Oud-agente die VVD’er Soumaya Sahla observeerde en arresteerde diep teleurgesteld: “Dit is compleet bizar”

Woensdagmiddag legde Soumaya Sahla haar taken als tafelvoorzitter terrorisme en radicalisering bij de VVD neer. Oud-agente Sheila Bordewijk (foto) vindt het onbegrijpelijk dat de VVD Sahla deze rol überhaupt heeft gegeven.

Bordewijk was lid van het observatieteam dat Sahla en haar kompanen van de Hofstadgroep in de gaten hield en liep tijdens een actie van het radicale netwerk PTSS op.

Sahla legde haar voorzitterschap neer na veel ophef over haar rol binnen de VVD, nadat PVV-leider Geert Wilders dit had aangestipt bij de Kamer. Sahla is in het verleden actief geweest bij de terroristische organisatie de Hofstadgroep, die het volgens Wilders op hem gemunt heeft.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Oud-agente die VVD’er Soumaya Sahla observeerde en arresteerde diep teleurgesteld: “Dit is compleet bizar”

 1. Hovawart zegt:

  Reflecterend op de raadselachtige benoemingen en aftreden van vele politici in de voorgaande kabinetten, komt de aanstelling van een islamistische vrijheidsbezetter als raadgever voor het wetenschappelijk bureau van Renew Europe niet als een verrassing, maar vraagt het wel om reflectie of de huidige bezetting van het kabinet onder de VVD-D66-terreur. ons land niet nog meer schade berokkent ……voor zover dat nog mogelijk is

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  De naieviteit van veel mensen blijft stuitend. Die lui die vinden dat deze vrouw een schat aan informatie kan verschaffen lezen kennelijk geen letter over deze mensen. Zolang je niet meerder boeken uit gaat spitten hoe deze lui in elkaar steken dan snappen ze er geen hol van. Het is wat die vrouw hierboven zeg: ze kunnen zo weer draaien. Het zijn net kameleons. Nee, het beleid moet zijn dat je ze nooit meer vertrouwen moet. Dat is een stuk veiliger. Apart dat het beleid van de VVD is alle risico´s wat corona betreft vermijden (met alle nevenschade van dien), maar als het de mocromaffia en terroristen betreft dan is er blijbaar geen risico, want werd er amper andacht aan besteed met een paar doden tot gevolg. Heel apart. Welke belangen spelen er denk ik dan. Hele rare pief is Rutte. Bizar ook dat dit persoon het nog steeds voor het zeggen heeft en geen enkele verantwoording hoeft te nemen. Bizar

  Geliked door 2 people

 3. Ravian zegt:

  “Sahla is in het verleden actief geweest bij de terroristische organisatie de Hofstadgroep, die het volgens Wilders op hem gemunt heeft.”

  Kijk, daar hebben we weer zo’n typische NPO manipulatie; een voor de rechtbank bewezen gegeven als een waandenkbeeld van Wilders proberen te pluggen.
  De Hofstadgroep hanteerde gewoon een dodenlijst, en Geert Wilders stond daar gewoon op.
  Niets “volgens Wilders” dus, maar gewoon een vaststaand feit; de Hofstad groep, en dus ook terroriste Soumaya Sahla had het op het leven van (onder meer) Geert Wilders voorzien, punt.

  Voorzitter Daphne Lodder van de JOVD: “Wij denken dat iemand die gederadicaliseerd is juist ontzettend goede inzichten kan bieden en juist uit kennis en ervaring kan putten waardoor Nederland een stukje veiliger wordt.”

  En hier hebben we dan weer zo’n voorbeeld van de (al dan niet gespeelde) naïviteit en onnozelheid die we héél erg ver van ons landelijk bestuur moeten houden.
  Dit zijn namelijk de domme kippen die, uit deugmensen “goedheid”, de deur van het kippenhok voor de vossen open zetten.
  En na het bloedbad zijn ze dan “geschokt” en hadden ze het “totaal niet verwacht”.
  Waarna ze de deur van het kippenhok gewoon opnieuw wagenwijd voor de vossen openzetten.
  Dit soort lui zijn gewoon net zo’n groot gevaar voor welzijn en veiligheid als die Soumaya Sahla.
  Een vos verliest namelijk wel zijn haren maar niet zijn streken.
  Deze moslima is, zelfs als het hier geen gevalletje takiyya betreft, gewoon een lopende tijdbom.
  De vraag is niet OF ze af gaat maar enkel WANNEER ze af gaat.
  Je kunt namelijk best (tijdelijk) van inzichten veranderen, maar een ontbrekend geweten, wat een basisvoorwaarde is om een terrorist te kunnen zijn, is een ingebakken karakter trek.
  Wat dus werkelijk met deze veroordeelde terroriste had moeten gebeuren is denaturalisatie en uitzetting.

