HELp zelf een “handje” mee

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Rutte en consorten nemen nu zogenaamd een ‘enorm risico’… Koopmans vindt het zelfs ‘heel spannend’… En allemaal op basis van de door hèn uitgeklede zorg en IC-capaciteit! Hoe dom denken deze WEF-gestuurde trekpoppen nu eigenlijk dat we zijn? Denken zij nu werkelijk dat NIET steeds meer mensen wakker worden en zien wat zij en hun mede-WEF-marionetten kunstmatig in stand proberen te houden? Denken zij nu wèrkelijk dat er nog miljoenen mensen zijn die hun ‘adviezen’ en geboden nog naleven of geloven? Dat nog steeds NÍEMAND ziet wat zij angstvallig proberen vol te houden om hun ‘geloofwaardigheid’ te behouden en ‘gezichtsverlies’ te voorkomen door nog steeds (!) een hoge sterftekans te blijven faken door een verkoudheidsvirus dat zogenaamd, uitsluitend in Nederland (!)  nog ‘levensgevaarlijk zou zijn? Hoezo is een ‘hogere besmettingsgraad’ van een bewezen ZEER MILDE virus-variant NÈT zo gevaarlijk als de allereerste versie? En hoe gevaarlijk was DIE eerste variant nu eigenlijk? Cijfermatig gezien!? Hoezo zouden we notoire leugenaars tòch moeten blijven geloven? Sodemieter toch op! Misschien dat de domste en hardnekkigste anderhalve paardenkop aan NOS- en NPO-kijkers er nog intrapt, maar verder helemaal niemand meer! Iedereen is klaar met jullie en jullie manipulatieve leugens! Stelletje Nazi-gedrochten!

Los staand van de virus-leugens en het (dagelijkse NOS/NPO/RTL en SBS6) leugen-virus, zien veel mensen helaas nog steeds het grotere plaatje niet of weigeren eenvoudig te geloven dat er daadwerkelijk zulke in-en-in slechte mensen bestáán. Het goede hieraan is, dat dit is gebaseerd op hun eigen goedheid. Zij hebben een goede inborst en gaan uit van hoe zij zèlf zijn. Uitgaande echter van wat de Nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben aangericht onder de Europese bevolking, de Joden, Roma en Sinti en gehandicapten, is dit pure NAÏVITEIT!

Deze mensen WETEN of geloven eenvoudig NIET wat Klaus Schwab tijdens een interview in Frankrijk LETTERLIJK (!) heeft gezegd. Kennen zij deze geboren ZOON van een Nazi (!) en de betreffende beelden niet? Doen zij het af alsof het de zoveelste onzin-praat van een geestesziek, onbeduidende persoon is? Of kijken zij uit gemakzucht gewoon weg van wat er binnenkort aan zit te komen…? Wat zal de schok DÀN groot voor ze zijn als ze ‘ineens’ midden in het vierde ‘industriële tijdperk’ staan waar ze al die tijd blind aan meegewerkt hebben. Een nieuw tijdperk waar grote industriëlen bepalen wat u kunt en (nog) mag doen… ofwel: het VIERDE RIJK, het nieuwe, inmiddels wereldwijd georganiseerde NAZI-tijdperk dat, ingegeven door Klaus Schwab, de Nieuwe Wereld Orde beHELst. Een tijdperk met levenslange lockdowns, zowel fysiek als psychisch geweld en een heus burgeroorlog-slagveld met uiteindelijk slavernij als gevolg voor de overlevenden. Een wereld waar ZIJ via het ‘doodenge virus’ al hebben kunnen pionieren en ‘oefenen’ en ú anderzijds al hebben laten wennen aan wat ZIJ ‘het nieuwe normaal’ noemen. Het ‘nieuwe normaal’, dat bestaat uit levenslange lockdowns en fysiek en psychisch geweld… geleid door een IJSKOUDE (!) mondiale organisatie (NWO) die inmiddels is geïnfiltreerd binnen de VN, de WHO, de EU, NGO’s en talloze westerse regeringen en voor u en mij dit ‘nieuwe normaal’ denken te kunnen gaan bepalen.

