Nederlandse advocaten roepen Oostenrijk op om de vaccinatieplicht niet in te voeren

(Vertaling: J.A. Kapteyn)

Den Haag/Wenen/Stockholm. De Oostenrijkse regering onder ÖVP-bondskanselierNehammer lijktte willen vasthouden aan decoronavaccinatieplicht per 1 februari aanstaande, ondanks massale protesten uit het hele land. Maar het tegengeluid uit het buitenland wordt sterker.

Het gerenommeerde advocatenkantoor Maes Law B.V. uit Breda heeft via een brief aan de Oostenrijkse bondskanselier Nehammer de Oostenrijkse regering formeel verzocht om de voorgestelde wet tot vaccinatieplicht niet te bekrachtigen.

Mocht de vaccinatieplicht – ondanks het duidelijk in strijd zijn met de grondwet en ondanks de lage effectiviteit van de entingen – toch doorgaan, dan willen deze advocaten de Europese Commissie oproepen om het EU-lidmaatschap van Oostenrijk op te schorten.

In de brief staat letterlijk: “Als er daadwerkelijk een vaccinatieplicht wordt ingevoerd, dan heeft een land als Oostenrijk met een regering als de uwe geen plaats in de Europese Unie”.

Bovendien druist het 2G-regime tegen belangrijke grondbeginselen van het EU-recht in, zoals het vrije verkeer van werknemers tussen de lidstaten. Daarom willen ze in ieder geval een klacht indienen bij de Europese Commissie.

Mede uit historisch oogpunt worden de Nederlandse juristen door de handelwijze van de Oostenrijkse regering gealarmeerd. Zij stellen dat de behandeling van degenen die de gen-therapie afwijzen herinnert aan “het zeer onsmakelijke verleden van Oostenrijk en aan een reeks van beruchte Oostenrijkers uit de eerste helft van de twintigste eeuw”.

Ook uit Zweden komt kritiek. Jan Ericson, lid van de Zweedse Rijksdag voor de partij Moderaterna, vindt het idee om mensen tegen hun wil een omstreden gentherapie te geven een flagrante schending van het taboe. Nog voordat het Oostenrijkse parlement vorige week de vaccinatieplicht aannam, verklaarde hij al: “Oostenrijk is dus het eerste EU-land dat mensenrechten conform het Europees Verdrag in de vuilnisbak gooit. Het invoeren van strafgerelateerde dwang voor een medische behandeling zou normaal gesproken moeten betekenen dat je de EUuitvliegt!”

Moderaterna, die 19,8 % van de stemmen haalde bij de laatste Zweedse Rijksdagverkiezing in 2018, maakt volgens recente peilingen een goede kans om de grootste partij te worden in de verkiezingen van dit jaar, en daarmee de kans om de volgende regering te vormen.

Ook uit Griekenland kwam kritiek. Griekse media maakten direct na de aankondiging van de vaccinatieplicht vergelijkingen met het verleden, die overigens in Duitsland en Oostenrijk strafbaar zijn.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
J.A. Kapteyn
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Nederlandse advocaten roepen Oostenrijk op om de vaccinatieplicht niet in te voeren

 1. Rensk. zegt:

  Griekenland is hypocriet. Want boetes invoeren om mensen te dwingen de vaccinatie te nemen is ook een dwang. Als Oostenrijk dit per se door willen voeren krijg je hetzelfde als in Canada. Trudeau, die een hele groep mensen wegzet als zijnde minderwaardig. Nou ziet ie wat hij gezaaid heeft. Domme demagoog. De enige die minderwaardig is dat is hij zelf.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  EU bobo´s wachten weer mooi af. Je hoort ze niet. Notabene advocaten moeten Oostenrijk op de vingers tikken. EU doet niks. Het zijn nullen. Niks meer dan dat. Net als Rutte en CO. Gaat het goed met de dwang dan volgen zij. Gaat het niet goed dan niet. Ik kots van die lui. Weg ermee en liefst zo snel mogelijk. Waar is Kaag trouwens? We zijn weer de underdog. Miljarden mislopen.Dankzij de nullen van onze regering. De burger mag dokken.

