Kinderen! . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Kinderen! . . .

 1. leeuw7 zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/hong-kong-slacht-hamsters-af-vanwege-covid-19-straks-ook-mensen/

  Als dit bericht waar is , is het duidelijk dat de wereld door nietsontziende satanische psychopaten geregeerd wordt!!!

  Wie o wie stopt deze geïnstitutionaliseerde demoraliserende machtsmisbruikende boevenbende !!

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Xandernieuws neem ik met een korreltje zout.
   Soms klopt het, soms is het aangedikt.
   Ik zou het voor dat je het voor waar aanneemt dubbel checken.

   Like

 2. leeuw7 zegt:

  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccines-suppress-immune-system/?itm_term=home
  https://gellerreport.com/2022/01/covid-medical-panel-dod-whistle-blowers-on-vaccines-500-increase-in-miscarriages-300-increase-in-cancer-1000-increase-in-neurological.html/

  Ouders van kinderen laat u niet misleiden door de mainstreammedia overheids Corona propaganda campagnes!!Het is niet wat het lijkt!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ.

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @Leeuw.
   “https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccines-suppress-immune-system/?itm_term=home”
   Dat doet het zeker, zelfs Pfizer heeft het over het ondermijnen van het immuunsysteem bij volwassenen bij de boosters en raad een vierde booster af omdat in Israël bewezen word dat de vierde booster minder afweerstoffen geeft dan bij vorige vaccinaties.
   Maar bij kinderen is het effect nog dramatischer.
   Zie het zo; kinderen bouwen juist een immuunsysteem op in hun jonge jaren.
   Zij hebben vrijwel geen hinder van allerlei griepjes en verkoudheden en doorlopen het ziekte proces vrijwel probleemloos met twee vingers in de neus.
   Hun immuunsysteem slaat dit in een soort geheugen op zodat bij de eerst volgende aanval het immuunsysteem in actie komt om het virus aan te vallen en te doden.
   Welnu, door deze vaccinaties word het immuunsysteem lui omdat het onderdrukt is.
   Gevolg is, dat kinderen bij het minste of geringste virusje naar medicijnen moeten grijpen omdat hun eigen lichaam dit niet meer de baas kan EN wie is dan spekkoper???
   Diezelfde pharmaceuten die de vaccinaties op de markt hebben gebracht.
   KASSA!

   Like

 3. leeuw7 zegt:

  https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-we-mogen-hun-verraad-nooit-vergeten-of-vergeven/

  Ouders van kinderen laat u niet hersenspoelen door een criminele Nederlandse Pharma mainstreammedia overheid !!!

  Stop de QR code krankzinnigheid voor een prikkie!
  Stop de goed georganiseerde minachtende Pharma vaccinazi’s !!

  Waarom is er in Nederland momenteel een oversterfte aan mensen??

  We zullen de leugen als een waarheid gerepeteerd krijgen ,zodat de herhaling van de leugen een waarheid wordt !! ( dezelfde strategie als die van de minister van propaganda van een zekere Adolf Hitler deed ,namelijk Joseph Goebbels,alleen verpakt in een hedendaags modern jasje met behulp van de totaal gecorrumpeerde machtsmisbruikende mainstreammedia!!

  U en de uwen zijn gewaarschuwd!!

  Stop het Corona apartheidsregime van de schaamteloze nietsontziende recidiverende psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige veelplegers (hoge ruggengraatloze ambtenaren op allerlei posities)!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 4. leeuw7 zegt:

  https://childrenshealthdefense.org/fauci_info/

  Hiermede verplicht ik alle overheidsdienaren dit boek te lezen i.v.m. de echte feiten over COVID-19!
  Ontmasker de leugens omtrent het goed georganiseerde criminele Pharma. COVID-19 stappenplan!

  Dit boek moet ook verplicht gelezen worden door de (150 )vaak ruggengraatloze waardeloze collaborerende Nederlandse kamerleden !! U en de uwen kunnen over een paar jaar niet meer zeggen: “Wir haben es nicht gewusst “!!

  Verschuil u niet langer meer achter de zogenaamde deskundigheid van het niet onafhankelijke OMT en het RIVM ,deze geïnstitutionaliseerde overheidsinstanties zullen nooit oprecht hun falen toegeven !!

