Kleine overwinning voor de vrijheid: Oostenrijk beëindigt lockdown voor ongevaccineerden

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook in Oostenrijk, dat behalve Duitsland de meest rigide corona-beperkingen in Europa heeft verordend, komen er nu scheuren in het corona-regime: vanaf aanstaande maandag wordt de lockdown voor ongevaccineerden beëindigd. De Oostenrijkse regering motiveert deze stap met het nu “stabiele aantal” ziekenhuispatiënten, reageert echter blijkbaar op de aanhoudende protesten in het land.

Ongevaccineerde burgers zijn zodoende vanaf volgende week geen tweederangs burger meer en mogen bijvoorbeeld hun woning weer zonder “gegronde reden” verlaten.

Talrijke beperkingen blijven echter bestaan, bijvoorbeeld 2G in de handel: sluitingstijd in de gastronomie blijft 22.00 uur. Op de meeste terreinen blijft de 2G-regel gelden (gastronomie, niet levensnoodzakelijke handel, vrijetijdsinstellingen, manifestaties).

De lockdown voor ongevaccineerden was vanaf het begin omstreden. Niet alleen de FPÖ, ook de NEOS wezen dit af. Vanuit het ministerie van Gezondheid in Wenen wordt nu verkondigd dat deskundigen van de voor de “pandemie”bestrijding ingestelde commissie GECKO een lockdown “niet meer als zinvol” beschouwen.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Kleine overwinning voor de vrijheid: Oostenrijk beëindigt lockdown voor ongevaccineerden

 1. Julia zegt:

  Zolang er geen totale vrijheid voor iedereen is kunnen we nu niet bepaald een gat in de lucht springen. Kortom mensen die niet onder het vaccinatieterreur door gaan blijven tweede rangs burgers zolang er meer beperkingen zijn dan totale vrijheid wat in elk democratisch land indruist tegen de rechten van de mens. Kortom de vlag half stok uithangen is al teveel gevraagd en prijs vooral de dag niet voor het avond is omdat vele overheden onbetrouwbaar zijn en op welke manier dan ook hun WEF opdracht zullen handhaven. We zijn zo blij allemaal maar ondertussen worden we de komende jaren flink in de wurggreep gehouden ook Rutte zal zijn Klaus Schwab opdracht uitvoeren en zal over niet al te lange tijd met een vaccinatieplicht komen.

  Like

 2. bezorgde burger zegt:

  Ja super! Ik woon in Oostenrijk en nu mag ik dus mijn huis verlaten maar nergens naar toe…..

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry Willemse zegt:

  Kleine overwinning voor de vrijheid? Definieer vrijheid.

  Like

 4. Svalbard zegt:

  Nu nog de verplichting tot vaccinatie afschaffen!

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Dit is veel te weinig en er is heus over nagedacht.
  De (ongevaccineerde) Oostenrijkers zouden dit nooit moeten pikken.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Dat er talloze regeringen zijn die er schijnbaar alles aan gelegen zijn om hervormingen door te voeren, de media controleren en justitie voor hun karretjes spannen om de grondwet te vermoorden, zelfs de burgerbevolking vergiftigen, en dat de bevolking het vertrouwen massaal verloren heeft in de politiek, dan kun je verwachten dat de toekomst toch een spannende verstandhouding zal opleverenn,….de politiek (s)preekt over dwangmaatregelen en vrijheidsbeperkingen, terwijl de bevolking de straat opgaat en al roept om tribunalen en het bouwen van galgen……….als reactie, daar gaat serieuze narigheid van komen, wat ik u bronn.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Ik zou graag in goed nieuws willen geloven of dat er een wonder gebeurt en dat die corona hoax afgeschaft wordt.Maar de werkelijkheid is helaas anders,iedereen die meerdere corona vaccinazi,s heeft gehad heeft ook grafeenoxide in zijn lichaam.Dat grafeenoxide communiceerd met het 5 G netwerk wat stiekem is uitgerold de laatste jaren,in het militaire leger wordt 5 G als wapen gebruikt.Ik ben bang dat ze gevaccineerden met het 5 G netwerk op afstand kunnen vermoorden.Voor meer uitgebreide informatie: herstelderepubliek.wordpress.com

  Like

 8. D.G.M.Holland zegt:

  Uitleg Staatsterreur Een Oorlog Reeds Verloren

  Er circuleren een hoop verhalen over zaken als soevereiniteit, de geboortetrust en meer van dergelijke juridisch klinkende zaken die lang niet altijd evenveel met de werkelijkheid van doen hebben.
  Sven Hulleman legt als jurist helder uit, hoe het in elkaar steekt.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Krabbelen de fascisten terug of is het schijn ??

  Like

 10. Eens nazis altijd nazis lijkt op te gaan voor Oostenrijk m.b.t de macht.

  Like

 11. Ton Ruygrok zegt:

  Nou zie je wel ze zijn zo kwaad nog niet, ze deden het voor bestwil van de ongevaccineerden en zodra er geen gevaar meer voor ze dreigt geven ze maar wat graag de Mensen hun vrijheid terug, ik kreeg tranen van ontroering in de ogen toen ik het las en nu tijdens het tikken op m’n foon stromen de waterlanders als een rivier over het scherm, tjongejonge wat hebben die Oostenrijkers het getroffen met die intense vaderlijke zorg van de autoriteiten voor het volk….., en let op vadertje rutte & co is niet anders .. de knuppel , waterkanon en de politie hond moesten vaak worden ingezet maar dat was alleen maar uit liefde voor de ongevaccineerden onderons , want ze hebben echt het beste met ons voor , ja eigenlijk is dat nog niet goed genoeg..
  Maar ondankbaar als ik ben zie ik ze toch liever aan de Wieken van hoogste Windmolens hangen , lijkt me een geweldig gezicht, de Ratten…!!
  Ton Ruygrok, Monster

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s