Verkiezingsfraude in de VS (8)

(Door: J.A. Kapteyn)

(Lees HIER deel 1 t/m 7 van “Verkiezingsfraude in de VS”)

Hoewel er in de reguliere media geen aandacht voor is, noch wereldwijd, noch in Nederland, is er onder de oppervlakte in de VS enorm veel onrust over de vraag of president Biden wel terecht in het Witte Huis zetelt. Deze onrust woedt als een veenbrand. Af en toe schieten er een paar vlammen omhoog. Af en toe dringen politici die zich durven laten horen erop aan om nader onderzoek naar verkiezingsfraude te doen. Inmiddels zijn er ook politici die op grond van deze onderzoeken nietigverklaring van de stemuitslagen eisen.

Het is duidelijk dat veel Amerikanen het presidentschap van Biden een ramp vinden. Zijn steun onder de bevolking is gedaald tot 30% of minder. Steeds meer mensen geloven dat hij geestelijk aan het aftakelen is en de maatregelen onder zijn presidentschap stemmen niet vrolijk. Denk o.a. aan de open grens met Mexico in het zuiden, het stoppen met de bouw van de grensmuur waardoor honderdduizenden “vluchtelingen” de VS binnenstromen, het invoeren van verplichte corona-vaccinaties (inmiddels door het Supreme Court teruggedraaid) en de beschamende terugtrekking van troepen uit Afghanistan met achterlating van wapens voor miljarden dollars. Overigens wordt er gefluisterd dat Biden helemaal geen invloed heeft op het beleid, maar dat hij een marionet is van oud-president Obama met zijn clubje van gelijkgestemden.

Trump timmert inmiddels stevig aan de weg. Zijn openbare bijeenkomsten worden steevast bezocht door vele tienduizenden aanhangers, die aan zijn lippen hangen en dolenthousiast reageren als hij iedere keer weer benadrukt dat de verkiezingen ten nadele van hem zijn gestolen en dat Biden onterecht in het Witte Huis zit.

In eerdere artikelen over verkiezingsfraude in de VS beschreef ik dat er door een onderzoekscommissie in het district Maricopa-County in Arizona onomstotelijk is aangetoond dat er grootschalig is gemanipuleerd met overleden stemmers, met stemmachines en verkiezingsbiljetten. De Senaat van Arizona heeft naar aanleiding van dit onderzoek de procureur-generaal van Arizona, Brnovich, opdracht gegeven om strafrechtelijk onderzoek in te stellen. In Fulton-County in Georgia zijn er ook aanwijzingen van gelijksoortige fraude.

De publicaties rond deze zaken waren aanleiding voor een paar andere staten (met name de Swing States) om onderzoek te gelasten naar het verloop van de verkiezingen in hun districten. De resultaten die daar naar boven kwamen, wijzen ook op omvangrijk gesjoemel. Als op grond daarvan de uitslagen van de Swing States zouden worden teruggedraaid – niet Biden winnaar, maar Trump – dan betekent dat het einde van het presidentschap van Biden.

De stand van zaken nú is dat wetgevers (leden van Senaat en Huis van Afgevaardigden) van Arizona en Wisconsin erop aandringen om de uitslag van de verkiezing in hun staten van 2020 nietig te laten verklaren. Ze willen dat de kiesmannen, die de uitslag hebben bepaald, worden teruggefloten.

De Gateway Pundit meldde dat de Wisconsin State Assembly voor een resolutie van afgevaardigde Ramthun heeft gestemd om de 10 kiesmannen – die onder frauduleuze omstandigheden voor Joe Biden en Kamala Harris hebben gestemd – terug te roepen. Deze resolutie werd met algemene stemmen aangenomen en wordt nu doorgeleid naar de Senaat van Wisconsin.

Naar aanleiding van het onderzoek in Maricopa-County, Arizona, dat fraude aantoonde en waarvan de bewijsstukken nu door procureur-generaal Brnovich worden onderzocht, wil ook een aantal Arizona-afgevaardigden dat de kiesmannen van Arizona worden teruggeroepen. Afgevaardigde Mark Finchem liet weten dat hij werkt aan een dergelijke resolutie. Senator Wendy Rogers van Arizona was een van de eersten die nietigverklaring van de verkiezingsuitslag bepleitte. Tegen de Gateway Pundit zei ze: “Als Wisconsin het kan, dan had Arizona de eerste moeten zijn”.

