Inburgering?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Inburgering?

 1. Andre zegt:

  Het heeft niets meer met sociaal of menselijk te maken.De statushouder is het produkt van links wat alle menselijkheid vernietigd. Links heeft produkten nodig om zichzelf in stand te houden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Ben inmiddels goed ingeburgerd, ooit was ik ook nieuwkomer, ooit, lang geleden.
  Schijtziek inmiddels geruime tijd en komt niet meer goed.
  Doe de hoop en toedeledokie.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Ik denk niet dat men huurders kan verplichten om hun woning in te ruilen voor kleiner en duurder wonen. Een huurcontract kan niet eenzijdig ontbonden worden, tenzij er zeer zwaarwegende redenen voor zijn. Dus: alle alleenstaanden en ouderen die niet vrijwillig van woning willen veranderen, mooi blijven zitten waar jullie zitten. Het wordt tijd dat alle personen die geen status in ons land zullen krijgen op zeer korte termijn een enkele reis naar het thuisland wordt opgelegd. Dan komt er weer woonruimte vrij.

  Geliked door 4 people

 4. hannah zegt:

  de buurt waar ik woon is nu een mesthoop geworden, overal is zichtbaar waar deze barbaren wonen, het is een achterbuurt geworden …. ook de woningbouwvereniging doet er niets aan … , uien in de voortuin

  Geliked door 2 people

  • Claudia Millenaar zegt:

   Waar ik woon, kijk ik achter tegen een paar, wat zich voor moet doen als gordijnen aan. Zolang ik hier woon, alweer bijna 9 jaar, zijn die lappen nooit open geweest en vermoedelijk kunnen ze later gewoon weggebroken worden…

   Wij kregen hier, het intussen ook weer afgeschafte, ‘nieuwe inzamelen’, lees; breng je eigen vuil effe naar een afvalverzamelpunt. Deze afvalverzamelpunten zijn dus de grote dumpplekken! Alles wat je niet gebruiken kunt en niet door het gat past, zet je ernaast. Hele huisraden heb ik al voorbij zien komen.

   Eén persoon in een studentwoning, over tekort gesproken…, binnen no time zitten ze er met z’n tienen. Bedden overal t/m in de keuken. Goh, waar zouden toch die illegalen blijven?

   De ons zich ver boven ons gesteld voelende weten niets van de echte wereld, het zijn bubbelaars, vaak hun leven lang al. In hun wereld doen zij niets dan goeds, alleen wij blijven met de gebakken peren zitten en mogen het gelag betalen.

   Like

  • R Thomasson zegt:

   @Hannah. Je verhaal komt mij zeer bekend voor.

   Like

  • bezigebij63 zegt:

   Ik ben blij dat ik een koopwoning heb in een mooie buurt. Geen geiten voor de deur…..

   Like

 5. Julia zegt:

  Alles voor de nieuwkomers. Ouderen kunnen worden afgevoerd naar een klein kamertje wat maakt het uit zij zijn toch al oud en door ziekelijke gemeentelijke ambtenaren uit hun woning gekeken. Rutte heeft er voor gezorgd dat ouderen minder hebben te besteden door de AOW te ontkoppelen. Kortom ouderen blijken een last voor het doorgeslagen zieke ambtelijke en politieke gajes. Ik hoop voor de idioten die deze vorm van het verjagen van ouderen op haar geweten hebben zelf niet oud worden want aan dergelijke klaplopers en volksverraders heeft een weldenkend mens geen enkele behoefte. Men vergeet zeker dat ouderen jaren hebben bijgedragen aan de samenleving en de nieuwkomers helemaal niets en ook niet van plan zijn in te burgeren laat staan in hun leven een hand uit te steken. Het blijven levenslange uitkering trekkers die mede wordt opgebracht over de ruggen van de verschopte ouderen en alleenstaanden. Het geen het giftig links de laatste jaren heeft veroorzaakt is met geen pen meer te beschrijven en onvergeeflijk. Ik zou zeggen ouderen en alleenstaande trap niet is dit smerig spel en blijf zitten waar u zit. De paleizen en de optrekjes van het elitair politieke gajes zijn ruim genoeg om een groot aantal nieuwkomers te huisvesten. Laat ze hun wanbeleid maar zelf oplossen. Geen enkele gemeente zal hieraan meer mogen meewerken uiteindelijk zijn er meer dan genoeg ingezetenen die na jaren op de wachtlijst te hebben gestaan en een bijdrage doen aan de samenleving nu het volste recht hebben op een woning.