Een ‘normaal’, waarin slechts een klein groepje wanhopige lafaards dat bang is om te sterven, gechipt en wel, de slavenarbeid voor de elite – in ruil voor hun leven – ‘mag’ uitvoeren, zodat ‘de elite’ als prinsen (of zien zij zichzelf inmiddels als goden?) in een voor hèn perfecte wereld kunnen leven. De rest van de bevolking is dan allang geëlimineerd. Ze hebben namelijk maar ongeveer een half miljard slaven nodig om aan HÙN behoeften te kunnen voldoen… Dat betekent een uitroeiing van ruim ZEVEN MILJARD (!) mensen voor hùn ideale wereld… Wordt dàt bedoeld met  ‘Build it back better’…?

Chip-verplichting

De vaccinatiedwang en aanstaande ‘vaccinatie’-verplichting (door de EU opgelegd en als eerste ingevoerd in Nazi-Österreich) is slechts de opmaat naar een al spoedige, door de EU verplicht te implanteren QR-chip in úw lichaam. “Eerst in kleding”, zoals Schwab zegt, “dan in de hand en uiteindelijk in de hersenen”, zodat u direct aan een door HÈN bestuurd 5G (of hoger) netwerk gekoppeld wordt. De ‘kleding-stap’ heeft men echter al overgeslagen. De QR-chip wordt inmiddels namelijk al op vrijwillige basis door tatoeëerders in de hand ingebracht. Handig (!), zo’n geïmplanteerde QR-chip waarmee u eenvoudig toegang heeft tot uw huis, uw auto, uw koelkast, uw computer en uw bankgegevens..? Of is het handig voor criminelen die door uw hand af te hakken of de chip met een stanleymes uit uw hand te snijden eenvoudig toegang krijgen tot ÚW huis, auto, computer en bankgegevens…?

En WÀT gebeurt er straks als de wereldwijd Verenigde Nazi’s van Schwab uw hersenen DAADWERKELIJK kunnen besturen? Gaan zij daar DÀN ineens WÈL ‘ethisch’ mee om…? Of kunnen zij u dan nòg gemakkelijker ‘beïnvloeden’, FYSIEK hersenspoelen en uiteindelijk aanzetten tot zelfvernietiging – zoals Jim Jones zijn Amerikaanse sekte ‘People’s Temple’ nog middels een ouderwetse hersenspoeling aanzette tot zelfmoord – ? Ofwel: dat zeven miljard mensen elkaar vernietigen als ZIJ de knop omzetten, zoals ‘gelovigen’ dat nu doen na hun ‘heilige’ islamitische hersenspoeling? Hoe kunt u ‘mensen’ die al decennia lang overal in de wereld – zogenaamd op humane en democratische gronden – heel bewust oorlogen en vluchtelingenstromen orkestreren (VN/EU) in vredesnaam WÈL vertrouwen als zij straks, middels een chip(-verplichting), ook úw hersenen kunnen besturen…? Schwab en zijn dure, nooit gekozen, maar tòch van uw belastinggeld betaalde callgirl von der Leyen werken hier in elk geval hard aan!

Bevrijd uzelf uit deze toekomstige HEL/agenda 2030! Vernietig de WEF, vernietig de EU en vernietig alles en iedereen die aan dit vierde ‘industriële tijdperk/vierde NAZI-RIJK (!) meewerkt! Pak ze op en breng ze naar Mars! Laat ze dáár hun eigen wereldje maar creëren. Zij doen dit niet voor een betere wereld voor ú, zij doen dit voor een betere wereld voor ZICHZÈLF! We worden misleid, gemanipuleerd en inmiddels ‘geregeerd’ door volslagen narcistische psychopaten die zich goden wanen en ú als slaven gebruiken. Tenminste, als u net als voor de Nazi’s in de Tweede Wereldoorlog NIET gehandicapt of van een bepaalde (deze keer BLANKE) afkomst bent, want “de nieuwe mens moet namelijk WÈL productief zijn”, zoals Schwab dat in hoogst eigen persoon in het interview zegt.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op HELp zelf een “handje” mee

