Nederlaag voor Biden´s vaccinatie-regime: Rechter blokkeert vaccinatiedwang voor staatsdienaren

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

De volgende nederlaag voor de Amerikaanse president Joe Biden! Een Amerikaanse districtsrechtbank in Texas blokkeerde de door Biden gelaste vaccinatieplIicht voor werknemErs in federale dienst en alle werknemers in desbetreffende sub-ondernemingen. Het vonnis komt slechts enkele dagen nadat het hoogste gerechtshof de vaccinatieplicht blokkeerde voor miljoenen werknemers, die Biden had gelast in privéondernemingen met meer dan 100 werknemers.

Biden overschat zijn autoriteit

In het vonnis van rechter Jeffrey Vincent Brown uit Texas staat: daarbij zou het gaan om een verordening van de president, volgens welke alle werknemers in federale dienst akkoord moeten gaan met een vaccinatie tegen Covid-19 of hun baan verliezen. Daartoe zou de autoriteit van de president niet voldoende zijn, hij zou daarmee zijn grenzen overschrijden. Waar deze grens ook zou mogen liggen – die door de regering niet duidelijk gedefinieerd zou zijn – de vaccinatieplicht voor werknemers in federale dienst zou deze overschrijden. De Biden-regering zou zodoende met één streep of zonder bemoeienis van het Congres het werk van miljoenen werknemers in federale dienst afhankelijk kunnen maken van een medische behandeling. Onafhankelijk van de gangbare mening met betrekking tot vaccinaties – er zouden geen rechtsmiddel bestaan dat de aanspraak van medewerkers op vrijheid op gepaste wijze zou beschermen. Ze hebben slechts de keuze een plicht met twijfelachtige geldigheid te overtreden of akkoord te gaan met een ongewenste medische ingreep, die onherroepelijk zou kunnen worden, zei de rechter.

Starbucks geeft gehoor aan vonnis

Brown citeerde ook het vonnis van het Hooggerechtshof van vorige week, dat het bestuur er aan hinderde de vaccinatieplicht in alle privéondernemingen met minstens 100 medewerkers in te voeren, respectievelijk hen tot wekelijkse tests of het dragen van mondkapjes te dwingen. De vaccinatievoorschriften voor een meerderheid van de medewerkers op gezondheidsgebied bleef gehandhaafd.

Het vonnis had effect: onmiddellijk daarna stopte Starbucks de vaccinatieplicht voor zijn medewerkers. Men respecteert het vonnis van het Hooggerechtshof en zou het nakomen. Starbucks volgde begin januari de vaccinatieplicht-verordening en beval de vaccinatie warm aan om Covid-19 in te dammen. Men was er ook voorstander van dat medewerkers hun vaccinatiestatus bekend moeten maken. Starbucks heeft in de VS 22.000 medewerkers. Ook General Electric heeft de vaccinatieplicht in het concern opgeheven. Andere ondernemingen handhaven de plicht.

Protest-alliantie van de staatsdienaren dient klacht in

De Alliantie voor Medische Vrijheid (Feds for Medical Freedomo) hadden een klacht ingediend tegen de vaccinatieplicht voor werknemers in overheidsdienst. Ze is een platform van duizenden mensen in overheidsdienst, die een alliantie hebben gevormd tegen Biden´s draconische Covid-19 maatregelen. Ze argumenteert in haar klacht dat er geen wet zou bestaan die de president tot deze verordening zou machtigen, dat zou zijn autoriteit overschrijden. Bovendien zou de invoering van de verordening door de autoriteiten een schending zijn van de wet bestuursprocedures. De woordvoerster van het Witte Huis, Jen Psaki, zei over het vonnis: 98% van de werknemers in overheidsdienst zouden gevaccineerd zijn, een opmerkelijk percentage! Men zou vertrouwen op de eigen juridische autoriteit. Het Amerikaanse ministerie van Justitie ging in beroep. Biden kondigde vorig jaar september voor het eerst de vaccinatieplicht voor werknemers in overheidsdienst aan – anders zou er ontslag voor hen dreigen. Een optie om te testen – zoals in de privé-economie – kregen ze niet. De termijn voor de vaccinatie was 22 november 2021.

