Gegijzeld door pure domheid

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik heb een van thuis een totale AFKEER van antisemitisme, van (rassen)discriminatie en discriminatie op geloof meegekregen en daar ben ik trots op. Het maakt mij persoonlijk niet uit wat voor een kleurtje iemand heeft, welke ‘heilige’ (of klimaat)-hersenspoeling iemand van klein kind af aan heeft moeten ondergaan, veelal gepaard gaande met leugens, dwang en fysiek geweld ‘ter overtuiging’. De door het WEF (Schwab) opgeleide, in de NWO, de VN, de EU en vele westerse regeringen GEINFILTREERDE (!) marionetten echter gebruiken elke hierboven beschreven ‘tactiek’ om apartheid, haat en tweedeling in de maatschappij te bevorderen ten bate van Schwab´s Agenda 2030 met (in-en-in-verrot) hart en ziel, en zij tonen zich bereid ver te gaan, HÉÉL ver!

Als er daadwerkelijk een goede ‘god’ zou bestaan, hoe kan het dan dat hij manipulatie, fraude, keiharde leugens en zelfs het excessieve geweld dat (volgens Grapperhaus “onder vreselijk moeilijke omstandigheden”) tegen vreedzame burgers wordt ingezet, niet aanpakt? Waarom laat hij de duivel in de vorm van de fascistische NWO en de islam toe? Of is dit weer zo’n beproeving…? Alles wijst erop dat er hiervoor ooit een waarschijnlijk buitenaardse beschaving is geweest die veel verder was dan wij nu, maar is dat dan ‘god’? Het zou in ieder geval de exact dezelfde overeenkomsten uit diverse mythen en de overeenkomsten in werkwijze van sjamanen uit de natuurreligies kunnen verklaren. Sjamanen die fysiek nog NOOIT met elkaar in contact zijn geweest. Allen gebaseerd op riten en verhalen van vele duizenden jaren geleden.

De NWO/EU/het WEF zetten dagelijks manipulatie, fraude, keiharde leugens en excessief geweld in tegen ú! Dus waarom zou ú dan nog wèl op een humane ‘dialoog’ moeten vertrouwen? Waarom zou ú zich uitsluitend politiek correct en geweldloos mogen uiten, terwijl zij WÈL zowel psychisch als fysiek geweld tegen ú gebruiken en inzetten? ZIJ laten tenslotte ZÈLF zien hoe het spel gespeeld wordt en dat gaat volgens de boven beschreven tools, kei-en-keihard! Bloed, persoonlijke ellende en mensenlevens zijn hierbij volledig van ondergeschikt belang. De NWO dicteert middels zijn WEF-geïndoctrineerde psychopaten inmiddels wereldwijd wat er dient te gebeuren en streeft een nieuwe fascistische wereldorde na, gebaseerd op high-tech-technologie ter bevordering van de totale controle. De controle over ú! En ZIJ schuwen geen enkel middel! Sterker nog: ZIJ, die openlijk zeggen dat er ongeveer ZEVEN MILJARD (!) te veel mensen op de wereld zijn, vertrouwt u uw lichaam toe voor een injectie waarvan alles daaromheen angstvallig verborgen gehouden moet blijven? KOEKOEK!

En die controle is al in een vergaande ontwikkeling, omdat al die DOMBO’s er (vrijwillig gedwongen!) zèlf aan meewerken. Een controle die wordt afgedwongen via een biologisch wapen (en corrupte ‘wetenschappers en rechters) vanwege een verkoudheidsvirus waarvan NERGENS ‘een stam’ te herkennen is, maar die gelijk staat aan de griep. Een ‘virus’ dat gebruikt wordt om een digitaal ‘paspoort’ af te dwingen, waarbij u uitsluitend nog vrijheden krijgt als u (nu alleen ‘nog’…) ‘gevaccineerd’ bent! Qua gezondheid is daar NOOIT een aantoonbare reden voor geweest. Die hebben ze ook niet, vandaar dat alle bewijzen en cijfers angstvallig worden weggewerkt en verdraaid. De typerende uiting van pure wanhoop van de zichzelf benoemde machthebbers (een in blinde paniek om zich heen slaand regime in verval) om daar aan vast te blijven houden.

Politieke dombo’s

Alhoewel het FvD en/of Thierry Baudet NOOIT een vergelijking hebben gemaakt met de huidige corona-omstandigheden en de Holocaust, wordt die vergelijking door linkse gluiperds en dombo’s als Rob Jetten OPZETTELIJK gemaakt om het FvD in een kwaad daglicht te stellen. Ze halen er derhalve ZÈLF een hele smerige,  compleet uit verband gerukte vergelijking bij en blijven daar vervolgens op door gaan om de helder denkende tegenstander te demoniseren. En als dan blijkt dat Jetten ook nog eens te DOM is om te begrijpen dat een citaat schrijftechnisch ALTIJD tussen aanhalingstekens gezet moet worden, kijkt men elkaar bij Gay-66 aan alsof Baudet degene is die het niet begrijpt… De ‘democratie’ in de Tweede Kamer wordt al decennialang GEGIJZELD door pure domheid! Aangestuurd op basis van ‘onderbuikgevoelens’ en smerige manipulatie. Robje, ik ben u nog nooit tegengekomen, maar als u eerdaags in het voorbijgaan een keer een enorme knal voor uw gekunstelde nepkop krijgt van een oude man, dan was ik het! Vieze gluiperige pisnicht!

