Soumaya Sahla betuigt spijt, legt werkzaamheden voor VVD neer

Soumaya Sahla stopt als tafelvoorzitter terrorisme en radicalisering bij de VVD, maar ze blijft wel lid van de partij. Dat schrijft ze in een verklaring.

“De afgelopen weken is veel commotie ontstaan over mijn persoon en mijn verleden”, schrijft Sahla. “Ik betreur de keuzes die ik heb gemaakt ten diepste en iedereen in mijn omgeving weet dat van me. (…) Ik constateer nu dat het goed is deze spijt ook publiekelijk uit te spreken.”

Sahla werd als lid van de Hofstadgroep veroordeeld voor verboden wapenbezit en lidmaatschap van een terroristische organisatie. Ze heeft zo’n drie jaar, van 2005 tot 2008, gevangen gezeten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Soumaya Sahla betuigt spijt, legt werkzaamheden voor VVD neer

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Net als de vele soortgenoten van Soumaya Sahla, beheerst ook zij de taqqia uitstekend. Liegen en bedriegen is ze mee opgegroeid.
  Nederland, laat u niet om de tuin leiden door deze gewetenloze vreemde smetten en let op uw Saeck.

  Like

 2. karton zegt:

  Deze terroristische sloerie begrijpt niet eens waarover zij ’t heeft !
  Naast het feit dat zij een levensgevaarlijke idioot is, is zij ook nog een oerstom !!!!
  Zij biedt zg. haar excuses aan, maar blijft wél lid van de criminele organisatie die VVD heet.
  En die club accepteert dat !
  Als u een winkeldiefstalletje heeft gepleegd (iets van € 2,50 per ongeluk in uw zak gestopt) dan krijgt u géén VOG ! U kunt niet in dienst treden bij Defensie of Politie, misschien nog nét bij ’t Leger des Heils. Maar dit loenzige , terroristische wijf krijgt notabene een VOG , onbestaanbaar. Maar ach, ik begrijpt ’t wel enigszins : Bolkenstein heeft in ieder geval een periode lekker warm in z’n nest gelegen samen met “dekbed” Poesnaya Sahla !
  Wát een vieze bende !!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. dutchess43 zegt:

  Laat deze salafistische trut lekker Erdogan gaan adviseren. Geen behoefte toch aan 2 paspoorthouders in Den Haag.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  Gevalletje takiyya dus…
  Toen het opblazen van Wilders niet meer ging lukken heeft ze dus Bolkestein maar opgeblazen, maar dan net even anders.
  In de VS noemen ze dat “een Kamalaatje doen”.
  Zo promoveer je dan als gesjeesde terroriste van de bajes naar de plaatsen van macht.
  En dat in een land waar je zonder een VOG, ook wel een bewijs van goed gedrag genoemd (wat je dus met een strafblad niet krijgt), nog geen taxi chauffeur kunt worden.
  En nu kan ze opzouten, niet omdat de VVD niets met mensen als haar van doen wil hebben, maar van wegen de negatieve publiciteit.
  Weet je dus ook meteen, mocht dat nog niet het geval zijn, hoe die club tegenwoordig op moreel vlak in elkaar steekt…

  Like

 5. Harry zegt:

  Moest je niet van onbesproken gedrag zijn om in de politiek te mogen ?
  Is dat niet de reden dat de linkse politiek nu al jarenlang met smerige aantijgingen Wilders veroordeeld probeert te krijgen ?
  En zo’n islamitisch kreng krijgt zelfs met gevangenisstraf op haar CV een belangrijk baantje ?
  Wat is dat nog die VVD ?
  Als ze een motorclub waren met hetzelfde gedrag werden ze verboden !
  En nog steeds zijn er doedels die op de VVD stemmen .

