Kuipers: testuitslagen en productiedetails corona-vaccins zijn “niet met een breder publiek te delen”

(Door: “9ForNews”)

Forum voor Democratie heeft Kamervragen gesteld over de kwaliteit, samenstelling en ingrediënten van de corona-vaccins. De antwoorden zijn weinig bemoedigend.

De partij stelde minister Kuipers van Volksgezondheid (foto) onder meer de vraag of de vaccins door Nederland zelf onafhankelijk worden gecontroleerd. De minister schrijft dat partijen vaccins voor gebruik uitgebreid worden getest. Dit wordt niet alleen door de fabrikant gedaan, maar ook door een ‘onafhankelijk’ nationaal controlelaboratorium (Official Medicines Control Laboratory, OMCL). In Nederland is het OMCL onderdeel van het RIVM.

“Zo’n OMCL controleert monsters van partijen vaccins in een onafhankelijk laboratoriumonderzoek op hun kwaliteit,” zegt Kuipers. “In de praktijk wordt dus iedere partij vaccins onafhankelijk gecontroleerd door een overheidslaboratorium.”

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Kuipers: testuitslagen en productiedetails corona-vaccins zijn “niet met een breder publiek te delen”

 1. karton zegt:

  Deze figuur, Kuipers dus, begint al net zulke vieze trekjes te vertonen als z’n broodvrouwe, Qut Quag !

  Geliked door 3 people

 2. ophEUffen zegt:

  Ik weet hoe dit werkt. Vraag mij niet waarom. Vaccins worden NIET inhoudelijk getest door RIVM of OMCL. Voor iedere levering van een vaccin batch wordt een monster aangeleverd door de fabrikant. Zonder monster kan een batch niet worden vrijgegeven voor de Nederlandse markt. De controles zijn puur een papieren kwestie. Het monster wordt wel geruime tijd bewaard in een kluis maar daar ligt het niet opgeslagen onder de juiste temperatuurcondities. (2 tot 8 graden).

  Like

 3. Andre zegt:

  Als ik de GGD wil bellen voor een testje is de GGD van Kuipers niet eens te bereiken. Hoe serieus moet je ze nog nemen.

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Toen deze eerste klas leugenaar het not done vond om de IC bedden op te schalen viel de lul bij mij al door de mand.
  Want de bedden die onder Rutte verdwenen waren moesten weg blijven, want te duur vonden ze.
  Ondertussen zijn door de hele coronashit honderden zo niet duizenden mensen dood gegaan omdat er geen plaats was op de IC.
  Overigens zit hij precies bij de partij waar hij thuis hoort en ze niet zo veel op hebben met levende mensen en zeker niet als ze wat ouder zijn.

  Like

 5. Rien E zegt:

  Dat iedere partij wordt onderzocht is een zeer onwaarschijnlijk verhaal. Hooguit een steekproef uit een van de hoeveel(?), waarschijnlijk honderden vaccins. Althans zo werkte dat in het bedrijf waar ik vroeger werkte (niet met vaccins overigens) mbt maatvoering en kwaliteit. Dat zal nu niet anders zijn.