Dubbel D (dom ding) Lisa Westerveld van GL is overigens net zo’n lichtpunt. Zij lijkt daadwerkelijk te denken dat zij ‘in dit huis’ democratie voeren… Maar dan wel een HÉÉL vreemde ‘democratie’ mevrouw Westerveld! Een door Schwab en NWO/WHO/VN/EU gedicteerde (!) wereldwijde ‘democratie’ waarbij afpersing, omkoping, fraude en excessief geweld hand in hand gaan met ‘de wil van het volk’, maar waar ‘het volk’ nooit bij betrokken wordt… Dat zogenaamd ‘gekozen volksvertegenwoordigers’ er na de verkiezingen een – door de WEF/NWO/EU voor hen bepaalde! – HÉÉL andere agenda op na houden, heeft namelijk NIETS met democratie te maken. Ik zou zeggen: zoek voor de gein eens op wat democratie betekent… u zult er van SCHRIKKEN wat de daadwerkelijke betekenis is! Maar laat u mij raden: het begrip kennis en een spreekwoordelijke spiegel zijn u vreemd, waarbij voor u een spiegel slechts bruikbaar is voor het aanbrengen van uw make-up en haar-stijging…? Maar ik begrijp het wel hoor, linkse ‘politici’ (en aanhang) en een onvoorstelbare naïviteit gaan namelijk ÓÓK hand in hand! Realiteit schijnt voor links namelijk een ‘ongewenst’ begrip te zijn. Sterker nog; dat dwingt tot nadenken en daar moet links het klaarblijkelijk niet van hebben. Links gaat over reageren op ‘gevoel’, NIET op hersencapaciteit! Of eigenlijk WÈL op hersencapaciteit, maar dan die van een ééncellige.

Bedreigingen tegen ‘politici’

En dan vindt men het vreemd dat de bedreigingen tegen ‘politici’ toenemen? Nu vind ik dreigende uitingen sowieso nogal dom. Wat dat betreft zou men nog iets kunnen leren van Al Qaida. Zij wachten tot er een bijeenkomst is (vertaald naar Europa zou dat bijvoorbeeld in Davos, maar ook Brussel of de Tweede Kamer kunnen zijn) en gaan daar dan bij voorkeur NIET met een toorts voor een huis staan… Die plegen een daadwerkelijke (gesponsord door Rutte en Kaag! en derhalve WEF?) aanslag met heel veel onschuldige doden zonder ook maar enig dreigement te hebben geuit… Een aanslag op hedendaagse ‘politici’ zou Europees/EU-politiek gezien – gezien het aantal doden en blijvende schade door ‘onschuldige prikjes’ – absoluut gerechtvaardigd zijn, want het betreft hier absoluut GÉÉN onschuldige mensen. De aanslag op Adolf Hitler was hiermee vergelijkbaar, eveneens volledig terecht! Eerdaags komt de omslag en gaat dit zich richten tegen Rutte, Kuipers en De Jonge (inderdaad, die komt hier ècht niet mee weg!) Kaag, Jetten, bepaalde burgermeesters, de GGD’s, de teststraten (waarvan we al weten dat ze tot de bodem kunnen afbranden) en tegen de linkse WOKE, klimaat en het ziekelijke globalisme, met diverse demonstraties elders als afleiding. En dan blijft het niet bij een fruitmandje van wat boeren áán de deur of een enkele toorts vóór een Haagse voordeur… Aan ‘god’ en blijven praten hebben we niks mensen, we zullen het zelf moeten doen. En net als tijdens elke oorlog (als laatste de Tweede Wereldoorlog) zullen we onszelf alleen maar met geweld kunnen ontzetten van dit nieuwe (groene) fascisme. Dit VIERDE RIJK, dat zich toegang heeft verschaft tot u middels high-tech controlemiddelen en aanverwante prikjes.