 1. bobzelf zegt:

  Kremlin answers request to ship weapons to Donbass
  Lawmakers have requested that Moscow supply Ukraine’s breakaway republics with military aid

  NOU DAN IS ALLES OPGELOST WHAHAHAHA

  ALS AL DE VRIENDEN WAPENS STUREN NAAR UKRAINE

  HEEFT MIJN OOM OOK NOG WAT LIGGEN IN DESCHUUR WHAHAHAHA

  EN OP DE ACHTERBANK VAN ZIJN AUTO WHAHAHAHA

  LET THE GAMES BEGIN

  Geliked door 6 people

 2. Ruben zegt:

  Ik was pas geleden bij iemand die vertelde dat zij in haar kenniskring zoveel klachten hoorde over hartproblemen en menstruatie problemen.
  Ze vroeg zich af of ze onvruchtbaar zouden worden of hun kinderen.
  De media zal zolang mogelijk verhullen.
  Ook hoorde ik vandaag van iemand die volledig gevaccineerd is en voor de derde keer corona had gekregen. Rara.
  Deze zogenaamde vaccins zijn er om ons te doden.
  De mensen kunnen niet voorstellen dat de machthebbers en hun vele vele trawanten dit zouden doen.
  Maar het gaat niet alleen om de vaccins.
  Er komt nog veel meer.
  De machthebbers zijn volledig in de greep van Satan en zikn demonen.
  Ook veel wetenschappers zijn in hun macht.
  In 1917 werd al verspeld dat Satan vele wetenschappers zou verblinden om afschuwelijke wapens te maken.
  Oa kernwapens, bio en chemische wapens, elektronica etc.
  De mensen geloven nog massaal hun overheden, media, zogenaamde wetenschappers.
  Iedereen die hun bedrog inziet wordt belachelijk gemaakt.
  Maar ik heb een vermoeden dat langzaam steeds meer mensen beginnen in te zien dat er niets meer van klopt.
  Maar het is reeds te laat voor verandering.
  Het kwaad is overal verspreid wereldwijd.
  De machthebbers bezitten de overheden, geheime diensten, topbedrijven, financiële wereld, big tech, big pharma, media, VN, communicatie etc etc.
  Bedenk dat ook Rusland en china bij de NWO horen.
  Claus Schwab noemt China zelfs hun wonderkind.
  Ook jaren terug kwamen hun leiders bij het WEF, net als vele personen uit ons land.
  Wij staan machteloos tegen zo’n overmacht.
  Er is maar 1 macht hierboven: de Almacht.

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @Ruben.

   Goed betoog, alleen Satan erbij halen verzwakt het wat.

   De ware machthebbers, w.o. de Oranjes, Medici, Rotshild, Rockefeller, Krupp e.d. je zou ze menselijke duivels kunnen noemen, hebben niets met ons mensen.
   Wij als gewone burger kunnen hun gedachtegang echt niet volgen, ze zijn ongekend wreed en zien ons als gebruiksmateriaal om hun weelde te waarborgen.
   Vergeleken bij hen zijn Swab, Lagarde, Soros kleine kinderen.

   Maar om terug te komen op het vaccin.
   Dit vaccin geeft hen de gelegenheid om onder ons burgertjes en grote opruimactie uit te voeren zonder dat er met de vinger naar hen gewezen word, want bewijs het maar eens als burger dat het vaccin de boosdoener is.
   Je krijgt het niet bewezen.
   Wij zijn op alle fronten hun proefkonijnen en worden rücksichtslos als oud vuil weggegooid.
   Daarom begrijp ik die mensen ook niet die met vlaggetjes op Koningsdag aan de kant van de weg staan omdat ze hen zo leuk vinden.
   Ik vind dat vreselijke naïeve kontlikkers die nog geloven dat de koning met aanhang er voor hen is.

