Aartsbisschop Viganò steunt Canadese vrachtwagenchauffeurs, roept op tot gebeden om ‘helse’ Grote Reset te verslaan

(Vertaling: “Jan”)

Uw protest, beste Canadese vrachtwagenchauffeurs-vrienden, sluit zich aan bij een wereldwijd koor dat zich wil verzetten tegen de vestiging van de Nieuwe Wereldorde op de puinhopen van natiestaten.’

Beste broeders en zusters Canadese vrachtwagenchauffeurs,

De wereldwijde staatsgreep, gelijk een psycho-pandemische farce die in deze twee jaar door de globalistische elite is gepleegd, komt het duidelijkst naar voren als we ons niet beperken tot wat er in afzonderlijke landen is gebeurd, maar onze blik verbreden naar wat er overal is gebeurd.

Uw protest, beste Canadese vrachtwagenchauffeurs-vrienden, sluit zich aan bij een wereldwijd koor dat zich wil verzetten tegen de vestiging van de Nieuwe Wereldorde op de puinhopen van de natiestaten door middel van de Grote Reset die wordt nagestreefd door het World Economisch Forum en door de Verenigde Naties onder de naam Agenda 2030. En we weten dat veel regeringsleiders hebben deelgenomen aan de School voor Jonge Leiders van Klaus Schwab – de zogenaamde Global Leaders for Tomorrow – te beginnen met Justin Trudeau en Emmanuel Macron, Jacinta Ardern en Boris Johnson, en daarvoor Angela Merkel, Nicolas Sarkozy en Tony Blair.

Het lijkt erop dat Canada – samen met Australië, Italië, Oostenrijk en Frankrijk – een van de naties is die het meest door de globalisten zijn geïnfiltreerd. En in dit helse project moeten we niet alleen rekening houden met de psycho-pandemische farce, maar ook met de aanval op de tradities en de christelijke identiteit – ja, preciezer gezegd, de katholieke identiteit – van deze landen.

U hebt dit instinctief begrepen, en uw verlangen naar vrijheid werd in al zijn gecoördineerde harmonie getoond, op weg naar de hoofdstad Ottawa. Beste vrachtwagenchauffeurs, jullie hebben met grote moeilijkheden te kampen, niet alleen omdat jullie je werk opgeven om te demonstreren, maar ook vanwege de ongunstige weersomstandigheden, de lange nachten in de kou, en de pogingen om weggejaagd te worden waarmee jullie te maken krijgen. Maar naast deze moeilijkheden hebt u ook de nabijheid van veel van uw medeburgers ervaren, die net als u de opdoemende dreiging hebben begrepen en u willen steunen in uw protest tegen het regime. Staat u mij toe u ook mijn steun en mijn geestelijke nabijheid te betuigen, waarbij ik mij aansluit met het gebed dat uw manifestatie met succes mag worden bekroond en zich ook mag uitstrekken tot andere landen.

In deze dagen zien wij de maskers van tirannen uit de hele wereld vallen, en helaas zien wij ook zoveel conformisme, zoveel angst, zoveel lafheid bij mensen die wij tot gisteren nog als vrienden beschouwden, zelfs onder onze familieleden. Maar juist in deze extreme situatie ontdekken wij met verbazing de gebaren van menselijkheid van vreemden, de tekenen van solidariteit en broederschap van hen die zich in de gemeenschappelijke strijd dicht bij ons voelen. We ontdekken zoveel edelmoedigheid en zoveel wil om ons uit deze verbijstering te bevrijden. We ontdekken dat we niet langer bereid zijn passief de vernietiging van onze wereld te ondergaan, opgelegd door een kliek van gewetenloze criminelen, dorstig naar macht en geld.

In deze meedogenloze aanval op de traditionele wereld zijn niet alleen je manier van leven en je identiteit aangetast, maar ook je bezittingen, je activiteiten en je werk. Dit is de Grote Reset, dit is de toekomst die wordt beloofd door slogans als Build Back Better, dit is de toekomst van miljarden mensen die worden gecontroleerd in elke beweging, in al hun transacties, in elke aankoop, elke bureaucratische praktijk, elke activiteit. Automaten zonder ziel of wil, beroofd van hun identiteit, gereduceerd tot een universeel inkomen dat hen in staat stelt te overleven, alleen te kopen wat anderen al besloten hebben te koop aan te bieden, door een gen-serum omgevormd in mensen die chronisch ziek zijn.

Vandaag is het meer dan ooit noodzakelijk dat jullie beseffen dat het niet langer mogelijk is om passief mee te werken: het is noodzakelijk om een standpunt in te nemen, om te vechten voor vrijheid, om respect te eisen voor natuurlijke vrijheden. Maar meer nog, beste Canadese broeders, is het noodzakelijk te begrijpen dat deze dystopie dient om de dictatuur van de Nieuwe Wereldorde te vestigen en elk spoor van Onze Heer Jezus Christus volledig uit te wissen uit de samenleving, uit de geschiedenis en uit de tradities van de volkeren.

