“Uit de laatste uitvoeringstoets van de coronaregels blijkt dat de autoriteiten al behoorlijk wanhopig worden”

(Door: “9ForNews”)

Bij de Kamerbrief over het nieuwste OMT-advies zat als bijlage een uitvoeringstoets van de coronamaatregelen die worden genomen. Het gaat om een document van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).

In het document staan een aantal opvallende passages. Onder het kopje ‘Uitvoering en Handhaving Rijk’ staat onder meer: ‘Cijfers over hospitalisaties maken slechts beperkt indruk op de bevolking’, ‘de politie ziet een meer structurele en georganiseerde ontwijking van de maatregelen’ en ‘de publieke discussie over de maatregelen neemt steeds meer toe’.

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Uit de laatste uitvoeringstoets van de coronaregels blijkt dat de autoriteiten al behoorlijk wanhopig worden”

 1. Julia zegt:

  Het is nu de tijd voor de overheid er op of er onder. Massaal moet het volk om zich zelf te beschermen tegen het fascisme de overheid laten zien wie de baas zijn en wie de uiteindelijke macht heeft. Als we allemaal niet bij het geringste hoestje naar de test straat rennen zullen de cijfers rondom de besmettingen drastisch dalen, als we allemaal ons niet meer laten prikken met een experimenteel vaccin waarvan de waarheid nu naar boven is gekomen dat deze geen enkele toegevoegde waarde hebben en vooral als we allemaal de QR code die niets bewijst of iemand wel of niet besmet is massaal niet meer gebruiken dan is het met het vaccinatie en QR terreur van Ernst Kuipers gedaan. Kortom massale burger ongehoorzaamheid is de redding om van de dictatoriale maatregelen af te komen. Uiteindelijk heeft de overheid ervoor gezorgd dat MKB grote klappen heeft gekregen, de horeca ondernemers met schulden zijn opgezadeld dan is het nu ook aan deze ondernemers om de maatregelen en vooral de discriminerende QR toegangscode te negeren en elke burger gastvrij toe te laten. Uiteindelijk zijn horeca medewerker of medewerkers binnen de cultuur sector geen handhavers en zij juist de aangewezen sectoren om het leven aangenamer te maken voor iedereen die daar behoefte aan heeft en dienen zich niet als een stel onderkruipsels van de overheid te gedragen waarvoor zij zelfs mensen zonder klachten die in het bezit zijn van de walgelijke discriminerende QR toegangspas de deur te moeten wijzen alleen om het feit dat zij zogenaamd zo blij zijn dat zij open mogen maar wel moeten voldoen aan de fascistische maatregelen. Dit zou wel eens de finale nekslag kunnen zijn omdat geen enkel weldenkend mens er aan denkt dit soort ondernemingen te bezoeken onder deze niet werkende discriminerende maatregelen. Er zijn genoeg alternatieven om te genieten en de gehele horeca de rug toe te keren. Dat wordt blijkbaar even vergeten vooral met de alsmaar stijgende prijzen zal een horecabezoek toch al minder worden omdat ook de horeca alle verhogingen zal doorberekenen. Dan is de lol er gauw af vooral zoals nu aan de ellende van maatregelen waaraan moet worden voldaan om zelfs een kopje koffie te drinken. Goodbye horeca. https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/gideon-van-meijeren-overheidsrapport-toont-aan-dat-coronaverzet-toeneemt-wij-gaan-winnen/ Kortom de bal ligt nu bij het volk om het fascistisch regime af te straffen.

  Like

 2. Jan zegt:

  Intussen laat Canada zien dat de regering al maanden terug rijp was voor het gekkenhuis

  De niet-gevaccineerden mogen geen commerciële gebouwen van meer dan 1500 vierkante meter binnen, tenzij er een apotheek in de winkel is; in dat geval mogen de niet-gevaccineerden wel naar binnen, maar mogen zij alleen artikelen kopen in de apotheek.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Het wordt met de dag bizarder. Vandaag in de Wibra een winkelbediende (potentieele klant om corona te krijgen) met een plastic masker voor (u weet wel zo´n ding wat aan alle kanten open is) mij sommeerde een mondkapje op te doen. Ik zeg: nee want dat is me te benauwd. Maar het moet toch zo zei ze. Ik zeg: oke gaan we die kant op? Jouw masker voldoet niet aan de eisen van het RIVM. Want er is onlangs besloten dat een FP2 masker de enige is die voldoen. Die kosten 3 euro per stuk en kun je maximaal 3 uur dragen. Dus ? Ja maar zegt ze ik moet 8 uur met zo´n ding op. Ik zeg: heb ik niks mee te maken. Jij fanatiek ik ook fanatiek.Gesnapt?

