Strijd voor de vrijheid in Canada

De truckers (vrijheidskonvooi) eisen het aftreden van de regering en dat alle beperkingen die het coronabeleid (eigenlijk de Great Reset) aan burgers oplegt onmiddellijk moeten worden afgeschaft. Dat moeten ze ook hier in Europa doen en  diegenen die hebben deelgenomen aan de Great Reset-misdaad voor Neurenberg 2.0 slepen (ook de criminele mainstream media die angst en propaganda verspreiden).…

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Strijd voor de vrijheid in Canada

 1. Yoshidepossie zegt:

  prachtig gezicht en hoop voor de toekomst…ik heb het al eerder doorgestuurd maar nogmaals::https://youtu.be/1q82twrdr0U

  Geliked door 1 persoon

 2. saddy zegt:

  Ben wel benieuwd wat ze gaan doen als ze er zijn. De stakingen in de italiaanse havens zijn ook als een nachtkaars uitgegaan.

  Als je goed naar klausje geluisterd hebt dan weet je dat mensenlevens voor de zelfbenoemde elite totaal irrelevant zijn. Volgens mij kun je pas winnen als je minstens dezelfde mindset hebt.

  Iedereen heeft het over olifanten in de kamer maar de echt relevante vraag is of de kamer zelf wel groot genoeg is voor de zelfbenoemde elite en de normalo’s.

  Like

 3. Häkan zegt:

  Zag zojuist nog een just-in ‘bijdrage’ hiervan op canadese nieuws op youtube, ze zijn dus al in de hoofdstad Ottowa, de minister van transport had het over ‘maar een klein deel van Canada’ en ook Trudeau had al gereageerd, terwijl die thuis zit besmet met corona. Al tig reacties van canadezen eronder die het allemaal hebben over ‘propaganda’ en dergelijke. Het stikt van de bijdragen op social media hierover nu.

  Benieuwd hoe dat gaat aflopen, of het loopt met een sisser af doordat ze zich weer laten paaien door aalgladde figuren. Ze eisen ook het aftreden van Trudeau dus. Als het wél gaat lukken dan slaat dat over als een veenbrand en zijn we getuigen van geschiedenis in de maak.

  Like

 4. HenryN zegt:

  Onvoorstelbaar en hartverwarmend om al deze mensen te zien die de kou trotseren en het duidelijk niet eens zijn met dictator Trudeau. En Rutte maar lullen over een levensgevaarlijk virus en z’n 1.5 meter afstand en zitten en niet staan in de horeca!. De leugens blijven uit de bek van politici stromen en zoals gewoonlijk is de duivelse media weer doodsstil

  Like

 5. Jan zegt:

  Terwijl een convooi van vrachtwagens Canada’s Capitool bereikt, verschuilt de ruggengraatloze premier Trudeau zich in “Covid Isolatie” ondanks 2 negatieve testen en richtlijnen die zeggen dat volledig gevaccineerden zich niet hoeven te isoleren

  Zwarte Piet Trudeau heeft een pagina rechtstreeks uit het draaiboek van Biden overgenomen.

  De dictatoriale Canadese premier verschanst zich momenteel in zijn kelder terwijl tienduizenden vrachtwagens en ontelbare anderen in Ottawa, het hoofdstad van het land, aankomen om te protesteren tegen zijn autoritaire Covid-19 voorschriften.

  Op woensdag begon Trudeau de truckers publiekelijk zwart te maken omdat ze zich tegen hem durfden uit te spreken, door ongefundeerd te beweren dat de groep een “randminderheid” is die er “onaanvaardbare standpunten” op na houdt.

  “De kleine minderheid van mensen die op weg zijn naar Ottawa en onaanvaardbare standpunten verkondigen, vertegenwoordigen niet de standpunten van de Canadezen,” zei Trudeau, terwijl de Canadese gevestigde media hem steunden – opnieuw zonder bewijs – door ten onrechte te beweren dat de truckers een stel “extreem-rechtse witte nationalisten” zijn.

