FOTO(SHOPPER) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Beps“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTO(SHOPPER) . . .

 1. Niek zegt:

  Ik vind het verdomd moeilijk om te zeggen maar een schandaal om een
  artiest als ali-B zo door het slijk te halen, ik vind het persoonlijk
  een omhoog gevallen kut marrokaan en heb er niets mee.
  Zonder gerechtelijke uitspraak is hij onschuldig maar wordt nu
  publiekelijk en door de media geroosterd, oké hij hield zijn handjes
  niet thuis, maar heeft geen moord gepleegd, toch?
  Er worden dagelijks meisjes verkracht en met de aangifte word niets gedaan.
  Ali word gewoon voor de bus gegooid om de rest van de gooise matrassen
  uit de wind te houden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rene zegt:

  Ali is de lul hij is bekend en bner dus waar andere mee weg komen is hij de sigaar .

  Like

 3. Ruben zegt:

  Ali B. indien hij inderdaad schuldig is, is nog maar een zéér kleine jongen in vergelijking met nv Joris Demmink.
  De overheid laat de grote vissen altijd gaan.
  Zie rolodex affaire.
  Vaak worden vrouwen ontraden om aangifte te doen van sexueel geweld/verkrachting door de politie.
  Of alles word in de doofpot gedaan.

  Like

 4. Boike zegt:

  De knuffel-Marokkaan AliB is een kut-Marokkaan, die zijn lul achterna loopt. Terecht dat hij aan de schandpaal wordt gesteld.

  Jan Lul, BNer, of grote meneer, als jullie je fikken niet van anderen af kunnen houden, zijn jullie ook lullen, die verdienen te kakken gezet te worden. Nietwaar Joris Demmink.

  Sex met minderjarigen is onder alle omstandigheden een misdrijf. En sex met meerderjarigen zonder wederzijdse instemming heet aanranden of verkrachten. Het slachtoffer verdient geen verwijt. De dader dient gestraft te worden.

  Geliked door 3 people

 5. Harry zegt:

  Zero tolerance naar pedofielen !
  Naar machtsmisbruikers idem !
  En zeker als je al weet dat het met sommige figuren toch nooit meer goedkomt , RETOUR MAROCCO !
  Zijn wij er tenminste van af .
  Alleen zal Beatrix wel weer stampvoeten , dan .

  Geliked door 1 persoon

 6. Angélica zegt:

  Verontwaardiging alom: machtsmisbruik in de showbizz… “op talenten jacht!”

  En natuurlijk zullen er nog meer beerputten opengaan.
  In de sportwereld gebeurde dat al eerder: trainers en vrouwen. Soms op school: gymdocent ontslagen / kleedkamers / handje ‘helpen’…
  In het leger en bij de politie…
  Wat mag nog wel, wat is grensoverschrijdend… Flirten is geen intimidatie. Dan vindt iemand je leuk en dat zal iemand je op de een of andere manier moeten laten weten. Bij echte liefde heeft iemand vanzelfsprekend ook respect voor je en speelt dit niet.
  Maar echt, dit is niet het grootste probleem als het gaat om intimidatie. De olifant (op straat) wordt weer niet gezien! Waarschijnlijk komt dat de deugers ook erg goed uit. De deugers die ook in het kabinet zitten en merken dat iedereen praat over TVOH in plaats van het wanbeleid en de miljarden die weggesmeten worden aan deughobbyisme.

