“CARTOON” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op “CARTOON” . . .

 1. Joepiedepoepie zegt:

  Lijkt wel ernst..ig?

  Like

 2. Ravian zegt:

  Meer tijd voor een nekschot zo te zien…

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Triest maar waar.

  Geliked door 1 persoon

 4. pepo Copyright zegt:

  Dit is de meest recente film over wat er komen gaat.

  https://www.bitchute.com/video/f86fu0MfWxtR/

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  ‘Klein incident’ in Amerika

  Opnames van klokkenluiders, verkregen door Project Veritas, laten zien dat medisch personeel en leidinggevenden toegeven dat zij de verkeerde dosering hebben gebruikt bij het toedienen van het COVID-19 vaccin aan kinderen, mensen met een laag inkomen en dakloze volwassenen, en dat zij bevestigen dat de fout “de bescherming van het vaccin teniet kan doen of nadelige gevolgen kan hebben”. Het bedrijf, DocGo en hun dochteronderneming Ambulnz, hebben verzuimd de incidenten bekend te maken. Het is ook onduidelijk of de betrokken patiënten ooit op de hoogte zijn gebracht.

  Op de opnames, die afkomstig zijn van een klokkenluider in dienst van DocGo/Ambulnz, is te zien hoe verpleegkundigen en ander personeel toegeven dat zij het COVID-19 vaccin verkeerd hebben gemengd met bacterie dodend water in plaats van met een zoutoplossing.

  Pfizer, de CDC, en de FDA geven duidelijke instructies over verdunningsmiddelen en zeggen dat bacterie dodend water niet gebruikt mag worden.

  Op audio- en video-opnamen is echter te zien hoe verpleegkundigen toegeven dat het verkeerde mengsel “de bescherming van het vaccin teniet zou kunnen doen of nadelige gevolgen zou kunnen hebben”. Het is niet bekend of patiënten, waaronder ouders van gevaccineerde kinderen, ooit op de hoogte zijn gesteld, ondanks het feit dat de leidinggevenden van het bedrijf op de hoogte leken te zijn van het probleem. Volgens het verplegend personeel zijn er geen incidenten gemeld.

  Het potentiële risico voor kinderen die het verkeerde mengsel kregen toegediend was zo groot dat een verpleegster van DocGo/Ambulnz zei dat ze zich gedwongen voelde om Project Veritas in te schakelen. “Dit zijn kleine kinderen, dit zijn baby’s,” zei de klokkenluider tijdens een emotioneel interview met Project Veritas oprichter James O’Keefe.


  https://www.projectveritas.com/news/new-york-nurse-whistleblower-recordings-show-botched-administration-of-covid/

  Like

 6. Jan zegt:

  Arts die gratis Covid-patiënten behandelt: “Fauci is de grootste massamoordenaar in de geschiedenis,” “Hellspitals zijn de nieuwe concentratiekampen

  De maatregelen die door de federale regering zijn genomen en in het hele land worden toegepast om “de verspreiding te stoppen” en de COVID-19 infectie te beperken, is in feite een truc die wordt uitgevoerd door “Nazi Fauci” om een één-wereld regering in te stellen en massamoord te legaliseren, waarschuwt Dr. Ben Marble, een in Florida gevestigde Specialist in Familiegeneeskunde.

  “Dit is massale genocide. Nazi Fauci is de grootste massamoordenaar in de geschiedenis van de wereld. Hij moet gearresteerd worden en terechtstaan voor Neurenberg 2.0 samen met Bill Gates en George ‘Sarass,’ nazi Klaus Schwab – de gehele miljardairs-elite,” vertelde Dr. Marble aan de Gateway Pundit op de Defeat the Mandate rally in Washington, DC.

  “Dit is een afbraak van Amerika om het plan van de één-wereldregering in te voeren. De mRNA gentherapie of de DNA therapieën – dat zijn geen vaccins. Het zijn experimentele gentherapieën,” vervolgde hij. “Zeker weten- niemand heeft een vaccin nodig voor Covid. Zelfs als het een echt vaccin was dat echt werkte, hebben we geen vaccin nodig voor Covid.”

  Tegen april 2020, nadat hij in het ziekenhuis had gewerkt om de klok rond Covid-patiënten te behandelen, concludeerde Marble dat alles wat werd aanbevolen door het Center For Disease Control en ‘Nazi Fauci’ om het pas ontluikende coronavirus te behandelen “gewoon helemaal verkeerd was” en “eigenlijk het tegenovergestelde was van alles wat we zouden moeten doen.” Ondanks het mogelijke verzet besloot Marble om Fauci en de federale regering te negeren en te beginnen met het geven van een vroege behandeling aan zijn patiënten.