  Dus een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!

  Stop het Corona apartheidsregime van de schaamteloze nietsontziende recidiverende psychopaat Mark R en z’n zeer vele medeplichtige veelplegers (hoge ruggengraatloze ambtenaren op allerlei posities)!! Ons kent ons houden elkaar zoals gewoonlijk onrechtmatig een hand boven het hoofd!!

  Nederland dan toch een bananenrepubliek?

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ.

  Geliked door 1 persoon

 5. leeuw7 zegt:

  Ons kent ons moeten kosten wat het kost beschermd blijven in het Nederlandse ambtenarenapparaat!!De leugens omtrent zeel veel duistere praktijken mogen natuurlijk nooit aan het licht komen!! De rechterlijke macht doet daarom aan machtsbescherming en zeker niet aan rechtsbescherming,dit zijn typische normvervagingen in een bananenrepubliek!!

  Het recht in Nederland wordt met voeten getreden!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Like

 6. leeuw7 zegt:

  Praatjes vullen geen gaatjes!!

  t.a.v. Politie en leger!!

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Like

 7. Jan zegt:

  De smeerlapperijen op Amerikaanse scholen. Jouw kind is van de staat en niet van jou

  Undercover leerlingen onthullen vaccinatiekliniek op middelbare school in Colorado voor het toedienen van vaccinaties zonder toestemming van ouders – zelfs nadat schooldirecteur verzekerde dat dit niet zou gebeuren

  Het onvergeeflijke incident vond afgelopen vrijdag plaats tijdens een door het Tri-County Health Department gesponsorde Covid-vaccinatiekliniek die werd gehouden op de Heritage High School in Denver, Colorado.

  In twee afzonderlijke video’s die kort na elkaar werden gemaakt door de tieners – de ene is 15 en de andere 16 – zijn medewerkers van de mobiele kliniek te zien die hen inschrijven en toestemming geven voor de prik – ook al kwamen ze alleen opdagen, iets waarvan de school de ouders had verzekerd dat het onder geen enkele omstandigheid zou gebeuren.

  Slechts één dag voor de kliniek werd gehouden, reageerde Littleton Public Schools Superintendent Brian Ewert op de bezorgdheid van de ouders door te beweren dat “leerlingen jonger dan 18 jaar geen vaccinatie kunnen krijgen zonder toestemming van hun ouders en dat er een ouder of wettelijke voogd bij hen aanwezig moet zijn om toestemming te tekenen”.

  Hij verduidelijkte ook dat het beleid “vereist is voor alle doses” in zijn e-mail reactie op een ouder die eiste dat de geplande kliniek op de school onmiddellijk zou worden geannuleerd.

  Om de toestemming van de ouders te omzeilen liet men de e minderjarige leerlingen een formulier tekenen waarin stond dat zij 18 jaar waren en dus zelf konden beslissen.

  video

  video

  Ouders hebben hun woede over het incident al online geuit, waarbij de vader van een van de leerlingen die de video opnam, verklaarde dat Ewert “op de hoogte is” van zijn regelrechte leugens, vooral gezien het feit dat de flyer die de kliniek promootte, specifiek vermeldde dat er geen ID nodig was.

  ” Directeur Ewert heeft het mis, en is daar nu van op de hoogte. De twee tieners hadden geen ouders aanwezig en geen ouderlijke toestemming. Ze gebruikten niet hun echte namen of echte persoonlijke informatie. Er werd geen identificatie gevraagd. Hun ouders werd niet gevraagd of zij reeds bestaande aandoeningen hadden die een nadelig effect zouden kunnen hebben. De minderjarige kinderen zonder ouders en zonder identificatie om hun leeftijd te bevestigen kregen de prikken aangeboden en werden aangemoedigd om ze te nemen,” schreef de vader van de jongen in de e-mail die hij doorgaf aan @libsoftiktok.

  Helaas komt deze ondermijning van ouderlijke rechten steeds vaker voor. Dit incident is slechts het laatste voorbeeld dat aan het licht is gekomen sinds de prik groen licht kreeg voor gebruik bij jonge kinderen.