Bron:
wochtenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Nederlaag voor Biden´s vaccinatie-regime: Rechter blokkeert vaccinatiedwang voor staatsdienaren

 1. Rensk. zegt:

  Zelf merk ik dat ik knap nerveus wordt van die enorme drang tot vaccinatie. Het hangt steeds als een zwaard van damocles boven mijn hoofd en dat zullen er meer hebben. Ik denk dat ze die G2 kost wat kost door gaan zetten. Vermoedelijk door 1 keer per jaar een vaccinatie te eisen in ruil voor de coronapas. Ik merkte dat Koopmans en Wensink de boel weer op zitten te jutten dat we er nog lang niet vanaf zijn en dat de delta weer tevoorschijn kan komen (in een ander jasje) etc etc. De angst erin houden hoor. En ach wat waren de theaterlui toch blij. Die Sanne Wallis de Vries maakte nog net geen buiging voor het kabinet. Zie je bij honden ook als ze iets lekkers toegeworpen krijgen. Dat kruiperige van die mensen. Het staat me tegen. Volgend jaar de nieuwe prik die en voor corona en voor de griep samen geldt. (dacht dat de griep verdwenen was, maar kennelijk weer terug van weggeweest) Ze zagen natuurlijk dat mensen niet bereid waren 2 of 3 keer per jaar een prik te halen, dus even een nieuwe fabriceren die maar 1 keer per jaar hoeft. Denk dat de mensen hiermee wel toestemmen. 1 keer per jaar om de vrijheid weer te kopen door je lichaam ter beschikking te stellen aan de Overheid.Alles om de pas te kunnen krijgen en zodoende weer vrij zijn. Totdat.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Ondertussen in Canada

  Like

 3. Bas zegt:

  Biden: “What a stupid son of a bitch”

  Like

 4. Jan zegt:

  Vergeef of vergeet nooit de aanjagers van de destructieve covidpaniek
  Steve McCann

  Nadat Amerika bijna twee jaar lang een politiek gemotiveerd beleid heeft gevoerd om een onstuitbaar virus in de luchtwegen “uit te roeien”, is een toenemend aantal liberale politici, commentatoren en publicaties begonnen zich uit te spreken over de mislukkingen en de menselijke kosten van de lockdowns en de vaccin/masker mandaten. Zij, samen met een groot aantal mensen aan de rechterzijde, applaudisseren voor degenen die nu beweren dat het Covid-beleid van de overheid een “catastrofale morele misdaad” was.

  Wie zijn deze charlatans die een campagne beginnen om zichzelf vrij te pleiten van hun medeplichtigheid aan een “catastrofale morele misdaad”? Veel van hen stonden vooraan bij het verspreiden van ideologisch gemotiveerde leugens. De bureaucraten, de politici en de spreekbuizen van de Democratische partij in de media logen over het virus omdat zij dachten dat eerlijkheid niet voldoende angst en vrees zou opwekken bij de bevolking om de instelling van een quasi-politiestaat en de ongrondwettelijke herziening van de kieswet in de belangrijkste staten te rechtvaardigen.

  Dit zijn de mensen die 22 maanden geleden ervoor kozen statistieken uit Italië en andere landen te negeren, alsook de publicaties van wereldberoemde wetenschappers die de fictieve rechtvaardiging voor massale maatschappelijke lockdowns weerlegden. In plaats daarvan bleven ze reflexmatig alle door de regering gesponsorde onwaarheden herhalen. En ze bleven dat gedachteloos doen tijdens de hele pandemie.

  Ongeacht de feitelijke gegevens of de menselijke kosten, liepen zij in de pas van wat de door links gedomineerde federale medische bureaucratie en de zichzelf in stand houdende hiërarchie van de Democratische partij als onweerlegbaar verklaarden.

  Dit zijn de mensen die luidkeels de medische professionals en conservatieve journalisten die wisten dat ze de media en de medische bureaucratie niet konden vertrouwen en die van de daken schreeuwden dat het land een rampzalige koers was ingeslagen, hebben veroordeeld, uitgestoten en censuur hebben geëist. De oligarchen van de sociale media, die weldra hun aandeel in de “rampzalige morele misdaad” zullen ontkennen, speelden hun rol om ervoor te zorgen dat afwijkende stemmen, met name in de medische gemeenschap, onherroepelijk tot zwijgen werden gebracht.

  Als 2020 geen presidentieel verkiezingsjaar was geweest en Donald Trump niet de zittende macht, dan zouden de leugens, de lockdowns, de ongerechtvaardigde sluiting van scholen, de onderdrukking van bestaande therapieën, het opzettelijk verdoezelen van sterfgevallen als gevolg van Covid-19, de opzettelijke uitholling van individuele vrijheden, de eindeloze decreten en de bijna-criminele mandaten voor een one-size-fits-all experimenteel vaccin met onbekende bijwerkingen op lange termijn, niet hebben plaatsgevonden.

  De onderliggende drijfveer van de losgeslagen reactie op Covid-19 was de fanatieke vastberadenheid van de heersende elites om Donald Trump en zijn populistische beweging koste wat kost te verslaan, met inbegrip van historisch ongekende lockdowns en massale verkiezingsfraude. Een beweging die een existentiële bedreiging vormde voor hun streven naar politieke hegemonie. De potentiële schade van deze obsessie en de daaruit voortvloeiende catastrofale slachting voor de natie en de lagere en middenklasse werd nooit overwogen.