  Terwijl het aantal dodelijke slachtoffers van het coronavirus bleef stijgen door de systematische naleving van nieuwe onlogische CDC-regels, begon Marble gratis Covid-patiënten te behandelen:

  “Toen, een week of zo later, kwam Trump op televisie en hij zei dat hij wilde dat artsen hun beroep konden uitoefenen over de staatsgrenzen heen. Ik had meteen dit eureka-moment in mijn hoofd en dacht: ‘Wow, ik kan patiënten in alle 50 staten behandelen, dus misschien behandel ik ze gewoon gratis.’ En dat deed ik dus.”

  Ten minste 866.968 Amerikanen zijn overleden aan Covid volgens de Verenigde Staten vanaf 25 jan. 2022, volgens gegevens gepubliceerd door het Center For Disease Control. De meesten stierven niet aan het virus, maar aan het moorddadige protocol van de ziekenhuizen, beweert Marble:

  “Er zijn 1,1 miljoen artsen in Amerika en er zijn er waarschijnlijk minder dan 1.000 die bereid zijn Covid-patiënten vroegtijdig te behandelen. Ik noem ze ‘Fauci dokters’. De Fauci dokters in heel Amerika, hebben hun patiënten in de steek gelaten. We hebben een epidemie, een pandemie van wanpraktijken, waarbij mensen ziek worden van Covid. Hun dokter laat hen in de steek en pleegt wanpraktijken,” zei hij. “Ze geven hen helemaal geen behandeling en zeggen hen: ‘Kom niet naar mijn kantoor, want ze zijn bang en willen het niet oplopen. En als je stervende bent, ga dan naar het ziekenhuis.

  Zelfs Covid lockdowns, gedwongen quarantainemaatregelen, zijn onderdeel van het anti-Amerikaanse plan om te ontvolken.

  “Zwaarlijvigheid is een van de grootste risicofactoren, maar alles wat ze willen dat je doet, willen ze dat je thuis blijft, lui bent en dik wordt, waardoor je risico om te sterven nog groter wordt,” vervolgde Marble. “Dus, letterlijk alles wat de CDC en Fauci doen is om de dood te maximaliseren.”
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/exclusive-doctor-treating-covid-patients-free-fauci-greatest-mass-murderer-history-hellspitals-new-concentration-camps/

  Like

 7. Jan zegt:

  Advocaat Thomas Renz onthult wat meerdere DoD-klokkenluiders hebben gezegd over de veiligheidssignalen die zij zien
  *Department of Defense (DoD)
  “We hebben substantiële gegevens waaruit blijkt dat we bijvoorbeeld miskramen zagen toenemen met bijna 300% ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde. We zagen een toename van bijna 300% in kanker ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde.”

  Advocaat Thomas Renz onthult wat meerdere DoD-klokkenluiders hebben gezegd over de veiligheidssignalen die zij zien
  *Department of Defense (DoD)

  “We hebben substantiële gegevens waaruit blijkt dat we bijvoorbeeld miskramen zagen toenemen met bijna 300% ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde. We zagen een toename van bijna 300% in kanker ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde.”

  “Enkele andere cijfers die hij tijdens de hoorzitting niet noemde maar mij in het interview gaf zijn de volgende:

  myocardinfarct – 269% toename
  Bell’s palsy – 291% toename
  aangeboren misvormingen (bij kinderen van militair personeel) – 156% stijging
  onvruchtbaarheid bij vrouwen – 471% toename
  longembolieën – 467% toename”
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/whistleblowers-reveal-dod-medical-data-showing-military-cancer-diagnoses-tripled-since-rollout-experimental-vaccines-along-10x-increase-neurological-disorders-near-5x/

  Like

 8. Htskday zegt:

  Ondertussen in Canada:
  Een gigantische optocht naar het Parlement.

  In Canada is op dit moment een van de grootste volksverhuizingen uit de geschiedenis van het land aan de gang.

  Op dit moment zijn er 50.000 truckers en zo’n 1,4 miljoen mensen op weg naar het parlement in Ottawa. En ze zullen daar blijven tot Justin Trudeau aftreedt, of totdat ze alle afgepakte vrijheden en rechten terug hebben (gekregen).

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/01/26/canada-een-gigantische-optocht-naar-het-parlement/

  Zie ook:
  “#TruckersForFreedom”
  https://twitter.com/hashtag/TruckersForFreedom?t=kE8-pGYGh-E6izUg0dvP0A&s=03

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s