Horeca . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Horeca . . .

 1. Plebejer zegt:

  😂😂

  Like

 2. Ravian zegt:

  De horeca is een zooitje collaborateurs met natte voeten en lege zakken.

  Geliked door 3 people

 3. Boike zegt:

  Het water staat de horeca aan de lippen. Ze dreigen te verzuipen. Dus grijpen ze zich vast aan een strohalm. Een kat in het nauw maakt immers rare sprogen. Ze zijn bij de duivel te biecht gegaan en hebben eiren voor hun geld gekozen. Ze hebben nu hun ziel en zaligheid aan de duivel verkocht. Maar hoe betrouwbaar is een duivel. die liegt en bedriegt en corrupt is ??? De horeca is nu met handen en voeten gebonden aan het kwaad van de duisternis en moeten het vuile werk voor de duivel opknappen. Het zal ze slechts windeieren leggen.

  Iedere zakenman dient te beseffen, dat als hij zijn klanten tegen de haren in strijkt in plaats van onder de kin te kietelen, het kwaad bloed zet. Je klanten gaan nadenken, lopen weg en komen nooit meer terug. Je klanten kraaien het ook nog van de daken. Zakenman ga nooit of te nimmer het vuile werk van een ander opknappen. Het zijn jouw zaken niet. Je snijdt jezelf in je eigen vingers. Je duivelse QR-deal wordt je doodvonnis. De QR-horeca zal worden geboycott.

  Geliked door 4 people

 4. Wappieman zegt:

  Ze kunnen van mij een dikke lul krijgen , die hele
  horeca .

  Geliked door 3 people

 5. Triumph 1971 zegt:

  Donder op met die QR code als ik wat wil eten en die ausweis moet laten zien ben ik weg en er zullen velen volgen daaaag inkomsten horeca als er veel geld niet binnenkomt van de verstandige mensen die zich niet hebben laten bedonderen met dit gif eens kijken wat er gebeurd.

  Geliked door 2 people

 6. Alex Delarge zegt:

  Ze mogen allemaal kapot gaan.

  Like

 7. Jelena M. zegt:

  Met de horeca heb ik het hier gehad, het waren voor de corona al een stel afzetters.
  Als je in België of Duitsland wat gaat eten of drinken is het A. veel beter en niet standaard uit een grootverpakking of uit de magnetron en B. gemiddeld 40% goedkoper, je krijgt niet van die afgemeten kopjes/glaasjes of bordjes en je wordt ook nog eens vriendelijker bedient. Toen die horeca na de eerste langere lockdown weer open ging hadden ze metéén de prijzen nog meer omhoog gedaan.

  Maar dít zie je in Nederland veel: het begint goed en veelbelovend, een restaurantje of eetcafé en de eigenaar is er bijna altijd en werkt mee, als er dan genoeg klanten zijn gaan de prijzen omhoog, de eigenaar zie je steeds minder en jonge gastjes doen nog het werk, de ‘baas’ komt dan met een dikke bak aanrijden en na verloop van tijd zie je die bijna niet meer. In Duitsland zie je nog kleine zaken waar man en vrouw, ook al vaak wat ouder, gewoon zélf alle werk doen, met geen of weinig personeel, veel gastvrijer en veel goedkoper.

  In de horeca zien ze mij in dit land niet meer, ze hebben zich weereens ‘goed’ laten kennen.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Jelena M. Helemaal mee eens nu jammert de sector dat zij zwaar personeelsgebrek hebben hoelang hebben de horecabazen jongeren tegen een minimum loon uitgebuit en op nul uren contracten laten werken. Geen medelijden mee en nu kunnen ze wat mij betreft allemaal failliet gaan met hun fascistisch gedrag door gasten te controleren op het discriminerende QR ausweis. Wat hadden ze een grote mond destijds ze zouden daar niet aan meewerken nu zijn het de onderdanige dienaars van het fascistisch regime. Over de torenhoge prijzen en de service die vaak te wensen overlaat zullen we het nog maar niet hebben. Dan nog te bedenken dat personeel nog trager wordt omdat zij eerst de gasten moeten controleren dus ze hebben er een soort horeca BOA baantje bij. Ook wachten al die onderdanige gasten die zo blij zijn en graag hun QR code tonen nog leuke verrassingen de prijzen zullen nog hoger worden https://www.nu.nl/eten-en-drinken/6180559/horecagasten-gaan-meer-betalen-voor-maaltijden-en-drank.html?redirect=1 Gezellig een uitje je blauw betalen, zelfs niet meer roken op het terras, QR code tonen, mondmuil op en blijven zitten. Lang leve de gastvrijheid mooier kunnen we het niet maken maar gezelliger zeer zeker niet.

   Like

 8. johannes zegt:

  ach ik had de horeca en entertainment business toch al opgegeven, bovendien met die absurde bedragen voor alleen al een drankje of een simpel biefstukje is de lol er toch al meteen af, en als ik wil eten zit ik ook niet te wachten op een vlek op mn bord (op een 2x zo groot bord dan normaal) wat voedsel voor moet stellen maar t leuke verhaaltje er bij moet je het gevoel geven dat je heel wat bijzonders op je bord hebt.
  Dus weer lekker thuis met elkaar het leuk maken en eet smakelijk of zuip ze voor wie daar nog behoefte toe voelt.

  Geliked door 1 persoon

  • Corrie Bruin zegt:

   En je mag lekker vreten zonder dat vinkie te laten zien, wat een luxe.

   Like

  • Julia zegt:

   johannes en dan nog dat die zogenoemde huiswijnen waar de hoofdprijs voor wordt gevraagd gelijk staan aan goedkope supermarkt huiswijnen die 3,95 per liter kosten maar voor een glas van dit bocht betaalt men al gauw 4 euro. Dan de frisdranken die veelal al ingeschonken in een glas worden geserveerd komt uit vaak zwart ingekochte literflessen. Een beetje zaak serveert het met het flesje dat geopend wordt en vervolgens wordt ingeschonken aan tafel. Ik begrijp best dat een ondernemer wat wil verdienen maar er wordt teveel gesjoemeld. Kortom spreek af met vrienden, familie of kennissen maak er gezamenlijk zelf wat van dan heeft een mens überhaupt geen horeca nodig en kan men eten, drinken wat men wil zonder mondmuil en zonder het tonen van een QR ausweis. Ook heeft men de kwaliteit van het eten zelf in de hand. De waanzin alleen al om een ausweis te tonen voordat men überhaupt naar binnen mag is al te ziek voor woorden.

   Like

 9. BigLJohn zegt:

  Wie een contract sluit met de Duivel kan er wel naartoe maar nooit meer terug. Dat is wat de horeca deed door trouw te zweren aan het kwaad. Als Kutte en Gluipers volgende keer weer op de TV komen zullen die zogenaamde besmettingen zo hoog opgelopen zijn dat harde maatregelen niet meer uit kunnen blijven volgens voornoemde creaturen. De ziekenhuizen zullen volgens die twee weer overbelast zijn, dus de horeca zal weer in de lockdownmodus moeten….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s