  Geliked door 1 persoon

 6. BosscheBol zegt:

  Er is al heel lang een hetze gaande tegen ouderen. Ze hebben alle mooie baantjes gehad, ze bulken van het geld, ze houden de huizen bezet en ze belasten de medische zorg.

  Ze moesten extra belasting betalen van de PvdA, de bejaardenhuizen werden opgedoekt en in de seniorencomplexen van de woningbouwverenigingen worden tegenwoordig jongeren en vluchtelingen geplaatst. De pensioenen verdampen omdat ze door politici aan Brussel zijn weggegeven in ruil voor een mooi baantje en de AOW wordt ook steeds minder.
  Inmiddels komt F66 met een mooi pilletje om er een eind aan te maken voor 75 jarigen. “Voltooid leven” zalven de leugenaars. Zelf blijven ze uiteraard buiten schot.

  De overheid heeft inmiddels ervaring met dwang, en ook met maatregelen die door de grondwet verboden zijn. Dus ik denk zo dat die uithuisplaatsingen over een jaar of 5 onder dwang beginnen. Die F66 pilletjes onder dwang worden niet lang daarna ingevoerd.

  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/06/afgedankt/

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Waar denken die ziekelijke gemeentelijke idioten de verjaagde ouderen en alleenstaande te gaan huisvesten in een nieuwbouw appartement gelijk aan de grootte van een kippenhok tegen een huurprijs van meer dan 1000 euro te gaan huisvesten? Of worden deze mensen die dure huren ook niet kunnen ophoesten vooral ouderen met een schamel AOW tje en een klein pensioentje geplaatst in een kamertje van een leeg komend AZC? Daarbij mogen de gemeenten dan wel alle mensen die volgens deze idioten te groot wonen wel verzoeken om te vertrekken omdat die nieuwkomers zich vermenigvuldigen als konijnen. Ik vraag mij af hoeveel mensen er nog binnen de ambtenarij en politiek zitten die hun verstand nog bij elkaar hebben ik vrees dat deze uitkomst een hele trieste balans is. Knettergek. Nou in ieder geval weet ik waar mijn stem naar toe gaat bij de verkiezingen zeker niet naar het ziekelijk links die de Nederlanders als tweede rangs burgers beschouwen maar wel tot op het bot kaal plukken. Uiteindelijk blijven er nog maar een paar partijen over die aan het belang van de Nederlanders denken dat is PVV, FvD de rest hebben geen enkele toegevoegde waarde meer voor een normale en een gezonde Nederlandse samenleving.

  Geliked door 1 persoon

 8. Torsten Himmelstoss zegt:

  Om het voor eens en voor altijd duidelijk te maken:
  het zijn GEEN asielzoekers of statushouders, het zijn mosliminfiltranten
  met slechts één doel: islamisering en wel zo snel mogelijk, ook met geweld.
  Ze zijn niet van plan te integreren, dat wordt ze door de koran verboden,
  alsmede naast “ongelovigen” wonen en hun taal leren.!!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Na 5 maanden al een woning op Texel waar de gemiddelde wachttijd voor de Texelaars 5,5 jaar, oplopend tot 8 jaar, is.