   Geliked door 1 persoon

 3. Wappieman zegt:

  OPKNOPEN DIE VUILE KRENGEN !

  Geliked door 2 people

 4. Leo zegt:

  Het gehele kabinet van de psychopaat Mark R.hoort wegens misdaden tegen de MENSELIJKHEID thuis in de gevangenis!!Deze Pharma fascisten weten dondersgoed waar zij mee bezig zijn !!

  https://niburu.co/gezondheid/17085-schokkende-onthullingen-over-vreemde-bloedklonters-bij-overleden-mensen

  Stop het criminele corona apartheidsregime van de psychopaat Mark R en z’n zeer vele medeplichtige trawanten!!

  Stop de QR code krankzinnigheid,het is gewoon fascistische chantage!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 4 people

 5. Leeuw7 zegt:

  https://childrenshealthdefense.org/
  Informatie voor moedige medewerkers van justitie en defensie!!

  Stop het fascistische Corona apartheidsregime van de psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige trawanten!!

  Stop de QR code krankzinnigheid ,het is aantoonbaar de reinste intimidatie door chantage!!

  Stop de experimentele COVID-19 inentingen door een schaamteloze nietsontziende Pharma overheid!!

  Richt onafhankelijke tribunalen in om de geïnstitutionaliseerde veelplegers volgens oorlogsrecht te berechten !!

  https://www.blckbx.tv/corona/feiten-doen-er-niet-meer-toe-jan-bonte-raisa-blommestijn

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!

  Shalom van Léon van Duren(een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 3 people

 6. ronjaspers zegt:

  Het doet mij goed als mensen kwaad beginnen te worden,dat betekend dat het kwartje valt.De leugen regeert en niets is wat het lijkt.

  Geliked door 6 people

  • Ruben zegt:

   Bedankt voor de video.
   Hij is niet de enige!
   Er zijn talloze waarschuwingen geweest.
   Helaas willen de mensen het maar niet geloven.
   Wanneer je bv zo’n video laat zien aan iemand zal hij denken dat fake nieuws is.
   Er is ook een video uit 2006 van Marcel Messing.
   In die video had hij het ook over wereldwijde vaccinaties met rotzooi erin en dat het draaiboek al klaar lag.
   De meeste mensen geloven nog steeds dat die corona ‘ vaccins ‘ in recordtijd onafhankelijk van elkaar zijn ontwikkeld voor onze gezondheid.
   De ‘ experts’ en ‘ wetenschappers ‘ zeggen dat veilig is, dus is het veilig.
   Er zijn veel onwetende mensen, maar er zijn zat mensen die gewaarschuwd zijn door anderen.
   Maar ze luisteren liever naar overheid en media, van wie ze weten hoe leugenachtig te zijn.
   Als de mensen logisch hadden nagedacht en enig onderzoek hadden gedaan, dan hadden ze móeten weten dat ze nóóit hadden moeten instemmen met vaccinaties.
   Maar goed, er zijn er dus meer die na de 2 vaccinaties de booster niet namen, en na die booster hebben nog meer mensen spijt.
   Maar die troep gaat niet meer uit je lijf, hoe veel spijt je ook krijgt.
   Ik hoorde gisteren van iemand zien in haar kenniskring zoveel klachten hoorde over hartkloppingen en menstruatie problemen.
   Ze vroeg zich af of die vrouwen onvruchtbaar zouden worden of hun kinderen.
   Dit gebeurde ook weleens in het verleden met andere rotzooi van big pharma.
   Helaas, pas wanneer massaal mensen sterven, zeker ook jongeren, pas dan gaan de ogen open van de meeste mensen.
   Er zal een vreselijke woede komen onder de bedrogen mensen.
   Hoe erg ook, ze hebben zelf ingestemd met deze vaccinaties.
   Niemand werd echt gedwongen.
   Zeker veel met chantage, bv verlies van baan of niet naar buitenland kunnen gaan, maar ze hadden voet bij stuk moeten houden.
   Dwang, drang en chantage is ten strengste verboden en opzich al strafbaar.
   Het is omdat de massa meedoet met deze waanzin dat onze overheden steeds verder kunnen gaan.
   Dat beetje angst om besmet te kunnen raken, kom op.
   Zeker, corona bestaat zeker, je kunt erg ziek worden, maar had gewoon behandeld moeten worden als een vervelend iets.

   Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   @Htskday.

   Ik kan jou artikel niet terug vinden over Attali maar ik kreeg op mijn kop van een kennis dat het onzin was een was gedebunkt.
   https://dpa-factchecking.com/belgium/210706-99-276459/

   Ik heb het artikel gelezen en kan maar tot één conclusie komen dat jou post helemaal juist is.
   Ik heb een stevige discussie gevoerd met die vrouw, want als je tussen de regels doorleest is het de bedoeling dat de onderklasse niet te groot word.

   En om op het virus en het vaccin terug te komen, zijn dat DE methodes om mensen op te ruimen omdat je als leek nooit hard kan maken dat de top dit op hun geweten heeft.

   Like

   • Blaffertje zegt:

    Sorry htskday.
    🤫 ik reageerde op de onderstaande post van jou en had deze post gemist van Attali.
    Niet handig. 🤭

    Like

 7. Jan zegt:

  Daar gaan we weer: nieuwe Omicron BA.2-variant ontdekt in ten minste vier Amerikaanse staten

  Ja, een nieuwe variant van omicron verspreidt zich over tenminste vier continenten. Maar, nee, het is geen reden tot paniek, zeiden Massachusetts wetenschappers dinsdag.

  In tegenstelling tot twee jaar geleden, toen iedereen voor het eerst over COVID-19 hoorde, zijn er nu veel middelen om de ziekte te bestrijden, en net als zijn neef zal omicron BA.2 naar verwachting relatief mild blijven.

  “Ik denk niet dat het de graad van chaos en ontwrichting, morbiditeit en mortaliteit zal veroorzaken die BA.1 deed,” zei Dr. Jacob Lemieux, een infectieziektespecialist aan het Massachusetts General Hospital in Boston. “Ik ben voorzichtig optimistisch dat we naar een betere plaats zullen blijven gaan en, hopelijk, een plaats waar elke nieuwe variant aan de horizon geen nieuws is.”

  Het is nog niet duidelijk of BA.2 de oorspronkelijke omicronvariant, die nu BA.1 wordt genoemd, aan het verdringen is, zei hij.

  In Denemarken, bijvoorbeeld, neemt BA.2 toe terwijl BA.1 afneemt, maar ze zijn momenteel ongeveer 50-50 verdeeld, dus “het is niet duidelijk welke van deze varianten de uitbraak veroorzaakt,” zei Lemieux.

  Ondertussen, in Zuid-Afrika, waar het aantal gevallen dramatisch was gedaald na een enorme stijging rond Thanksgiving, komt BA.2 nu meer voor dan BA.1.

  “Wat we niet weten en waar we nog steeds bijna geen informatie over hebben, is welke invloed dit zal hebben op het aantal ziektegevallen, op het aantal ziekenhuisopnames en op het aantal sterfgevallen,” zei hij.

  Wetenschappers weten nog steeds heel weinig over de overdraagbaarheid van BA.2 in vergelijking met BA.1, zei Jeremy Luban, een professor in moleculaire geneeskunde, biochemie & moleculaire farmacologie aan de UMass Medical School.
  https://www.usatoday.com/story/news/health/2022/01/25/omicron-new-variant-ba-2-covid/9214980002/

  Eerder werd gemeld dat een nieuwe variant met de naam IHU werd ontdekt in Frankrijk en 46 mutaties heeft (meer dan Omicron).
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/go-new-omicron-variant-ba-2-detected-least-four-us-states/

  (Ik ken een andere variant dan ‘ihu’ en die heet ‘fuck you’)