  En steeds vraag ik mensen hun kapje af te doen als ze met me spreken. Ik versta ze zogenaamd niet, want ik ben lichtelijk doof zeg ik dan. Tot vervelends toe. Hoe moet ik me anders verzetten tegen al die achterlijkheid/ Dan maar zo. Hopelijk gaan meer mensen dat doen zodat ook die mensen er helemaal mee aan raken. Action/Kruitvat/natuurwinkels/groentenboer/visboer vragen mij niks meer. Bij AH draag ik m nog wel maar geheel onder mijn kin. Mond en neus vrij. Volgende keer helemaal zonder en als er wat gezegd word wil ik de manager spreken en zeggen: sorry u houdt zich zelf niet aan de voorschriften. F2 moet a 3 euro per stuk en niet langer dan 3 uur dragen anders helpt het niet. (helpt sowieso niet voor virussen en verkeerd gebruik, maar dat terzijde) Ik doe dit omdat ik van binnen laaiend begin te worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. bobzelf zegt:

  heerlijk heerlijk heerlijk

  ALS MENSEN MET BALLEN EN DURF EN HERSENS GEWOON OPENLIJK DE STRIJD AANGAAN TEGEN HET GAJUS TER WERELD

  IK KWAM DIT 2 MINUTEN GELEDEN TEGEN !!!!

  GEINIG, WAT EEN DURF WAT EEN MOED !!! KNAP HOOR

  MET DIE POKKENJONG OM ZICH HEEN !!! EN HET AFZEIKEN VAN UW JOOST JA 21

  GEWELDIG

  De laatste punt is gezet…
  Thierry Baudet
  Do 27-1-2022 17:43

  De laatste punt is gezet. Het omslag is klaar. De zetter heeft het manuscript binnen. Mijn boek is af. Bijna 300 pagina’s over de strijd van ons leven: het kolossale, alomvattende gevecht voor vrijheid en het voortbestaan van het menselijk individu.

  Het boek gaat uitgebreid in op de complete meltdown binnen onze partij en de dolkstoten die ik intern te verduren kreeg van de coupplegers van JA21. Ik schrijf over de helden die onze partij hebben gered – mensen als Gideon, Freek en Pepijn – en over de rol van intriganten als Joost Eerdmans en Eva Vlaardingerbroek.

  Daarnaast schrijf ik over de ineenstorting van de Nederlandse economie, de misdadige lockdowns en de niet-werkende (waarschijnlijk zeer giftige) vaccinaties. Maar ook: over de achterliggende agenda. De oikofobe machtsgreep – hoe ‘corona’ als wapen werd gebruikt door dezelfde mensen die al veel langer proberen onze beschaving kapot te maken via massale immigratie, Europees centralisme en klimaat-hocus-pocus.

  Het Coronabedrog gaat dus niet alleen over Nederland of over het Chinese verkoudheidsvirus – maar ook over de Great Reset: een duister plan om het mens-zijn te transformeren en onder totalitaire controle van een wereldstaat te brengen. Dit verbijsterend gedetailleerd uitgewerkte plan, dat gesteund wordt door vrijwel alle elites wereldwijd, en dat vanuit Davos en New York gecoördineerd wordt uitgerold, ben ik tijdens het schrijven van dit boek niet alleen scherper gaan zien: ik ben het zelfs gaan voelen, als een gitzwarte wolk-van-kwaad die voor de zon van onze vrijheid is geschoven en die over de aarde hangt als het ruimteschip in de film Independence Day.

