‘A’ ervoor en wat liberaal betekent, lijken zij naast het oorspronkelijke begrip ‘Democraten’ inmiddels ook vergeten te zijn en te hebben verdraaid naar dictatoriaal. ‘Liberaal’ betekent namelijk VRIJHEID voor iedereen. Persoonlijke (!) vrijheid voor iedereen zelfs. En dat houdt niet op bij homo, trans of gekleurd mogen zijn, dat geldt dan ook ècht voor IEDEREEN.

Die vrijheid zou echter uitgezonderd moeten zijn voor mensen die ècht gevaarlijk zijn voor de rest van de bevolking, zoals de gekochte/vanuit het Midden-Oosten gesponsorde islamisering, de hier in cellen levende op uw belastinggeld parasiterende jihadisten, opruiers als Sylvana Simons, de nog steeds door Rutte en Grapperhaus beschermde kindermisbruikers (ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat zij hier zelf ook deel van uitmaken), de keiharde beroepsleugenaars (waaronder uiteraard Rutte, De Jonge, het OMT en het RIVM) en, heel bizar …bewierookte beroepscriminelen als George Floyd waar BLM de vrije hand mee heeft gekregen om wèrkelijk alles te slopen en te plunderen wat ze voor de voeten komt. Maar klaarblijkelijk worden juist DEZE uitwassen verheerlijkt, terwijl de mensen die hier terecht (!) tegen ageren door hen worden weggezet als ‘terroristen’. Steeds als ik denk “het kan in ieder geval NOOIT gekker worden” wordt de hedend(H)aagse debiliteit TÒCH weer overtroffen!

Uitermate vreemd derhalve dat juist D66, dat zegt te staan voor “vrijheid voor iedereen”, het laatste decennium voornamelijk blijkt te staan voor Dictatoriaal (met uitroepteken), Desinformatie-verspreidend (met uitroepteken) en opzettelijk-Demoniserend (met uitroepteken), maar daar àndere partijen van beschuldigt. Ik begrijp de “trots op de partij” van Jan Terlouw dan ook totáál niet. Klaarblijkelijk is Terlouw, de schrijver van “kop uit het zand” zèlf ergens tussen de struisvogels verdwaald geraakt en heeft hij zich dusdanig in struisvogel tactiek-en-politiek ingeleefd dat hij inmiddels toe is aan een blindengeleidehond. Laat staan dat ik zijn ‘trots op’ het ‘terroristenliefje’ Kaag zou moeten kunnen duiden. Deze man hoort mijns inziens in een verzorgingshuis voor zwaar dementerende bejaarden thuis, gezellig samen met Opstelten de boel ‘op stelten’ zetten…

D66 (!) is namelijk DÉ partij, die rücksichtslos (!) in opdracht van de NWO (middels het in fascistische technieken gespecialiseerde opleidings/hersenspoel-instituut van Klaus Schwab’s WEF) handelt, en inmiddels werkelijk ÈLKE vorm van democratie heeft verkracht, vermoord en het lijk heeft weggewerkt. Wat is er tenslotte democratischer dan referenda? Referenda echter werden door D66 (leest u de dicta/totalitaire NWO) echter als zeer onwenselijk ‘beoordeeld’ en derhalve afgeschaft. Inmiddels zijn echter de meest wanstaltige, geesteszieke trollen als Kaag, Ollongren, Bergkamp, Jetten, Paternotte en noem al deze narcistische, egocentrisch D66-dictatortjes maar op, binnen D66-gelederen toegetreden en maken daar de globaliserende dienst uit.

