Pfizer beschuldigd van ‘pandemische woekerwinsten’ nu winst verdubbelt

(Vertaling: “Carver”)

In 2021 was de jaarwinst van Pfizer meer dan het dubbele van die in 2020. Het bedrijf haalde in 2020 $ 22 miljard winst binnen. De verkoop van vaccins was goed voor $ 36,8 miljard van de $ 81,3 miljard aan jaaromzet. “Het jaar 2021 was een keerpunt voor Pfizer”, zei CEO Albert Bourla in een verklaring. “Onze successen in het leiden van de strijd tegen Covid-19 hebben niet alleen een positief verschil gemaakt in de wereld; ik geloof dat ze ons bedrijf voor altijd fundamenteel hebben veranderd.”

Echter, deze mega-verkopen leidden tot beschuldigingen van “pandemisch winstbejag” van campagnevoerders. De omzet van Pfizer van $ 81 miljard is meer dan het bruto nationaal product van de meeste landen, volgens Global Justice Now, dat het bedrijf beschuldigt van “het oplichten van publieke volksgezondheidssystemen”.

Wereldwijd hebben de vaccins van Pfizer, de Amerikaanse rivaal Moderna en het Britse AstraZeneca miljoenen levens gered. Farmaceutische bedrijven zijn echter beschuldigd van het niet delen van hun vaccin-recepten, waardoor medicijnfabrikanten in armere landen goedkopere versies van hun producten zouden kunnen produceren.

Global Justice Now wees erop dat BioNTech het Covid-19-vaccin van Pfizer heeft uitgevonden, dat werd gefinancierd door een lening van € 100 miljoen (£ 84 miljoen) van de Europese Investeringsbank en een Duitse overheidssubsidie van € 375 miljoen.

Volgens Tim Bierley, een farmaceutische campagnevoerder voor de groep, hadden mRNA-vaccins een revolutie moeten teweegbrengen in de wereldwijde Covid-respons, maar Pfizer houdt deze essentiële medische innovatie achter voor de wereld en licht publieke volksgezondheidssystemen op voor een “oogverblindend verschil tussen kosten en winsten”

Terwijl Pfizer meer dan een verdubbeling van de jaarlijkse winst rapporteerde door flinke vaccin-verkopen, heeft het gigantische farmaceutische bedrijf ook meer dan $ 50 miljard aan verkopen voorspeld voor Covid-19-vaccins tegen 2022.

Pfizer, dat samen met BioNTech goedkeuring kreeg voor het eerste vaccin om het dodelijke virus te bestrijden, ziet in 2022 iets lagere inkomsten uit het vaccin in vergelijking met het voorgaande jaar, maar een enorme groei van zijn Covid-19-pil Paxlovid.

De resultaten zijn het laatste bewijs van hoe het corona-virus Pfizer heeft getransformeerd. Het voorspelde een jaar geleden slechts $ 15 miljard aan vaccin-verkopen voor Covid-19, maar verkocht uiteindelijk meer dan het dubbele van dat bedrag…

Bron:
wiones.com

Vertaald uit het Engels door:
Carver”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Pfizer beschuldigd van ‘pandemische woekerwinsten’ nu winst verdubbelt

  1. saddy zegt:

    Misschien wil Mona ook wel een petitie starten om gezamenlijk te bepalen waar de 6 tot negen spuitjes die, hoewel 100% onwerkzaam en buitengewoon schadelijk, voor elke europeaan al zijn besteld en grotendeels nog geleverd moeten worden in moeten gaan.
    Hugo, vd leyen en hun soortgenoten hebben immers het contract getekend dat afname altijd verplicht is. Zonde om ze weg te gooien en voor de mensheid als geheel kun je er nog hele goede dingen mee doen.

    Like

  2. Bob Fleumer zegt:

    Het feit dat de z.g vaccins niet goed werken en miljoenen mensen gehandicapt achterlaten telt zeker niet mee? Hallooooo? Zijn we gek geworden?