  Wierd
  Na 5 maanden een eigen huis op Texel. Het is deze familie gegund, maar hoeveel jonge Nederlanders dromen hier van en zullen dit stadium nooit bereiken? “Van ‘de hel’ in Afghanistan naar Texel: gezin van bewaker Jamil heeft een nieuw thuis”

  rtlnieuws.nl
  Van ‘de hel’ in Afghanistan naar Texel: gezin van bewaker Jamil heeft een nieuw thuis
  Vijf maanden geleden vluchtten bewaker Jamil, zijn vrouw Sunia en vier kinderen voor de taliban uit Afghanistan. Nu volgt de grote stap van de noodopvang in Huis ter Heide naar een eigen huis: op…

  Like

  • karton zegt:

   @ Bas.
   Bewaker Jamil, die een woning kreeg op Texel na gvd wel 5 maanden hierop te hebben moeten wachten, heeft inmiddels een zeer ernstige klacht ingediend bij de burgemeesters van de diverse gemeentes op Texel : de reis van van Texel naar Den Helder duurt véél te lang, klaagt Jamil. Indien z’n vrouw, een zojuist gevangen wilde uit een Afghaanse woestijn, zwanger zou raken van hun volgende 7 kinderen , is Jamil zéér bezorgd over complicaties bij de zwangere. Hij wenst, néé………hij EIST een snelle verbinding, een wel héél snel !! Zijn die Hollanders nou helemaal gek geworden ?!
   Als ik Texelaar zou zijn (nee, géén schaap !!) zou ik denken : flikker toch snel van de veerboot af, en dan graag midden op ’t Marsdiep, maffe “vluchteling”.

   Like

 10. koddebeier zegt:

  De Gemeente kan dood vallen !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  De nieuwe buurman zorgt eigenhandig wel voor vernieuwing, met zijn nieuwe moraal en aanpassingsgebrek gebied hij de overgebleven racisten en Albussinnen te verhuizen om massaal plaats te maken voor nog meer ‘nieuwe’ buurmannen, en Voilà ce que tu m’as demandé ! weer een prachtstraat in een prachtwijk in handen van de islamietjes,……There Goes the Neighborhood.

  Geliked door 1 persoon

 12. wappieman zegt:

  Ze zijn nog niet aan mijn deur geweest , maar ik huur van een particuliere eigenaar en
  dat telt mogelijk niet .
  Maar wat is nu het probleem ?

  ” Luister eens even hier mijnheer , als u die immigranten zielig vind dan neemt U ze toch gewoon in
  uw huis !
  Ik ben niet van plan hier weg te gaan voor lui die IK NIET heb uitgenodigd !
  Zo ,en nu heel gauw opgeflikkerd met je idioterie , randdebiel ! ”
  KLAP ! deur dicht .

