FOTO(SHOPPER) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op FOTO(SHOPPER) . . .

 1. Mikail Zorlu zegt:

  Ik vind het wel grappig dat ze D66 op hebben gezet. Terwijl ze in het echt ook voor Vaccinatie dwang zijn. Lekker hypocriet als de pest kun je wel niet zijn, als je zegt in de plenaire zaal dat je daar niet voor bent maar wel sneaky in het achtergrond wel daar voor bent als partij. Dus D66 is niet meer of minder dan een D666 partij. 6uild 6ack 6etter.

  Geliked door 1 persoon

 2. leeuw7 zegt:

  D66 is een echte fascistische politieke partij ,deze mensen zijn door de satanische WEF ingehuurd om de vrijheid van 17 miljoen Nederlanders te ontnemen met behulp van medische drogredenen !! Een griezelige bedreigdende club mensen ,met zelfs momenteel een terroristenvereerster als minister van financiën (Sigrid K.),het kan verkeren in Nederland!! Zou de Amerikaanse mini- Mengele (Anthony F)ook bij deze club psychopaten zijn aangesloten!!

  https://gellerreport.com/2022/01/watch-desantis-goes-after-fauci-in-new-campaign-ad.html/

  Gelukkig voor Amerika is de Ron DeSantis de gouverneur van Florida een echte held !!
  Deze moedige gouverneur heeft een echte voorbeeldfunctie wat betreft de vrijheid!!

  Shalom van Léon Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Like

 3. Blaffertje zegt:

  O, D666 is niet alleen voor de gifspuit, ze zijn ook voor orgaandonatie en als je 70 jaar of ouder bent komt er een geriater om jou en levensreddende operatie uit je hoofd te praten en liefst ook nog even organen van je oogsten want jij bent overbodig.

  Geliked door 6 people

  • koosv8 zegt:

   Naar het ziekenhuis voor een operatie is ook uit den boze. Al het bloed wat rond circuleert voor ziekenhuizen wordt niet bekeken op gevaccineerd of ongevaccineerd, en zo wordt alles voorzien van de troep die geen zuurstof meer opneemt. Dit wordt echt een ramp!!!

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Blaffertje op 28-1-2022 om 21.38 u.
   Woefje, woefje toch !
   Verwacht u dat ze de organen van mensen boven de 70 nog kunnen gebruiken ?
   Ik denk dat het hen alléén maar om het uitschakelen, de dood, van de ouderen gaat; zij worden te duur mevr. Woef, dus……weg ermee, laat ze verrekken die ouwetjes, ze vreten de AOW-pot leeg en velen nippen óók nog eens uit de pensioenpotten, das ongehoord toch ? En wat denkt u van de zorgkosten ?
   Tijd dat de ouwetjes, incl. rolstoel en rollator, de wegen gaan blokkeren en ’t Binnenhof gaan bezetten.
   I’ll see you !!!

   Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    @Karton.
    Mee eens 👍🏻
    70+ is in hun ogen dor hout, maar de organen van een gezonde 70+er willen ze wel.
    Levert geld op.
    Er bestaat ook een actieve handel in organen voor onderzoek en verkoop, er worden zelfs foetussen verhandeld met het buitenland.
    Als je poen genoeg hebt en niet wil wachten op een orgaan is het geen probleem hoor.
    Kassa.
    Er zijn er ook die door een ongeluk op de operatietafel terecht komen en weggezogen van het ongeluk verder gezond en fit zijn.

    Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Blaffertje Helemaal mee eens maar vergeet de kruipende giftige slang Rutte niet die zijn ziel en zaligheid heeft verkocht aan D66 om in de blauwe zetel te kunnen blijven plakken. Deze lafaard kruipt over tussen door met een valse lach maar ondertussen heeft hij achter de rug om van belastingbetalers flink handjeklap gedaan met Brussel miljarden rooft hij extra uit de pot maar ouderen en zorg laat hij stikken. Deze rat gaat net als zijn geliefde D66 dictators over lijken. Als de ellende te groot wordt dan kan deze rat zich dat niet herinneren maar het meest trieste is dat talloze mensen nog geloven in de fascisten van VVD, D66, CDA en CU en hiermee deze corrupte en fascisten in stand houdt. Hieruit blijkt dat miljoenen Nederlanders fascisme verheerlijken en het heel normaal vinden dat meer dan een miljoen mede burgers worden uitgesloten van de samenleving.

   Geliked door 2 people

 4. koosv8 zegt:

  Hoe zou van Mierlo over deze nazi gedacht hebben?? Heeft hij daar D66 voor opgericht, nee natuurlijk niet. Hij zou zijn kop er af willen schieten denk ik. Hoewel ik het nooit wat heb gevonden. Keurig praten zijn nog geen goede ideeën.

  Like

 5. Joepiedepoepie zegt:

  Vraag me af of ze wel eerlijk aan hun zetels gekomen zijn?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s