  Als uw kind een leerling is van het Littleton Public School District, en u zich zorgen maakt over dit onvergeeflijke incident, dan kunt u hier rechtstreeks contact opnemen met de raad van onderwijs.

  Hun volgende schoolbestuur vergadering, die is gepland voor 27 januari, moet een juweeltje zijn.
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/undercover-students-expose-colorado-high-school-vaccine-clinic-administering-vaccinations-without-parental-consent-even-school-superintendent-assured-not-happen/

  Like

 8. Jan zegt:

  “Omicron overdracht is waarschijnlijk vergemakkelijkt door de vaccins”: Dr. Malone waarschuwt dat als we blijven vaccineren, we het risico lopen een ergere” ziekteverwekkend virus ” ontwikkelen – (VIDEO)

  “Zoals ik al voor Kerstmis zei, heeft die Omicron zo’n [laag] risico op ernstige ziekte en dood. Het heeft echter een waarschuwingsteken – en het is waar Geert [Belgische virale expert Dr. Geert Vanden Bossche] voor heeft gewaarschuwd, en wat de FDA heeft erkend in de oorspronkelijke documenten die de Emergency Use Authorization toestonden – waarin zij de farmaceutische industrie vertelden dat zij wensten dat de farmaceutische industrie de risico’s van antilichaam-afhankelijke versterking of vaccin-verhoogde ziekte zou onderzoeken.

  Als we doorgaan met deze universele vaccinatiestrategie met het oog op de pandemie, vooral nu met Omicron – een veel besmettelijker, zeer replicatie-competent virus – lopen we het risico dat we het virus door basisevolutie in een toestand brengen waarin het mogelijk pathogeen is en beter in staat om de immuunrespons te ontwijken… in sommigen, ik wil niet angst aanjagen, we hebben genoeg angstporno gehad.”

  “Maar als we doorgaan met universele vaccinatie is de kans groot dat we de evolutie zullen blijven zien van nieuwe ontsnapte mutanten die steeds besmettelijker worden en misschien wel meer ziekteverwekkend worden.

  Dit beleid van gedwongen universele vaccinatie is absoluut in strijd met al onze inzichten in de basisevolutie van virussen. We zien duidelijk de ontwikkeling van nieuwe mutanten die resistent zijn tegen het vaccin. Omicron is niet alleen resistent tegen het vaccin, maar zijn besmettelijkheid lijkt te worden vergemakkelijkt door het vaccin – en naar mijn mening moet dit stoppen in het belang van de wereld.”


  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/omicron-transmission-likely-facilitated-vaccines-dr-malone-warns-keep-vaccinating-risk-developing-pathogenic-virus-video/

  Kuipers heeft er beslist geen boodschap aan. Die (citaat) ‘likt naar boven en trapt naar onderen’

  Like

 9. leeuw7 zegt:

  Persoonlijk raad ik alle medewerkers bij de politie en het leger aan om aan waarheidsvinding te gaan doen!! Stop het totalitaire Corona fascisme!! Stop de machtsbescherming van de nietsontziende recidiverende psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige trawanten!! Geef Nederland wederom de vrijheid terug door 17 miljoen mensen rechtsbescherming te geven tegen een zeer kwaadaardige overheid!!Stop het Corona Apartheidsregime van schaamteloze nietsontziende recidiverende psychopaat Mark !!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Like

 10. Jan zegt:

  V: Er is nu veel discussie over de vraag of “volledig gevaccineerd” twee of drie of in sommige gevallen zelfs vier injecties betekent! Is er enige reden om aan te nemen dat we niet afstevenen op een regime van eindeloze vaccinatieboosters?

  “Wat de vaccinboosters betreft, kan ik u zeggen dat dit de grootste misleiding is in de geschiedenis van de geneeskunde. Deze vaccins – of het nu de eerste of de tweeëndertigste injectie is die je krijgt – veroorzaken AIDS – Acquired Immune Deficiency Syndrome. Voordat je denkt dat ik gek ben, ik heb niet gezegd dat het HIV veroorzaakt. HIV is een virus dat AIDS veroorzaakt. Maar er zijn andere dingen die het immuunsysteem kunnen beschadigen.

