Klaus Schwab: Europese chipwet is belangrijke stap richting “het fysieke brein voor digitalisering”

Klaus Schwab (WEF) en Ursula von der Leyen (EU).

(Door: “9ForNews”)

De EU zal begin volgende maand voorstellen bekendmaken voor nieuwe wetten die de chipproductie op eigen bodem moeten stimuleren, kondigde EU-baas Ursula von der Leyen aan in een online speech voor de virtuele editie van het World Economic Forum.

Von der Leyen wil met de EU een grotere rol opeisen in de wereldwijde productie van chips. De geavanceerdste chips moeten op Europese bodem worden gemaakt. De wetgeving die dit alles mogelijk moet maken, heet de European Chips Act, oftewel de Europese chipwet.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Klaus Schwab: Europese chipwet is belangrijke stap richting “het fysieke brein voor digitalisering”

 1. Motorman zegt:

  Goed nieuws voor Lay’s en Doritos.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Eindelijk vrij

  Geliked door 1 persoon

 3. Dr. Heinz zegt:

  Binnenkort ook in ieders lichaam??

  Kroky chips??

  Tadaaa…….

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Het laat zich weldra raden dat de Brusselese maffia het als een voorrecht gaat zien dat elke eu-burger een implantaat mag laten inplanteren, een burgerrecht ipv een plicht, maar het blijft dwang…….of men wil of niet.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Wie was het ook alweer die zei dat sommige politici geloofden dat de mens ooit met een chip in het hoofd zou rondlopen, en zo door de overheid gecontroleerd kon worden? Het waren allemaal fantasiebeelden, en je was echt niet goed wijs als je hierin geloofde.
  Was het Paternotte?

  Geliked door 2 people

 6. Rien E zegt:

  Ach zo herkennen we onze politici weer, eerst de bestaande chipindustrie in Europa tot op de bodem afbreken onder het mom in azie/china is het goedkoper. Is de industrie eenmaal uitgekleed en kapotgemaakt dan komt men uiteindelijk erachter dat dit toch niet zo’n slimme zet was om dit niet in eigen hand te houden. Wat kunnen we hier in herkennen ? Nou bijvoorbeeld de klimaatindustrie, ook hierbij wordt eerst verkeerd gehandeld door goed werkende centrales en de goed werkende aardgastoepassingen af te schaffen. De les : Nooit oude schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt.

  Like

 7. Boike zegt:

  Oei, oei, oei !!! Waar zijn de idioten mee bezig ??? Ze willen kennelijk werkelijk de biolopgische mens ombouwen, transhumaniseren, naar een gerobottiseerde slaaf.

  Maar ze lopen wel een beetje hard van stapel. Wat weten en begrijpen we eigenlijk van de computertechnologie. Zo’n 30 à 35 jaar geleden kwamen de eerste computers op de markt. Ja, er is inmiddels wel wat vooruitgang geboekt, maar onze computertechnologie staat in feite nog steeds in de kinderschoenen.

  De idioten van de transhumanisering menen werkelijk alle kennis reeds in pacht te hebben. Ze willen harder lopen, dan hun benen hen kunnen dragen. En ze willen hoger springen, dan hun polsstok reikt.

  Moet alles, wat wij kennen en kunnen ook mogen ??? Nee dus !!! Er zijn grenzen !!! En transhumanisering is een verre overschreiding van die grens !!!

  Waarom is die transhumanisering eigenlijk nodig ??? Kennen we de gevaren ??? Willen wij getranshumaniseerd worden ??? Hoe staat het met de maatschappelijke discussie over dit onderwerp ??? Waarom willen de idioten voor God spelen ???

  Ik ben een biologisch mens van vlees en bloed. Ik heb gevoelens en ik ken emoties. Niets menselijks is mij vreemd. Ik ben helemaal tevreden met wie en wat ik ben. Ik wil helemaal niet getranshumaniseerd worden. De idioten hebben met hun gore tengels van mijn eigenheid af te blijven. Niemand heeft het recht mij te transhumaniseren. Ook de duivel niet. Ik eis van eenieder respect voor wie en wat ik ben.

  De idioten van de transhgumanisering zijn criminelen. Waar zij mee bezig zijn, is een misdsaad tegen de menselijkheid is. Het Neurenbergtribunaal van 1945 heeft onomwonden vastgesteld wat misdaad tegen de menselijkheid inhoudt en hoe daarmee om te gaan.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Leuke video’s waarin de waanzin van Schwab en zijn maffiabende worden ontrafeld
  https://www.youtube.com/channel/UC6I2keyoULkXDwDb7vW1J7g

  Geliked door 1 persoon

 9. koosv8 zegt:

  De EU is toch niet m8jn regering, ik heb die Ursela von der Leyen al niet erg hoog zitten. En die ouwe nazi naast haar ook niet. OPROTTEN!

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Misschien is het wel iets voor mij een chip in mijn hoofd,ik ben maar een simpele boerenlul niet intelligent of slim.Ik zou dan ongetwijfeld een stuk intelligenter of slimmer worden.

  Like

  • Boike zegt:

   @ ronjaspers 26 januari 2022 om 01:24

   Beste Ron. Die chip in je hoofd lijkt mij geen goed idee. Je mag jezelf wel een simpele boerenlul vinden, maar je laat hier op de E.J.Bron site meer dan genoeg merken dat je best wel slim en intelligent bent en over een gezond naprakkedenkiezeerverstand beschikt. Met zo’n chip word je alleen maar zo dociel als een slapend schaap. Mijn advies is dus “niet doen”.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Boike.Sorry was eigenlijk cynisch bedoelt,bedankt voor het compliment.Na ongeveer 15 jaar onderzoek op alternatief nieuws weet ik wel het een en ander.

    Geliked door 1 persoon

 11. Häkan zegt:


  The new Towers of Babel

  Of je nu ergens in gelooft of niet, opvallend is dat al in de twééde psalm (van de 150) het gaat om de verrotheid en ijdelheid van machthebbers (wat toen nog allemaal ‘koningen’ waren) en hoe ze ‘samenspannen’ tegen alles wat rechtvaardig is (zo kun je het namelijk ook lezen).
  De Toren van Babel is een soort analogie voor die ijdelheid van de machtigen die in dat verhaal óók al de hele mensheid wilden verenigen onder één machtig bouwwerk; een ‘bouwwerk’ dat ook uit een ideologie of systeem kan bestaan: dat ze nu aan het optrekken zijn.

  De hele geschiedenis van de mensheid hadden de machthebbers niet de technische middelen om álle mensen te controleren en zodoende te onderdrukken. Het griezelige aan onze tijd is dat dat nu voor het eerst in de geschiedenis wel zo is. De laatste twee regeltjes van die psalm geven ons ook aan wát ons te doen staat. Zogenaamde ‘gelovigen’ die ons wat anders vertellen (zoals o.a. ministers en parlementsleden van ‘christelijke’ signatuur) zijn dus ‘farizeëers en valse profeten’.

  Waarom woelen de volken
  en zinnen de natiën op ijdelheid?
  De koningen der aarde scharen zich in slagorde
  en de machthebbers spannen samen
  tegen de Heer en zijn gezalfde:
  Laat ons hun banden verscheuren
  en hun touwen van ons werpen!

  – Psalm 2:1-3 –

  Geliked door 1 persoon

 12. Cleo zegt:

  WAAROM loopt dit gedrocht nog vrij rond 🤬?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s