Zal boven nationale grondwetten staan: WHO vestigt globaal akkoord betreffende “pandemie-voorzorg”

Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO.

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoezeer het einde van de corona-beperkingen in veel landen ook te begroeten is, met zou zich niet moeten laten misleiden door het feit dat op de achtergrond nog steeds aan een globale reorganisatie volgens de voorschriften van de “Great Reset” wordt gebouwd. En wel op volle toeren.

Onheilspellend akkoord voor “pandemie-preventie”

Want het nu duidelijk mislukken van de Covid-maatregelen, inclusief het terugtrekken en toegeven van media en politiek, was blijkbaar onderdeel van het plan. De WHO gebruikt deze algemene afleiding nu om de lidstaten tot ondertekening van een nieuw “akkoord over de wereldwijde pandemie-voorzorg” te bewegen, dat in principe de macht in alle medische en klimatologische noodgevallen aan de WHO overdraagt!

[…] a convention, agreement or other international instrument under the Constitution of the World Health Organization to strengthen pandemic prevention, preparedness and response. […]“

Het nieuwe, in december 2021 gepresenteerde verdrag, dat een uitbreiding is van een oorspronkelijk verdrag uit 2005, betekent, dat als het door de lidstaten aangenomen wordt, dat de grondwet van de WHO (volgens Artikel 9) bij natuur-catastrofes of pandemieën voorrang heeft boven de grondwet van het individuele land. Daarvoor wil men in Europa vooral de EU winnen om dit in de lidstaten te implementeren.

WHO zal in de toekomst dicteren, niet aanbevelen

Met andere woorden: de WHO zal in de toekomst dicteren, niet alleen maar aanbevelen.

Van de kant van de WHO werd nu al een internationale onderhandelingscommissie in het leven geroepen, die haar eerste vergadering op 1 maart houdt (“om werkwijzes en tijdplannen overeen te komen”) en de tweede op 1 augustus 2022 (om te overleggen over “vooruitgang bij een arbeidsontwerp”). Aansluitend zal de commissie de 76e Wereldgezondheid bijeenkomst in het jaar 2023 een voortgangsbericht voorleggen, met het doel om het “instrument” tot 2024 aan te nemen.

Het instrument dient:

  • een krachtiger, blijvende en langere politieke betrokkenheid op het niveau van de wereldwijde staats- en regeringschefs garanderen
  • duidelijke processen en taken definiëren
  • de ondersteuning op de lange termijn van de openbare en private sector op alle gebieden te verbeteren
  • de bevordering van de integratie van gezondheidskwesties op alle relevante politieke gebieden te garanderen

De Zwitserse wetenschapster Dr. Astrid Stuckelberger, die al 20 jaar voor de WHO werkt, waarschuwt exact hier tegen. Zij vindt dat elk land een openbare protestbrief aan de WHO zou moeten sturen, waarin staat dat het onacceptabel is dat de handtekening van een minister van Gezondheid van een land zonder referendum over het lot van miljoenen mensen beslist.

Dr. Stuckelberger deelde mee dat tot nu toe alleen Rusland zo´n protestbrief ingestuurd zou hebben.

Afsluitend dient nog de gemeenschappelijke verklaring van leiders uit de hele wereld samen met de voorzitter van de Europese Raad, Charles Michel, en de directeur-generaal van de WHO, Dr. Tedros Adhanmom, over de Covid-19-pandemie geciteerd te worden:

Er zullen andere pandemieën en andere grote noodgevallen op gezondheidsgebied komen. De vraag is niet of, maar wanneer. We moeten er gezamenlijk beter op voorbereid zijn pandemieën op een uitermate gecoördineerde wijze te voorspellen, te verhinderen, te herkennen, te beoordelen en er effectief op te reageren. Voor dit doel geloven we dat de naties gezamenlijk zouden moeten toewerken naar een nieuw internationaal verdrag ter voorbereiding van en reactie op pandemieën.”

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zal boven nationale grondwetten staan: WHO vestigt globaal akkoord betreffende “pandemie-voorzorg”

  1. Boike zegt:

    Het is weer duivelsgespuis.
    Hoe lang laten we ons nog door het satanische tuig koeioneren ???

    Geliked door 6 people

  2. Andre zegt:

    Terug met het Referendum en weg met de ongekozen en private entiteiten.

    Geliked door 3 people

  3. Hoe je het ook bekijkt we hebben in de geschiedenis een fout gemaakt.
    We hadden namelijk Jozef Mengels directeur moeten maken van de WHO en een Heinrich Heidrich het wer moeten laten doen van Ernst Kuipers.
    Dat schiet een beetje beter op om de mens uit te roeien

    Geliked door 2 people

  4. saddy zegt:

    Bij voorzorg hoort ook nazorg:

    Pfizer warns shareholders to brace for unfavorable clinical safety data

    Als dit klopt dan komt dat door de rechtszaak die pfizer verloren heeft en waardoor ze nu binnen een paar maanden alle gegevens openbaar moeten maken.