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Je zou denken dat zij iets hebben te verbergen

  COVID COVER-UP: Pfizer bemoeit zich ermee Slechts enkele dagen voor massale publicatie van FOIA-gegevens over vaccins, beweert FDA dat de vaccinproducent moet helpen bij het beoordelen en redigeren van documenten voordat ze openbaar worden gemaakt
  https://www.theepochtimes.com/pfizer-moves-to-intervene-in-high-profile-case-dealing-with-covid-19-vaccine-safety-data_4238676.html?utm_source=ref_share&utm_campaign=tw&rs=SHRMHQJF&&slsuccess=1

  Like

 9. Jan zegt:

  Zo roei je daklozen en ‘armen’ uit.

  Geef een cadeaubon van $100 dollar als bovengenoemde groep zich laat inenten. Gevolg men laat zich steeds weer volspuiten als het geld op is

  “Het gaat allemaal om geld aan het eind van de dag. Het kan ze niet schelen wat er gebeurt,” zei de klokkenluider in een interview met Project Veritas oprichter, James O’Keefe. “Er zijn ouders die geen inkomen hebben, die hun kinderen gebruiken om die honderd dollar stimulans te krijgen.”

  Geliked door 1 persoon

 10. Joepiedepoepie zegt:

  Je laat toch je eigen land niet afpakken door de globalisten?

  Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  Hoe ver hebben miljoenen mensen het laten komen om de macht totaal in handen te geven van WEF marionetten die totaal zijn gehersenspoeld en zijn klaar gestoomd voor de grootste misdaad aller tijden door het volk als kleine kleuters te behandelen, medische apartheid toe te passen, vrijheden te ontnemen, klein bedrijven kapot te maken en dan ook nog een valse pandemie er op na houden om miljoenen mensen te dwingen tot experimentele vaccinaties waarvan de schade nu al flink aan het licht komt. Als miljoenen mensen nu eens de handen ineen slaan en massaal trekken naar het WEF hoofdkwartier in Den Haag en het politieke zooitje voor de keuze stelt al de fascistische maatregelen op te heffen zo niet dan wordt overgegaan om de politieke machtswellustelingen voor goed uit hun zetels te gooien dan moet deze keuze toch snel gemaakt zijn. Uiteindelijk heeft het volk de macht om hier een einde aan te maken. Het is toch te ziek voor woorden wat een vreselijke terreur en onderdrukking door de politieke WEF marionetten in stand wordt gehouden.

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Weet je wie er een paar decennia geleden ook experimenteerde met de bevolking, medische experimenten met kinderen..?…..men heeft niets geleerd van het leed uit het verleden.

  Geliked door 1 persoon

 13. bobzelf zegt:

  PERSOONLIJK KIJK IK NIET MEER OP TEGEN 16 MILOEN HERSENDODEN

  MAAR MISSCHIEN ?? HEEL MISSCHIEN ???

  ALS U DIT LEEST . ZOU HET BIJ U OP KUNNEN KOMEN ?????

  Dat u op het verkeerde paard heeft gewed ???

