DDR 2.0: Eerste Duitse stad staat gebruik van vuurwapens tegen vreedzame wandelaars toe!

(Vertaling: E.J. Bron)

De vraag is waarschijnlijk niet meer of, maar wanneer de eerste dode door de staatsmacht, in de vorm van het corona-regime, bij een van de duizenden vreedzame massademonstraties of een van de ontelbare wandelingen in heel Duitsland te betreuren is. Want blijkbaar volstaat voor het regime het ruwe politiegeweld niet meer, er moet net als ten tijde van de DDR een schietbevel tegen opstandelingen aan te pas komen!

Stad in Baden-Württemberg geeft bevel tot gebruik van vuurwapens!

Als eerste stad, en vermoedelijk niet de laatste, in Duitsland beveelt Ostfildern in Baden-Württemberg het gebruik van vuurwapens tegen vreedzame wandelaars. Om te verhinderen dat honderden burgers, die van de vrijheid houden, bij elkaar blijven komen voor wandelingen in de buitenlucht, werden met de nieuwste verordening niet alleen wandelingen verboden, maar om dit verbod door te drukken werd het gebruik van het vuurwapen als “meest milde middel om het verbod te bereiken” verordend.

De reden: tot nu toe hebben de deelnemers zich noch aan de “corona-voorschriften” noch aan het verbod op bijeenkomsten of oproepen van de politie gehouden, aldus het stadsbestuur. Zodoende zouden “de openbare veiligheid en orde” bedreigd worden.

Wie zich hier herinnert voelt aan het schietbevel aan de grens van de DDR; nu blijkt dat je niet eens in de buurt van een grens hoeft te zijn om het gevaar te lopen om geëlimineerd te worden door de ijskoude killers van minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser (SPD).

“Om te garanderen dat men zich houdt aan het verbod op bijeenkomsten, wordt gedreigd met de toepassing van directe dwang, dus de inwerking op personen door lichamelijk geweld, hulpmiddelen van lichamelijk geweld of het gebruik van vuurwapens. Dit is na afweging van de tegenovergestelde belangen proportioneel. Het is noodzakelijk, omdat andere middelen, die de potentiële deelnemers aan de bijeenkomsten er van af zouden houden om de verboden bijeenkomsten te houden, niet zichtbaar zijn. Vooral het dreigen met een dwangsom volgens § 23 van de wet tenuitvoerlegging van de deelstaat zou niet in dezelfde mate tot het gewenste doel leiden.”

Verantwoordelijk voor de verordening is overigens SPD-burgemeester Christof Bolay. Diegene die de SPD-totalitarist graag zijn mening zou willen laten horen, op de website van de stad nodigt hij daartoe uit:

Ook via de mail kunt u zich op elk moment graag tot de burgemeester richten. Uw mails aan oberbuergemeister@ostfildern.de komen rechtstreeks op het beeldscherm van de burgemeester terecht.”

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op DDR 2.0: Eerste Duitse stad staat gebruik van vuurwapens tegen vreedzame wandelaars toe!

 1. Julia zegt:

  Dat vraagt om een bikkelharde tegenactie en dat is dat de burgers zich verdedigen met dezelfde wapens als tegen ze wordt gebruikt. Het fascisme neemt nu wel zeer ernstige vormen aan en is te ziek voor woorden. M.a.w. de gewapende oorlog tegen onschuldige burgers is verklaard door een fascistische overheid niet zo vreemd dat burgers zich massaal zullen gaan verzetten. Wie de bal kaatst moet hem dan maar keihard terug verwachten. De fascisten smeken om een opstand.

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Interessant, Ostfildern was ooit een van de plaatsen van herkomst van de Groenen. Ook nu nog zijn er daar veel antroposofen, waarvan de meesten elke vorm van vaccinatie afwijzen. Het zijn vreedzame mensen, zo vreedzaam dat je op ze kunt schieten zonder bang te zijn dat ze terug zullen schieten.

  Like

  • karton zegt:

   @ droevige mof op 30-1-2022 om 12.45 u.
   ’t Is toch om droevig van te worden ?!
   Geen wonder dat er in zo’n plaatsje op inwoners geschoten gaat worden, ze doen niks terug, helaas.
   Van de jaren ’30 t/m ’45 wordt óók gezegd : als álle joden in opstand zouden zijn gekomen zou er niet gebeurd zijn wat er gebeurd is, dat hadden de Duitsers nooit kunnen onderdrukken. Kweet niet of ’t klopt, maar ’t klinkt niet verkeerd.
   We zullen zien wat er gaat gebeuren als iets dergelijks in NL gebeurt, ik ben voorbereid.

   Like

 3. Niek zegt:

  Allemaal paniek en wild om zich heen slaande politici.
  Proberende zich te verschuilen achter wetgeving om hun ongelijk
  te verhullen, zelfs de kranten hebben handleidingen om nep nieuws
  te onderscheiden voor gevaccineerde en het in stand te houden.
  We halen er een professor bij die wat gaat vertellen en dan is het waar.
  Die zelfde professor die Jordan B Peterson verbood te spreken bij
  de UVA in Amsterdam omdat ze allemaal wake zijn en niet tegen een
  stootje kunnen omdat ander hun ego wordt gekrenkt.
  Ik zou gewoon ergens anders vlak langs de stads grens uitdagend
  er lekker mee door blijven gaan.
  Volgende week zondag ga ik zelf lekker demonstreren in Rotterdam
  met al mijn wappie vrienden en heel hard zingen en roepen.
  Liefde, vrijheid, geen dictatuur en er een leuke dag van maken.
  Hou vol Duitse vrienden, jullie zijn niet alleen.