  En er zijn tientallen peer-reviewed artikelen die aantonen dat deze vaccins je aangeboren immuunsysteem beschadigen. Je T-cellen beschadigen. Je natuurlijke “killer cellen” beschadigen. Dus je wordt veel vatbaarder voor het ontwikkelen van kanker, auto-immuunziekten en andere ernstige infecties. Wat deze vaccins doen is het veroorzaken van verminderde immuniteit.

  Het beschadigt je immuunsysteem, je door God gegeven immuunsysteem. En maakt je afhankelijk van meer en meer vaccins. En het zal nooit ophouden. En omdat deze vaccins vreselijke bijwerkingen hebben, is het een recept voor de dood.
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/dr-zelenko-endless-boosters/

  video
  https://rumble.com/vrj3ld-dr-zelenko-the-gun-and-the-bullet-breaking-down-the-protocol-and-immune-sup.html

  Like

 11. Jan zegt:

  PvdA, oprecht een fascistische sekte

  Attje Kuiken wil artsen met een eigen mening een beroepsverbod geven. Schrappen uit het BIG register

  Like

 12. Bas zegt:

  Arts onder druk gezet!

  De voorzitter van de South African Medical Association, Angelique Coetzee, “In SouthAfrica is het Omicron een milde ziekte, maar het is een ernstige, ernstige, ernstige ziekte in Europa, omdat politici willen dat ik dat zeg”

  Like

 13. leeuw7 zegt:

  Wederom wordt Europa door totalitaire fascistische geïnstitutionaliseerde criminele politieke leiders bedreigd waarvan de schaamteloze nietsontziende recidiverende psychopaat Mark R. er ook één van is ,een schande dit nietsontziende tuig!!

  https://www.wochenblick.at/brisant/impfzwang-gegen-eu-recht-hollaendische-anwaelte-beantragen-oesterreichs-eu-ausschluss/

  De gezondheid van argeloze burgers wordt misbruikt om een fascistische totale controle maatschappij uit te rollen!!!

  Shalom van Léon van Duren(een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Like

 14. Bas zegt:

  Dr. Peter McCullough houdt een emotioneel pleidooi over myocarditis

  Myocarditis risico vooral bij jongens van 18-24 jaar, en mannen tot ca 50.
  100% van hen heeft daarna permanente hartschade!
  Ongeëvenaarde aantallen sporters sterven tijdens sporten.

  Like

 15. Hovawart zegt:

  De scholen zijn sedert de oprichting van klassikaal onderwijs al een bron van besmettingen gebleken, eerst vanwege besmettelijke kinderziektes, en tegenwoordig in overdraagbare aandoeningen van psychologische aard zoals linksch-politieke doctrines en massahysterie.
  Het kweken van angstcultuur om hun jonge identiteiten te kunnen digitaliseren, hun vrijheden te ontnemen en levenslang onder het totalitaire dictatuur te stellen…. Volgens de wetenschap is de mens immers tot uitsterven gedoemd, ons leefgebied door absurde klimaateisen ernstig in verval, de genetische variatie te klein, ondanks de massale import van islamistisch dna, want de vruchtbaarheid taant door medicatie en vaccinatie, de val van Homo Multigender lijkt onvermijdelijk……..daar zorgen het moderne onderwijs en de farmaceuten wel voor.

  Like

 16. Bas zegt:

  ZEER BELANGRIJK DE INHOUD VAN DEZE VIDEO!!!
  Artsen en medische experts aan het woord over de pandemie.

  Engelstalig
  (Bij pauze startscherm even een stukje doorscrollen)

  COVID-19: A Second Opinion

  https://rumble.com/vt62y6-covid-19-a-second-opinion.html

  Rumble —

  Senator Ron Johnson modereert een paneldiscussie, COVID-19: A Second Opinion. Een groep wereldberoemde artsen en medische experts biedt een ander perspectief op de wereldwijde respons op een pandemie, de huidige kennis van vroege en ziekenhuisbehandeling, de werkzaamheid en veiligheid van vaccins, wat er goed ging, wat er mis ging, wat er nu moet gebeuren, en wat op lange termijn moet worden aangepakt.
  Meer op http://www.ronjohnson.senate.gov

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s