Gluiperd

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Gluiperd

 1. Jan zegt:

  Klimaatdrammer Rob Jetten ❤ vliegen
  zie foto’s van de tartuffe
  https://www.geenstijl.nl/5145784/co2-heffing-voor-jetten/

  Like

 2. het klimaat veranderen? De zon staat 150 mln. kilometer van de aarde

  Like

 3. karton zegt:

  Robje Jetten ? Vieze “man” !

  Geliked door 1 persoon

 4. Joepiedepoepie zegt:

  Dan vindt ie t gauw vreemd bedreigd te worden?
  Boven het maaiveld uisteken is altijd gevaarlijk?

  Like

 5. Julia zegt:

  In Nederland wordt overal al een probleem van gemaakt dan nu nog de klimaathysterie er bovenop maakt het leven nog meer onverdraagzaam en zal de burgers volkomen financieel kaal plukken klimaatactivist D66 Jetten zal er vooral nog een schepje bovenop gooien. We zien nu al de resultaten overbelaste elektriciteitsnetwerken https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/elektriciteitsnet-raakt-in-steeds-meer-wijken-overbelast-door-snelle-economische-groei~bd07d87a/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F, tekort aan gas, buitenproportionele maatregelen voor bedrijven zodat veel producten schaarser worden of onbetaalbaar. Onverantwoord om op zo een korte termijn dergelijke desastreuze maatregelen te gaan treffen. Het meest irritante is uiteraard ook dat men jaren kernenergie heeft tegen gehouden en nu toch denkt over bouw van kerncentrales omdat al die horizonvervuilers over 20 jaar afgebroken moeten worden en vervangen en niet de benodigde energie opbrengt waardoor het milieu ook enorme schade oploopt. Het is onverantwoord van Rutte om als klein landje het beste jongetje van de klas te willen zijn terwijl de zaken en gevolgen niet goed doorberekend zijn.

  Like

 6. Lekke Fietsband zegt:

  Het is een super duper gluiperd die ook nog eens NLP gebruikt om de schapen te bespelen de smerige DDR666 rat. Lekker vele miljarden gestolen belastinggeld uitgeven als water naar de zee dragen (dus nutteloos)
  https://hetanderenieuws.nl/beheerst-rob-jetten-de-ericksoniaanse-hypnose-uit-nlp/

  Like

 7. Julia zegt:

  Hopen dat het gammele kabinet überhaupt nog iets voor elkaar krijgt. Het enige wat ze kunnen zijn belastingen torenhoog verhogen dat schijnen de gammele IT systemen de belastingdienst met spoed te kunnen verwerken. https://jdreport.com/dit-verzin-je-niet-systemen-belastingdienst-kunnen-een-btw-verlaging-niet-aan/ Ongelooflijk wat de gluiperds in Den Haag voor een idiote smoezen verzinnen om de belastingen zo hoog mogelijk blijvend kunnen doorvoeren. De burgers die zich nu al blauw betalen zijn wederom de dupe van dit falende net begonnen zooitje onvermogen. Hoelang deugen zaken al niet bij de belastingdienst al jaren nog niets opgeloste. Miljarden worden over de balk gesmeten aan de grootst mogelijke onzin en bodemloze putten maar een overheidssysteem goed te laten werken schijn ondanks peperdure inhuurkrachten niet mogelijk te zijn. In ieder geval zullen groente en fruit alleen maar duurder worden mede door het halveren van onze boeren. Dat dit zooitje falende onvermogen wederom vier jaar lang de boel kunnen vernachelen zou niet moeten kunnen en gaan ze miljarden per jaar aan de klimaathysterie vergooien terwijl de energie netwerken niet op orde zijn en er te weinig gasvoorraad is. Wat denkt u bloemen, planten, kas groenten en fruit dat in kassen wordt gekweekt zullen voor het zwaar door belastingen belastte klootjesvolk niet meer te betalen zijn. Ook vlees zal peperduur worden door halvering van de veestapels waardoor Nederland afhankelijk wordt van import uit het buitenland. We zien wat de resultaten zijn als je als land afhankelijk maakt van het buitenland het voorbeeld is al de toelevering van gas met alle gevolgen vandien.

  Like

 8. Bas zegt:

  WTF…lulpraatjes!

  De Telegraaf
  @telegraaf

  De verlaging van de btw op groente en fruit naar 0 procent laat nog jaren op zich wachten omdat de ict-systemen van de Belastingdienst de verandering de komende regeerperiode niet aan kunnen. https://telegraaf.nl/t/790169566?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-telegraaf

  Like

 9. Harry zegt:

  Je weet dat je Rob Jetten ziet en/of hoort doordat je maag zich 20 keer omdraait en je spontaan chronisch moet kotsen. Probeer je eens voor te stellen dat je hem ook nog ruikt. Ik begin spontaan te kokhalzen. Russische roulette is interessanter dan die gast.

  Like

 10. topofflop zegt:

  Er zit ook veel onbenul in de politiek.

