Omdat we niet mogen vergelijken . . .

U verbergt ongevaccineerde mensen onder uw vloer hè?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “WvO-N“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Omdat we niet mogen vergelijken . . .

 1. Het ziet ernaar uit dat de Roal canadian mounted policeingezet gaat wordenom de truckers uit Ottawa te houden.
  Dat gaat zeker op een escalatie uitlopen en iedereen snapt dus wel dat ook deze chauffeurs weggezet gaan worden als zijnde een stel terroristen

  Het gevolg zou zo maar kunnen zijn dat de andere convooien die uit andere richtingen komen Ottawa geheel afgaan sluiten voor meerdere dagen.

  Geliked door 2 people

 2. bobzelf zegt:

  WEL GEINIG DAT LAVROV EEN RUS GELOOF IK WHAHAHAAHA

  GEWOON OP TV ZEGT DAT NAVO STOLTENBERG EEN LUL IS WHAHAHAHAHA

  EN HELEMAAL DE DRAAD KWIJT IS WHAHAHAHA

  DUS KOMPTTT MAAR OP , NEEM GENOEG BODY BAGS MEE ..

  DERUSSEN ZIJN ER KLAAR MEE . ALLES IS GOED WHAHAHA

  THAT’S MY UNCLE WHAHAHAHA WAT EEN KANJER

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Inderdaad , als je die Stoltenberg hoort lullen zakt je broek toch af ?
   Het is niet meer dan een slappe darm met veel te veel praatjes .
   En bespottelijk onverstaanbaar Engels .
   Durf te wedden dat dié het eerst in de schuilkelder zit , als de pleuris uitbreekt !

   Hij leeft kennelijk nog in de geallieerden euforie van ’45 .
   Maar dat had er zonder de Russen wellicht ook heel anders uitgezien .

   Like

 3. Rensk. zegt:

  IN 2019 staat Kuipers niet meer BIG geregistreerd. Ik las een tweet van iemand: hoe het mogelijk is dat zo´n man zich zo inlaat op een dergelijke manier. Dat bracht me ook op een idee. Zou Kuipers ergens mee chantabel zijn? Want dat zou ook een mogelijkheid zijn dat hij ineens minister (wilde) worden. Na ja de waarheid zal toch bepaald moment naar buiten komen. Maar verbazingwekkend is het wel. Dat je direct al de eerste keer staat te liegen voor een heel volk en onderwijl steeds naar links kijkend naar de rat naast hem.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Rensk Kuipers is een gewetenloze giftige rat. Liegen, dagelijks angst in boezemen en sjoemelen met cijfers is deze rat niet vreemd. Het zou ook niet meer terecht zijn als dit soort zogenoemde artsen nog in de BIG registratie zouden voorkomen. Rutte had uiteraard de steun van een dergelijke rat nodig vandaar dat hij in het zadel is geholpen en op deze post is gezet. Tijd om met al deze ratten af te rekenen is bittere noodzaak willen wij onze vrijheid geheel terug krijgen en niet langer meer worden gedwongen tot experimentele vaccinaties om aan de samenleving deel te kunnen nemen. Als deze machtswaanzin niet de kop wordt ingedrukt dan zijn we gedoemd om jaren te leven onder een fascistisch regime en gedwongen jaarlijkse vaccinaties te nemen. Zo niet dan zullen over niet al te lange tijd voor mensen die zich niet laten vaccineren met het experimenteel vaccins strenge strafmaatregelen volgen. Kijk naar o.a. Canada en Australië hoe een zeer onmenselijke vormen van onderdrukking worden gehanteerd. Willen we hier naar toe? Dit gaat ongetwijfeld ook hier gebeuren Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland zijn al volop bezig om de dictatuur en het verplichte vaccinatieterreur meer en meer op te voeren en de ratten Kuipers en Rutte zullen dit snel overnemen. Niet voor niets beantwoord Rutte de vraag of hij nimmer vaccinatieplicht zou invoeren met dat kan ik niet garanderen. Het is zo een geslepen giftige onbetrouwbare rat die nog lang helaas niet is gestikt in zijn leugens en het niet nakomen van beloften. We kunnen nog maar één ding hopen dat de dag van rechtvaardiging niet ver meer weg is om dit soort ratten flink af te straffen.