Zo GE- en MISBRUIKT Irene van den Brekel, ‘de vrouw’ van ‘minister’ Ollongren, schaamteloos de NPO om de linkse, gemakkelijk hersenspoelbare bevolking te bespelen en tegen Baudet persoonlijk, en het FvD en de PVV (en hun achterban) in het algemeen, op te zetten. De NPO, RTL en SBS6 zenders voeren het D66-beleid (leest u; het totalitaire globalistische NWO beleid) zonder ook maar enige kritiek of gêne uit! En aangezien FvD en PVV nationalistische partijen zijn (ofwel; partijen die opkomen voor EIGEN volk, tradities en landsbelang), worden zij (en hun achterban) derhalve als ongewenst en heden ten dage zelfs als terroristisch (!) gezien door de globalistische lege-ogen-brigade. Zij zijn de luis in de pels van het globalisme en staan in de weg van het nieuwe totalitaire GROENE FASCISME! Enig gevoel van nationalisme is namelijk een directe ‘aanslag’ op het totalitaire globalisme en daarmee op het niet door u, maar door Schwab gekozen kabinet, de EU, de VN en de WHO. Vandaar dat iedereen die NIET in het globalisme gelooft, niet netjes in de rij meeloopt en/of tegen dit achterlijke nieuwe-Nazi-beleid is, middels de door de EU met spoed (!) ingevoerde spoedwet als ‘terrorist’ bestempeld kan en mag worden… Hoezo dictatuur? Hoezo GROEN/deug fascisme ten top!?

Voor het wèrkelijke terrorisme echter sluit men de ogen. De wèrkelijke terroristen bestaan namelijk uit de inmiddels geïnfiltreerde islamitische extremisten in politieke partijen, de Tweede Kamer en inmiddels ook binnen het kabinet, al dan niet herkenbaar aan de naar islamitische maatstaven VERPLICHTE (!) hoofdbedekking. Naast Rutte persoonlijk, die binnen de VVD een vrouwelijk lid van de extremistisch islamitische Hofstadgroep onder zijn vleugels heeft genomen, worden namelijk langzaamaan ook andere namen met extremistisch islamitisch gedachtegoed binnengesluisd. Nu Rutte zich persoonlijk ontfermt over Hofstadgroep-lid Soumaya Sahlia vraag ik mij ineens af of de schenking van Toyota’s aan een aan ISIS gelieerde islamitische terroristische beweging eigenlijk wel ‘een foutje’ was? Rutte wil daar uiteraard niet aan herinnerd worden en dat is logisch… Want Rutte heeft, inmiddels meerder keren bewezen (!), namelijk een BLOEDhekel aan ‘actieve herinneringen’…! Naast deze islamitische terroriste binnen de VVD is er natuurlijk nog Jesse/Yasser Klaver zelf, die is vernoemd naar een PLO-terrorist en is Kaag eveneens heeeeel toevallig getrouwd met de rechterhand van diezelfde PLO-terrorist. Daarnaast heeft Yasser Klaver heeeeel toevallig Kauthar Bouchallikht (van de extremistische Moslimbroederschap) in de Tweede Kamer helpen infiltreren. Ik geloof echter niet in toeval…!

Ook de kamervoorzitster Firouz Alida Chaouqui ofwel Vera Bergkamp heeft een dubbele moraal en zegt openlijk en ‘trots’ aan tafel bij Rick Nieman dat zij ‘hen’, en daarmee naar FvD en PVV verwijzend, “NIET of in ieder geval ZO MIN MOGELIJK aan het woord laat”… Ook zij heeft en voelt geen enkele gêne en bemoeit zich zelfs persoonlijk met het debat. Hoe ver gaat deze corrupte, empathie-loze en totale onprofessionaliteit van D66-leden in vredesnaam nog? Met heimwee naar Khadija Arib kijk ik naar deze laaghartige, eveneens door D66 geïnstalleerde valse trol en zie Nederland steeds verder afzakken naar een globalistische, maar uiteindelijk islamitische (!) bananenrepubliek waar het afhakken van de (tegen die tijd inmiddels verplicht gechipte) handen en hoofden weer in het straatbeeld zal verschijnen. Als die gechipte handen en hoofden tenminste al niet zijn afgehakt om er uw bankrekening mee leeg te plunderen…  Mooi, die vooruitgang… Goed over nagedacht ook… Gewoon lekker gemakkelijk zo’n chip, toch?

