Aan Geert Wilders

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Geert,

Twee jaar geleden zei toenmalig VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz over mannen, vrouwen én kinderen die naar Syrië waren vertrokken voor de islamitische strijd om te gaan koken: “Mijn prioriteit is te zorgen dat die lui niet terugkomen.”

Morgen staat VVD-minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yesilgöz in een commissievergadering tegenover de Tweede Kamer om te debatteren over terrorisme. Het is, wil ik maar zeggen, geen toeval dat de VVD, zeven weken nadat jij er dankzij wat Nare Jongens achter kwam dat de veroordeelde Hofstadgroep-terroriste Soumaya Sahla een officiële functie vervult bij die partij, zich opeens “ongemakkelijk voelt” en “in haar maag zit” met die vrouw.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Aan Geert Wilders

 1. Jan zegt:

  Wat mij wel aan dit I(n)V(itro) cabinet Rutte bevalt is dat de poppetjes op plekken zitten waar zij niets en dan ook werkelijk niets van afweten zodat zij zullen staan te schutteren.
  Geen idee waar die arrogantie vandaan komt om te denken dat je alles kunt leren, zoals blaaskaak Jan Pronk eens zei toe hij de milieu-portefeuille kreeg toegewezen.

  De Roden maakten van Rusland een ravage, nu in Amerika en in Nederland waar uit de riolen de shit uit de riolen omhoog komt kolken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dick zegt:

  De maag, het lichamelijk verwerkings kanaal, van de VVD is zwaar onderhevig aan maagrot en dermate vol met puz zit dat deze hieraan net niet gaat overlijden in zetels vertaald er 6 gaat overhouden.
  Het ministerie van Justitie zal hoognodig de puz zelf de medicatie moeten krijgen en haar huidige Voice het zwijgen opgelegd.
  Dat dit een enorme staart van werkloos gemaakt advocaten staatsdienaren rechters onder ministeries teweeg gaat brengen kun je zien als het afval

  Like

 3. Marc zegt:

  Niet te geloven. In een tijd waarin iedereen middels QR en TI (Tweede Identificatie) gedwongen wordt om digitaal zijn of haar hele hebben en houden aan derden ter beschikking te stellen (anders mag je niet naar het restaurant, anders mag je niet werken), worden we zonder blikken of blozen blootgesteld aan iemand die niet bereid is haar gezicht of portret te tonen, terwijl juist dit al honderd jaar niet alleen bij wet verplicht is, maar ook onderdeel is van de traditionele mores: je verbergt je identiteit niet in de publieke ruimte. Dus geen masker op, geen valhelm, dus ook geen boerka. En je toont gewoon je gelaat, zeker als het om een publieke functie gaat.

  Ik stel vast dat de Nederlandse cultuur zijn definitieve einde heeft gevonden!

  Geliked door 1 persoon

 4. john van antwerpen zegt:

  De VVD moet zich altijd ongemakkelijk voelen want ze is huichelachtig, onbetrouwbaar en
  leugenachtig. Een partij zonder ballen. En ja, dan staat Geert tegenover je en dan schamen ze zich nog niet. Schande.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  De gebezigde ervaring dat het “ongemakkelijk voelt” en “in haar maag zit” is niet te verhelpen met een zetpilletje, daar zijn grondige hervormingen voor nodig…Helaas zijn de symptomen van deze kwaal nog niet ernstig genoeg, ondervind men nog geen ernstig ongemak, maar het borrelt wel in de samenleving……Lets Get Ready To Rumble!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. wappieman zegt:

  Dat vuile WEF-tuig werkt gewoon aan de omvolking en islamisering van Nederland .
  zij volgen al sind’s eind jaren 60 het Kalergi-plan , maakt geen ruk uit of ze zich socialist ,
  Christendemocraat of Liberaal noemen , allen doen mee met die omvolking !
  Ons Koningshuisje zit in de top der Bilderbergers / WEF , en die zijn verrukt van dat Kalergi-plan .
  En heel die kankerkliek in die Haagse kaasstolp danst naar hun pijpen , ZE HEBBEN ER TROUW
  AAN GEZWOREN .
  Stemmen is zinloos , afzetten en voor een Neurenberg 2.0 tribunaal slepen helpt .

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Ondertussen iets anders…..wat is dit?

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  De VVD verwordt langzaam tot een misdaadorganisatie. De vele stemmen op deze partij hebben ze te danken aan de ook hier geintrduceerde gestolen verkiezingen. Alleen op die manier kan het VVD kwaad eeuwig aan de macht blijven !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s