Oeps

Over prikjes gesproken: de commentator bij de Olympische Winterspelen versprak zich (aan zijn manier van praten daarna te horen) blijkbaar even…  hij vermeldde namelijk dat Kjeld Nuis (let je even op Jetten, ik schrijf hier een citaat en zet het derhalve tussen aanhalingstekens!) “wegens hevige complicaties door de ‘vaccinatie’ met spoed opgenomen werd in het ziekenhuis (IC?) en het is knap dat hij er nu weer staat”… “Het jaar daarvoor had hij namelijk Corona gehad”… (en was daar op een natuurlijke manier van genezen!)… HOE onvoorstelbaar DOM (!) bent u dan om NÁ een NATUURLIJKE(!) genezing alsnòg zo’n gif-prikje te nemen!? HIEROVER heeft u in de media uiteraard NOOIT iets gehoord of gelezen…? Ben ik tòch heel benieuwd hoe Nuis nú denkt over de booster-campagne van de overheid, waarin GGD-‘artsen’ en medewerkers de hen opgelegde booster bevorderde LEUGENS (!) via de media verspreiden… Het is maar een prikje…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Gegijzeld door pure domheid

  1. Alfred zegt:

    Volledig mee eens. Ik vergeet de rol van de jonge en rutte niet. Tevens zal ik de neergang van de democratie door toedoen van ollongren en ddr66 niet vergeten.
    De Nederlanders zullen zich tegen jullie keren. Duurt niet lang meer..

    Geliked door 2 people

  2. Harry zegt:

    Uitstekend verhaal weer , hr. Schilder !
    Kan me hier honderd procent in vinden .
    Met name die stomp voor zijn harses van die valse nicht , zou ik zelf ook met plezier uitdelen !
    En dan zó hard , dat zijn kop achterstevoren op zijn romp staat !
    Wat een walgelijke flikker !

    Geliked door 2 people

  3. Bob Fleumer zegt:

    Het feit dat onze bestuurders nog steeds over straat durven bewijst hun stupiditeit want er bouwt zich een kracht op waar ze doodsbang voor zouden moeten zijn!!

    Geliked door 1 persoon

  4. Even over Gofundme.
    Of het verhaal klopt weet Ik nog niet maar later hopelijk meer.

    Like

  5. Julia zegt:

    Het blijft onbegrijpelijk dat miljoenen mensen aan de ondersteuning van het fascisme meewerken door zich met experimenteel gif te laten injecteren die alleen maar de gezondheid schaadt en nog tot zelfs buiten toe de niet werkende mondmuilen dragen die zijn bedoeld om puur gedragsverandering. Dan ben je mijns inziens zo vreselijke geïndoctrineerd door leugens mede door de linkse media en nu in angst verder leeft voorzover je dit nog leven noemt. Leven is leven in alle vrijheid en betekent genieten van elke dag omdat de dood ten aller tijde kan toeslaan hetzij door ernstige ziekte zoals o.a. kanker, hartfalen, ongelukken, etc. Kortom een dag niet gelachen of geleefd is een verloren dag. Daar kan een prik helaas niets aan veranderen.

    Geliked door 2 people

  6. bobzelf zegt:

    we noemen het hier “‘ EEN KLAAS “” !!

    WAARVAN ACTE WHAHAHAHA

    Like

  7. Bas zegt:

    Ondertussen…
    Genderloos: geen lullo’s maar nullos

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/8042407/politie-londen-arresteert-zeven-mannen-die-vanuit-hun-kelder-castraties-livestreamen

    Politie Londen arresteert zeven mannen die vanuit hun kelder castraties livestreamen

    LONDEN – De politie heeft in december in Londen zeven mannen opgepakt die ervan verdacht worden gefilmd en live uitgezonden te hebben hoe ze gecastreerd werden, en hoe geslachtsdelen operatief verwijderd werden. Om dat te zien, moesten kijkers betalen. Dat melden Britse media.

    De praktijken zouden gelinkt zijn aan een subcultuur waarin mensen hun geslachtsdelen laten verwijderen om niet langer binnen een genderhokje te passen. Het zijn ‘nullos’, wat een afkorting is van genital nullification.

    Like

  8. Hans van Straaten zegt:

    Goed artikel weer. Ik deel je boosheid en teleurstelling

    Like

  9. Knalkopje1 zegt:

    Er is een nieuwe ster verrezen aan het firmament der lockdownfanaten en regeltjesmaniakken! Ina Kuper, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg. Zij is daar de opvolger van de nieuwe minister van Gezondheid Kuipers, die ook zo van maatregeltjes houdt, maar die gelukkig terrein aan het verliezen is. Ze is tegen versoepelingen want ze maakt zich ‘zorgen’ over de gevolgen daarvan. Volgens haar zullen de ziekenhuizen weer volstromen, dus: niet versoepelen. Enzovoorts, enzovoorts. Genoeg is genoeg. De bezetting van ziekenhuizen toont geen neiging tot toename.
    https://www.skipr.nl/nieuws/kuper-lnaz-bezorgd-over-versoepelingen/
    Ze maakt zich ook grote ‘zorgen’ over Carnaval. Ze wil nog ‘even’ wachten met versoepelingen in het algemeen. Ja, we weten wel wat ‘even’ ondertussen betekent: maanden of zelfs jarenlang. O, wat heeft ze toch veel zorgen! Heb je al een ticket naar China of Noord-Korea geboekt, Kuper? Daar kun je lekker van vrijheidsberoving genieten!
    https://www.1limburg.nl/voorzitter-acute-zorg-over-carnaval-lijkt-me-onverstandig

    Like

Plaats een reactie