  Geliked door 1 persoon

 3. leeuw7 zegt:

  Bedankt en chapeau voor deze moedige Nederlandse advocaten!!
  Natuurlijk moeten er onafhankelijke tribunalen komen om de psychopaten van Big Pharma +Big TEC te kunnen berechten!!Deze onbeschrijfelijke misdaden tegen de menselijkheid mogen niet ongestraft blijven!!Het Oostenrijkse fascistische establishment wil samen met het ook fascistische Duitse establishment Europa gaan regeren, net zoals één of andere Adolf Hitler ,en z’n toenmalige zeer vele medeplichtige (nazi)trawanten ook al wilde bewerkstelligen doormiddel van totale controle ! Deze satanische goddeloze fascistische Pharma psychopaten moeten een halt worden toe geroepen!! Europa is letterlijk en figuurlijk los zand en zal niet stand kunnen houden❗️Ook de totaal onbetrouwbare Ursula von der L. zou per direct uit haar ambt moeten worden gezet!!Deze vaccinazi’s prinses moet zich natuurlijk in de nabije toekomst verantwoorden voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  https://live.childrenshealthdefense.org/dc-defeat-the-mandates-livestream

  https://cafeweltschmerz.nl/er-komen-tribunalen-maar-wat-zijn-dat-eigenlijk/

  Stop het Corona apartheidsregime van de psychopaat Mark R.en z’n zeer vele medeplichtige trawanten!!Stop de QR code dictatuur voor een prikkie!!
  Sluit per direct alle geldverslindende waardeloze test en prik lokatie’s!!

  Stop het zeer criminele COVID-19 stappenplan!!

  Normaliseer wederom de Nederlandse samenleving!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 4. Sorry maar was hetzelfde advokaten kantoor de laatste twee jaar.
  Het lijkt erop dat ze hun clandisie een beetje op willen schroeven

  Like

 5. leeuw7 zegt:

  Ook de VN (United Nonsens) willen hun goddeloze satanische vaccinazi agenda verder uitrollen , door massa manipulatie!Waarschijnlijk volgen de geïnstitutionaliseerde boevenbende’s van de VN ook de totalitaire fascistische WEF agenda !! https://www.xandernieuws.net/algemeen/vn-eist-nog-dit-jaar-permanente-wereldwijde-noodtoestand-vanwege-covid-en-klimaat/

  Hoe kunnen wij Global Cooling tegen gaan ??

  https://www.xandernieuws.net/uncategorized/global-cooling-dik-pak-sneeuw-in-jeruzalem-zeewater-bij-griekenland-bevroren/ Niet door vertellen aan de gerobotiseerde goddeloze homofile psychopaat Rob J.(D66) ,het schoothondje van één zekere Sigrid K. de zogenaamde satanische redders van de wereld !!

  WIE o WIE heeft het laatste woord over het weer?? Niet de United Nonsens (VN)!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Like

 6. Ruben zegt:

  Dit is wereldwijd.
  Alle mensen moeten gevaccineerd worden.
  Niet voor corona, maar om de wereldbevolking te laten inkrimpen.
  Waar zijn al die advocaten en zogenaamde mensenrechten activisten?
  Nu het er om spand zwijgen ze.
  Ieder mens heeft het recht om zijn lichaam te verdedigen.
  Gedwongen vaccinatie is verkrachting!!!
  We mogen geweld gebruiken indien wij ons lichaam moeten verdedigen.

  Like

 7. Wappieman zegt:

  OSTENREICH , WOLT EHR DEN TOTALEN KRIEG ?

  Like

 8. leeuw7 zegt:

  https://mobile.twitter.com/MonaKeijzer/status/1487117708663660553/photo/1

  Een surveillance staat(fascisme) of vrijheid ??