  WHAHAHAHAHAH

  HIJ IS GODVERDOMME GOED HE MIJN OOM . WAKIE. WAKIE. LOSERS

  Putin has banned Rothschild and his family from the NWO banking cartel from entering Russian territory.
  Recently, Russian President Vladimir Putin took another decision for his country. “Under any circumstances,” the Rothschild family are banned from entering Russian territory.
  Along with his plans for the NWO, Jacob Rothschild’s ban is no surprise.
  After paying Russia’s debt to the Rothschilds, Putin didn’t hesitate to inform advisors of his actions: “he grabbed them by the neck and threw them out Russia’s backdoor.”
  During the meeting in question, Putin was clearly unhappy with the secret elite’s agenda to take over the country.
  It seems his fist bumping the table and promise to destroy the New World Order show clear evidence of Putin’s integrity.
  According to a Kremlin source, the Russian president is actually fighting for his country against Rothschild. Vladimir Putin states:
  “They don’t own the world and they don’t have a blank card to do what they want. If we don’t challenge them, there will be another problem. We will not be intimidated by them.”
  According to sources, the Rothschild’s banking activities damaged the Russian economy. Thus continuing down this path would only lead to more struggles in their population.
  From his first days as president, Vladimir Putin made Russia’s social and economic situation his top priority. Your arrest of dictator Mikhail Khodorkovsky was just the beginning.
  Also, Khodorkovsky is known for the appointment of Henry Kissinger, Arthur Hartman and even Rothschild as directors of the Russia Open Foundation.
  Also, angry at the actions of the owners of the back, Putin kicked them out in seconds. Being a history student with a great passion for world affairs, Putin was able to understand these organizations and their schemes.
  For the Russian president, the primary goal was to avoid conflicts between members such as the Rothschilds.
  Are the Rothschilds trying to start a new world war? Should we prepare for WW3?
  Despite Putin’s attempts to end them, the New World Order continues to expand, not just in Russia but around the world. Thanks to Vladimir Putin, Russia is now safe.
  World domination is no longer an issue. The ban on the Rothschild plans given by Putin ended his influence and expansion over Russia.
  Even if they are one of the biggest threats right now, the Rothschild is now running scared of the president. Unlike the image associated with it, on the other hand, the media doesn’t highlight Putin’s power to fight for what is right.
  Truth be told, Putin is creating a better world. He is trying to go against the NWO plan to unify and create a government run world.
  A clear example of this is his actions in Syria. In that situation, he defended the sovereignty of a state, and that also grew his reputation as a powerful leader.
  People are starting to realize. More than that, NWO needs to be dealt with, come what may. Knowing all this, will the world just sit back and wait for people like the Rothschild’s to take over the world?

  NOU IS TIE GODVERDOMME GOEDD, EN VOLLEDIG BETROUWBAAR

  OF STEMT U LIEVER OP RUTTE. PIETERTJE OF JOOST JA 21 GALBAKKEN ??

  WHAHAHAHAHAHA

  OOM VLADIMIRICH PUTIN

  Geliked door 2 people

  • Htskday zegt:

   👍👍👍

   En de groeten van klaas.. 😂

   Like

   • bobzelf zegt:

    Htskday zegt:
    29 januari 2022 om 03:26

    ?????????????????// KLAAS , HIJ ZAL TOCH GEEN CORONA HEBBEN ??
    OF
    MISSCHIEN HEEFT ZIJN BROER HEM OPGEPIKT
    EFFE EEN DAGIE LUCHTEN
    TUIGIE UIT
    LEREN RIEMEN AAN ZIJN ARMEN EFFE LOS ??
    LUIER AAN EN HOPPA
    EN
    HEEFT ZIJN BROER ZO’N DUO FIETS GEHUURD
    JE WEET WEL , MET ZO’N KWIJL EMMER AAN HET STUUR
    OM HET NIET ZO’N ROMMELTJE TE LATEN WORDEN

    GOHHHHH……. WAT IS HET STIL MET DE COPY PAST …

    OF ZOU BERT HET OOK ZAT ZIJN ??? , EN HEM

    EEN “”JOHNNY GOOD BYE LETTER “” GESCHREVEN HEBBEN

    U HEEFT NU TIJD ZAT GEHAD OM EEN CURSUS SCHRIJVEN TE DOEN
    DUS VANAF VANDAAG WORDT ALLEEN COPY PAST ONDERBROEKEN LOL NIET MEER GEACCEPTEERD , ZOIETS DENK IK DAN AAN WHAHAHAHA

    WHAHAHAHA

    HUGGIE MUPPET .

    OOM BOBBIE effe uurtje of 2 langs het strand hobbelen met the queen

    HEEFT U NOG GAZZZZ ?? BY THE WAY ??

    Geliked door 1 persoon

 14. anoniem zegt:

  Heb jaren geleden hier al op gewezen, Rutte maakt ons land kapot!