    Like

  3. Julia zegt:

    Mensen werk massaal niet meer mee om deze miljarden uitnemers zoals Pfizer en de rest van de big pharma die ons bakken aan belastinggeld kosten te steunen door keurig uw giftig experimenteel vaccin te laten injecteren. Nimmer kan een overheid verplichten om u hier aan te onderwerpen het druist regelrecht tegen de grondwet en de rechten van de mens in. https://niburu.co/binnenland/17123-wij-hebben-helemaal-geen-petitie-nodig Inderdaad wij hoeven niet te smeken om de buiten proportionele machtswaanzin en vaccinatie dwang af te schaffen evenals het uitsluiten van mede burgers vanwege het feit dat ongevaccineerden zich het recht behouden volgens de grondwet. Het recht op lichamelijke integriteit betekent dat je niet zonder toestemming of goede reden aan iemands lichaam mag komen. Dit recht, dat ook is vastgelegd in de Grondwet, biedt mensen bescherming tegen ongewenste (medische) ingrepen aan hun lichaam. Iedere mens heeft het recht op bescherming van zijn lichamelijke integriteit mede om dat het in stand gehouden corona virus nimmer is bewezen. Het is een schande dat de big pharme miljarden verdient en koste van het in gevaar brengen van de volksgezondheid en de politiek hierin mee gaat door zonder meer maatregelen op te leggen en vaccinatie dwang oplegt om enigszins een beetje vrijheid terug te kopen. Het is een misdaad. Mensen zouden eens zich meer verdiepen in media die de waarheid boven tafel brengen en zich niet meer moeten laten indoctrineren door de staatspropaganda zenders en de linkse media. Ook de linkse media en de staatszenders zijn mede schuldig aan de misdaad tegen de menselijkheid door waarheden onder tafel te houden.https://www.ninefornews.nl/deze-verpleegkundige-zag-wat-het-vaccin-bij-mensen-aanrichtte-het-is-verschrikkelijk-verschrikkelijk https://www.ninefornews.nl/fleur-agema-pakt-kuipers-aan-hou-op-een-heel-land-voor-te-liegen-over-de-bedoeling-van-coronatoegangsbewijzen/ Ook die linkse D66 rat Paternotte steunt het afschaffen van het walgelijke discriminerende toegangsbewijs en houdt hier graag graag het D66 gif in stand. Dit soort politici dient morgen nog opgepakt te worden en veroordeeld te worden tot de hoogste straf vanwege hun misdaad tegen de menselijk.

    Like

  4. BosscheBol zegt:

    Lang leve de vrije markt.

    Geliked door 1 persoon

  5. Peter zegt:

    De verkoop van vaccins was goed voor $ 36,8 miljard van de $ 81,3 miljard aan jaaromzet. Daar kan heel wat politieke figuren mee omkopen ,of zijn er nog mensen die denken dat de plandemie nu stopt.

    Geliked door 1 persoon

  6. leeuw7 zegt:

    Deze informatie is bestemd voor : De AIVD,Het NCTV.,Defensie ,Justitie,Politie,Leger,Recherche,Marechaussee en andere moedige overheidsinstanties!!

    Een oorlog win je niet door op je lauweren te rusten,kom uit uw ivoren torens van angst!!
    Stop het verder destabiliseren van Nederland en ander delen van Europa!!!Nu kan alles nog geweldloos!! Voorkomen is beter dan genezen!!!

    Deze criminele BIG Pharma organisatie zouden al hun liquide middelen moeten worden geconfisqueerd wegens misdaden tegen de menselijkheid!!! De waarheid mag van deze criminele psychopatische Big Pharma maffia organisatie niet onthuld worden !!

    Over feiten gesproken!!
    https://m.youtube.com/watch?v=vX2xJOw-sno&feature=youtu.be

    Over ongeoorloofde censuur gesproken i.v.m.Ivermetine en hydroxchloroquine !!
    Met voorbedachten rade wordt de hele wereldbevolking voor de gek gehouden door één nietsontziende schaamteloze geïnstitutionaliseerd satanische sekte machtsmisbruikende fascistoïde machtswellustelingen!!

    https://www.theepochtimes.com/maine-doctor-ordered-to-undergo-psych-evaluation-for-prescribing-ivermectin-hydroxychloroquine_4262200.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-02-08-4&utm_medium=email&est=BdLJa%2Bxzjswgd1bNz4OlXAD20UhoksmJAcokZFWHd%2FDDbw9uwkqgkZ9E2iuuQct8cegDCg%3D%3D

    Stop het Corona apartheidsregime van de psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige trawanten!! Stop de QR code krankzinnigheid!!! Stop de waardeloze PCR testen om de plandemie kunstmatig in stand te houden!!Stop de geldverslindende betrouwbaar lijkende Corona overheids propaganda campagne’s,deze Corona propaganda is misleiding ten top!!Stop het experimenteel inenten met een waardeloos COVID-19 goedje!! De Corona toegangsbewijzen zijn er niet om de gezondheid van 17 miljoen Nederlanders te waarborgen!!Stop het criminele COVID-19 stappenplan!!!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