  Geliked door 1 persoon

 6. Kanaloa01 zegt:

  Treurig dat de VVD willens en wetens een terroriste onder haar leden heeft. Nog treuriger is dat, zoals uit peilingen blijkt, 81% van de VVD kiezers vertrouwen in Rutte blijft houden.
  een veel verdere daling van het aantal VVD kiezers, 22 zetels, zoals blijkt uit de peiling van M.d.Hond zit er helaas niet in.

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “In hoger beroep werd ze door het gerechtshof in Den Haag ook veroordeeld omdat ze van plan zou zijn geweest een aanslag te plegen op een of meerdere politici, onder wie Geert Wilders.”

  Dat is destijds niet gelukt. Er zijn mensen in de Haagse politiek, vooral tegenstanders van Wilders, die vinden dat ze een tweede kans verdient. 😦

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 8. Jan zegt:

  Zij wordt dus nog niet eens geroyeerd. Wilders moet hierover direct in de Kamer beginnen, dit eisen. GL royeerde de terrorist Sam Pormes in 2005
  https://www.trouw.nl/nieuws/groenlinks-heeft-pormes-terecht-geroyeerd~bb530fbe/

  Like

 9. Boike zegt:

  Nederland was eens een gaaf land, een vrij land, een toonbeeld van normen en waarden, een democratisch voorbeeld voor de wereld. Maar dat veranderde toen de hoge meneren van de VVD gingen regeren. Die hoge meneren VVD waren namelijk verlicht door het helse vuur van Lucifer en waren niet vies van liegen, bedriegen, corruptie, terrorisme en sexueel misbruik. Naar het eigen volk werd niet geluisterd. Al onze bezwaren werden schaterlachend weggehoond. Het gespuis gelooft niet in God, maar aanbidt de duivel. In plaats van de belangen van het volk te behartigen, kruipen de ploerten in de kont van zelfbenoemde leiders van niet gekozen kwaadaardige globalistische organisaties. Wij hebben meer dan genoeg van het verraad en het duivelse gedoe. Het is de hoogste tijd voor de schurken, om hun bek te houden en op te pleuren. We kunnen dat valse geteisem missen als kiespijn. Wij willen terug naar het oude normaal, om na de grote schoonmaak weer baas te zijn in eigen huis. Nederland is ONS land en niet van de duivel. Laat ze vallen als een baksteen, die grote meneren.

  Like

 10. bezigebij63 zegt:

  Hoe kan iemand met een strafblad voor terrorisme zover doordringen in de politiek en in de Kamer? Was er een opzetje ergens voor een Falsche Flag om twee lastige opponenten plotseling te doden?

  Like

  • karton zegt:

   @ bezigebij63 op 26-1-2022 om 17.28 u.
   Álsde twee lastige opponenten zouden zijn gedood door dat terroristische lid van de VVD, dan had dat gehele linkse zootje weer staan “janken” voor de tv, zoals óók gebeurde nadat de heer Fortuyn was vermoord.
   Maar als er gvd een vent met een brandende fakkel door een straat loopt waar zo’n vies links figuurtje woont, samen met een terrorist, dan is Leiden in last : wekenlang wordt erover gepraat, aangiftes worden gedaan, snelrecht word toegepast en de fakkeldrager verdwijnt voor bijna 1 jaar in ’t gevang. Het links krapuul kan weer juichen terwijl zij heulen met terroristen, ze laten zich zelfs “adviseren” door die “Untermenschen”.
   Je zou dat linkse zootje……………nou ja, laat maar, gebeurt toch niet ! Helaas !

   Like

 11. Harry zegt:

  Heb jaren en jaren met dat soort volk te maken gehad .
  Wie gelooft dat ze hun ideologie naast zich neer kunnen leggen , is vreselijk onnozel !
  Ééns een moslim , áltijd een levensgevaarlijk sujet !!!
  En liegen kunnen ze ook als de beste , ze worden daar zelfs toe verplicht door dat tyfus boek van ze !
  NIKS SPIJT , NIKS EXCUSES , ALLEMAAL EN ALLEEN LEUGENS VAN DAT MOSLIM TUIG !