  De verontwaardiging over ‘The Voice’ en alles wat daarmee verband houdt, doet mij denken aan de politici in België die na de documentaire Femme de la rue (Bruxelles) van Sofie Peeters moesten reageren op de harde werkelijkheid waar de massale import van moslims toe had geleid. Ze konden niet anders dan ‘dit volstrekt afkeuren’ en ‘oproepen tot aangifte doen door slachtoffers en dan berechten van daders door justitie’ maar ze wisten: de bui waait toch wel over. Na enkele weken verstomt de boosheid en intussen gaan we gewoon door met het multicultiraliseren van de maatschappij. En inderdaad, alles bleef bij het oude. Aangifte doen is overigens onmogelijk: één meisje tegen vier of meer ‘jongeren’ die alles ontkennen. “Waar was het juffrouw? Weet u zeker dat ze het tegen u hadden? Kunt u wat u beweert, ook bewijzen? En wie waren het precies? Weet u dat als dit een zaak wordt, u grote risico’s loopt?” Bovendien: aangifte doen kan nooit meteen, daarvoor moet je eerst een afspraak maken en de politie heeft het al heel erg druk… Symboolpolitiek dus en leer er maar mee leven, ‘kech’! De verloedering noemen we ‘verrijking’ en die duwen we je door je strot.
  Jonge vrouwen in grote steden worden voortdurend geïntimideerd. Op straat wordt er ‘gesist’ schrijven journalisten erover als ze er al iets over durven vermelden maar dat is niet wat er gebeurt. Zelfs 11 tot 14 jarige Marokkanen roepen je in het voorbijgaan, elke dag vele keren (!) hele andere dingen toe die ik hier niet opschrijf. Als ze ouder zijn, neemt de dreiging toe en is het zaak dat je ze niet tegenkomt in meer afgelegen steegjes of parken. Daarom passen studentes hun routes aan of ze fietsen in groepen als dat kan, zeker als het al laat is en donker. Het is onmogelijk om in je eentje succesvol aangifte te doen. Als je beseft dat je ook nog slachtoffer kunt worden van wraak, is er geen haar op je hoofd dat erover denkt om naar de politie te gaan. Zo blijft de verloedering voor een groot deel onder de radar en wordt het multiculti-drama gebagatelliseerd: het aantal aangiftes is weer afgenomen, Nederland wordt veiliger en veiliger roepen de regeringspartijen dan in koor.
  Daarom wordt er zo angstvallig gereageerd als uitlekt dat in Amsterdam GroenLinks onderzoeken naar geweld tegen homo’s door moslims laat verdwijnen of als in Utrecht homo’s voor de camera durven vertellen dat moslims hun tanden met ijzeren voorwerpen eruit hebben geslagen: “Pas toch op, jullie spelen Wilders in de kaart! KIJK LIEVER WEG”.
  Marokkanen mogen beschadigen: westerse vrouwen op straat, hun eigen vrouwelijke familieleden als tweederangs mensen behandelen o.a. door ze te dwingen islamitische kleding te dragen, homo’s en joden, geldautomaten en bushokjes, etc. etc. maar je mag hen nooit beschuldigen. Omdat ze in de misdaadcijfers bovenaan staan, worden ze positief in beeld gebracht: bij interviews wordt de soms enige Marokkaan op de werkvloer gevraagd naar zijn mening die dan uitgezonden wordt op het nieuws… In de reclames zijn ze getrouwd met westerse vrouwen en hebben ze fantastische kinderen die een bepaald product aanprijzen… En ze leefden nog lang en gelukkig in die opgedrongen sprookjeswereld… Maar de werkelijkheid is anders… Nu is (helaas voor deugend Nederland) de belangrijkste Knuffel Marokkaan ook nog van zijn voetstuk gevallen en bleek hij een ‘gewone’ of ‘doorsnee’ Marokkaan te zijn… Daarom plaats ik voor de samenwerkende Nederlandse omroepverenigingen de volgende

  Wij zijn met onmiddellijke ingang op zoek naar

  een Knuffel-Marokkaan

  Functie-eisen:

   Je bent een man van Marokkaanse afkomst,
  geboren tussen 1985 en 2001
  en hebt een goed voorkomen
   Je hebt de basisschool succesvol afgerond
  en bent muzikaal of hebt interesse in muziek
   Je hebt geen strafblad of crimineel verleden
  en ook je familieleden zijn niet met justitie of
  politie in aanraking geweest
   Je verstaat en spreekt de Nederlandse taal
  (Kunnen lezen en schrijven is een pre)
   Je gedraagt je (voor de camera) respectvol naar vrouwen (ook kechs)
  en wijst moslim-fundamentalisme af
   Je bent bereid mediatrainingen te volgen
  om je te ontwikkelen tot een TV personaliteit (BN-er)
   Je bent stressbestendig (Om alles wat je zegt zal worden gelachen of geapplaudisseerd en het vooraf geïnstrueerde publiek zal net als mede-programmamakers je tijdens de opnames voortdurend en vol bewondering aangapen)
   Je bent collegiaal (discreet), WOKE
  en hebt affiniteit met het brede politieke midden (GroenLinks/PvdA/Bij1)

  Gezien de buitengewoon hoge voorwaarden
  die aan solliciterende kandidaten worden gesteld,
  bieden wij een aanvangssalaris van € 200.000,- op jaarbasis,
  exclusief reiskostenvergoedingen, verblijfskosten,
  kosten die gemaakt worden voor het aanschaffen van representatieve kleding,
  nevenkosten, overige- en andere kosten en reclame-inkomsten.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Zo’n lieve jongen is Ali B niet. Zijn vrouw spreekt over haar man als een lieve jongen naar de buitenwereld, en als een stugge stijfkop thuis. Hij heet geen Ali B, maar Ali AV. Ali de aanrander en verkrachter. Hij gaat zelf ook niet naar de politie om aangifte te doen van valse persverklaringen, dus waar rook is is vuur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s