    Haelen 6081CZ

    Like

  7. Ravian zegt:

    Als je van te voren vrijwaring van aansprakelijkheid bedingt, en poogt je administratie voor driekwart eeuw geheim te laten verklaren, dan spelen er heel andere zaken dan woekerwinsten.
    Dan wil je er zeker van zijn dat alle betrokkenen voor de duur van hun leven gevrijwaard blijven van alle vervolging.
    Wat dan automatisch inhoud dat we het niet over misdrijven hebben die tussen nu en vijfentwintig jaar verjaren.
    Misdrijven die niet tussen nu en vijfentwintig jaar verjaren zijn vervolgens misdrijven tegen de mensheid.
    En dat past dan perfect bij het inmiddels beschikbare bewijsmateriaal.
    Pfizer heeft gelogen en de meest fundamentele regels overtreden, en gezien het grote sterven niet begonnen is met “covid 19” maar met het inzetten van de “vaccins” heeft Pfizer geen miljoenen levens gered maar miljoenen levens verwoest, met voorbedachte rade.
    In hoeverre je jezelf werkelijk kunt verzekeren van vrijwaring tegen vervolging wegens misdaden tegen de mensheid gaan ze bij Pfizer nog wel achter komen.
    Tribunalen hebben namelijk geen boodschap aan eerder met dictator clubjes gemaakte dealtjes…

    Like

  8. leeuw7 zegt:

    t.a.v:De AIVD, Het NCTV, Politie, Leger,Marechaussee,Recherche,en andere moedige overheidsinstanties!!

    De criminele BIG Pharma +BIG TEC willen kosten wat het kost hun narratief (leugens) overeind houden deze satanische geïnstitutionaliseerde sekte beogen totale wereld controle met bijvoorbeeld QR code bewijzen en of dergelijke systemen!! Zij kunnen momenteel censuur toepassen waar zij maar willen!! Stop het opkomende Big Pharma fascisme!!

    De waarheid mag schijnbaar niet gehoord en of gezien worden!!
    https://childrenshealthdefense.org/defender/twitter-bans-freedom-convoy-ottawa-police-seize-truckers-fuel/

    Stop de mensonterende Corona dictatuur!! Stop het experimentele COVID-19 inenten!!

    Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

    Haelen 6081CZ

    Like

  9. leeuw7 zegt:

    https://www.frontnieuws.com/meer-dan-de-helft-van-de-sterfgevallen-bij-deze-begrafenisondernemer-zijn-waarschijnlijk-veroorzaakt-door-de-covid-vaccins/
    Feiten of verhalen? Doe zelf de checks!!

    Dankzij een stelletje gestoorde nietsontziende schaamteloze geïnstitutionaliseerde psychopaten !!

    Stop het Corona apartheidsregime van de psychopaat Mark R,en z’n zeer vele medeplichtige trawanten!!

    Like

  10. leeuw7 zegt:

    Pfizer = zware misdaad ,gesteund door geïnstitutionaliseerde psychopaten zoals de recidiverende nietsontziende criminelen; Hugo de J, Mark R. ,Ernst K.,Ab O.en hun zeer vele schaamteloze meeheulende ruggengraatloze ambtenaren !!!

    https://www.frontnieuws.com/meer-dan-de-helft-van-de-sterfgevallen-bij-deze-begrafenisondernemer-zijn-waarschijnlijk-veroorzaakt-door-de-covid-vaccins/

    Alleen een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal kan het schaamteloze nietsontziende establishment berechten wegens misdaden tegen de menselijkheid !!

    Like

  11. JC zegt:

    En komen de dames en heren (nou ja ‘dames’, ‘heren’…) van de politiek nu opeens met toch maar versoepelingen, PvdA met toch geen 2G (nu dan), en neueueu dat heeft niet te maken met gemeente-verkiezingen die voor de deur staan, puur toeval natuurlijk.

    De ratten.

    Like

  12. Bas zegt:

    Israëlische nieuwsbronnen hebben nu geconcludeerd dat de Covid-vaccinaties een 133-voudig risico op myocarditis veroorzaken zonder daadwerkelijke infecties door Covid te voorkomen. Waarom is dit niet overal in het nieuws?

    Like

  13. Bas zegt:

    Bizar!
    We worden duidelijk ergens op voorbereid zo te zien…
    Je kan tegenwoordig werkelijk van álles zomaar een hartaanval krijgen ….

    https://pbs.twimg.com/media/FLF-uTBXsAs3GSW?format=jpg&name=medium

    Like

Plaats een reactie