Jeugd meest sceptisch over nut boosterprik: “Niet nodig en gevoel van dwang staat ons niet aan.”

(Door: Wout Willemsen)

De boostercampagne hapert. 60-plussers hebben bijna allemaal de boosterprik gehad, maar de opkomst onder de 45-minners en vooral de jeugd valt behoorlijk tegen. Jongeren zien het nut er niet van in en hekelen het gevoel van dwang dat door het QR-systeem in stand wordt gehouden.

Volgens cijfers van het RIVM blijkt dat minder dan de helft van de 18- tot 45-jarigen een derde prik heeft gehaald. Bij de 18- tot 25-jarigen is het helemaal ‘dramatisch’ met een boostergraad van slechts 31 procent. Dat percentage stijgt ook maar heel iets bij de leeftijdscategorieën 26-30 en 31- tot 35-jarigen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Jeugd meest sceptisch over nut boosterprik: “Niet nodig en gevoel van dwang staat ons niet aan.”

 1. Rensk. zegt:

  Dat gevoel dwang staat mij trouwens ook niet aan. Overigens (als het klopt, want media he) zegt de media dat de helft van de jeugd al de booster heeft gehaald. Kan zijn dat ze dat zeggen om de rest over de streep te krijgen. Hoorde Kuipers ook weer die dwang uitoefenen. Dat vaccins het allerbeste is. Nog steeds blijft ie dat zeggen. Natuurlijke immuniteit is waardeloos. Daar komt het wel op neer met hoe deze man dat zegt. Ook klopt het rapport van TU Delft volgens de man helemaal niet. Ongelofelijk dit. Het duo lult er weer op los. Dan wordt er nog gezegd dat het vertrouwen in Kuipers enorm hoog is; Dus denken mensen goh dan zal het wel goed zitten met Kuipers als zoveel mensen hem vertrouwen. Tja Ik vertrouw die man helemaal niet. Met die avondklok zat ie al te liegen. En het feit dat hij zich mengt in dit leugenachtige clubje zegt mij meer dan voldoende. Deze man heeft ook een heel vervelend karakter. Net als de rest.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Rensk Deze man heeft een vervelend karakter? Sorry deze man is een gevaar voor onze samenleving, liegen om cijfers en rapporten negeren. Hij is nog een slag erger als zijn PABO voorganger het is een vreselijke dictator die onze samenleving in een wurggreep houdt en verplicht het QR slavenpaspoort wil invoeren. Dat nu al is bewezen dat ook de vaccinaties en QR code niet werken gooit hij zonder meer aan de kant. Hij zal en moet zijn vaccinatieterreur en dictatuur door onze strot duwen. Het is een gewetenloze dictator die zich op slinkse wijze omhoog heeft gelikt tot de post minister van Volksgezondheid Let wel Volksgezondheid nou dan mag hij wel beginnen met zijn prikterreur af te schaffen want hij stelt miljoenen mensen bloot aan experimentele vaccins waarvan de bijwerkingen of gevolgen of langer termijn niet bekend zijn. Een gezond en normaal denkend mens boezemt niet dagelijkse angst in, liegt niet om cijfers en haalt het niet in zijn zijn of haar hoofd om een groot aantal mensen die hun lichamelijke integriteit willen behouden wat ook het recht is buiten de samenleving te sluiten. Dan verdien je mijns inziens een veroordeling door een tribunaal.

   Geliked door 1 persoon

 2. Ravian zegt:

  “Overigens (als het klopt, want media he) zegt de media dat de helft van de jeugd al de booster heeft gehaald.”

  De media zal nooit zeggen dat het minder dan de helft is, omdat dan het kudde effect niet meer werkt.
  Ze liegen dus gewoon, en als liegen te veel in de gaten gaat lopen dan schakelen ze over op termen als “een grote hoeveelheid mensen” of zo.
  Het zijn gewoon standaard propaganda technieken gebruikt door een propaganda apparaat dat voor neutraal en onbevooroordeeld door moet gaan.
  De NOS/NPO hebben het monopolie op “nep nieuws”…

  Geliked door 1 persoon

 3. leo1 zegt:

  “Het aantal besmettingen stijgen boven het dak uit ! ”
  Vertaling: Er zijn veel mensen verkouden .

  t is uiteraard januari natuurlijk.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Die jeugd heeft gelijk:dwang,dat zit er achter.En Kuipers is geen haar beter dan de rest!

  Like

  • koosv8 zegt:

   Je kan het ook duidelijk zien dat hij geen
   ,, HAAR,, beter is. Het kabinet zit vol met idioten die niets weten van de eigen portefeuille die ze hebben.

   Like

 5. Joepiedepoepie zegt:

  Jeugd denkt ook niet langer na! Zelfs als je zegt dat t experimenteel is.
  Als ze maar terrasje vakantie kunnen nemen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s