  Geliked door 1 persoon

 12. Marc zegt:

  Ze wordt niet geroyeerd?

  Like

 13. Jan zegt:

  Rutte lijdt aan rot onder de schedel.

  Like

 14. Gerrit zegt:

  Bolkestein neemt haar overal mee naar toe, en als ik de foto van hun samen zie dan weet ik genoeg.

  Like

  • Burger der Nederlanden zegt:

   Het is te begrijpen, ik geloof oprecht in tweede en derde kansen. En het is onvoorstelbaar dat deze dame in de politiek kan komen. Ik ken gevallen dat mensen met minderen fouten nergens aan de bak kwamen bij de rijksoverheid. Deze dame komt notabene in een omgeving (regering, politiek) terecht met medeweten van onze autoriteiten en lands bestuurders. geregistreerd bleven tot in lengte van dagen met negatieve VOG.

   Het politieke klimaat is al sinds jaar en dag verrot en onbetrouwbaar, bestaande uit beroepspolitici en baantjesjagers, met hun nevenactiviteiten en inkomens. Walgelijk, ook veel WEF adepten, vrijmetselaars en Bilderberg bezoekers, met hun dubbele en verborgen agenda’s, stuk voor stuk.

   De Jonge en Kaag voelde zich z.g. bedreigt, aan me hoela zij en méér van die onbetrouwbare lieden (Rutte spant de kroon) zijn zelf een grote bedreiging voor onze natie
   Deze EU Moloch vereerders.

   Weinig integere mensen, eerlijkheidshalve heb ik véél méér vertrouwen in de jonge politici als Gideon van Meijeren, Pepijn van Houwelingen en Freek Jansen. helaas worden deze vaak door overige partijen en politici als bijna staatsgevaarlijk getypeerd.

   Like

 15. Pete Coole zegt:

  Trutje soumaya sahla is vergeten haar naam te veranderen.. De regering in den haag (en politieke (linkse) partijen) barsten van de dubbele nationaliteiten, dubbele namen, IS en PLO – bruidjes….

  nog steeds natuurlijk moslima, en dan mag je tegen de ongelovige zeggen dat het je spijt, en er op los liegen…..

  Like

 16. Hovawart zegt:

  Van ‘achter de schermen’ naar Marks achterkamertje, in’t geniep doorgaan met de islamisering……..
  Het effect van deze tegenslag zal zich binnenkort wel laten vergelden……..oog om oog.

  Like

  • karton zegt:

   @ Hovawart op 26-1-2022 om 20.11 u.
   Zou die terroristische teef inderdaad in ’t geniep naar Marc’s achterkamertje sluipen ?
   Haar kan niks overkomen, want zij draagt doorlopend een kuisheidsgordel, oh wacht, nee, ik bedoel een bomgordel ! Sorry.

   Like

 17. Jan zegt:

  Wilders geeft gek Klaver zijn vet.

  “Ik ben twee interrupties kwijt. Buuh, huuh, huuh!
  video

  Vreselijk, wat een lulletje

  Like

 18. Wappieman zegt:

  OPFLIKKEREN NAAR DIE ZANDBAK , VUILE KUTMOSSEL .

  Like

 19. Jackholland zegt:

  Zo lang ze nog niet in het openbaar haar reet afveegt met de koran , niet haar zus bekritiseerd vanwege gekopdoekt optreden in de kamer . Dan staat ze nog steeds 100 % achter het achterlijke islamitische gedachtengoed en heeft ze dus zelfs de plicht om Geert uit de weg te ruimen want hij is een vijand van de islam. En hoe makkelijk zou het zijn. ? Zus fonda ziek , ze trekt kopdok over dr kop + mondkap en staat in de tweede kamer . Beveiliging merkt het niet op pas can zus en al due mosselwijven lijken sprekend op elkaar.

  Like

 20. Jan zegt:

  De Nul: ‘Het is een interne aangelegenheid om terroristen in de gelederen op te nemen’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s