EEN ERBARMELIJKE TIJD…

Ariërverklaring – 1940

(Door: “Driek”)

Wij leven in een erbarmelijke tijd die de oudere burgers van Nederland raakt tot in het diepst van hun ziel. Herinneringen aan een lang vervlogen verleden komen als een giftige modderstroom naar boven drijven. Wij dachten in de naoorlogse jaren te leven in een wereld van vreugde en zorgeloosheid, in een wereld zonder angst, vervolging en knagende honger. Welnu, de intelligente lezer van deze site weet inmiddels wat hem in de toekomst te wachten staat. En dat belooft weinig goeds.

Die naïeve Nederlandse burgers zijn sprakeloos van hetgeen geschiedt en worden meegesleurd in een bizarre wereld van dubieuze injecties, toegangsbewijzen en pasjescontrole. Wij gaan een ellendige tijd tegemoet die de gehoorzame burger straks doet opschrikken uit zijn diepe slaap. Waar hebben wij die ellendige tijd in hemelsnaam aan verdiend? De jeugdige generatie heeft nog steeds geen idee van die onwaardige creaturen in Den Haag die regelrecht afkomstig zijn uit het hellevuur. Hun onverzadigbare honger naar amusement zal hen diep ontstemmen.

De verstoten burgers zonder inenting en Persoonsbewijs zullen zich aaneensluiten, want met de dag vermeerdert hun aantal. Zij doen mij denken aan de illegaliteit zoals die zich manifesteerde in de Tweede Wereldoorlog. Want denkt U maar niet dat die Haagse onheilsprofeet Ernst Kuipers en zijn misdadige trawanten het hier bij laten zitten. Die snode lieden zullen hun malversaties goedschiks of kwaadschiks trachten te verwezenlijken.

Maar mijn naargeestige gedachten aan die afschuwwekkende toekomst zullen door het merendeel der Nederlandse burgers van tafel worden geveegd. Wie dan leeft die dan zorgt, is hun motto. Doch de historicus zal straks zijn oordeel vellen over deze gruwelijke episode in de wereldgeschiedenis.

Ik wens U allen veel sterkte.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2022. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op EEN ERBARMELIJKE TIJD…

  1. Klaas zegt:

    Geliked door 2 people

  2. Klaas zegt:

    Geliked door 1 persoon

  3. Klaas zegt:

    Geliked door 1 persoon

  4. Klaas zegt:

    Geliked door 1 persoon

  5. Harry zegt:

    De tijden zijn veranderd , Driek .
    En ik raak er van overtuigd dat het nooit meer echt goed gaat komen .
    Ben de moed aan het verliezen , zeg maar , maar niet mijn strijdlust !

    Mijn eigen familie begint te mekkeren over het feit dat ik niet gevaccineerd ben en met vrienden en vriendinnen gebeurt hetzelfde . “ Kom maar even niét “ , dat soort opmerkingen .
    Ik ben op een of andere manier niet meer in staat om ze van “ mijn gelijk “ te overtuigen .
    Heb gelukkig nog wat mensen in mijn omgeving die er net zo over denken , maar ze zijn schaars !

    Het is haast een opluchting dat we op deze leeftijd niet alles meer mee zullen hoeven maken .
    Bespottelijk toch ?
    Maar triest is het wél !
    Je vraagt je af waarom álles naar de donder geholpen moet worden .

    Een van de problemen is , denk ik , dat je uit de veelheid aan tegenstrijdige berichtgeving totaal geen positie meer kunt bepalen .
    Wij staan nog stevig in onze schoenen , omdat we weten hoe het vroeger was , met een groot incasseringsvermogen .
    Maar de jongeren ?
    Ze worden al labiel als ze een tijdje niet naar school kunnen !
    Want dan kunnen ze hun vriendjes en vriendinnetjes een aantal weken niet zien .
    Dan overwegen ze zelfs zelfmoord .
    Verdomde watjes !
    Zoals ik al zei ; het komt gewoon nooit meer goed .

    Geliked door 5 people

    • Leo 1 zegt:

      Verdomde watjes ???
      Da s natuurlijke selectie, of te wel het kaf dat zich van het koren scheidt.