  Geliked door 5 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Politieagenten worden door het gezag dat hen aanstuurt, gezien als dingen die, gebruikt, hergebruikt of opgebruikt worden. Na opgebruikt, verdwijnen zij in de afvalbak en als ze geluk hebben, halen zij hun pensioen. Politieagenten worden niet gewaarderd door het grote publiek, niet gehonoreerd door hun werkgever en geminacht wanneer zij als ME de rellen bestrijden die door hun werkgever zelf zijn uitgelokt. Neem daarbij de verticale bevelsstructuur van de politie in ogenschouw (apenrots) en de conclusie is dat alleen de wijkagent enigszins de wijk kent en voor de rest niemand daar enige weet van heeft. De burgers worden niet gehoord en daardoor gefrustreerd en de wijkagent ervaart dat zijn adviezen en aanbevelingen in het ronde archief (prullenbak) van de bazen verdwijnen. Waarom? Omdat de baasjes en de bazen dagelijks met elkaar in de clinch liggen over bevordering en beloning en daardoor het werk niet gedaan wordt wat gedaan moet worden voor de veiligheid van de samenleving. Knoop daaraan vast het door god zelf gezalfde ministerie van justitie, met daaraan gekoppeld de rechtelijke macht, politiek aangestuurd door D66 en geestverwanten en de chaos is compleet. Zoals men in het leger placht te zeggen “order, tegenorder, wanorder. “.
  De politie arresteert met geweld en gevaar voor eigen leven, justitie stuurt ze zo snel mogelijk weer weg wegens capaciteitsgebrek. Vaak is de verdachte eerder thuis dan de agent die de verdachte arresteerde. De rechtelijke macht velt het papieren oordeel na ongeveer 3 jaar (als je geluk hebt) en legt een straf op die weinig of niet wordt uitgevoerd, ook weer vanwege gebrek aan cellen en personeel. Er zijn zelfs veroordeelde criminelen die zich op een politiebureau melden omdat ze een straf uit moeten zitten. Meestal is dat in de winter als het buiten koud is en in de bajes lekker warm met elke dag 3 maaltijden en een warm bed. Ook die worden vaak weg gestuurd vanwege…..enz.enz. Al met al, een meer dan trieste vertoning waarbij de verantwoordelijken op de ministeries ongezien buiten schot blijven en de verantwoordelijke minister als pispaal dient en in het openbaar wordt afgezeken. Deze minister heeft een plaat voor zijn kop die heeft een olifant nog niet voor z’n knieën want hij staat in het volgende kabinet weer vrolijk in de rij voor weer een baantje waar hij/zij geen moer verstand van heeft. Dat hoeft ook niet want mensen die in de politiek ergens verstand van hebben worden gewantrouwd door hun ambtgenoten, zie de affaire pieter Omzigt. De echte machthebbers zijn de direteuren generaal op de ministeries en het college van procureurs generaal van justitie. Maar die hoor je niet, zie je niet en die blijven altijd anoniem maar via hun openbare trekpoppen (rutte, c.s.) besturen zij het hele nl.circus en heersen over alle ambtelijke carrïeres, benoeming van burgemeesters, commissarissen van de koning, van simpele straatagent tot hoofdcommissaris en van soldaat/recruut tot generaalmajoor. Dus mevrouw Bordewijk, u heeft uw werk als observatieagent gedaan en dat is het. U mag zich niet bezig houden met wat door uw werkgever met de door u vergaarde informatie wordt gedaan want dat gaat u geen moer aan, dus niet piepen, u werd betaald voor de job. Het is net zoals bij een militair, die gaat de oorlog in, waar dan ook naar toe, op bevel van de politiek die in zijn geval heerst over (zijn) leven en dood. Ik verwacht dat er in de toekomst, ook op lange termijn, niets zal veranderen want zo zit het systeem in nederland in elkaar, In de brussels EU slangenkuil schijnt het nog veel erger te zijn. Van der Leyen is niet voor niets benoemd als EU.presidente, ook weer trekpop van de stille machten en krachten binnen de EU waar ze elkaar de tent uitvechten. Met dat soort leiders moeten we straks misschien oorlog gaan voeren tegen rusland. Ik moet er niet aan denken.