Kortom, wat er zich afspeelt in de VS is beslist geen kleinigheid. Dat de reguliere media hierover niet berichten, is begrijpelijk, want die zitten op de lijn van Biden c.s.

Inmiddels wordt Trump veracht en zwart gemaakt. Dat er aantoonbaar met de verkiezingsuitslagen is gesjoemeld wordt afgedaan als nepnieuws. Maar het lijkt er toch op dat veel Amerikanen zich geen rad voor ogen laten draaien.

In november van dit jaar zijn er verkiezingen voor de Senaat en het Huis van Afgevaardigden. De polls geven aan dat de Democraten op verlies staan en dat de kans groot is dat de Republikeinen een meerderheid krijgen in zowel de Senaat als het Huis. Dat maakt de kans op een Republikeinse president in 2024 erg reëel. Trump heeft al aangekondigd zich kandidaat te stellen.

Maar intussen gaat de roep om nietigverklaring van het huidige presidentschap van Biden gewoon door. De tegenkrachten zijn enorm. De Democraten doen er alles aan om dit te laten mislukken en het kan wel eens op niets uitdraaien. Maar het kan ook wél lukken, wat zou betekenen dat Trump eerder dan in 2024 terugkeert in het Witte Huis.

(Bronnen: thegatewaypundit.com en thegatewaypundit.com)

Door:
J.A. Kapteyn
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Verkiezingsfraude in de VS (8)

 1. bobzelf zegt:

  GOOOOODDDDDDDDDDDD MORNINGGGGGGGG VIETNAMMMMMMMMMMMMM

  AANGEZIEN U NU EN DE KOMENDE DAGEN TOCH EEN HELE WEEK KUDT WEER TEGEMOET KUNT ZIEN …. WHAHAHAHAHA

  EN HET WACHTEN OP HE MOMENT DAT U INEENS ZONDER GAZZZZZ ZIT WHAHAHAH

  DACHT IK OOM BOBZELLUF, LAAT IK NOU , DIE GEINIGEE.J. BRON FANS EEN KEER
  LATEN ZIEN . WAT UW USA ASHOLES ORGANISEERDEN IN 2014

  UW FAVORIETE OME BOB EN ZIJN MEISSIE LIEPEN HIER DUS AF EN TOE OOK IN HET ROND

  OM ZEKER TE ZIJN DAT ALLES WAT U VERTELD WERD

  ALLEMAAL GELOGEN WAS, FIJN HE. OP RUTTE STEMMEN WHAHAHAHA

  IN UKRAINE . OP DE MAIDAN . EN OM DE HOEK , BIJ HET OUDE DYNAMO KIEV SOCCER STADION

  HIER ZIET U DUS ,, “””” UW VREDELIEVENDE PROTESTERS OP DE MAIDAN “”””

  ( VOLGENS DE EU NATUURLIJK , DAT VOLK MOEST GESTEUND WORDEN “”)

  DUS KIJK NOU IN 1 2 OF 3 X DEZE FILM AF, UITERAARD ZULT U DEZE NOOIT IN NEDERLAND UITGEZONDEN ZIEN WORDEN ..

  DUS 6 MILJARD, UW USA ASHOLES, EN ??? PUTIN DID IT !!

  WHO ??

  PUTIN DID IT

  DUS KOM UIT U STOEL EN DENK ??

  GODVERDOMME 7 JAAR EN ENKELE MAANDENDAGELIJKSE LEUGENS

  DUS KIJK , KIJK GODVERDOMME , EU FANS

  OOM MAIDAN . DE “” VRESELIEVENDE PROTESTERS “” DANK AAN DE USA

  Geliked door 1 persoon

  • Johan P zegt:

   Die capslock is hinderlijk.
   En misschien eens 5 minuten nemen om normale zinnen te formuleren?

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Johan P

    ??? U komt hier ineens binnenvallen en gaat direct al een andere reageerdeer (een oudgediende die hier al minstens 8 jaar vertoeft) de maat nemen?
    Beetje vreemd . . .

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Johan P zegt:
    29 januari 2022 om 22:15

    goeie reactie, vol argumenten , en lekker kort ook whahaahah kloothommel

    BESTE OMHOOG GEVALLEN KLOOTZAK
    ZO IK ZAL GELIJK EVEN DUIDELIJK , U NET BOVEN UW ENKELS AFZAGEN ..