      De enige levens beleving ervaren ze van hun mobieltje, blind voor de werkelijkheid
      en totaal niet gehinderd door enige interesse of zelfontwikkeling.
      Als je alleen voorgekauwde shit tot je neemt is het leven al gauw saai ! ….. natuurlijk.

      Like

  6. Julia zegt:

    Wie dan leeft wie dan zorgt dat zal ze inderdaad bezuren. Maar niet huilen tranen helpen niet meer omdat de massa het terroristisch bewind heeft ondersteund. De kinderen van de toekomst zullen zich werkelijk achter hun oren krabben in wat voor een wereld zij zijn terecht gekomen met dank aan hun ouders, grootouders en miljoenen onderdanige domme schapen. Deze ongekende dictatuur zal inderdaad over een aantal jaren wereldgeschiedenis worden met als kop een miljoenen volk dat zich door lafheid en onderdanigheid heeft overgeleverd aan fascisme en niets van de geschiedenis hebben geleerd sterker nog willens en wetens naast zich hebben neergelegd.

    Geliked door 3 people

  7. Hovawart zegt:

    Het is de voornaamste opdracht die door onze (groot)ouders aan de volgende generaties is opgedragen, het voorkomen dat het fascisme ooit nog eens aan de macht komt,……herken daarom de ware aard van politici en de financiers die hen op het pluche plaatsen,……nie wieder!

    Geliked door 1 persoon

  8. antiislamnu zegt:

    Nu ik dit artikel lees deze week kwam ik met een oudere mevrouw in gesprek en zij begon er over dat we in een heel rare tijd leven.
    Verderop in het gesprek zij ze ineens dat het verdomd veel leek op de jaren dat Hitler aan de macht kwam ze zij dat het fascisme weer op kwam ik schrok me rot want ja deze mevrouw heeft natuurlijk wel wat mee gemaakt .
    En echt hoe toevallig een paar dagen later ik maak een praatje met een oude vrouw en die zij ook dat de geschiedenis zich aan het herhalen is ze zij zelfs gelukkig zal ik dat niet meer meemaken ik schrok me rot ..
    Ik zie dat het juist de jonge mensen zijn die blind zijn en makkelijk mee gaan in wat de overheid doe t Juist de ouderen hebben in de gaten dat het niet klopt en dat we een heel onzekere gevaarlijke tijd in gaan.

    Geliked door 2 people

    • Canadian zegt:

      Klopt precies, ik denk hetzelfde als Driek, maar ik heb afgelopen maanden met een paar écht ouderen gepraat, die de 2e wereldoorlog nog bewúst hebben meegemaakt als pubers en niet als kinderen van 4 jaar want die hebben daar dat niet bewust ervaren.

      En die zeiden me ook precies hetzelfde en ook hoe afschuwelijk ze het vonden dat toen joodse kinderen met gele sterren moesten rondlopen en niets meer mochten en dat zó óntzettend veel Nederlanders toen gewoon wegkeken,… net als ze nu doen, onder de zogenaamde ‘babyboomers’ (hun kinderen dus) nog het ergste. En dat de helden die hun toen bevrijd hadden ( hier de Canadezen) nu wéér het voortouw moeten nemen en de Nederlanders wéér geen poot uitsteken. Ik had echt met ze te doen.

      Geliked door 1 persoon

    • Friesecanadees zegt:

      Een hoop slap geouwehoer hier

      Wij trainen , bijna elk weekend zelfs bij -35celsius , en de jeugd is zeer en uitmuntend getraind en KLAAR om een eventueel zootje op te ruimen
      Jullie zijn ZELF laf slap en BANG als wezels

      Dat holleland zal zo zeker naar de bliksem gaan
      (Ook ik ben allang voorbij de pensioen leeftijd, zegt NIETS
      Strap some balls on and DO something
      Fan bugjen fremd

      Geliked door 1 persoon

      • bobzelf zegt:

        Friesecanadees zegt:
        11 februari 2022 om 03:05

        ALDUS DE VADER VAN JAN , NA 24 BIER .EN EEN FLES BOKMA

        OOM -35 VRIESCEL HET GAAT DOOR WHAHAHAHAHA
        DE KRUIWAGEN MET HOOIVORK

        Like

Plaats een reactie