   Like

 4. Overigens is het niet een convooi dat richting Ottawa gaat maar het zijn 11 verschillende convooien

  Geliked door 1 persoon

  • Daarbij zijn enkele 10.000 den Amerikaanse Chauffeurs onderweg naar Ottawa en die hebben gezegd als we de grens niet over mogen blokkeren we het hele spul.
   Ondertussen verklaard de gek in Ottawa dat het maar een klein groepje Chauffeurs is die richting Ottawa gaan, maar Ik denk dat hij nog niet meegekregen heeft dat dit geen protest is van alleen Zaterdag maar dat ze in Ottawa blijven totdat het mandaat opgeheven is of de gek Trudeau opgeflikkert is.
   Je zou dus gerust kunnen stellen dat het voor de hand ligt dat Trudeau zijn langste tijd in de regering heeft doorgebracht.

   Geliked door 1 persoon

  • Een impressie wat de dollein Ottawa vind en het werkelijke convooi met medestanders.

   Like

 5. Ondertussen blijkt er al 5,5 Miljoen dollar aan steun te zijn voor het convooi Eten diesel en dergelijke.
  10.000 den mensen langs de snelweg om steun te betuigen en dat met 20 graden vorst.

  Geliked door 2 people

 6. Leeuw7 zegt:

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/01/27/stop-kindervaccinatie-direct-vanwege-giftige-grafeenoxide/#more-84667

  Stop het inenten van onschuldige kinderen met een waardeloos experimentele COVID-19 inenting!!

  Stop de Nederlandse fascistische Pharma vaccinazi’s!!!

  Stop het criminele nietsontziende schaamteloze Corona apartheidsregime van de psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele recidiverende medeplichtige Pharma veelplegers !!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   ALLE zogenaamde vaccinaties moeten per direct gestopt worden. Niets, maar dan ook niets meer aan troep mag mensen worden opgedrongen/ingespoten. Bescherm je lijf en je leven. Anderen doen het niet voor je. M.R. heeft het nog wel eens over ‘de meest kwetsbaren’, nou, ik denk dat ze het niet erg zouden vinden als deze grote groep spoedig ‘naar een andere wereld’ geholpen zouden worden. ‘Ze’ weten heel goed dat deze ‘vaccins’ dodelijk kunnen zijn. Dat maakt onze regering medeplichtig aan moord met voorbedachte rade.

   Like

 7. leeuw7 zegt:

  the real anthony fauci boek(moedige medewerkers van justitie en defensie bestel dit boek)
  https://childrenshealthdefense.org/ (Feiten,feiten!!)

  Stop de fascistische Pharma vaccinazi’s !!

  Stop het Corona apartheidsregime van de psychopaat Mark R.en z’n zeer vele medeplichtige trawanten!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  ….
  Robert Kennedy gaf de afgelopen maand een interview aan journalist James Corbett waarin hij enkele belangrijke argumenten uit het boek uiteenzette en specifiek de feiten uitlegde over Fauci’s illegale testen op weeskinderen:

  Fauci testte zware chemotherapie op weeskinderen om het gebruik voor AIDS behandelingen te bepalen in de jaren ’80.
  Fauci kreeg controle over pleeggezinnen in 7 staten.
  Kinderen werden gemarteld tot zij stierven.
  Kinderen kregen geen voogd of enige vorm van wettelijke bescherming.
  Bij kinderen die weigerden Fauci’s medicijnen in te nemen, werden voedingsbuizen geplaatst zodat de farmaceutische bedrijven de medicijnen konden toedienen, zelfs als de kinderen zich verzetten
  De meeste kinderen hadden geen HIV/AIDS, ze werden alleen als proefkonijn gebruikt om te zien of ze de strenge medicijnkuur konden overleven
  Minstens 85 kinderen stierven als onderdeel van deze experimenten.
  Het kerkhof waar deze kinderen in een kuil werden gegooid, gevuld met honderden doodskisten soms gevuld met meerdere kinderen, is begraven onder een grasveld in New York. Dit zijn de slachtoffers van Fauci’s misdaden, zegt Kennedy.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/exclusive-forgotten-monument-dead-orphans-faucis-torturous-deadly-aids-testing-located-new-york-state-heart-breaking-photos/

  INTERVIEW: The REAL Anthony Fauci with Robert F. Kennedy Jr.
  https://truthunmuted.org/interview-the-real-anthony-fauci-with-robert-f-kennedy-jr/

  Like

 9. leeuw7 zegt:

  https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-defender-brianne-dressen-media-censoring-vaccine-injury-stories/?itm_term=home

  De waarheid voor moedige AIVD medewerkers!!Onderzoek de zeer criminele Pharma psychopaten!!

