Tweet van Geert

PVV-motie onderzoek criminelen opsluiten in totale isolatie AANGENOMEN!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Tweet van Geert

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Ik doe mijn naam scherpschutter eer aan. Ik zou de zwaarste criminelen zonder meer laten liquideren door middel van de kogel. Opgeruimd staat netjes want je kan ook te humaan zijn. Die zwaar gestraften kosten ook mij elk jaar een aardige duit belastingcenten, waar ik, als ik dat niet hoefde te betalen, leuke dingen van kon doen. Dus de doodstraf invoeren en niet te lang wachen met de voltrekking anders gaat het nog meer geld kosten. Gelijkertijd hetyproces zodanig inricht
  en dat de meest walgelijke advovcaten, die met zware criminelen onder 1 deken liggen, niet meer aan de bak komen. Weg met die rechtverkrachters. Dat geldt trouwens ook voor veel rechters, allemaal dood66 gespuis.

  Geliked door 5 people

 2. Julia zegt:

  Komen meer en meer criminelen binnen zij worden dagelijks met honderden naar binnen gehaald het gaat al zover dat onze boeren veld moeten ruimen om nog heel veel criminelen te importeren. Uitdam. Hollandscher wordt het niet. Durpje van niks aan de Waterlandse Zeedijk, ten noorden van Amsterdam, waar 020 in het weekend fietst. Home of the scheepskamelen van Jiskefet. Wereldberoemd geworden in Nederland toen Katja Schuurman er ging wonen, met heur rammelende eierstokken – heel kort maar want de dickpics uit de grachtengordel lonkten. Ongeveer 130 inwoners, waaronder wat boeren op zompig land. Maar niet lang meer! Want VVD66 heeft de hoogopgeleide apothekers en elektrotechnici keihard nodig. Nederland, gefeliciteerd.
  Die linkse idioten weten door hun wanbeleid van ellende niet meer waar zij de import moeten huisvesten AZC’s zitten overvol met uitgeprocedeerde profiteurs die niet kunnen worden uitgezet nu weer vanwege dat dit tuig zich niet wil laten testen op corona dus houden we de kliek maar in het grootste opvangcentra van Europa voormalig Nederland. Nee Hollandscher kan het ook niet meer want Holland bestaat namelijk niet meer. Het is ongelooflijk dit land zit met massa criminelen opgescheept en wordt voller en voller gestampt met duizenden gelukzoekers. Waarom betaalt de Nederlander überhaupt nog belasting die hoger en hoger wordt terwijl de Nederlanders er helemaal niets voor terug krijgen dan alleen een bak ellende zoals hoge woningnood, torenhoge prijzen, onacceptabele hoge brandstof prijzen waar het grootste deel van naar de Nederlandse Staat gaat, torenhoge energieprijzen, de armoede onder kinderen meer en meer toeneemt, onderwijs onder de maat is, gezondheidszorg zo goed als failliet is door gebrek aan personeel en capaciteit, meer en meer Nederlandse gezinnen afhankelijk zijn van voedselbanken, ouderen de verschoppelingen zijn van vadertje Staat omdat zij er geen cent bij krijgen met als resultaat dat meer en meer ouderen in de armoede komen. Kortom de Nederlander heeft het nakijken maar is het hoogst belast om de chaos en het wanbeleid migratie te bekostigen. We zijn er nog lang niet de komende jaren mogen wij nog blij zijn om enigszins nog het hoofd boven water te kunnen houden https://www.telegraaf.nl/nieuws/1034327874/kaag-geconfronteerd-met-miljardengaten-in-begroting-coalitie-voorzichtig-met-oplossingen Wie worden er de komende jaren flink leeg gezogen de Nederlanders met middeninkomen ook die naderen binnenkort de armoedegrens de rijken worden rijker en de burgers worden armer en armer. Huisjesmelkers betalen tot op dit moment geen cent belasting over de huuropbrengsten een klein voorbeeld.

  Geliked door 3 people

 3. Harry Willemse zegt:

  Rassiest.

  Like

 4. saddy zegt:

  Ik zou ze niet helemaal isoleren. Als je ze 24 uur per dag alleen maar beelden van ploumen laat zien met de stem van bergkamp-belali erbij dan zijn ze heel snel weg. Ook zonder cojona-test.

  Is dit ook geen idee om de omvolking af te remmen? Over heel afrika foto’s van ploumen uitstrooien?

  Geliked door 1 persoon

 5. Wakkere Joost zegt:

  Nadenken hier!
  Natuurlijk vinden ze dit oké, pracht idee!
  Aangenomen dus.
  Halooo!
  Zodat ze fijn straks mensen die vechten voor vrijheid makkelijk kunnen
  isoleren en afsluiten voor de buiten wereld.
  Ik snap de Pvv wel alleen gaat dit grapje misbruikt worden.
  Zij zeggen waarschijnlijk bedankt Pvv voor deze goeie hi hi de idioten
  Geen goed idee.
  Stomme zet van de PVV wat ze waarschijnlijk zelf gaan oogsten…

  Like

 6. bezigebij63 zegt:

  Liever zou ik ze laten fusilleren maar dat luistert helaas naar een donker verleden, dus is dit een goed alternatief. Nu maar afwachten of deze aangenomen motie ook werkelijk wordt uitgevoerd want eerdere aangenomen PVV-moties werden door het kabinet steevast terzijde geschoven en strafrechtadvocaten zullen nu hun messen slijpen en rechtzaken tegen de Staat gaan voeren

  Like

 7. Bas zegt:

  Iets anders

  Like

 8. Draco zegt:

  Applaus!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s