    DUS PAARDENLUL ,
    WAAR IN .WELK BOEK, BIJ WELKE CURSUS ., BIJ WELKE OMHOOG GEVALLEN KUDT ORGANISATIE STAAT GESCHREVEN DAT
    MET GROSSE BUCKSTABEN SCHREIBEN . “” SCHREEUWEN IS “”??? DAN WEL HINDERLIJK /??
    ER ZIJN HIER DAMES NIET DIT GEWELDIG VINDEN OMDAT DIT EEN NIEUWE LEESBRIL UITSPAART,
    DUS EVEN OM DUIDELIJK TE WEZEN , KUNT U VAN MIJ DE HONDENZIEKTE KRIJGEN DAN WEL DE TOUWTYPHUS EN DE CHOLERA KRIJGEN

    DUIDELIJK , IK KEN U NIET, IK HEB NOG NOOIT 1 WOORD VAN U HIER GELEZEN

    DUS HET IS DE BEDOELING HIER, DAT U IETS SCHRIJFT, EN MET ARGUMENTEN KOMT, EN DAN HOPELIJK IEMAND MET U MEE WILT DENKEN

    UW CHIMPANSEE IQ. WORDT MAAR DOOR EEN ENKELING HIER VERBETERD WHAHAHAHAHA

    DUS PROBEER HET NOG EEN KLOOTZAK

    U WERD EVEN GESTUURD BEGRIJP IK ??, NOU BEN IK IN EEN GOEDE BUI , DUS ZAL IK U NIET THUIS LATEN BEZOEKEN …
    WHAHAHAHAHA

    MOCHT ER EEN OUDE VW VOOR DE DEUR STAAN IN DE KOMENDE DAGEN , MET 4 MANNEN MET EEN RUSSISCHE BONTMUTS DAN ZOU IK SNEL DEPLEITERIK NEMEN DAN WEL ZELFMOORD PLEGEN

    GEGROET LOSER

    WHAHAHA

    p.s. dank jewel bert, mijn dank is groot .

    Like

 2. Wim zegt:

  Ik volg het nieuws in de VS op de voet en, inderdaad, het is daar lang niet zo rustig als de pers hier suggereert… Heel goed en dank ervoor dat u updates geeft en ook heel goed dat EJBron deze plaatst. Dat laatste is zeker een compliment waard, want er is zowat nul komma nul aandacht voor de belangrijke ontwikkelingen in de VS. Daarentegen volop nieuws over de ‘bestorming’ van het Capitool en de zogenaamde kwalijke rol van Trump daarbij. Over de rol van de FBI en van Nancy Pelosi en de burgemeester van DC, die massive beveiliging van het Capitool tegen hielden, natuurlijk geen woord.

  Like

  • Johan P zegt:

   Ik woon en werk in de VS.
   Eens dat het belangrijk is en ondergronds smeult, maar ik heb zelf niet veel hoop dat er echt wat uit zal komen.
   Reps of Dems maakt eigenlijk niet uit, de hele kliek in Washinton is corrupt.
   Tijden de eerste 2 jaar onder Trump hadden de Reps ook de controle over Huis en Senaat en hebben ze samengewerkt met de Dems om Trump op alle gebieden tegen te werken omdat hij een outsider was. De twee jaar erna hebben ze ook niet bepaald zijn beleid gesteund.
   Ja mensen zien het leven snel achteruit gaan en lijken langzaam wakker te worden, maar zolang de rotte kern blijft zal er niets veranderen.
   Barr, Durham, ook allemaal uiteindelijk niks geworden, dus ik maak me geen illusies.

   Geliked door 1 persoon

   • Wim zegt:

    Dank Johan voor de reactie. Die tegenwerking van Trump was inderdaad opvallend. Het rot (ons kent ons onverschillig van welke partij je bent) zit heel diep. Waar niet overigens… Die verkiezingen in 2020 hadden volgens mij nooit gecertificeerd mogen worden door Pence. Er waren op dat moment te veel signalen van fraude en onverklaarbare zaken. Er had onderzoek moeten komen, al was het alleen maar om eerlijke verkiezingen veilig te stellen. Nu gelooft zowat niemand meer daar in…

    Like

 3. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Waar blijft dat onderzoek naar verkiezingsfraude in Nederland, Frankrijk, Australië, Nieuw Zeeland, Duitsland, Oostenrijk…etc. etc.?