  Geliked door 1 persoon

 13. Ravian zegt:

  Het begint er al mee dat “vluchteling” per definitie een tijdelijke status hoort te wezen, die weer in “buitenlander” terug verandert op het moment dat de reden die aanleiding tot vluchten gaf niet meer aanwezig is.
  Je hoeft vluchtelingen dus helemaal niet in te burgeren, je hoeft ze niet van een huis en een uitkering te voorzien, en je hoeft ook geen leven lang aan achterstallig gebitsonderhoud te gaan rectificeren.
  Het enige wat je moet doen is ze, voor de duur van hun verblijf, van bed, bad, en brood voorzien.
  En dat kan dus prima door ze, zeker gezien het allemaal jonge kerels betreft, samen met een paar dozijn anderen in de slaapzaal van een oude kazerne te huisvesten.
  En dan is daar vervolgens nog het feit dat 99+ % van alles wat zich als vluchteling voordoet helemaal geen vluchteling is.
  Een recent voorbeeld is bijvoorbeeld Syrië.
  Er is geen moment geweest tijdens de door Obama georganiseerde burgeroorlog aldaar dat niet minstens de helft van Syrië veilig gebied was.
  Als je in Syrië op de vlucht was voor oorlogsgeweld dan hoefde je dus geeneens het land te verlaten om veilig te wezen.
  Daar ga je dan dus mee om zoals dat in Nederland in den oorlog ook gebeurde.
  Als er in de Betuwe waar je woonde flink geschoten werd dan verhuisde je tijdelijk naar de Veluwe, en zodra het schieten ophield ging je dan weer naar huis.
  Een oorlog eerder zat Nederland vol met echte vluchtelingen, afkomstig uit België.
  Die hebben we toen voor de duur van die oorlog van bed, bad, en brood voorzien, en toen die oorlog voorbij was zijn ze allemaal gewoon weer naar huis gegaan.
  En als die gevluchte Belgen destijds doorgereisd waren naar Amerika, wat het equivalent is van wat de tegenwoordige “vluchtelingen” doen, en die hadden zich dan aldaar als oorlogsvluchteling gemeld, dan waren ze uitgelachen.
  Dan hadden de Amerikanen ze medegedeeld dat ze uit het veilige Nederland afkomstig waren, en dat ze dus, voor deze keer, op Ellis Island achteraan in de rij immigranten konden aansluiten, waarna ze dan nog weleens zouden bekijken of ze hen gebruiken konden.
  Meer dan 99% van het zogenaamde vluchtelingen probleem bestaat dus helemaal niet, omdat deze mensen helemaal geen vluchtelingen zijn.
  Het zijn op zijn best ongewenste immigranten die zich op illegale wijze toegang tot een ander land pogen te verschaffen.
  Immigratie dient namelijk op uitnodiging van het gastland plaats te vinden, en die uitnodiging is er simpelweg niet, omdat er geen enkel land binnen Europa is waar een behoefte aan immigranten bestaat, en al helemaal niet aan ongeschoolde barbaren.
  En ik schrijf “op zijn best” omdat een immigrant iemand is die naar een ander land gaat om er te werken en in de samenleving te integreren.
  Als je naar een ander land gaat om er van de autochtone bevolking te profiteren, en deze je eigen cultuur op te dringen, dan ben je namelijk geen immigrant maar een heel erg foute kolonist, dan ben je een vijand van die autochtone bevolking.
  En dat is dus exact wat 99+ % van deze zogenaamde “vluchtelingen” zijn.
  Daarom is het dus van het grootste belang dat al dit foute volk met gezwinde spoed huiswaarts gestuurd wordt, omdat elke dag dat ze hier zijn ons bakken met geld kost, en er elke dag opnieuw autochtonen door hun toedoen zowel geestelijk als lichamelijk ernstig beschadigd raken.
  En daar hoeven we dus, in tegendeel tot wat linkse klootzakken altijd beweren, geen wetten voor te veranderen.
  Het enige wat we daarvoor hoeven te doen is de bestaande wetten eindelijk eens naar letter en geest te handhaven.
  Dit draait dus enkel en alleen om politieke wil, en in dit geval dus om politieke onwil.
  Waar het hier om gaat is dat onze “volksvertegenwoordiging” willens en wetens de belangen van een groep ongewenste criminele kolonisten boven die van de eigen bevolking plaatst.
  Voor dat soort foute leidinggevenden hebben ze in Frankrijk een paar eeuwen geleden een perfecte remedie bedacht, een remedie genaamd de guillotine.
  Het is meer dan tijd voor een tribunaal…

  Geliked door 3 people

 14. Häkan zegt:

  De asocialisering van het land. ‘Je kunt de beschaving van een land afmeten hoe ze met hun kwetsbaren omgaan’ schreef ooit een filosoof. De ‘kwetsbaren’ in Nederland zijn in de ogen van de meerderheid van de Kamer en media tegenwoordig alleen nog maar asielzoekers, lbtgiqxyz- figuren en alleenstaande ezels of zo.
  Die ouderen, die meestal hun hele leven heel hard (vaak ook nog eens lichamelijk) gewerkt hebben en het land letterlijk met hun handen ‘gemaakt’ hebben, komen dan ‘in aanmerking’ voor een ouderen-flatje, ‘fijne nieuwbouw, wat fijn voor u’…. Met 2 slaapkamers (op zich wel groot genoeg), maar dan komt het…een huurprijs inclusief vaste servicekosten (want de algemene ruimtes, lift, tuin e.d. moet je ook betalen) van al gauw € 750…
  Die ouderen hebben dan een pensioentje dat al járen nauwelijks of niet meer stijgt en dankzij de judassen in de Kamer ook nu een AOW-tje dat ‘ontkoppelt’ is, dus ook niet meer stijgt. De huurprijs voor dat al veel te dure flatje stijgt intussen wél. Ieder jaar, met de stijging van de inflatie plús daarboven nog een procent of zo.