  Trudeau’s laster komt neer op een hoop stoere praat, maar weinig anders. In ware dictatoriale stijl wilde de Canadese leider niets te maken hebben met het afleggen van verantwoording aan – wat hij ziet als – de lijfeigenen die onder zijn terreur gebukt gaan.

  Trudeau ontvluchtte de regeringsgebouwen vrijwel onmiddellijk na zijn verklaring op woensdag. In plaats daarvan koos hij ervoor om de komende dagen thuis te werken in een laffe poging om de woedende demonstranten, die geenszins tot een randminderheid behoren, af te wachten.

  Het konvooi is uitgegroeid tot het grootste ooit in de geschiedenis, en zal naar verwachting dit weekend voltallig aankomen in Ottawa op de Parliament Hill van Trudeau, wat de aanleiding was voor zijn snelle vertrek.

  Hoewel twee afzonderlijke tests negatief zijn gebleken – en de richtlijnen die hij ZELF heeft ingevoerd specifiek zeggen dat de volledig gevaccineerden geen zelfisolatie nodig hebben – weigert de drievoudig gevaccineerde Trudeau op zijn vroegst volgende week naar Ottawa terug te keren om de waarheid onder ogen te zien.

  Het is geen wonder dat deze schijtlijster naar huis is gegaan om zich te verbergen, deze mensen gaan nergens heen.

  Kijk maar eens naar de scène in Ottowa als mensen aankomen:

  Over de hele wereld valt het verhaal over Covid in duigen nu meer mensen bewust worden. Dit gaat over tirannie versus vrijheid, en de Canadese Truckers maken dat duidelijk.
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/brigade-trucks-reaches-canadas-capitol-spineless-pm-trudeau-hides-covid-isolation-despite-2-negative-tests-guidelines-saying-fully-vaxxed-dont-need-isolate/

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Vandaag gaat het spannend worden. Zullen de truckers erin slagen Ottawa te bezetten en tegelijkertijd een valse-vlag-operatie te voorkomen? Het hangt in de lucht dat iets soortgelijks als de nepbestorming van het Capitool als een valse vlag operatie door Trudeau/Castro zal worden geprobeerd.
  Onze “onafhankelijke” media zwijgen op dit moment als het graf. Ze willen waarschijnlijk niet te snel in nog meer leugens verwikkeld raken.

  Like

 7. Jan zegt:

  je schrijft: ‘de criminele mainstream media die angst en propaganda verspreiden’.
  vooral veel verdraaide informatie en desinformatie (= LEUGENS) verspreiden de mainstream media

  Like

 8. Johns zegt:

  Volgens Foxnews zijn het zo’n 53000 truckers en circa 1,4 miljoen anderen, al dagen in ‘convoi’ dwars door Canada, en dat bij temperaturen op dit moment van circa -15 °C overdag, kun je nagaan. De EU-media besteden (nog) weinig, kort of geen aandacht hieraan, Buitenlandse kranten al wél, voor wie wat volgen wil hier wat links:

  Filmpjes op youtube over het verloop:
  https://www.youtube.com/results?search_query=freedom+convoy

  Canada’s ‘Freedom Convoy’ of up to 50,000 truckers begins to arrive in Ottawa ahead of a weekend of protests against the vaccine requirements
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10454333/Canadas-Freedom-Convoy-50-000-truckers-arrives-Ottawa-ahead-weekend-protests.html

  Allerlei filmpjes ervan:
  https://twitter.com/hashtag/TruckersForFreedom

  Truckers in Canada form ‘Freedom Convoy’ to protest Covid vaccine rules
  https://www.walesonline.co.uk/news/world-news/truckers-canada-form-freedom-convoy-22901724

  Trucker convoy – live: om de zoveel uur updates van ‘The Independent’:
  https://www.independent.co.uk/news/world/americas/trucker-convoy-canada-freedom-ottowa-b2002815.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s