  Like

 6. Claudia Millenaar zegt:

  De toon is gezet; u bent te dom om het te begrijpen…

  Like

 7. Julia zegt:

  Uiteraard moeten de giftige ingrediënten verborgen blijven. Hieruit blijkt dat de corona vaccins wat te verbergen hebben want ik vrees als de ingrediënten openlijk worden vrijgegeven dan bedanken miljoenen mensen voor het experimentele vaccin. Niet voor niets neemt de big farma en de politiek geen enkele verantwoordelijkheid en hebben zichzelf vrijgesteld van eventuele schade claims. Kuipers laat zich de mond niet snoeren door negatieve reacties en durft nog te beweren dat hij veel positieve reacties krijgt ja die zal hij wel krijgen van zijn vrienden Rutte en het WEF. Hoe kun je nu positief reageren op een omhoog gelikte arts die de samenleving al vele malen heeft misleid met cijfers en het dagelijks aan de praattafels inboezemen van angst. Deze machtswellusteling dramt de 2G door en houdt deze al gereed in de gereedschapskist om deze het najaar per direkt te kunnen invoeren. Pas op deze man veracht niet gevaccineerden en zal zijn uiterste best doen om meer dan een miljoen ongevaccineerden het leven zo zuur mogelijk te maken. Niet voor niets heeft WEF uitvoerder Rutte er voor gezorgd dat hij op de stoel van minister van gezondheidszorg kon gaan zitten. Of we nu blij moeten zijn met de komende versoepelingen zet ik toch echt mijn vraagtekens bij het blijft bij vrijheidsbeperkingen door de walgelijke discriminerende nietszeggende QR toegangspas te blijven handhaven kortom geprikt, getest of genezen houdt in een stukje vrijheid te hebben gekocht. Gelukkig heb ik de horeca niet nodig ik denk eerder de horeca de mensen geldt ook voor de cultuursector, shows e.d. kunnen worden bekeken via streams en films ook dus ook heb ik het niet nodig. dierenparken heb ik het niet op ik hou niet van dieren in een kooi te moeten aanschouwen. Ik ben geen voor of tegenstander van vaccinaties de keuze is aan een ieder waar het mij wel om gaat is dat ik binnen een democratie niet aan een fascistisch regime wil meewerken door verplicht een QR toegangspas te moeten tonen voor een bezoek aan een restaurant, cultuur, etc. Het is puur discriminatie en medische apartheid wat tegen de rechten van de mens in druist en zelfs de grondwet en de Neurenberg code zijn geschonden.

  Like

 8. Ruben zegt:

  Laat dit een laatste waarschuwing zijn voor allen die zich hebben misleid om te prikken met een onbekend en experimenteel gen-‘ vaccin’ waarvan de inhoud officieel staatsgeheim is en waarvoor alle farmaceutische bedrijven vóóraf volledige immuniteit hebben gekregen.
  Heel goed van het FvD.

  Like

 9. Boike zegt:

  Inderdaad, zo is het minister Kuipers, je kunt testuitslagen en productiedetails coronavaccins zijn ‘niet met een breder publiek te delen en zeker niet met de Tweede Kamer, als je als minister ter verantwoording wordt geroepen. Stel je voor, dat ze een paar enorme grote futilieitjes vinden, dan zou dat het vertrouwen in die injecties kunnen schaden en dat willen de ruttige ruttige kornuiten van het WEF niet. Daarom inderdaad “vertrouw ons maar”. Ja ja, wanneer hebben we dat eerder gehoord. Welke regering zei ook al weer “Gaat u rustig slapen, de regering waakt”. En dat OMVL, onderdeelo van het RIVM, is zekerlijk betrouwbaar. Zullen we aan de boeren vragen, wat zij van het RIVM vinden ???
  Nee minister Kuiper, gij hebt een grote “BOEEEE verdient”.

  Like

 10. Rensk. zegt:

  Ik heb het antwoord van Kuipers gelezen en het komt bij mij niet over als een onderbouwd antwoord. Het komt er idd op neer: je krijgt het niet want als ik zeg dat het goed is dan is het goed. Die mores hebben ze nu bijna allemaal in Den Haag. Die Atje Kuiken zie je ook nu constant op de buis verschijnen om haar onfrisse ideeen te spuiten. Desinformatie. Wie bepaald dat? En wat is de definitie van desinformatie? Er komt een hose weer van willekeur aan. Let maar op. Geen journalist die die vraag stelt wat is dan jou Kuiken desinformatie? Als die huisarts die Kuiken een brief stuurde zegt dat ze een domme trien is doordat ze olie op al een smeulend vuur gooit wordt dat dan als desinformatie gezien? Ollengren had er ook een handje van om alles als desinformatie aan te duiden, terwijl ze zelf de meeste desinformatie gaf. Ik merk als politici te vaak voor de buis verschijnen kan ik ze eigenlijk niet serieus meer nemen, Het is pure domheid om te denken dat met repressie en dwang mensen te overtuigen zijn. Het brengt enkel ellende. Misschien is dat ook wat ze willen of ze zijn ongelofelijk stupide. Het vertrouwen herstellen. Om je een bult te lachen als het niet zo triest is. Moeten ze vooral zo doorgaan.