  Like

 4. Jan zegt:

  Dissidenten in de Democratische club

  De gebruikelijke verdachten gillen van pijn over het falen van de Senaat om de filibuster te overstemmen zodat de nieuwste verkiezingsfraude kon worden goedgekeurd. Sinds ze vorig jaar aan de macht kwamen, hebben ze nieuwe wetgeving beloofd om het soort verkiezingsbedrog dat we in 2020 zagen, te normaliseren. Om dit erdoor te krijgen, moesten ze de filibusterregels in de Senaat omzeilen.
  (https://historiek.net/filibuster-betekenis-ontstaan-gebruik/143087/)

  Het probleem is dat twee senatoren, Joe Manchin (D-WV) en Kyrsten Sinema (D-AZ), hebben geweigerd de partijorders op te volgen. Joe Manchin zat al in de problemen door zijn weigering om in te stemmen met het Build Back Better wetsvoorstel. Sinema had ook al geluiden laten horen dat ze tegen delen van het wetsvoorstel was, maar het was Manchin die de leiding had bij het afblazen ervan. Als gevolg daarvan is hij al de slachtoffer geworden van de bekende vijf minuten haat.

  In het geval van de stemwet heeft Kyrsten Sinema de behandeling gekregen van de gekken, die ons nu vertellen dat de democratie op instorten staat als gevolg van het niet doorgaan van deze wet in de Senaat. Misschien hebben de insiders besloten dat Manchin genoeg leedvermaak had gehad over de uitgavenwet en hebben ze Sinema de schuld gegeven voor de stemwet, ook al was Manchin ook tegen de regeling.

  In het geval van Manchin heeft deze opstandigheid alles te maken met overleven. Globalisme is niet populair in zijn staat, vooral omdat de globalisten blijven beloven zijn staat te zullen verwoesten. Manchin blijft bij de Democraten omdat hij zich dan thuis kan verkopen als een koppige en moeilijke man van het bergvolk. Als hij zich bij de GOP zou aansluiten, zou hij gewoon het zoveelste pak zijn dat oefent hoe je “y’all” zegt op het kunstfestival (https://www.ramp.ac.nz/)

  Sinema daarentegen bewijst de perfecte manifestatie te zijn van politiek in een massademocratie. Zoek op haar naam in een foto-zoekopdracht en je zult zien dat ze zich graag in het openbaar vertoont in ongewone outfits. Zo ging zij in de Senaat tegen de stemwet stemmen in een minirok en dijhoge leren laarzen, alsof zij terugkwam uit de club. Net als een popster, krijgt ze altijd aandacht.

  Dat is de manier om haar te zien. Ze is de Madonna van de moderne politiek. Net als de ouder wordende diva is Sinema een wervelwind van marketinggenialiteit die iedereen ervan weerhoudt haar te doorgronden om er samenhangende kritiek op te leveren. Het beste wat links heeft kunnen doen is haar een toilet in jagen onder het scanderen van bizarre slogans. Dat herinnerde mensen eraan dat links voornamelijk bestaat uit mentaal onstabiele losers die leven van de arbeid van anderen.

  De vergelijking met Madonna is de plaats om met Sinema te beginnen. Madonna Ciccone wilde beroemd worden. In de massamaatschappij is een popster worden de beste manier om beroemd te worden, dus ging zij op weg om een popster te worden. Ze was geen groot zangeres en ze zag er niet al te best uit, maar noodzaak is de moeder van de uitvinding en ongebreidelde begeerte is de vader ervan, dus werd Madonna de ongeëvenaarde zelfmarketeer in de populaire cultuur.

  Dit wil niet zeggen dat Madonna geen talent had. Er zijn oma’s die haar liedjes nu neuriën omdat ze aanstekelijk zijn. Ze zijn ook gekomen om die periode binnen de popcultuur te vertegenwoordigen. Het punt is echter dat dit het soort deuntjes zijn die elk decennium door de muziekindustrie worden aanzwengeld. Het geniale van Madonna was om van zichzelf een merk te maken en het tijdperk met dat merk te associëren.

