VIDEO: De VVD, treurig, onbetrouwbaar, maar groot


Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: De VVD, treurig, onbetrouwbaar, maar groot

 1. hans zegt:

  Ze zijn helemaal niet groot, dat is puur fictief. Ze zijn groot vanwege frauduleuze nummers en stemmen. Hebben ze geleerd van dat tuig uit DC.

  Geliked door 10 people

 2. Rensk. zegt:

  Werd vanochtend wakker met: waarom zitten die mensen er in vredesnaam nog. Nu weer die spaartax. Als ze niet afgewacht hadden of de mensen weerstand gingen bieden hadden ze die 1,2 procent allang van de baan moeten doen. Nu moet dat weer opgelost worden naast de toeslagenaffaire naast Groningen en ongetwijfeld naast nog veel meer zoals de afbraak van het onderwijs om maar een voorbeeld te noemen. Het is tenenkrommend en eigenlijk nog erger dan tenenkrommend. Nou weer die noodwet. Kabinet wil liever nog even doorgaan, want de pandemie is nog niet voorbij. pffffff vreselijke lui waar je niet mee kan bouwen. Zal ook veel angst bij zijn (want stemmetjes) Doodmoe wordt men van die lui. Zeer slecht voor de samenleving. Het is fout op fout op fout op fout en ze hoeven enkel sorry te zeggen en iedereen daar in Den Haag weer blij voor de zoveelste sorry. Geen enkele consequentie. Daar mag wel eens een wet voor gemaakt. Dat niet zomaar alles gepikt gaat worden.Alles werkelijk alles wordt vooruitgeschoven en op de lange baan gezet. Die Kuipers lijkt helemaal vast te zitten in zichzelf. Enige flexibiliteit?Ik zie het niet bij die man.

  Like

 3. Joepiedepoepie zegt:

  Wef,wef en nog eens wef daar moet je het zoeken, de boel verdraaien en ze geloven t zelf nog ook?
  Van Rij moet nu in een keer de belasting op vermogingsheffing teruggeven, waar mensen al jaren geleden een bezwaar op hadden gedaan.
  Nu waren deze mensen het zat deze aanslagen niet meer aan te vechten, je zult zien dat ze juist deze mensen weer in de kou laten staan!

  Like

 4. Carver zegt:

  ‘Elk volk krijgt de leiders die het verdient’ zei een Franse filosoof meer dan 200 jaar geleden al….
  Helaas zijn de meeste Nederlanders een soort gemuteerde schapen: ze lopen altijd aan achter wat de massa doet. Eind jaren ’60 en de jaren ’70 waren het de partijen op ‘links’ die in de mode waren en zie…. iedereen die ‘bij de tijd’ wilde zijn ‘was’ links, volgde linkse studies als het even kon en was ook qua kleding, haardracht, interieur van het huis zo zichtbaar; kijk maar eens op oude foto’s van je eigen familieleden of kennissen, dan zie je het. Tot dat verschoof naar ‘liberaal’ en iedereen wilde dáár weer bij horen: ook qua interieur, geld, mooie auto etc. Op die oude foto’s zie je dan dan opeens de wilde haren, gekleurde interieurs, oude autp’s verdwijnen.

  Maar ‘links’ bleek zijn eigen doelgroep verraden te hebben, ze deden niets voor arbeiders, werkende mensen en onze éigen zwakkeren, maar alleen voor die van ‘ver weg’. Het verhaal van liberaal was dan misschien ‘beter’….. dacht men en dus ook alle gemuteerde schapen in het land.
  Nu blijkt echter overduidelijk dat niet alleen de socialisten, maar ook de liberalen zijn eigen doelgroep verraden heeft: niks individuele vrijheid, niks burgerrechten, niks lagere belastingen, niks kleine ondernemertjes, niks ‘law & order’ en strenger vreemdelingenbeleid. En dan hebben we nog christelijke partijen, ‘in name only’ tegenwoordig, er is níets christelijks aan te ontdekken, ook die hebben hun doelgroepen verraden. In de mode is nú ‘groen’, zelfs grote bedrijven hebben tegenwoordig een ‘groene etalage’, en ook ‘groen’ zal zijn doelgroep verraden.

  Zo blijven we dus zitten met een politiek spectrum waar álle al langer gevestigde partijen ‘Judassen’ blijken te zijn die hun eigen aanhang en achterban verkopen voor die 30 zilverlingen in de bijbel, een kom rijst zoals Boeddha het zei, of zijn ziel aan de duivel in het verhaal van ‘Faust’.

  Like

 5. Peter Rissing zegt:

  Lekker om het zo duidelijk van een ander te horen.
  Het is duidelijk geformuleerd dat iedereen die nog op de vvd stemt verantwoordelijk gehouden kan worden voor alle wetsovertredingen, leugens en het landverraad van de vvd (door uitlevering aan de EU). Elke vvd-er is dus een criminele, liegende EU-collaborateur.

  Geliked door 1 persoon

 6. leeuw7L zegt:

  https://niburu.co/binnenland/17100-is-dit-de-werkelijke-reden-dat-men-in-engeland-stopt-met-coronamaatregelen

  De schaamteloze nietsontziende recidiverende psychopaat Mark R hoort na een gedegen Neurenberg 2.0 tribunaal minimaal levenslange gevangenisstraf te krijgen,wegens dood door schuld!!!Deze psychopatische kwajongen weet dondersgoed de hoed en de rand omtrent het criminele COVID-19 stappenplan!! Hij zal er wel geen actieve herinnering aan hebben!!
  Elke zelfmoord,alle faillissementen door de buitenproportionele Corona maatregelen ontstaan ,moeten op het conto van deze beroepsleugenaar bij geschreven worden!!

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!

  Nog nooit zijn wij Nederlanders zo bedrogen door onze eigen overheid!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 7. de barbaar zegt:

  Honk Honk…met de vlam in de pijp komen er straks massa,s trucks naar den haag en het mediapark….HONK HONK….De boeren erbij, en natuurlijk zoveel wakkeren…..de schaapjes die bleven bij nachte, bij nachte in het veld….ff uitboosteren.
  Ohh wat zal het een voldaan gevoel geven straks aan de gigantische schoonmaak van ons land te beginnen…..wat zullen er vele honderdduizenden opgepakt gaan worden en berecht….
  DOOR HET VOLK.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s