  Stop de vaccinazi’s!!Vetrouw niet op de experimentele COVID-19 inentingen!!
  Vertrouw niet op de Pharma overheids campagnes!!

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Like

 10. Jan zegt:

  “Ik heb nog nooit zoveel sterfgevallen gezien… Het is ongeveer een toename van 500 of 600% ” – Begrafenisondernemer in het Verenigd Koninkrijk onthult toenemend aantal trombose sterfgevallen bij gevaccineerde jonge volwassenen (VIDEO)
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/never-seen-many-deaths-around-500-600-increase-funeral-director-uk-reveals-increasing-number-death-vaccinated-young-adults/

  Like

 11. Jan zegt:

  DE BABY IN DE BUNKER
  Fauci is ook betrokken bij een griezelig onderzoek naar lichaamsdelen van baby’s
  Exclusief: Barbara Simpson geeft update over David Daleiden’s werk om ‘weefsel’ verkoop te stoppen
  Barbara Simpson

  Het nieuws stond bol van de abortusproblematiek toen duizenden uit het hele land bijeenkwamen voor de March for Life, de jaarlijkse anti-abortusbijeenkomst. Naar verluidt heerst onder de betogers de stemming dat het einde van legale abortus nabij is.

  De mars werd dit jaar gehouden op de dag voor de 49e verjaardag van het besluit van het Hooggerechtshof Roe v. Wade, dat het grondwettelijke recht op abortus vaststelde.

  Aangezien het Hof binnenkort een uitspraak zal doen over een abortuswet in Mississippi, bestaat bij velen de indruk dat dit zou kunnen leiden tot de omverwerping van Roe. De tijd zal het leren, maar de hoop lijkt toe te nemen.

  De publieke indruk is dat het bij abortus gaat om vrouwen die ernstige problemen hebben met zwanger zijn en dat de abortus die problemen zal helpen oplossen. Beëindig de zwangerschap, probleem weg. Hoe het ook zij, er is nog een andere kant van abortus die gedetailleerder en grotesker is. Het gaat om wat er met de geaborteerde kinderen wordt gedaan en wie ervoor betaalt en waarom.

  Dit is een kwestie waar de meeste mensen niets van wisten totdat een aantal jaren geleden undercover video’s van interviews met ambtenaren van Planned Parenthood werden vrijgegeven door David Daleiden van het CMP, Center for Medical Progress. Op deze video’s was te zien hoe de leiders van Planned Parenthood onderhandelden over de verkoop van babyhartjes, longen, hersenen en andere lichaamsdelen.

  Het resultaat van de filmpjes was dat veel staten geen geld meer aan Planned Parenthood gavenen aan bedrijven die handelden in lichaamsdelen van geaborteerde baby’s. Bovendien werd een diepgaand onderzoek ingesteld door de FBI. Er was ook belangstelling van het Congres voor de video’s en wat ze betekenden voor de financiering van Planned Parenthood.

  Onnodig te zeggen dat Daleiden hierdoor ook een doelwit werd, en dat blijft hij. De toenmalige procureur-generaal van Californië, Kamala Harris, stelde een strafzaak tegen hem samen – een zaak die nog steeds langzaam afstevent op een mogelijk staatsproces op negen aanklachten.

  Daleiden werd in 2016 ook aangeklaagd in de federale rechtbank van San Francisco door Planned Parenthood en de National Abortion Federation.

  Het is interessant om op te merken dat de bekende San Francisco rechter William Orrick de federale rechter was in die zaak. Ondanks het feit dat hij afzonderlijk een Planned Parenthood Abortion Referral Clinic had opgericht die zwangere vrouwen naar dezelfde foetusoogstcentra leidde die Daleiden’s video’s aan het licht brachten, weigerde rechter Orrick zich terug te trekken uit de zaak.

  Tot zover de Californische rechtspraak.

  Volgens Daleiden heeft het kantoor van Harris zijn huiszoekingsbevel gebruikt om Planned Parenthood, de NAF en rechter Orrick te helpen in de rechtszaak. Het resulteerde in een vonnis van 16 miljoen dollar tegen Daleiden en het censureren van honderden uren aan niet vrijgegeven undercover beelden.