  Like

 11. Klimaat hysterie begint pas echt als atoombommen om je oren vliegen daar is geen oplossing voor.

  Like

 12. Harry zegt:

  Stel je voor , zeg ,
  dat wij een hetze tegen homo’s zouden beginnen .
  Hun valse nichtenmentaliteit iedere dag voor het voetlicht brengen .
  Hun overmatige seksdrang verbieden , ze moeten immers voortdurend “scoren” , met steeds weer anderen .
  Hun aanstellerige gedrag en aandachtzoekerij belachelijk maken ( a la Gordon ) .
  Dat enge gedoe met hun handjes bij elkaar voor hun borst houden , als iets een beetje spannend wordt , net als een kangoeroe met van die gedegenereerde voorpoten . ( Zie Martien Meiland ) .
  En dan hun volslagen doorgedraaide absurde uitingen bij de gay parade en dergelijke , waar ze alles maar etaleren .
  Een normaal mens gaat toch ook niet met een opblaaspenis van twee meter lang in zijn onderbroekje door de grachten varen ?
  Dan ben je toch écht verknipt ?

  Dus ; laten we stoppen met dat milieugezeik , dat stikstofgedoe , etc , etc .
  Anders zullen wij hetero’s ook eens uitpakken en dat feminine gedoe van de “homo-mannen” exposeren en ze vreselijk belachelijk maken .

  Like

  • karton zegt:

   @ Harry op 24-1-2022 om 13.24 u.
   Inderdaad, de meeste homo’s schreeuwen en gillen doorlopend dat ze zó ontzettende graag “normaal” gevonden willen worden; dat doen ze hoofdzakelijk door doorlopend te gillen : “Oh, kijk mij toch eens vreselijk homo zijn !!”
   Laat dat soort zich eens normaal gaan gedragen, óók onder niet-homo’s komen vreemde individuen voor natuurlijk maar die hoor ik nooit schreeuwen : “Oh, kijk mij eens leuke kromme benen hebben”, of “Oh, kijk eens naar m’n prachtige blauwe blouse !”
   En dan die walgelijke vertoning in de A’damse grachten, staat dat zootje, dicht op-één gepakt in zo’n schuitje, neukerige bewegingen te maken, ik kan u wel vertellen : “Ik krijg daar niks hards van”., maar ik ben dan ook géén homo.
   Dat stelletje reetkevers wil helemáál niet “gewoon” gevonden worden, ze willen aandacht, alléén maar aandacht; hun roep om gewoon te worden gevonden is zelfs een roep om aandacht.
   Maar gelukkig hebben we nú een homo-“minister” van klimaat, zouden ze daar het “leefklimaat” mee bedoelen ? Dan heeft tie héél veel te doen !

   Like

 13. Torsten Himmelstoss zegt:

  Veel zaken in het leven zijn echt doodsimpel.
  Het klimaat sta je middenin als je buiten bent. Hoe wil je dat veranderen/beïnvloeden?
  Politici die denken(…)dat ze het klimaat met allerlei stupide hersenkronkels
  kunnen veranderen, moeten naar de dokter: ze sporen niet!

  Like

 14. Harry zegt:

  Eigenlijk is dat D66 toch een vunzig clubje ?
  Daar hadden we Pechtold , snuiver van multi-drugs !
  Bedreiger van zijn maitresse .
  Die arme Anne Lok tot abortus dwingen .
  Dreigen diezelfde meid met dure advocaten helemaal te ruïneren en kapot te maken !
  Grote bek á la Marcel van Dam , tegen Wilders .
  Hoe steek je dan in elkaar ?
  En die willen ze weer terug halen ?
  Let maar op , regelmatig is ie weer bij praatprogramma’s te zien op tv .
  Via de achterdeur , zeg maar .

  Dan hadden we nog de nodige seksuele uitspattingen van diverse lui binnen de partij , zoals Sydney Smeets die jongetjes lastig viel binnen de partij .

  En ik heb ook bedenkingen tegen een partij die alle drugs vrij wil geven , ben je dan niet nét zo achterlijk als Klaus Schwab , maar dan proberen je doel te bereiken via een andere weg ?
  Drugs maakt niet alleen meer kapot , dan je lief is , maar maakt ALLES KAPOT .
  Is dat wat ze écht willen ?

  Like

 15. ronjaspers zegt:

  Politiek is een poppenkast en stemmen een farce,als stemmen eerlijk zou verlopen dan hadden ze het wel afgeschaft.

  Geliked door 2 people

 16. anoniem zegt:

  Stroman van elite illuminatie

  Geliked door 1 persoon

 17. BigLJohn zegt:

  Stem ze weg. Hoe moeten we ze wegstemmen sinds we gestolen verkiezingen hebben. Bij iedere volgende verkiezingen komen dezelfde rotzakken weer terug. Mogelijk in een andere samenstelling, maar toch ! Stop de klimaathysterie en de aanjagers ervan….Dat zal dus niet lukken. Eenieder zal voor de klimaat en de stikstofnonsens een flinke verhoging op zijn belastingaanslag krijgen. Je kunt gaan demonstreren of anders gaan stemmen, het zal geen ene moer meer gaan uitmaken. En de belastingdienst is net de Maffia; betalen, of anders….

  Geliked door 2 people

 18. BigLJohn zegt:

  Toen ik bovenstaand bericht probeerde te plaatsen werd plots mijn computer overgenomen. Een blauwe achtergrond met daarop Russische c.q. Aziatische tekst met linksonder een Q code om te scannen. De computer zat helemaal vast, ik kon nergens meer naartoe. Ik startte mijn computer opnieuw op en alles was weer normaal. Een scan met ESET Smart Security bracht niets aan het licht, evenmin een scan met Malwarebytes Premium. Ook is mijn computer uitgerust met NordVPN en AdGuard popup blokker. Voor de veiligheid laat ik nu ook Malwarebytes Premium mee opstarten en meedraaien. Schijnbaar is mijn beveiliging te zwaar voor zulke klojo’s.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s