Afgelopen zaterdag maakte de NPO het helemaal bont! Bedreigingen aan het adres van elkaar/WEF ‘gekozen’ ‘staatslieden’ (die ú maximaal willen minimaliseren teneinde een globalistische deelstaat van de EU en daarmee van de wereld te worden) worden ZONDER ook maar enig bewijs (!) aan de achterban van FvD gekoppeld. Ronduit beschamend hoe FvD en haar achterban op basis van AANNAMES, ofwel NIET bewezen gedachten (!), door de media worden geframed. En dat terwijl mij berichten bereiken over de uitermate gewelddadige Antifa die achter de schermen zou worden aangestuurd en gefinancierd door… jawel, D66 ZÈLF (!) teneinde FvD enerzijds met bedreigingen en geweld te intimideren en anderzijds rellen uit te lokken tijdens vreedzame demonstraties om dat (op deze manier indirect door D66 uitgelokte) geweld vervolgens aan FvD en haar achterban te koppelen…

En dan zijn zij ‘geschokt’ als mensen zeggen dat “de jacht op hen geopend is”…? Ze hebben zèlf naar dit verdeelde klimaat en ‘jachtseizoen’ toegewerkt, maar als hun eigen ‘strategie’, werkwijze en ‘beleid’ zich TEGEN hen keert, wordt het penibel en is Leiden in last…

Over ‘last’ gesproken; de WHO heeft eindelijk toegegeven dat dit ‘corona-seizoen’ eigenlijk een gewoon griepseizoen is… Maar of dat voor Nederland ook daadwerkelijk een omslag gaat betekenen, is nog maar de vraag, want ook maar enige zelfreflectie en/of fouten toegeven is niet het sterkste punt van Rutte (de Nederlandse Don Quichotte de la Mancha) en consorten. Zij blijven gewoon lekker autistisch doorgaan, omdat er nu eenmaal geen weg meer terug is. Gezien het eerste acteerwerk van Ernst Gluiperd deed dit, inclusief de lege ogen, namelijk niet veel onder voor de leugens en in standhouding-van-dit-zogenaamde-‘killervirus’ van beroeps-parasiet-en-helemaal-NIKS-kunner Hugo Clownschoen De Jonge. Gaan we eindelijk weer normaal doen? Of komt het virus nog steeds exact om 20:00 uur huishouden? Blijven mondkapjes en QR-codes tòch gehandhaafd en verplicht? Blijven de anderhalve meter en het ronduit ACHTERLIJKE ‘ellebogen’ geven nog steeds van kracht? Blijven ‘boosters’ nog steeds ‘echt enorm helpen´? En worden kinderen tòch gewoon ingespoten met een gen-therapie-injectie ter bevordering van de duizenden bijwerkingen? Het blijft een LAST voor Den Haagse ‘volksvertegenwoordigers en de Hilversumse ‘media’ clowns. De waarheid…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op De ophitsing door D66

 1. Bob Fleumer zegt:

  Als burger van Nederland ben ik stomverbaasd over de hoeveelheid bullshit die we te verwerken krijgen, als stupiditeit en kwade wil de boventoon voeren hou ik mijn hart vast voor Nederland.
  Rutte kan ons land geen grotere dienst bewijzen door op te stappen, hij heeft het roer van ons schip van staat niet eens ontdekt dat en dat er mee gestuurd kan worden. Man ga toch koken maar ik kom niet bij je eten!

  Geliked door 2 people

 2. Judge Bean zegt:

  Ik zou ze AD66 noemen: Anti Democraten 66.

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Diverse leden van D666 zijn in het verleden regelmatig op auditie geweest bij de nazi bilderberg groep.Dus het is niet vreemd dat ze volksvijandig zijn,nederland en de nederlanders moeten kapot.

  Geliked door 1 persoon

 4. Joepiedepoepie zegt:

  We moeten snel af van deze nsb-partij, die alleen verdeeldheid en angst zaait!