  Onnadenkend bezwijkend voor de niet aflatende paniekzaaierij, hebben veel te veel rechtse mensen en de Republikeinse Partij, bij gebrek aan beter, dit eindspel ook geholpen en gesteund.

  De heersende elites, die met een kortzichtige blik op het verslaan van Trump waren gefocust, weigerden blijkbaar te geloven dat radicaal links de Democratische partij, die nu beide kamers van het Congres controleert, had omgevormd. Hun zelfgekozen kandidaat voor het presidentschap heeft zich ontpopt tot de meest corrupte, gevaarlijke, verwarde en egoïstische president in de Amerikaanse geschiedenis, wat geen verrassing zou zijn als ze zijn geschiedenis hadden bestudeerd. Het eerste jaar van het presidentschap van Biden en het door de Democraten gecontroleerde Congres is een regelrechte nationale ramp geweest.

  Het eindproduct van de berekende politisering en uitbuiting van een virus dat voornamelijk de longen aantast is de bijna eindeloze litanie van schade die het Amerikaanse volk en deze natie is toegebracht.

  1. De permanente sluiting van bijna 40% van alle kleine bedrijven in de Verenigde Staten;
  2. Een toename van 50% wat zelfmoordpogingen door tieners betreft;
  3. Een record-stijging van het aantal sterfgevallen door overdosis drugs;
  4. De onvoorstelbare lange termijn gevolgen voor de geestelijke gezondheid en het leervermogen van kinderen;
  5. De dramatische toename van de totale nationale schuld die eind 2019 $22,7 triljoen bedroeg, is nu $29,8 triljoen (een toename van 27%);
  6. De dood van onnoemelijk veel duizenden omdat ze geen toegang hebben tot medische diensten en screening tijdens de lockdowns, evenals een aanhoudende dramatische en onverklaarbare stijging van de overmatige mortaliteit die niet te wijten is aan Covid;
  7. De ongecontroleerde inflatie die een hoogtepunt bereikt in 40 jaar en de lege winkelschappen in het hele land omdat de toeleveringsketen opzettelijk is verbroken door vaccinmandaten en nieuwe wettelijke belemmeringen;

  8. De grootste overdracht van rijkdom van de lagere en middenklasse naar de elites in de geschiedenis van de mensheid, toen Amerikaanse miljardairs meer dan 2,1 biljoen dollar aan nieuwe rijkdom verwierven (of een toename van 70% in slechts 18 maanden);
  9. De wijd open zuidelijke grens waardoor in minder dan een jaar tijd bijna 2 miljoen illegale immigranten naar de Verenigde Staten stroomden;
  10. Het verlies van geloof en vertrouwen in de verkiezingen van de natie nu bijna 60% van de Amerikanen gelooft dat de verkiezingen van 2020 vergeven waren van fraude;
  11. De ondoorgrondelijke struikelblokken in buitenlandse aangelegenheden, zoals de chaotische terugtrekking uit Afghanistan, die een nieuw toevluchtsoord voor terroristen heeft gecreëerd, de gehoorzaamheid aan communistisch China, waardoor dit land vrij spel heeft om wereldwijde hegemonie te bereiken, en het groene licht voor Rusland om Europa te overheersen. Dit kan ertoe leiden dat de Verenigde Staten de status van tweederangs wereldmacht verliezen en, nog verwoestender, dat de Amerikaanse dollar uiteindelijk zijn status als ’s werelds reservevaluta verliest.

  Niets van dit alles, inclusief de verkiezing van Joe Biden, zou mogelijk zijn geweest zonder de volmondige steun van velen van hen die nu het bloedbad aanklagen dat is veroorzaakt door de historisch ongekende reactie op Covid-19. Hun verandering is onecht en hun woorden klinken hol en hun verantwoordelijkheid voor wat er gebeurd is en zal gebeuren met de burgers van de Verenigde Staten zal nooit worden uitgewist. Zij hadden beter moeten weten, zij hadden moeten beseffen dat zij slechts pionnen waren voor de heersende elites, zij hadden hun eigen onderzoek moeten doen, en zij hadden het belang van de natie en niet zichzelf op de eerste plaats in hun hart moeten hebben.
  Hun toekomstige halfslachtige verontschuldigingen zullen nooit worden aanvaard.
  https://www.americanthinker.com/articles/2022/01/never_forgive_or_forget_the_enablers_of_the_destructive_covid_panic.html

  Like

 5. Jan zegt:

  Watson Video: Het verval van Amerika

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s