  Geliked door 2 people

 4. Stop het mislukte project Europa!!Stop het Europese totalitaire fascisme!! Stop het Corona apartheidsregime van de psychopaat Mark R!!Nederland exitstrategie!! Niet buigen voor het fascisme van D66 en alle andere collaborerende politieke partijen!! De meerderheid van de tweede kamerleden hebben het niet goed voor met Nederland!!Stop fascistische landen als Oostenrijk en Duitsland!!” Wir haben es nicht gewusst “?! L’histoire cest répète?? De meerderheid van de Nederlandse politici hebben geen realiteitszin!! De huidige situatie is gevaarlijker als dan wij denken!!Stop het huidige opkomende fascisme geweldloos!!!Nu kan het nog zonder geweld!!

  De huidige leiders in Europa zijn over het algemeen nietsontziende schaamteloze satanische psychopaten!!! Weest op uw hoede!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 5. Ruben zegt:

  Voor alle duidelijkheid: de doodstraf is goedgekeurd door de politieke leiders van de Europese Unie.
  Dit staat in verdrag van Lissabon.
  Let wel: het zou gaan om tijden van nood etc.
  Precieze omschrijving weet Ik niet, maar ze kunnen het zo in leven roepen bij onlusten/hevige rellen( veroorzaakt door die schurken die zich politici noemen).

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Ruben op 30-1-2022 om 15.28 u.
   Goed om te weten dat de doodstraf is toegestaan in de EUSSR, onder bepaalde voorwaarden.
   Ik zit nu al te gniffelen bij de gedachten aan foto’s in de krant of beelden op tv, waarin te zien is hoe Rutte aan een touwtje bungelt, zachtjes zwiepend in de wind; met een dergelijke foto van Homy Jetten terwijl hij wordt “genomen” door een uit de kluiten gewassen pony en Troll Ollonkreng, geregen aan een dildo van 2,5 mtr. lang, of Qut Quag buikdansend op een spijkerbed met spijkers van 50 cm. lang.
   Díé dag zal voor mij een feestdag zijn !!

   Like

 6. Boike zegt:

  Befeh ist Befehl. Het gezag moet tegen elke prijs gehandhaafd worden.

  De regering is er niet voor het volk. Nee nee, het volk dient de regering te eren te waarderen. Zulks tot meerdere eer en glorie van de communistische gezagsdragers.

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Macht komt uit de loop van een vuurwapen.

  Like

 8. Bersrk zegt:

  Einde van het regime. Laat ze maar proberen, het zal ze noodlottig worden. Ze doen er verstandiger aan een veilig heenkomen te zoeken en zich het vege lijf te redden nu het nog kan. Maar eigenlijk is het zelfs daarvoor al te laat. Niets meer dan een wanhopige poging om tegen te houden wat niet meer te stoppen is!

  Like

 9. bezigebij63 zegt:

  Wie zaait zal oogsten want de burgers zullen vroeg of laat terugschieten met dezelfde of nog zwaarder wapentuig.

  Like

 10. Joost zegt:

  Al die “flinke dienders” wonen toch ook ergens in woonwijken. En als hun adres bekend is dan kunnen ze daar toch ook gepakt worden zonder de groepsbescherming zei mijn grootvader altijd.
  En dan te bedenken dat het toch ook mensen met gezinnen zijn, Duitse brgers zijn. Het is niet te geloven, maar kadaverdicipline heerst nog steeds vele idioten in de greep.

  Joost

  Like

 11. Joost zegt:

  Al die “flinke dienders” wonen toch ook gewoon ergens in woonwijken. En als hun adres bekend is dan kunnen ze daar toch ook gepakt worden zonder de groepsbescherming, zo zei mijn grootvader altijd. En dan te bedenken dat het toch ook zelf mensen met gezinnen zijn, Duitse burgers. Het is niet te geloven, maar kadaverdicipline heeft nog steeds vele idioten in zijn greep.

  graag deze versie. In de eerste zitten nogal wat tikfouten

  Like

  • karton zegt:

   @ Joost op 31-1-2022 om 17.34u. en 17.42 u.
   Ondanks uw “tikfouten”, was uw reactie uitstekend te begrijpen.
   Héél vroeger kwam in Nederland kadaverdiscipline voor maar dan alléén in ’t leger.
   De laatste 10-tallen jaren worden óók politieambtenaren/BOA’s/Handhavers geselecteerd op hun volgzaamheid.
   Tussen militairen en de andere genoemden lopen écht nog wel “goedwillenden” rond en ik hoop dat zij óóit nog eens zullen opstaan, samen met een groot deel v.d. bevolking, tégen het dienstdoende rapaille in “Den Haag”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s