  Madonna heeft iets bedacht wat P.T. Barnum in de 19e eeuw al had bedacht. Het publiek houdt van nieuwigheid. Barnum was altijd op zoek naar nieuwe acts, omdat hij wist dat nieuwsgierigheid mensen naar zijn shows zou trekken. Dat werd de belofte van het circus. Je kon er dingen zien die je elders niet zou zien. Voor solo-acts als Madonna was de manier om dit te doen het uiterlijk te blijven veranderen om de critici in verwarring te brengen. Ze was zichzelf altijd aan het heruitvinden. Nu doet ze dat door chirurgie.

  Hetzelfde marketinggenie zie je aan het werk bij Sinema. Net zoals Madonna genoeg talent had om een bovengemiddeld artieste te worden, heeft Sinema de politieke capaciteiten om het te maken in de lokale politiek. Het is haar marketingtechnieken als popster die haar in staat hebben gesteld haar act naar de Senaat te brengen. Het is diezelfde genialiteit die van haar een nationale naam maakt. Wat ze heeft gedaan is Madonna’s popcultuurmarketingtechnieken aanpassen aan de nationale politiek.

  Haar huidige act is dat ze een Democraat is die selectief tegen haar partij ingaat op punten die de Republikeinen ophitsen. Bijvoorbeeld, toen ze nog een lokale politica was, was ze tegen het grijpen van wapens. Dit verloor haar steun van links, maar ze kreeg veel meer steun van normale mensen. Dit verhoogt haar aanzien, wat ze vervolgens gebruikt om belangrijke kiezers met haar aandacht te vleien. Sinema werd beroemd in de lokale politiek door te weten hoe ze beroemd moest zijn.

  Ze doet hetzelfde in de Senaat. Haar feestelijke outfits irriteren de preutse mensen ter linkerzijde, maar de mannen ter rechterzijde kunnen niet anders dan glimlachen. Als ze voorbij loopt, leggen ze hun lasten neer en draaien aan hun snorren. De linkse kerkdames willen haar echt haten omdat ze zich niet aan de partijlijn houden, maar tegelijkertijd willen ze allemaal dat ze de minirok-en-laarzenroutine zouden kunnen doen.

  Niets van dit alles mag suggereren dat Sinema een leeghoofd is. Het vergt speciale vaardigheden om de Senaat te halen. Het is een van de beste banen in de politiek. Je doet heel weinig, je krijgt enorme steekpenningen, en je mag buiten de wet leven. Als gevolg daarvan is het een geweldige baan, wat betekent dat het de slechtste mensen in de politiek aantrekt. Kyrsten Sinema moet een zeer bekwame politieke atleet zijn om dit punt te hebben bereikt.

  Newt Gingrich heeft ooit gezegd dat Washington Hollywood is voor lelijke mensen. Het staat nu op het punt Hollywood te worden voor de meest modieuze mensen. Net als in de popcultuur is de weg naar de top het krijgen van aandacht, en de manier om aandacht te krijgen in het circus is het ding te zijn dat niemand heeft gezien. Ocasio-Cortez, het sletterige barmeisje, is daar een voorbeeld van. Kyrsten Sinema is nu de material girl van de politiek, vooral beroemd omdat ze beroemd is.

  Dit is wat haar de perfecte manifestatie van democratische politiek maakt. In een wereld waar het enige dat telt het winnen van de massa is, is het resultaat een podium vol mensen die ongewoon goed zijn in het winnen van de massa. Ze zijn misschien niet goed in iets nuttigs, maar nutteloosheid heeft geen zin als het erom gaat applaus te krijgen. In een massamediamaatschappij wordt democratie de heerschappij van de sexy ornament.
  https://www.takimag.com/article/the-madonna-of-modern-politics/

  Like

 5. Jan zegt:

  Schokkend bewijs laat zien dat democraten overzeese en militaire stembiljetten stalen uit Michigan, Georgia en ook uit Arizona (VIDEO)


  Niet één van de militaire stembiljetten was een geregistreerde kiezer en de stembiljetten zagen eruit alsof ze allemaal precies dezelfde Xerox kopieën van het stembiljet waren – ze waren allemaal voor Biden over de hele linie, er was geen enkele Trump stem en geen van de kiezers was geregistreerd, “zei getuige Patty. “Ze moesten handmatig de namen en adressen invoeren, de geboortedatum van 1/1/2020 invoeren, waardoor ze het systeem konden omzeilen
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/shocking-testimony-reveals-democrats-stealing-overseas-military-ballots-michigan-georgia-now-arizona-video/

  Door google en twitter wordt driftig gewist om dit te verhullen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s