  Die ouderen betalen al veel te veel, gaan ieder jaar meer betalen en krijgen ieder jaar nu een koopkrachtdaling door de geldontwaarding die niet meer gecompenseerd wordt. Zehebben dus ieder jaar minder te besteden. Voor die die nog een huis verkocht hebben is dat niet zo’n probleem, maar die worden niet ‘benaderd’ door gemeenten en woningbouw-corporaties. Nee het zijn die die ‘sociaal’ huren, dus al het minste hebben die alwéér gepiepeld worden…

  Je kunt de beschaving van een land afmeten hoe ze met hun kwetsbaren omgaan…….

  Geliked door 4 people

 15. BigLJohn zegt:

  Daar waar het socialisme c.q. communisme de dienst uitmaakt krijgen inburgering en mensenrechten voor de autochtonen een geheel andere betekenis. Economieen worden gesloopt en de Internationale word gezongen. Corona werd verzonnen om de gehele mensheid tot slaaf te maken van het systeem. Er is geen betere socialist c.q. communist dan een dode socialist c.q. communist !

  Geliked door 2 people

 16. Hovawart zegt:

  De GEMEENTEKAS word gespekt door de Staat voor elke woningtoewijzing van een ‘statushouder’, het gaat enkel maar om poen, de volksvertegenwoordiging van (huur)huisjesmelkers is corrupt tot op het bot.

  Geliked door 1 persoon

 17. R Thomasson zegt:

  Het is alsof wij in de verkiezingen van de laatste 35 jaar niet meer onze politieke vertegenwoordigers kiezen, maar stemmen eerder op onze vijanden. Zij vertegenwoordigen geldvampiers zoals: Bill Gates, George Soros, en de rest van de levensgevaarlijke rijke gajes samen met hun vazallen in de EU. Wij geven aan dit voetvolk van het globalisme besluitvormingspositie die tegen ons werkt. Zo ook het idee dat Nederland moet worden volgepropt met het ongedierte van islamitische landen en Afrika. De burgers van deze “diverse Nederlandse gemeenten” moeten de verraderlijke bestuurders op hun vingers tikken. Duidelijk maken dat zij niet wensen de onaangepaste “nieuwkomers” in hun midden hebben. Hun gemeente is geen vuilnisbak van de wereld.

  Geliked door 1 persoon

 18. Edwin Vissers zegt:

  ‘Mij is alle macht gegeven in de hemel en op aarde.

  “Mij is gegeven alle macht in hemel en op aarde.” Een wonderlijke uitspraak! Er zijn in de wereld veel machtige mensen. Denk aan Trump of Poetin en we zouden er nog meer kunnen benoemen. Maar wie kan zeggen wat de Heere Jezus hier zegt? Alleen Hij! Hij zegt dat Hij alle macht heeft!

  De stam Zebulon. De naam Zebulon kan verwijzen naar de stam Zebulon, waarvan Zebulon de voorvader is. Maar het is ook een aanduiding voor het gebied waar de afstammelingen van Zebulon wonen. Dat gebied lag in het noorden van Israël, in het midden van het land. In dit gebied begint Jezus zijn prediking.