  Like

 5. saddy zegt:

  Kan iemand me uitleggen wat het verschil tussen sahla en klaver is? sahla liep met een pistooltje rond en klaver was bommen aan het maken. klaver gaat daarnaast nog 6 x per jaar naar zijn marokkaanse bazen om de nieuwe orders in ontvangst te nemen. Van sahla weet ik niet waar ze haar opdrachten krijgt.

  En hoe zit het met moslimbruidje en plo-uber-fan kaag?

  En met hugo en omtzigt met hun salahfistische vrouwen?

  En met bergkamp-belali?

  Geliked door 1 persoon

 6. saddy zegt:

  Hoe onthullend zou het zijn als de pvv of fvd een yezidi-slachtoffer in de tweede kamer neerzet?

  Absoluut niet bedoeld om te bagatelliseren maar stel je eens voor hoe je al die landverraders de mond snoert als je daar een jaren lang verkracht meisje met afgesneden neus, lippen en oren in beeld brengt als tegenwicht voor de multi-culti-nederlander-haters.

  Beter kun je de echte moslim-aard niet in beeld brengen denk ik.

  Geliked door 2 people

 7. karton zegt:

  Ik wil mij beperken tot de mevrouw die de terroriste heeft gevolgd-geobserveerd.
  Zéér onprofessioneel om, zelfs na langere tijd, met naam, toenaam en beelden, in de media te verschijnen. Zou mij niet verbazen als zij, deze rechercheur dus, binnenkort ergens zal worden aangetroffen met een fraai rond kogelgaatje in d’r voorhoofd. Dat zij, ná het gebeuren met die terroriste, zodanig van slag is geraakt dat zij niet meer tot werken in staat is, toont m.i. aan dat én de selectie én de opleiding van observatie-rechercheurs ernstig tekort schiet (figuurlijk !)
  Tijdens een bankoverval in ’t oosten van Nederland, werd ik, buiten de bank, beschoten door twee overvaller, links en rechts kogelgaten naast mij in de muur, bleef zelf ongedeerd; de overvaller vervolgens neergeschoten, helaas NIET dodelijk getroffen; de volgende dag……..aan ’t werk ! Ik vertel dit niet omdat ik “zo dapper” zou zijn, verre van dat, maar ’t overkwam mij en ik heb er niks aan over gehouden. Ik kwam óók niet in de media en voel me daar heel goed bij.

  Geliked door 1 persoon

 8. Marc zegt:

  Goed dat de agente zegt dat de VVD een grote fout maakt.

  Dat Rutte volkomen onbetrouwbaar is, mag de meeste mensen inmiddels duidelijk zijn. En hoewel de VVD voor mij altijd al de meest onbetrouwbare van alle partijen is geweest, heeft de naam van Bolkenstein altijd enige mate van respect gehad. De vraag die bij mij dan naar boven komt is dan ‘hoe is het mogelijk dat uitgerekend Bolkenstein die Sahla die partij binnen rommelt?’

  Hoe was dat mogelijk?

  Iets anders wat mij inmiddels allang duidelijk is geworden, is dat de Grondwet van nul en generlei waarde is gebleken: de scheiding in drie machten is teniet gedaan.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Marc op 29-1-2022 om 09.23 u.
   Ja, die Bolkenstein hè ?
   Ouwe man + jonge vriendin ?
   Is maar een ideetje hoor, niets menselijks is dat VVD-zootje vreemd !

   Like

 9. Torsten Himmelstoss zegt:

  Iedere moslim in het westen is een infiltrant met opdracht: islamisering, zo snel mogelijk
  en met geweld.De gezusters Sahla zijn echt geen uitzondering, ook Karima Sahla niet,
  ondanks dat ze heeft gezegd dat gederadicaliseerd te zijn een sprookje is.

  Geliked door 1 persoon

 10. Willem zegt:

  Het moslimbroederschap “Project” in de praktijk.