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  D66 een verachtelijke partij vol met gifkikkers die een gevaar zijn voor onze samenleving. Zij doen er alles aan om Nederland naar de afgrond te leiden. Meer kan ik er helaas niet meer van maken. Maar de grote schuldige is Rutte hij heeft alles verkocht aan D66 om zelf in de blauwe zetel te kunnen blijven. Nimmer heb ik zo een minachting gevoeld voor de Nederlandse politiek. Het is ook niet normaal en ondemocratisch dat een ontslagen zooitje wederom een kabinet heeft gevormd.

  Like

 6. Häkan zegt:

  Ja D’66….. Ik ken mensen die actief líd zijn geweest van die club! Maar dat waren ze toen van Mierlo en Terlouw nog leider waren, en die vervolgens toen het politiek correcte geneuzel begon daar gillend zijn weggelopen.

  Het is alsof de gekte daar ieder jaar groter en erger wordt, echt álles wat maar modernistisch, internationaal, Europees en correct is wordt door die partij intussen omarmd. En zie dan hun slogan onder Terlouw nog: ‘het redelijk alternatief’ met Terlouw zelf als boegbeeld daarvan, toen tenminste nog: netjes, doordacht, logisch argumenterend en open.

  D’66 staat niet op zichzelf, in internationaal verband is het onderdeel van een wereldwijde beweging, eigenlijk alleen in de ‘westerse wereld’. In Nederland is het die partij, maar ook partijen als GL, Volt, PvdA, intussen óók de VVD en hele delen van de zogenaamde ‘christelijke’ partijen, behalve de SGP. In België de liberale partijen, vooral de Vlaamse socialisten, die om de paar jaar hun naam weer veranderen en nu de álleszeggende naam ‘Vooruit’ hebben, de Groenen/ Ecolo, delen van de christendemocraten. In Duitsland de Grünen, de SPD, de Liberalen en ook steeds meer die Linke. In Groot-Brittannië de Social Democrats, de Liberals, de Schotse SNP, eigenlijk relatief klein nog vergeleken met Nederland, België en Duitsland. In de USA intussen de héle Democratische partij, die als partij-logo trouwens een ezel hebben…… Het is geen verschil in politiek meer, maar een tweedeling in cultuur-opvatting die ons opgedrongen wordt; van partijen die met alle geweld globalisering, wereldburgerschap, gender, woke, het derde geslacht en dergelijke zaken willen doordrammen en partijen die meer geleidelijkheid willen en de dingen die góed zijn uit onze westerse cultuur meer willen beschermen.

  Typisch is dat de partijen die met geweld alles willen ‘vernieuwen’ vooral geleid en bevolkt worden door wat men vroeger ‘upper class’ noemde, lui die in het openbaar wel speeches houden vóór de ‘gewone man’ (zoals Obama), maar die hen achter de schermen ‘deplorables’ noemen (Hillary Clinton), waaruit een díepe verachting van de bevolking spreekt. In de USA is er al veel ‘correct’ maar er zijn nog steeds grote onderzoeksbureau’s, die aantonen dat de meerderheid van de Amerikanen eigenlijk niet veel moeten hebben van al het gepraat over gender, derde geslacht, man-vrouw gedram. https://qz.com/1148554/most-americans-are-gender-fundamentalists

  In veel andere westerse landen zal dat niet heel veel anders zijn. Wat velen die nog zelf nadenken, óók veel vrouwen, wel weten: al dat gedoe wordt ons opgedrongen door een kleine zeer activistische minderheid die blijkbaar alle (in de EU) of een deel (in de USA) van de media beheerst. Als die stroming het gaat winnen zal alles wat herinnert aan ‘oude’ cultuur, geschiedenis en diepere morele inzichten en waarden (waar we 3000 jaar voor nodig hebben gehad) beetje bij beetje verdwijnen en zal de ‘Brave New World’ van Aldous Huxley een feit worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s