Demonstreer voor jullie rechten, Canadese vrienden: maar mogen deze rechten niet beperkt blijven tot een simpele aanspraak op de vrijheid om supermarkten binnen te gaan of om niet gevaccineerd te worden: moge het ook een trotse en moedige aanspraak zijn op jullie onaantastbare recht om vrije mensen te zijn. Maar uw betoog moet er een van ware vrijheid zijn, waarbij u eraan herinnerd wordt dat het de Waarheid is – dat wil zeggen, Onze Heer Jezus Christus – die als enige u vrijheid kan garanderen: de waarheid zal u vrij maken.

Laat ons bidden dat Christus zal terugkeren om te heersen in de samenleving, in uw harten en in uw gezinnen. Neem het spirituele wapen van de Heilige Rozenkrans ter hand en bid tot de Heilige Maagd, Sainte Ann, Saint George en de Heilige Canadese Martelaren om uw vaderland te beschermen.

Ik zou mijn oproep willen besluiten door u te vragen met mij te bidden, met de woorden die Onze Lieve Heer ons heeft geleerd: mogen zij het zegel zijn van dit ontwaken, van deze nationale bevrijding. Laten wij het allen tezamen bidden, hardop, opdat ons gebed ten hemel stijgt, maar ook opdat het krachtig weerklinkt op deze pleinen, in deze straten, tot in de paleizen van de machtigen:

Onze Vader, die in de hemelen zijt, Uw naam worde geheiligd, Uw Rijk kome, Uw wil geschiede op aarde zoals in de hemel. Geef ons heden ons dagelijks brood. En vergeef ons onze schuld, zoals ook wij aan anderen hun schuld vergeven. En leid ons niet in bekoring, maar verlos ons van het kwade. Amen.”

Carlo Maria Viganò, aartsbisschop
7 februari 2022

Bron:
lifesitenews.com

Vertaald uit het Engels door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Aartsbisschop Viganò steunt Canadese vrachtwagenchauffeurs, roept op tot gebeden om ‘helse’ Grote Reset te verslaan

 1. Jules van Rooyen zegt:

  De scherpzinnigsten zullen als eerste ontwaken uit de nachtmerrie, veroorzaakt door atheïsten.
  Als God is dood verklaard, als Christus uit de maatschappij verdwenen is, dan komt de duivel binnen door de achterdeur. Hopelijk gaan steeds meer mensen deze waarheid ontdekken.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   WÁT EEM GEZWAM , Van Rooyen !

   Het hele geloof is opgezet om mensen onder de duim te houden en ze financieel uit te kleden .
   De “scherpzinnigsten” beginnen er al mee om nooit in een geloof te trappen .

   Het heet ook ; GELÓÓF , het heet geen : WERKELIJKHEID !
   Hoeveel van die smerige papen steunen het WEF gedachtengoed niet ?
   En andere christelijke richtingen , is het daar beter ?
   Die lopen het liefst achter hun schijnvriendje aan , want als het té erg wordt , komt god je wel helpen ! Ja hoor , écht waar !

   Stomme donders , HIJ KOMT NOOIT !
   Volgens sommige verdwaasden is ie al onderweg .
   Er is een groep die die hele onzin gewoon overgeslagen heeft ; DE ATHEÏSTEN !
   En jij denkt dat die het niet doorhebben ?

   Een heleboel volgers van het WEF zijn CHRISTENEN , Rutte , Carola Schouten , om er twee te noemen .
   Maar de atheïsten hebben het gedaan !

   Like

 2. Canadian zegt:

  Aartsbisschop Vigano heeft al juni 2020 een brief met precies deze strekking geschreven aan president Trump.

  Brief van aartsbisschop Viganò aan president Trump;volledige vertaalde tekst:
  https://deblauwetijger.com/brief-van-aartsbisschop-vigano-aan-president-trump-volledig-nederlands/

  En hoe waar wat hij schrijft:
  “Vandaag is het meer dan ooit noodzakelijk dat jullie beseffen dat het niet langer mogelijk is om passief mee te werken: het is noodzakelijk om een standpunt in te nemen…”

  En vervolgens wat verderop dit:

  “….. en helaas zien wij ook zoveel conformisme, zoveel angst, zoveel lafheid bij mensen die wij tot gisteren nog als vrienden beschouwden….”

  De schapen worden gescheiden van de bokken had hij erbij kunnen zetten.

  Like

 3. Skarsgärd zegt:

  Op YouTube kun je ook nog aardig wat vinden van Vigano en andere bisschoppen en een nederlandse dominee zelfs. De moeite waard om eens te bekijken, vooral de bovenste van die bisschop Schneider is heel goed, de tweede is een oproep tot ongehoorzaamheid en dat van bisschoppen van een instituut dat zoiets normaal nóóit doet.