  Stop de absurde Corona dictatuur!! Sluit onmiddellijk alle geldverslindende onzinnige waardeloze test en prik lokatie’s!! Moedige justitieambtenaren en medewerkers van justitie pak de misdadigers tegen de menselijkheid op !!Stop het kabinet van de leugen van de recidiverende criminele psychopaat Mark R.en z’n zeer vele medeplichtige trawanten!!Stop het verder georganiseerd destabiliseren van Nederland door de vaccinazi’s

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 9. Htskday zegt:

  LAAT JE NIET AFLEIDEN. ZE SPELEN MET ONS. DE #CORONALEUGEN IS VOORBIJ. MAAR WAAR HET ALLEMAAL ECHT OM TE DOEN WAS GAAT BINNENKORT BEGINNEN. KIJK EN VERSPREID DIT FRAGMENT OVERAL. DE OORLOG TEGEN ONS GAAT NU PAS ECHT BEGINNEN !!! RT RT RT RT

  https://t.co/0i5GvDOyRv
  (https://twitter.com/jampagyatso/status/1487541751753674760?t=_aLLtpiRKMTWyOv1a1s5jg&s=03)

  Like

 10. Htskday zegt:

  ‘VERSOEPELEN’ IS FRAMING – DE PLANNEN VAN ONZE POLITICI ZIJN RAMPZALIG

  Onze politici zijn in paniek. Maar niet omdat de pandemie erger wordt, nee, ze zijn in paniek omdat de pandemie voorbij is. En hoeveel er ook geframed en gemanipuleerd wordt, de bevolking doorziet het spel en wring zich uit de greep van de angst.

  We willen geen digitale identiteit in een surveillance maatschappij naar Chinees model.

  En ook de Great Reset van Klaus Schwab willen we niet. Nu niet en ooit niet.

  https://stichtingvaccinvrij.nl/versoepelen-is-framing-de-plannen-van-onze-politici-zijn-rampzalig/

  Like

 11. Jan zegt:

  Hugo de Jonge: “Wijk voor wijk, deur voor deur, arm voor arm”

  Dat was de maffialeider van Nederland even vergeten.

  Later zal Caroline, BBB, Rutte hiermee confronteren, waarna het bekende afraffelende
  oplezen van een non-antwoord volgt (ook wel geluid genoemd), ondersteund met de bekende wiebelende lichaamshouding en het niet opkijken wat tezamen door moet gaan voor overwicht op de vragensteller maar slechts minachting uitdrukt

  * Er kwam weer twee meter neus bij *

  Like

 12. Jan zegt:

  Als je ‘volledig’ bent ingeënt ben je ‘beschermd’

  Volledig gevaccineerde vrouw uit Florida moet waarschijnlijk beide benen laten amputeren vanwege ‘Covid-19-complicaties’
  Cristina Laila

  Claire was gevaccineerd, maar door een aangeboren hartafwijking ontwikkelde ze een complicatie die haar leven voor altijd zou kunnen veranderen.

  “Ze kreeg geen circulatie naar haar benen en daardoor was er veel spierschade,” zei haar beste vriendin en kamergenote, Heather Valdes.
  https://www.fox13news.com/news/st-pete-woman-born-with-heart-condition-faces-amputation-after-covid-19-infection

  Like

 13. Republikein zegt:

  Laat dat kantoor zich liever met “onze” peuletiek bemoeien, of zijn er belangen in het spel?
  Trouwens, uit de EU is niet verkeerd, als je dat maar weet, ratten met een das “Maes BV”.

  Like

 14. Sobieski zegt:

  Die passiviteit van de EU in deze zaak toont wederom aan hoe woke fanaten, hypocrieten en lobbyisten hier gezamenlijk de touwtjes trekken. Wel stappen tegen Polen en Hongarije, die niets verkeerds gedaan hebben, en alleen hun eigen nationale integriteit verdedigen, en geen stappen tegen Oostenrijk, dat van de 1e februari het fascisme opnieuw invoert.
  Wel stappen tegen Rusland, dat alleen haar grenzen veilig wil stellen, en geen stappen tegen China, dat een totalitaier overwakingsstaat heeft ingevoerd, Hong Kong en Macao heeft geannexeerd, Taiwan en Vietnam bedreigt, en een genocide pleegt in Tibet en Uyghur. Ook geen stappen tegen Turkije, dat een langzame genocide pleegt in Koerdistan, Armenie (wat daar nog van over is) en op Cyprus, en ook niet tegen sharia staten als Saoedi Arabie.