  Geliked door 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  Kan je nagaan wat een verknipt zooitje het is bij die VVD !!!

  Geliked door 1 persoon

 12. scherpschutter1943 zegt:

  Geachte webmaster, ik heb een reactie op dit bericht ingediend maar heb deze niet terug gezien. Was er misschien iets niet goed aan? vr.gr. scherpschutter1943

  Like

 13. Harry zegt:

  Dit hele verhaal van die mevrouw zal de motivatie van de politie geen goed doen .
  En dat met het feit dat collega’s iftars , suikerfeesten en dergelijke moeten (?) bijwonen , zal de boel niet verbeteren .
  Terwijl ik aan enkele agenten , die ik ken , wel merk , dat ze eigenlijk niet zoveel met die lui op hebben .
  Het schijnt dat ze zo’n tachtig procent van hun tijd aan allochtonen verdoen ,
  aldus één ( leidinggevende ) van hen .

  Maar PTSS ?
  Dat ze dat in Irak op liepen , kan ik me wat bij voorstellen , maar hier bij een observatie ?
  Dat snap ik dan weer niet .

  Geliked door 2 people

 14. Jan zegt:

  Ook in Amerika valt de mond open van verbazing dat een terroriste een belangrijke functie had binnen de grootste politieke partij
  Bruce Bawer

  In Nederland is het ‘beschaafd’ om terroristen te machtigen
  Hoe een jihadist de binnenste gelederen van de Nederlandse regeringspartij binnendrong.

  Haar naam is Soumaya Sahla. Zij werd in 1983 in Den Haag geboren als dochter van Marokkaanse immigranten (haar vader was de stichter van een moskee in die stad). Op jonge leeftijd sloot zij zich aan bij een jihadistische terreurorganisatie, de Hofstadgroep, en samen met een ander lid van de groep, Noureddine el Fahtni, met wie zij in een islamitische ceremonie was getrouwd, schaften zij een Agram 2000 machinepistool aan, dat zij naar verluidt op aanwijzing van de leiders van de Hofstadgroep wilden gebruiken om verschillende politici te vermoorden. Onder hun beoogde slachtoffers waren Geert Wilders, destijds een relatief nieuw lid van de Tweede Kamer, die naam had gemaakt als criticus van de islamisering van Nederland, en de in Somalië geboren Ayaan Hirsi Ali, die na 9/11 haar moslimgeloof had afgezworen en in 2002 tot lid van de Tweede Kamer was gekozen.

  Het jaar was 2005. De jaren daarvoor waren een drukke tijd geweest voor moordaanslagen en moordcomplotten. Op 6 mei 2002, negen dagen voor de parlementsverkiezingen die hem naar verwachting het premierschap van Nederland zou opleveren, werd Pim Fortuyn vermoord door Volkert van der Graaf, een activist die ontzet was over zijn kritiek op de islam. In de zomer van 2004 was Sahla’s echtgenoot Fahtni in Portugal gearresteerd op verdenking van het beramen van plannen om de toenmalige premier van dat land, José Manuel Durão Barroso, te vermoorden, maar er was onvoldoende bewijs om hem vast te houden. Een paar maanden later, op de ochtend van 2 november 2004, had een medelid van de Hofstadgroep, Mohammed Bouyeri, de gevierde schrijver en filmmaker Theo van Gogh – misschien wel Nederlands meest prominente criticus van de islam – in een drukke straat in Amsterdam afgeslacht.

  De plannen van Sahla en Fahtni bleken echter niet zo succesvol als die van Bouyeri. Op 22 juni 2005 werden zij beiden gearresteerd door de Amsterdamse politie.

  Fahtni zat uiteindelijk zes maanden vast. Sahla bracht negen jaar door in en uit de rechtbank. Eerst werd ze door de Rotterdamse rechtbank veroordeeld voor verboden wapenbezit en lidmaatschap van een terroristische organisatie met het oogmerk een moord te plegen. Later achtte het gerechtshof in Den Haag haar ook schuldig aan het beramen van een moord op Wilders en anderen. In 2011 vernietigde de Hoge Raad die uitspraak echter en schoof de zaak door naar het gerechtshof in Amsterdam, dat Sahla in 2014 schuldig bevond aan lidmaatschap van een terroristische organisatie en wapenbezit, maar niet aan het voornemen om iemand te vermoorden. Hoewel veroordeeld tot drie jaar, hoefde ze geen tijd in de gevangenis door te brengen vanwege de tijd die ze al in detentie had doorgebracht.