  Sie wollen uns massregeln wie Kinder – BISCHOF SCHNEIDER / 3 jan. 2022

  Monsignor Viganò to Italians at the protests on January 15th, in Rome / 16 jan. 2022

  Kardinal Müller – spricht über Impfzwang und den Great Reset / 15 dec. 2021

  Cardinal Mueller Warning / 14 dec. 2021

  BISCHOF SCHNEIDER – “Ich möchte die Österreicher bestärken” / 31 dec. 2021

  ‘The great reset” door dominee Paul Visser / 10 okt. 2021

  Aartsbisschop onthult “Great Reset” door Covid-19 / 24 jan. 2021

  Like

  • Harry zegt:

   Een klein gelukje , dat binnen de katholieke homo-pedo club niet alle neuzen op alle fronten dezelfde kant op staan .
   Ze kunnen zó maar door het Vaticaan tot de orde worden geroepen of ontslagen .
   Dan hoor je nooit meer wat van ze .
   Dus : maak je niet ál te blij , met deze “ dwarsdrijvers “ ,
   het kan maar zó weer over wezen !
   Gods wegen zijn ondoorgrondelijk , toch ?
   Ik begrijp er tenminste geen donder van .

   Like

 4. Jan zegt:

  aartsbisschop Carlo Maria Viganò is een fantastische kerel. spreekt recht voor de raap, vanuit zijn hart en met een helder verstand. hij heeft blijkbaar zeer goede kennis van de profetie beschreven in het Boek der Waarheid waarin al het nodige staat wat je moet weten voor de toekomst, de Nieuwe Wereldorde, de nieuwe gruwelkerk, oorlogen en nog zoveel meer wat komen gaat. dit boek zou iedereen moeten lezen. de boodschappen zijn gratis te lezen via internet. een aanrader!
  https://www.dewaarschuwing.be/nl/boodschappen.html

  Like

 5. Bas zegt:

  https://www.unionesarda.it/en/yellow-on-luc-montagnier-guru-of-no-vax-france-soir-he39-s-dead-but-there-are-no-confirmations-sc5q6ize

  Luc Montagnier, goeroe van no vax. France Soir: “Hij is dood”.
  Maar er zijn geen bevestigingen

  Condoleanceberichten op sociale media vermenigvuldigen zich, maar geen enkele andere krant of officiële bron heeft het nieuws bevestigd

  Yellw over het lot van de Franse viroloog Luc Montagnier, Nobelprijs voor de geneeskunde in 2008 die ten tijde van de Covid-pandemie een goeroe werd zonder vax.

  De Franse website France Soir heeft zijn overlijden bekend gemaakt, maar het nieuws heeft vooralsnog geen bevestiging gevonden.

  Eerst ’s ochtends een aankondiging op Twitter en ’s middags een artikel: “Op 89-jarige leeftijd (18 augustus 1932 – 8 februari 2022) overleed professor Luc Montagnier in het Amerikaanse ziekenhuis in Neuilly-sur-Seine. Dokter Gérard Guillaume, een van zijn trouwste medewerkers, vertrouwde ons toe dat hij in vrede wegging, omringd door zijn kinderen”, lezen we.

  En hoewel condoleanceberichten zich vermenigvuldigen op sociale media, hebben tot nu toe geen officiële bron of andere Franse en internationale media het nieuws bevestigd.

  Like

 6. Johns zegt:

  Wel raar dat zoiets nooit naar buiten is gekomen. Wel als er maar sensatie en slecht nieuws over die figuren is dan zijn media er als de kippen bij. Maar die onderste van al een jaar geleden zou je in ‘neutraal’ nieuws toch wel verwacht hebben van een aartsbisschop in Amerika ook nog, toch niet zomaar de eerste de beste. Alleen dat al laat zien dat de media alleen maar uitzenden wat in hun kraam te pas komt.

  Like

 7. Bas zegt:

  Ondertussen in Nederland

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/02/ministerie-vws-in-interne-mails-houd-mensen-worst-van-meer-vrijheid-voor-om-gedragsverandering-af-te-dwingen/

  Ministerie VWS in interne mails: ‘Houd mensen worst van meer vrijheid voor om gedragsverandering af te dwingen’

  Uit interne emails van het ministerie van Volksgezondheid blijkt dat de ambtenaren met elkaar manieren bespraken om “gedragsverandering” af te dwingen door mensen de “worst” voor te houden van “vrijheid.” Hiermee worden alle complottheorieën dus weer eens bewaarheid.

  Uit interne emails van het ministerie van VWS blijkt dat de ambtenaren met elkaar bespraken dat mensen gemanipuleerd moesten worden om gedragsverandering teweeg te brengen. De emails werden publiekelijk na een WOB-verzoek.

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Geef die man, Ds. Paul Visser, een Nobelprijs. Hij verdient hem!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Skarsgärd zegt:

   Ja was de eerst edie ik zag van die vorig jaar, nu zijn er veel meer van te vinden, half youtube staat er vol mee, ook in Duitsland trouwens. Visser is daar na op het matje geroepen door organisaties waar hij daarnaast ook nog voor werkt en heeft meteen daarna spijt betuigt. De video laat hij staan en je kunt op Youtube nog tig kerken zien waar hij daarna die preek nog vele malen herhaalt heeft.

   Mail die link maar door naar mensen die je kent.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s