  Like

 11. Meine zegt:

  Vooral:
  “….Vanwege de commercieel vertrouwelijke aard van deze informatie zijn testuitslagen en productiedetails niet met een breder publiek te delen….”

  Like

 12. Hovawart zegt:

  De corruptie van de macht, deze vorm van misbruik is een sociaal-overdraagbare aandoening onder ambtenaren, de corruptie woekert echter bij de angst om de macht te verliezen, politieke opportuniteit en corruptie zijn altijd nadelig voor economieën en maatschappijen. Wanneer deze consequenties geheel of gedeeltelijk uitkomen, spreekt men van vooruitgang en groei, maar nooit in de ” volkse” zin van het woord, enkel meer en meer corruptie….zeker nu het openlijk een universeel probleem is gebleken.

  Like

 13. Bas zegt:

  Wow!!!

  Like

 14. leeuw7 zegt:

  https://niburu.co/binnenland/17077-de-nep-pandemie-komt-volgens-de-who-ten-einde-wat-nu

  t.a.v. leger en politie ; stop het door de staat georganiseerde COVID-19 terrorisme!!
  Nu kunnen u en de uwen tonen aan 17 miljoen Nederlanders wat de de vrijheid jullie waard is !!
  Stop de QR code krankzinnigheid!!Stop de dictatoriale Corona maatregelen!!Stop de censuur over de waarheid betreffende het criminele COVID -19 stappenplan!!!

  Stop het Corona apartheidsregime van de schaamteloze recidiverende psychopaat Mark R. en z’n zeer vele medeplichtige trawanten(hoge ambtenaren op allerlei posities)!!Ons kent ons houden elkaar duidelijk een handje boven het hoofd!!!

  Stop de door de staat georganiseerde COVID -19 Pharma maffia!!!

  De psychopaat Mark R .speelt altijd de “vermoorde onschuld himself “!! Deze psychopaat is werkelijk een schandelijke demoraliserende machtsmisbruiker!!

  Een oorlog win je niet door op je lauweren te rusten!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Like

 15. leeuw7 zegt:

  Deze mededeling mag de Nederlandse politie en of het leger niet missen !!
  (Zijn er nog helden of verzetsstrijders in Nederland)
  De waarheid mag van de fascistische linkse globaliserende psychopaten niet verteld worden !!

  Amerika 24 januari 2022.
  EEN SCHAAMTELOZE SCHANDE!!!(Een dokter dreigen met schorsing vanwege de zuivere waarheid!)

  https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-defender-meryl-nass-suspended-misinformation/?itm_term=home

  Stop de schaamteloze vaccinazi’s van de psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige trawanten (hoge ambtenaren zonder enige ruggengraat op allerlei posities)

  Stop het Corona apartheidsregime van de psychopaat Mark R!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Like

 16. oudmarinier zegt:

  “” Kuipers: testuitslagen en productiedetails corona-vaccins zijn “niet met een breder publiek te delen “” En WAAROM dan NIET ???

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ oudmarinier op 25-1-2022 om 06.14 u.
   Deze figuur, Kuipers, ontpopt zich meer en meer als een échte D666-malloot, hij vertoont steeds meer dictatoriale trekjes !
   Ik vrees dat hij zich zal “ontwikkelen” tot een 2de Hugo Mengele, alsdan geheten :
   Ernst Mengele.

   Geliked door 3 people

   • karton zegt:

    @ oudmarinier op 26-1-2022 om 04.40 u.
    Het stellen van de meest simpele vraag, zoals u doet, is voor dat soort gasten al véél te moeilijk te beatwoorden. Het liefst wat zij doen is met héél veel omhaal en gebruik van onbegrijpelijke woorden, totaal helemaal NIETS zeggen.
    U herinnert zich wellicht nog de mevrouw die, inz. de Toeslagenaffaire, aan Quasimodo Rutte vroeg : “Waarom zit jij daar eigenlijk nog ?” (zij bedoelde als m.p.) Quasimodo keek hierna geheel verslagen , uit ’t veld geslagen en verschrikt om zich heen, zoekend naar hulp, maar een antwoord gaf die kwast niet ! Was toch een zeer eenvoudige vraag van die mevrouw ? Zij voelen zich dermate hoog verheven, dat zij denken dat wij, het gewone volk, hen niet in de gaten hebben. Ik kots op die bende.

    Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Dat vroeg ik me ook al af .
   Nou snappen de meesten weinig van medische zaken , ook ik niet , maar wellicht zijn er zulke misstanden dat zelfs leken dat kunnen begrijpen !
   Je gaat toch steeds meer twijfelen aan de goede bedoelingen …………………

   Geliked door 3 people

   • oudmarinier zegt:

    @Harry & @ Karton : Is toch een doodsimpele vraag : ” WAAROM kunnen die testuitslagen en productie-details NIET gedeeld worden met het gewone VOLK ??? WAT is daarvan de reden ?? Simpele vraag ….simpel antwoord !!! En je hoeft ook GEEN verstand van medische zaken te hebben o.i.d. …Gewoon een simpele uitleg , waarom deze informatie NIET gedeeld KAN worden !! (Zijn we soms te dom , om bepaalde zaken te begrijpen ? Leg het dan maar uit in Jip & Janneke taal…) Indien het niet gedeeld MAG worden…dat is een andere zaak . Maar ook DAN graag de reden !!!

    Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   @oudmarnier.
   Ze hebben iets te verbergen, maar ja, dat is politiek ten voeten uit.
   Ik noem ze niet voor niets de firma list en bedrog.

   Als iemand niets te verbergen heeft, legt die alle kaarten op tafel.

   Geliked door 2 people

 17. Jan zegt:

  Volledig gevaccineerd Malta bereikt record aantal COVID-19-doden

  De modelburger van de wereld heeft zojuist zijn hoogste sterftecijfer voor COVID-19 bereikt, ondanks het feit dat het een van de meest gevaccineerde naties ter wereld is met meer dan 85% van de bevolking die volledig is gevaccineerd. Healthdata.org stelt dat 94% tenminste één dosis heeft.

  Dit zijn verbazingwekkende vaccinatiestatistieken. Leiders in de meeste Westerse landen kunnen alleen maar dromen van dergelijke cijfers, maar toch sterven er in recordaantallen mensen.

  Vorig jaar was Malta een lichtend voorbeeld van naleving van de vaccinatievoorschriften. Het volgde alle regels en geloofde alle leugens, en nu heeft het land te kampen met het hoogste COVID-19-sterftecijfer, zijn de sluitingen weer effectief, en is het leven nog niet teruggekeerd naar normaal. Niets van dit alles is verrassend. De Covidian sekte is een doodssekte.
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/fully-vaccinated-malta-reaches-record-covid-19-death-rate/

  Like

  • toetssteen zegt:

   Griep vermoed ik. Maar men klutst dat luchtig bij covid. Ik vrees dat dat vaker voorkomt dan we denken.

   Like

   • Jan zegt:

    Weet ik wel zeker want ik had het afgelopen week en nu nog een beetje. Spierpijn en vreselijke hoest, maar het is nu nagenoeg weg.
    ‘long-covid’ volgens de experts in Den Haag

    Like

 18. Blaffertje zegt:

  Dat doe je alleen als je iets te verbergen hebt.
  Ik ken niet het hele productieproces maar wel wat in de vaccins zit.

  Dit is een screenshot van de brief aan de tweede kamer over de inhoud.

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Feitelijk zegt dit nog niet wat in de inhoud van het vaccin zit maar wat je wel kan lezen is dat het nog maar in de tweede testfase zat toen deze brief begin 2020 werd verstuurd.
   Daaruit mag je concluderen dat wij testfase 3 zijn, de proefkonijnen.
   Pas NA de 3e testfase kan een vaccin goedgekeurd worden, eerder niet .

   Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  Hypnose-technieken bij COVID-persconferenties..!

  Like

 20. Jan zegt:

  Kuipers en kolder
  De persconferentie van 14 januari 2022 is niet geschikt voor intelligente mensen

  Like

 21. Bas zegt:

  Het is niet het virus dat ze willen controleren….maar jou!

  https://pbs.twimg.com/media/FJ4v9y-XsAAmWug?format=jpg&name=large

  Like

 22. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s