  Tijdens die lange proeftijd had Sahla politieke wetenschappen, Afrikaanse studies en Islamitische theologie gestudeerd. Merkwaardig genoeg was zij ook de beschermelinge geworden van Frits Bolkestein, een legendarische figuur in de centrumrechtse VVD. Zoals Het Parool het onlangs verwoordde, heeft Bolkestein haar in 2011 – dus toen haar zaak nog in behandeling was – “ongezien en zonder ophef de partij binnengeleid”. Het staat vast dat Bolkestein op de hoogte was van haar verleden. Dat gold ook voor andere VVD-leiders. Niet één van hen vond het blijkbaar een reden om haar geen verantwoordelijke partijpositie te geven. Sahla begon haar carrière bij de VVD als hoofd van de deradicaliserings- en terreurgroep; vanaf begin dit jaar was ze in de partij gelederen opgeklommen tot – tegelijkertijd – hoofd van de afdeling veiligheid en justitie van de VVD, voorzitter van een partijadviescommissie deradicalisering en terreur, en “rechterhand” van Bolkestein.

  Opmerkelijk is dat het huidige hoofd van de VVD, Mark Rutte, ook minister-president van Nederland is, een functie die hij bekleedt sinds 2010.

  Pas op 18 januari van dit jaar werd Sahla’s verleden een probleem. Op die dag stelde Wilders, die sinds 2006 lijsttrekker is van de PVV en sinds 2004 24 uur per dag beveiligd wordt vanwege doodsbedreigingen door jihadisten, tijdens een debat in de Tweede Kamer Sahla aan de orde en zei dat iemand die een pistool heeft gekregen om hem en Ayaan Hirsi Ali te vermoorden, niets te zoeken heeft in een leidende functie in de regeringspartij van Nederland. Wilders noemde ook Sahla’s zus Fonda, die toevallig politica is voor het centrumpartij D66 en een collega van Wilders in de Tweede Kamer, waar ze routinematig een hijab draagt.

  Hebben vertegenwoordigers van andere partijen zich bij Wilders aangesloten om hun verontwaardiging uit te spreken over het feit dat de VVD een vrouw in dienst heeft genomen die actief zijn dood had gezocht? Nee. Zij protesteerden tegen zijn slechte manieren. Rutte, duidelijk een man met een uitstekende gevoeligheid, zei dat het gedrag van Wilders onbeschaafd was geweest.

  Toch wist de VVD dat dit er niet goed voor hen uitzag. Op 23 januari schreef Claudia Kammer in NRC Handelsblad dat de VVD zich in de nasleep van Wilders’ kritiek “ongemak” voelde over haar rol in de partij. (Geen diepe schaamte of zelfverwijt of een gevoel van berouw – ongemak.) Op 25 januari werd de VVD omschreven als “in verlegenheid gebracht”. Deel van het probleem voor de VVD was dat Sahla haar terroristische verleden nooit echt had ontkend. Integendeel, in een interview uit 2019 met het nieuwsmagazine Elsevier had ze de jarenlange rechtszaken tegen haar een “showproces” genoemd. Relevant is ook dat Sahla de laatste jaren, als ze niet voor haar VVD-taken zorgt, bezig is met promotieonderzoek, met als doel te bepalen of het “liberale westerse denken” te verkiezen is boven het “orthodoxe wereldbeeld” van de islam. Sahla lijkt er met andere woorden nog steeds niet uit of ze de ideologie van de jihad achter zich heeft gelaten.

  Wel, ze zal hierna meer tijd hebben om over die vraag na te denken. Op 26 januari, na een paar dagen van heftige debatten binnen de partij, legde Sahla haar functie bij de VVD neer – maar niet haar partijlidmaatschap – en betuigde voor het eerst expliciet spijt te hebben van haar terroristische achtergrond. In een opiniestuk voor NRC Handelsblad betreurde Gerard Spong, advocaat in Amsterdam, haar ontslag, zei hij dat Wilders de situatie “overdramatiseerde” en bekritiseerde hij zowel Wilders als de VVD-leiders omdat zij niet erkennen dat “in een rechtsstaat een veroordeelde die zijn straf heeft uitgezeten en die gerehabiliteerd is, niet twee keer gestraft kan worden voor een verkeerde stap in het verleden.” Spong vergeleek Sahla met Nelson Mandela: “Hij was ook veroordeeld voor deelname aan een terroristische organisatie (het ANC). Na 27 jaar gevangenis werd hij vrijgelaten en bekleedde vele jaren het hoogste ambt van Zuid-Afrika.”

