Gewoon negeren . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Gewoon negeren . . .

 1. Jackblack zegt:

  Zo is het maar net ! KLOOTHOMMELS !
  LAAT JULLIE MAAR VOLSPUITEN MET
  DEZE TROEP !

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  Ik hou van mensen die hun verstand gebruiken en niet alles zonder meer geloven wat de politiek ze wijs maakt en ook eens nadenken over de eventuele desastreuze gevolgen van een experimenteel vaccin. Miljoenen mensen zijn der mate geïndoctrineerd door het dagelijks in zaaien van angst en misleiding rondom vaccins. Het meest walgelijke van een zogenoemde minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers is gisteravond tijdens de persconferentie gebleken de man begon met een mijns inziens zwart scenario alleen al om zijn vaccinatieterreur en QR terreur 2G er doorheen te drammen terwijl nu wel terdege is gebleken dat dit totaal niets heeft opgebracht dan verdere economische afbraak en meer tweedeling binnen de samenleving. Deze man die zogenoemd minister van Volksgezondheid is ziet er niet tegenop om talloze burgers die tot op heden zonder vaccinatie gezond zijn buiten de samenleving te zetten omdat juist deze mensen niet alles voor zoete koek slikken en wel terdege de voor en nadelen van vaccineren afwegen. Dit betekent niet dat dit wappies zijn of anti vaxers maar is vooral dat zij hun lichamelijke integriteit in stand willen houden en niet zonder meer een proefkonijn willen zijn van de miljarden verdieners de big farma. https://www.ninefornews.nl/kijk-minister-kuipers-loog-glashard-op-de-coronapersconferentie/ Als deze minister van plan is zijn discriminerend QR beleid door te drammen is het beste voor iedereen juist hem te negeren. Uiteindelijk slikt men ook niet zonder meer medicijnen als men geen klachten heeft en laat men zich niet testen als men geen klachten heeft. Een weldenkend volwassen mens kent en neemt zijn eigen verantwoordelijkheid.

  Geliked door 2 people

 3. jungleelephant zegt:

  Kuipers zei in de krant dat als het fout loopt hij 3G in gaat voeren tot en met in de supermarkt!Hoezo:geen dwang????Ik kom nergens,behalve in de supermarkt en dat mag dus straks ook niet meer:verhongeren dus!Dit zooitje is nog erger dan de grootste dictator!

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   jungleelephant Mocht het zover komen dan vrees ik toch dat het instinct van de mens voor overleven er alles aan gaat doen om toch aan voedsel te komen, hetzij door massale plunderingen of overvallen op voedsel transporten. Geen enkel mens laat zich voedsel ontzeggen door een fascistisch regime. Hoogste tijd om al dat elitaire tuig die bezeten zijn van machtswaanzin eens flink op rantsoen te zetten ze zuipen, eten en vieren feestjes maar raak en dat ook nog over de ruggen van de belastingbetaler en denken een bevolking door deze dictatuur te kunnen laten verhongeren?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s