  Like

 15. Julia zegt:

  Het Nederlandse volk wordt continu besodemieterd. Aan de smerige rattenstreken van Rutte komt geen einde dit gewetenloze onderkruipsel en volksverrader blijkt heel wat deals te slaan in Brussel en uiteraard bij het WEF. https://www.ninefornews.nl/dat-er-een-digitale-toegangspas-in-de-horeca-zou-komen-is-al-in-2014-in-de-eu-besloten/ Besloten door Rutte
  “Dat hele paspoorten-gedoe was al besloten door Rutte voordat corona er was en nu kan hij tegen de horeca zeggen: het nut is voor jullie heel duidelijk,” zei Wellens. Lees het bovenstaande artikel aandachtig hoe het smerig plan al jaren geleden is voorbereid. Ook over de cijfers van coronapatiënten in ziekenhuizen is botweg gelogen. https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/tot-eenderde-van-de-coronapatienten-in-ziekenhuizen-blijkt-geen-coronapatient-fleur-agema-we-zijn-genept/ Zo blijkt dat de stinkende beerputten van zowel Rutte als Kuipers met de dag meer open te gaan. Wanneer stoppen de mensen met massaal testen en zich experimenteel gif laten inspuiten en vallen al de blinddoeken eens af. De twee huidige smerige ratten drammen alles er door heen als er nu geen massale opstand komt tegen deze fascisten. Het is niet meer langer te tolereren dat twee ratten miljoenen mensen in de wurggreep houden en onze samenleving ontwricht en bedrijven naar het faillissement helpen. Ik heb nimmer zo een vreselijke antipathie gehad tegen wie dan ook als tegen Rutte en Kuipers die continu de boel besodemieteren om hun WEF orders te verwezenlijken en hiervoor zelfs over lijken gaan. Rutte maakt de Nederlandse samenleving eerst totaal kapot en vervolgens smeert hij hem naar zijn vrienden in Brussel en verlaat hij het zinkende schip. Het is intens triest dat een MP het vertrouwen van heel veel mensen diep heeft geschaad en blijkt dat deze vent überhaupt nimmer meer is te vertrouwen.

  Like

 16. Bas zegt:

  ‘wanbeheer’ von de leyen….

  https://www.ad.nl/buitenland/eu-ombudsman-eist-geheime-smsjes-von-der-leyen-over-vaccindeals-op~a29f7353/

  EU-Ombudsman eist geheime sms’jes Von der Leyen over vaccindeals op

  Commissievoorzitter Ursula von der Leyen maakt zich schuldig aan ‘wanbeheer’ door tekstberichten met een topman van Pfizer over het coronavaccin onder de pet te houden. Dat harde oordeel velt EU-Ombudsman Emily O’Reilly. Met het zwaarste wapen dat ze heeft, een rechtstreekse aanbeveling, draagt ze de Commissie op de stukken alsnog openbaar te maken.

  Von der Leyen communiceerde per sms over vaccindeals met de topman van Pfizer en kon die berichtjes nergens meer terugvinden toen D66-Europarlementariër Sophie in ’t Veld en een journalist daarom vroegen

  Geliked door 1 persoon

 17. de barbaar zegt:

  Mensen zijn nog steeds in de slaapstand, staan te mekkeren in de staatswei, krijgen eten en drinken, pulptv en staatsnepnieuws.
  En tevreden dat ze zijn…
  Mochten er betere tijden aanbreken, de ontmanteling van het kwaad….dan moeten er capabale mensen bereid staan om het land voorlopig te besturen/leiden.
  Een zakenkabinet/groep, zonder partijbelangen voor tenminste een half jaar.
  De zeer zeer weinige, haast zeldzame integere politiemensen en justitie-medewerkers kunnen volop aan de bak om via/middels tribunalen de honderdduizenden mede nazi,s en hulpjes van de moordenaars te berechten en eventueel te executeren.
  Vanuit het volk integere milities samenstellen om het tuig op te sporen en op te pakken.
  Kortom….er staat me een partij werk te wachten….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s