    Vergeet de bijzorg ook niet: macron, dus zeg maar klausje, is nu voorzitter van de EU. Met grote snelheid wordt dus nu de digitale gestapo ingevoerd. De nctv zal al wel bezig zijn de vacatures op te stellen.

    Like

  5. ronjaspers zegt:

    Al voor de corona hoax heeft die communistische terrorist tedros vele duizenden mensenlevens op zijn geweten.

    Geliked door 3 people

  6. J. C. Th. Köhler zegt:

    Zolang de Tweede Kamer blijft uitblinken door fractiediscipline en dus haar primaire taak, het volk vertegenwoordigen, aan haar laars lapt.
    Het lijkt wel of de meerderheid van de kamerleden op de loonlijst van George Soros staat.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 3 people

  7. Julia zegt:

    Het elitair schorem duwt alle plannen door onze strot. Ook Rutte is geen haar beter wat versoepelingen het is wederom pure misleiding en berust op leugens. Gisteravond bij Beau heeft Kuipers al laten doorschemeren dat het coronatoegangsbewijs (dat overigens geen enkele toegevoegde waarde heeft) blijft gehandhaafd zo niet dan zou een maatregel als 1,5 meter, mondmuilen en maximaal aantal bezoekers gehandhaafd moeten blijven. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1464842344/minister-kuipers-blundert-bij-beauhttps:Wederom een fascistische dwang om koste wat het kost het coronatoegangsbewijs in stand te houden. Hij stelt hierbij wel dat veel ondernemers in dit geval voor het coronatoegangsbewijs kiezen. Dus deze ondernemers denken puur aan eigen knip en vinden het blijkbaar prima dat discrimineren onder eigen burgers een normale gang van zaken is. Wat mij betreft mogen dit soort ondernemers morgen nog failliet gaan. Treurig dat onze algehele samenleving in de wurggreep blijft van o.a. fascist Kuipers zijn QR dictatuur door onze strot blijft duwen echter op essentiële vragen weet hij geen antwoord en zit hij te stuntelen. Uiteindelijk kent deze gewetenloze WEF fascist zijn opdracht dat is en blijft vrijheden ongegrond aan banden leggen om te voldoen aan de agenda van het WEF.

    Like

  8. Julia zegt:

    Ik vrees toch om al de elitaire duivels des doods te stoppen de Russen de enige zijn die ons van deze WEF duivels kan verlossen. Naar demonstraties wordt niet geluisterd dus de stem van het volk telt niet meer sterker nog democratische demonstraties worden al in veel grote steden van de EU verboden. Het WEF fascisme loopt totaal uit de hand en maakt alles kapot. Dan is er nog maar één oplossing en dat is een oorlog vanwege het feit dat miljoenen mensen worden onderdrukt door WEF fascisten. Ik mag hopen dat miljoenen mensen hun blinddoek af doen door massaal niet meer mee te werken aan de opgelegde dictatuur.

    Like

  9. Hovawart zegt:

    The Worldwide Hazardous Organisation heeft haar ware gezicht getoond, and boy it is ugly……wie o wie ontneemt hun de macht en recht om de wereldevolking te manipuleren en te selecteren…

    Like

  10. Knalkopje1 zegt:

    Omicron-schandaal: de Zuid-Afrikaanse arts Angelique Coetzee is de ontdekster van de Omicron-variant. Het viel haar op dat deze variant behoorlijk besmettelijk was, maar ook veel milder dan alle voorgaande varianten. Nu komt het schandalige: regeringen zetten haar onder druk om in het openbaar te verklaren dat Omicron niet alleen zeer besmettelijk, maar ook net zo gevaarlijk is als de voorafgaande varianten. Dat stikt zeven uur in de wind. Ze heeft geweigerd aan deze smerige eis te voldoen.
    https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/02/ontdekster-omicron-coronavariant-europese-regeringen-dwongen-me-niet-te-zeggen-dat-omicron-mild-was/
    We moeten niet vergeten dat de media ons enige tijd geleden doodsbang probeerden te maken voor een (fictieve) ‘Deltacronvariant’: net zo besmettelijk als Omicron en net zo gevaarlijk als de Deltavariant.

    Like

  11. Bas zegt:

    Een samenzwering van 27 wetenschappers om de laboratorium- oorsprong van het virus af te liegen…
    Covid komt uit wuhan lab, er zijn steeds meer bewijzen en getuigen.

    “We weten dat het een gecoordineerd complot is“
    Volgens professor Wiesendanger verbonden aan Leopoldina

    27 wetenschappers oa Drosten-Koopmans en Daszak die oorsprong virus opzettelijk zouden hebben verdoezeld
    Augustus ‘19 Wuhan lab ongeluk
    Okt’19 Event 201

    Like

Plaats een reactie