  HOLLAND

  Like

 19. Julia zegt:

  De enige die vrij reizen binnen de Europese grenzen hebben is de invasie van nieuwkomers. Geen coronapas, geen herstelverklaring en geen beperkende maatregelen als een warm ontvangst. De Nederlanders en alle EU burgers hebben geen enkel recht op vrij reizen meer (mits prik slaven het als vrijheid zien) men moet een booster halen om enigszins een klein beetje vrijheid terug te krijgen. Het is dan ook onvoorstelbaar dat heel veel Nederlanders zo blij zijn als een klein kind dat zij weer een bezoek kunnen brengen aan een restaurant, bios, theater, etc. als ze maar de slaven QR toegangspas tonen. Kortom zij zijn degenen die het fascisme in stand houden en zichzelf hebben opgeofferd als onderdanige slaaf. Waarschijnlijk weten miljoenen onderdanige slaven niet waar ze überhaupt aan mee werken en vinden het prima dat meer dan een miljoen mede burgers buiten de samenleving worden gezet. Hoera we mogen weer, alle remmen maar even los maar ik vrees niet voor lange duur want er komt wellicht een nieuwe variant om de hoek kijken. https://niburu.co/binnenland/17080-weer-vrij-reizen-met-slavenpaspoort
  Vanavond komen de vrijheidsberovers Rutte en Kuipers weer met een prachtig verhaal met denk er om houd u vooral allen aan de maatregelen. In ieder geval hebben ze de gereedschapskist weer aangevuld met verplicht een QR code door te drammen en een desastreuze vaccinatiedwang door de strot te duwen. Na negen maanden mogen de slaven wederom een prik halen om de geldigheid van de slaven toegangspas te verlengen. https://niburu.co/binnenland/17078-ondanks-einde-pandemie-wil-minister-kuipers-doorgaan-met-spuiten Kortom de vrijheid is voor goed ontnomen mede door miljoenen onderdanige schapen zij vinden het blijkbaar leuk om o.a. op vakantie te mogen van het ene fascistische land naar het andere. Het is te triest voor woorden dat de massa heeft gekozen voor dit fascisme.

  Geliked door 1 persoon

 20. Marijke zegt:

  Ik vraag het me steeds weer af. Breek m’n hoofd erover. Maar ik kan maar niet begrijpen waarom asielzoekers worden voorgetrokken op (jarenlang) belastingbetalende burgers. Ook niet als ze uit een oorlogsland komen (en al veel veilige landen doorkruisd hebben). Waardeloos!

  Like

 21. Häkan zegt:

  De zwakzinnigen die ons ‘regeren’ vergeten gelukkig wat. Op de dag van die ‘pestconferentie’ heeft al een kwart van de bevolking géén booster genomen, wat je ook in de ‘priklocaties’ met vrije inloop begint te zien, er is vaak meer personeel aanwezig dan ‘klanten’ ( ik ben er paar grote gewoon binnengelopen en met smoesje een praatje gemaakt met beveiligers). Bij 65+ ers ligt dat aantal wél (nog) hoog omdat die al hun nieuws nog halen van TV en de ‘officiële’ kranten. Jongeren halen hun nieuws daar zo goed als nooit vandaan, dus die worden niet ‘besmet’…… met het fake-news dus.
  Nederland heeft nu 17,6 miljoen inwoners, 4,4 miljoen mensen hebben dus nú al geen booster en kunnen straks met de QR nergens naar binnen. De volgzame Oostenrijkers klagen nu al op hun ófficiële nieuws dat de omzet in handel met 33% is gekrompen, omdat mensen die QR teveel een gedoe vinden, in Duitsland trouwens précies hetzelfde: binnensteden melden daar 40% minder mensen in de stad. Dat wordt dus: dode en uitgestorven binnensteden die afsterven, véél minder bedrijvigheid en dan véél minder belastinginkomsten voor de steden, wat denk je dat de gemeentebesturen van die steden gaan doen? Van onderop zal het hele beleid vroeg of laat gekiept worden.

  Wat wij allemaal moeten doen is de fakkel laten schijnen, zoveel mogelijk knuppels in alle hoenderhokken gooien en zoveel mogelijk mensen overtuigen tot burgerlijke ongehoorzaamheid, al kost dat nog zoveel moeite … als iedereen 2 mensen weet te beïnvloeden…. en die weer 2, en die weer 2, is binnen een half jaar de hele onzin voorbij. Maar alleen maar ALS we dat ook écht doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s