  Like

 15. oprechtegeus zegt:

  Extremisme komt niet aanwaaien, maar wordt opgeroepen door politici die de bevolking stelselmatig negeren, daarbij fel gesteund door lieden die uit opgeroepen angst kritiekloos achter hen aanhollen. Zelfs hun sporen meer dan verdiend hebbende wetenschappers worden door hen brutaalweg gedemoniseerd en verketterd. Wat door dit soort (nota bene met steun van zich democratisch gekozen noemende idioten in de Tweede Kamer) als extremisme wordt betiteld, is het laatste verweer dat burgers dan nog rest, uitgelokt door de hen onderdrukkende almachtige overheid. In de geschiedenis, ook in de recente, hebben bevolkingen zich met geweld bevrijd van het juk van dictaturen, ook van die welke zich afficheerden als “democratisch”, maar verre van dat waren. Deze overheid lokt reacties uit om daarmee haar tegenstanders te kunnen framen en met grote instemming van een (zeer angstig gemaakt) deel van de bevolking te kunnen onderdrukken en neer te knuppelen, als voorbeeld voor wie zich ook aan iets dergelijks zou durven wagen. Tot nu toe werkt dit systeem. Nog wel!! Maar voor hoe lang nog? De kruik gaat net zolang te water tot ze barst !

  Like

 16. https://stichtingvaccinvrij.nl/versoepelen-is-framing-de-plannen-van-onze-politici-zijn-rampzalig/

  De waarheid samengevat door de stichting VACCINVRIJ!!

  Conclusie het kabinet van de recidiverende criminele psychopaat Mark R. is de doodsteek voor Nederland!! De status quo van het zeer duistere criminele COVID-19 stappenplan moet overeind gehouden worden met list en bedrog!!Het totalitaire WEF fascisme moet kosten wat het kost worden geïmplementeerd in de Nederlandse samenleving!!Elke Nederlander wordt verplicht tot het hebben van een ausweis, https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Ausweis ,QR code toegangsbewijs!!QR code krankzinnigheid,ernstige chantage!!De huidige gecorrumpeerde bestuurlijke elite heeft niets geleerd van de tweede Wereldoorlog!!!Waarom zijn zoveel mensen bang voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal???

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Like

 17. Jan zegt:

  Een 33-jarige vader is vrijdag overleden die een auto-immuunziekte ontwikkelde nadat hij zijn tweede prik van het Pfizer COVID-vaccin had gekregen.

  Brandon Pollet kreeg 48 uur na zijn tweede COVID-vaccinatie een ernstige reactie. Volgens zijn artsen had het COVID-vaccin bij Brandon een immuunreactie veroorzaakt die leidde tot de ontwikkeling van een auto-immuunziekte.

  Het zelfde overkwam een vrouw in Australië
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/every-symptom-dream-bedridden-aussie-mayor-opens-immune-reaction-receiving-covid-vaccine/

  Like

 18. Jan zegt:

  Oostenrijkse regering keurt Dystopisch Vaccinregister goed en legt COVID beperkingen op tot januari 2024 – zal volgende maand beginnen met het willekeurig aan de kant zetten van chauffeurs en het beboeten van burgers zonder vaccinatie

  Vanaf 15 maart zullen de rechtshandhavingsinstanties beginnen met het controleren van de vaccinatiestatus van mensen door willekeurige verkeerscontroles en controles ter plaatse uit te voeren om andersdenkenden op te sporen. Iedereen die op overtreding van het verplichte vaccinatiebeleid wordt betrapt, kan “tot vier keer per jaar” worden beboet, waarbij de boete bij elke overtreding hoger wordt. De eerste overtreding levert een boete van 600 euro (~ 687 dollar) op en kan oplopen tot 3 400 euro (~ 3 890 dollar) bij de vierde overtreding.
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/insane-austrian-government-authorizes-dystopian-vaccine-registry-imposes-covid-restrictions-january-2024-will-begin-pulling-drivers-random-fining-un-boosted-citizens-next-mo/

  “Vanaf 1 februari 2022 zijn in Oostenrijk dubbele vaccinaties slechts 180 dagen geldig (uitzondering: 210 dagen voor jongeren onder de 18 jaar). Voor wie het land binnen komt blijven de 270 dagen echter van kracht. De herhalingsvaccinatie is in beide scenario’s 270 dagen geldig”, verklaarden de Oostenrijkse autoriteiten.”
  https://www.schengenvisainfo.com/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s