  Zijn meest recente onderzoek onthulde de door de overheid gesponsorde foetale experimenten aan de Universiteit van Pittsburgh.

  Eén experiment dat wetenschappers van Pitt vorig jaar publiceerden, nam de scalpen van 5 maanden oude geaborteerde baby’s en naaide ze op de ruggen van laboratoriumratten om ze te laten groeien.

  Dit werd betaald met een “onderzoeksbeurs” van bijna een half miljoen dollar van het NIAID-kantoor van Dr. Anthony Fauci van de National Institutes of Health, NIH.

  Bij een ander experiment werden de levers van 5 maanden oude geaborteerde baby’s gebruikt om stamcellen te verkrijgen die vervolgens experimenteel in volwassenen konden worden overgebracht. Volgens de CMP werden de te vroeg geboren baby’s levend geaborteerd door middel van opwekking van de weeën, gewassen om ze steriel te houden, en vervolgens opengesneden om de lever er uit te halen.

  CMP meldt dat de Pitt wetenschapper die dit experiment heeft uitgevonden bijna 3 miljoen dollar heeft ontvangen van de NIH, en zijn gepubliceerde onderzoek toont aan dat hij deze techniek in Pittsburgh nog in 2019 gebruikte.

  Ondanks zijn juridische ellende, geeft Daleiden niet op. In 2020 diende hij een Freedom of Information Act (FOIA) verzoek in bij de NIH over de subsidieaanvragen van de Universiteit van Pittsburgh voor het “GUDMAP” programma – een massale “distributiepunt” voor de nieren van geaborteerde baby’s tot 5 en 6 maanden oud.

  Het was niet gemakkelijk om de gevraagde informatie te krijgen – het kostte tijd en juridische stappen. Pas afgelopen zomer kreeg Daleiden antwoord. In de overheidsdocumenten staat dat Pitt heeft geadverteerd dat het de beste locatie zou zijn voor deze subsidie, omdat het gebruik kon maken van abortus ter bevordering van de bevalling – waarbij de baby bij een vroeggeboorte uit de moeder wordt gedreven – als een “procedure die zal worden gebruikt om het weefsel te verkrijgen”.

  Pitt zei dat het de tijd dat de nieren van de bloedsomloop waren losgekoppeld, zou bijhouden, registreren en minimaliseren.

  Met andere woorden, de betekenis van wat Pitt zei is dat het te vroeg geboren baby’s levend zou afleveren met een kloppend hart en ze vervolgens zou doden door hun nieren eruit te snijden.

  Volgens Daleiden zouden velen van hen oud genoeg zijn om te overleven met medische noodhulp.

  Daleiden zei dat de vrijgave van deze informatie ertoe leidde dat bijna 100 vertegenwoordigers van het Congres eisten te weten te komen wat de regering wist en wanneer zij het wisten over deze criminele handel in geaborteerde baby’s.

  Ze wachten op een reactie van Attorney General Merrick Garland, NIH’s Dr. Francis Collins en NIAID’s Dr. Anthony Fauci.

  Nog geen reactie.
  Gedurende dit alles ontkent Pitt elke relatie met het Planned Parenthood. Echter, uit openbare informatie zegt Daleiden dat het bekend is dat Planned Parenthood geaborteerde foetussen levert aan Pitt, die ze gebruikt om grote NIH-subsidies te krijgen en grote smeergelden en medische middelen terugstuurt naar Planned Parenthood.

  Veel van deze procedures worden betaald uit federale fondsen en in feite is Dr. Fauci’s agentschap verantwoordelijk voor bijna 60% van de federale uitgaven voor experimenten met geaborteerde lichaamsdelen van baby’s.

  Terwijl het onderzoek voortduurt, worden David Daleiden enorme persoonlijke financiële en juridische consequenties in het vooruitzicht gesteld, inclusief mogelijke gevangenisstraf voor het onderzoeken van de achter de schermen van Planned Parenthood met de overheid die betaalt voor gruwelijke experimenten met ongeboren kinderen.
  Op dit moment komt er geen einde aan.
  https://www.wnd.com/2022/01/fauci-also-involved-ghoulish-baby-body-part-research/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s