  Laat me je dit zeggen: we hebben pas het begin gezien van wat ze met ons van plan zijn. Mijn boek is een ontmaskering van Klaus Schwab en de geheime plannen die het World Economic Forum nog voor ons in petto heeft – maar vooral ook een waarschuwing aan iedereen die nog twijfelt. Want vergis je niet: de échte strijd begint pas.

  Het schrijven heeft me de afgelopen periode volledig in beslag genomen. Ik droomde ervan, ik werkte onophoudelijk aan de tekst. Maar nu is het opgeschreven. Het staat op papier. En een fysiek boek kúnnen ze niet censureren – ook al maakte bol.com vandaag bekend de werken van ‘complotdenkers’ niet meer te zullen aanbieden. Weet je: dan bouwen we gewoon onze eigen webshop.

  Want dat is FVD voor mij: de kracht om een wereld te bouwen. Zij kunnen alleen afbreken – wij máken. Met jullie – onze fantastische leden. En met ons team in de Tweede Kamer, in de Eerste Kamer, de Provinciale Staten en de gemeenten.

  Ik ben ontzettend trots op wat we met elkaar hebben bereikt. We hielden stand. We worden elke dag sterker. En we gaan samen de Great Reset stoppen.

  Blijf sterk! En voor mijn boek: een behouden vaart!

  <

  Thierry Baudet

  LEUK VOOR DE GEVACCINEERDEN IN NEDERLAND , STERF MAAR LEKKER

  Like

 5. Boike zegt:

  Vinden jullie het gek, dat de autoriteiten al behoorlijk wanhopig worden ??? Ik niet.

  De hele corona hoax hang met leugens, bedrog en corruptie aan elkaar. De idioterie wordt ons voorgekauwd en in hapklare brokken door de strot gedauwd. Maar de verhaaltjes kloppen niet. Ze hebben steeds meer moeite om het een en het ander aan elkaar te wauwelen. Ze raken steeds verder verstrikt in hun eigen vreemde gespinsels. De onderlinge samenhang tussen siymptomen, maatregelen, cijfer en rekenmodellen sluiten niet bij elkaar aan. Het is een slordige warboel, waar geen garen meer van de spinnen valt. Het beleid is gebaseerd op obsessies en niet op feiten. Ze zijn zelfs niet eens meer in staat, om een sluitende en geloofwaardige leugen te fabriceren. Het is hemelscheiend. Het gebrek aan deskundigheid tekent zich overduidelijk af. Het lijkt waarempel wel op kwakzalverij. Een geschiedenisleeraar, een schoolmeester en een veearts volgen de richtlijnen van een ongeschoolde computernurd en een zelfbenoemde econoom. De idioterie ten top. Het gaat al lang nietmeer, om een vermeende pandemie te onderdrukken. Nee het gaat om geobsedeerde duivelse macht, satanische heerschappij, een communistisch bestel, transhumanisering en depopulatie. Nu steeds meer mensen de hoax gaan inzien en de trucendoos van de machthebbers uitgeput raakt, dreigt de ballon doorgeprikt te worden. Ze gaan de greep verliezen, krijgen ze last van het bang en worden wanhopig. Maar pas op, het pleit is voor ons nog niet gewonnen. Immers een kat in het nauw maakt rare sprongen. De tijd is wel rijp. pm als leeuwen op de prooi te springen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Knalkopje1 zegt:

  Zo kan het ook: ‘Van der Gijp keihard over coronabeleid. Idioten!’. Uit mijn hart gegrepen. Hij rekent af met de politici en de virologen die er maar niet genoeg van kunnen krijgen.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/van-der-gijp-keihard-over-coronabeleid-idioten/vi-AATeilk?ocid=msedgntp
  Beginnen de media dan toch langzaam bij te draaien? Ik hoop het; deze video is van de Telegraaf.
  Aan de andere kant rakelt de crimineel Tedros van de Wereldgezondheidsorganisatie het vuurtje van de bangmakerij en paniekzaaierij zo veel mogelijk op.
  https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/who-chief-says-world-critical-juncture-covid-pandemic-2022-01-24/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s