  Ook NRC Handelsblad-cartoonist Siegfried Woldhek vond Sahla een slachtoffer van onrecht. Hij noemde haar zijn “vrouw van de week” en klaagde dat “drie jaar gevangenisstraf en een publieke spijtbetuiging blijkbaar onvoldoende waren voor de VVD om haar aan te willen houden.” In een boze opinie beschreef Andreas Kinneging, hoogleraar rechtsfilosofie en promotor van Sahla, haar als het slachtoffer van een “heksenjacht” die “een beschaafd land” onwaardig is. Ook de redactie van het dagblad Trouw nam het voor haar op en stelde dat in een land als Nederland mensen als Sahla “een tweede kans” verdienen.

  Op 6 mei aanstaande is het twintig jaar geleden dat Pim Fortuyn werd vermoord. Hij beloofde Nederland te redden van een islamiseringsproces dat hij terecht beschouwde als een existentiële bedreiging van de individuele vrijheid waarvan Nederland eeuwenlang een baken was geweest. Drie jaar na de dood van Fortuyn werd Theo van Gogh vermoord. Niet lang daarna werd Ayaan Hirsi Ali, wier kritiek op de islam als bijzonder krachtig werd beschouwd omdat zij zelf in het geloof was opgevoed – uit het parlement verdreven en gedwongen naar de VS te emigreren. Sindsdien wordt de strijd om de Nederlandse vrijheid te behouden tegenover de steeds machtiger wordende islamitische vijand binnenin geleid door Wilders, sinds 2017 bijgestaan door Thierry Baudet van het FvD (Forum voor Democratie). Maar de vooruitgang die Fortuyn twee decennia geleden boekte, en die onmiddellijk verloren ging door zijn moord, is nooit meer teruggewonnen.

  Integendeel, dit mooie kleine land dat twee decennia geleden op het punt leek te staan van een opmerkelijke redding van een nachtmerrieachtig lot, is gestaag verder geïslamiseerd – wat, naast veel andere dingen, gewelddadige criminaliteit heeft betekend (vooral tegen Joden, homo’s en vrouwen). Het betekent meer zelfcensuur en culturele verzoening. En het heeft ertoe geleid dat Nederlandse burgers die hetzelfde begrip van de Islam hebben als Fortuyn twintig jaar geleden, door de elites van hun land nog meer worden verguisd dan hij, en – zoals blijkt uit de vele vervolgingen van Wilders wegens haatzaaien – gerechtelijk worden gestraft voor het uitspreken van objectieve waarheden over de Religie van de Vrede.

  Ondertussen heeft een voormalige terrorist als Sahla meer dan een decennium lang de wandelgangen van de macht kunnen bewandelen – en wordt zelfs nu, vrijwel zeker, door de meeste Nederlandse journalisten, academici en politici gezien als het deugdzame slachtoffer van deze recente episode, terwijl Geert Wilders, de man die zij van plan was te vermoorden, de schurk van het stuk is. Gezien de huidige sfeer in Nederland, lijkt het veilig om een paar dingen te zeggen: ten eerste, dat Wilders zijn laatste “haatzaai-proces” nog niet heeft meegemaakt; en ten tweede, dat Sahla snel genoeg een nog betere baan zal vinden dan die ze had bij de VVD. Want in een “beschaafd” land als Nederland, ziet u, is betrokkenheid bij islamitisch terrorisme de daad van een misleide ziel die bij uitstek vergeving en rehabilitatie verdient (inclusief een baan op het hoogste niveau), terwijl kritiek op de islam de daad is van een onboetvaardige lomperik die verlichte burgers alles in het werk moeten stellen om hem te marginaliseren, tot zwijgen te brengen en te verpletteren.
  https://www.frontpagemag.com/fpm/2022/02/netherlands-its-civilized-empower-terrorists-bruce-bawer/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s