€ 29 miljoen . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op € 29 miljoen . . .

 1. BosscheBol zegt:

  Die app, dat is het centrale punt. Dáar ging het namelijk om. Boze tongen beweren dat ze speciaal dáarvoor corona hebben ontwikkeld en in omloop gebracht. Ik wil nog wel (zonder veel overtuiging) geloven dat het een “ongelukje” was en dat de overheden zoveel mogelijk misbruik hebben gemaakt van corona. Miljarden naar Zuid-Europa, bar geld afschaffen, laatste restjes democratie opruimen. Meer, meer, meer controle.

  De maatregelen gaan waarschijnlijk wel wat “versoepeld” worden. O, wat zullen we blij zijn. Maar die pas blijft. Uiteraard. Misschien hoeven we hem een paar maanden niet meer te laten zien, maar dan komt er wel een klimaat-lockdown, of een stikstof-lockdown, of de boze Russen komen!!!! En dan wordt de hele zaak in no time weer opgetiuigd. De basis-structuren liggen er al. De overheid liegt dat het oorlog is, de overheid veegt haar godverdomde reet af aan de grondwet en daar gaan we weer.

  Ik geef het geen jaar …

  Geliked door 1 persoon

 2. Zoals Ik al eerder opmerkte is een ding telkens weer heel opvallend.
  In meerdere landen worden coronamaatregelen afgeschaft maar in zo ver Ik zie blijven een paar kleine zaken bestaan en omdat Ik nou eenmaal een groot wantrouwen heb ten aanzien van overheden lijkt het mij om die kleine restricties te gebruiken om de noodwetten in stand te kunnen houden.

  Geliked door 2 people

 3. Boike zegt:

  Kent u Rutte nou nog niet ??? Die psychopaat is een notoire leugenaar !!! Merk op, dat erx verkiezingen aan staan te komen. Afzwakken van de coronamaatregelen en beweren de bewuste app afschaffen, is zijn zoveelste verkiezingsstunt !!! De slapende schapen zullen er ongetwijfeld weer intrappen. Ze denken weer meer vrijheid te krijgen, maar ze zullen van een koude kermis thuiskomen. Na de verkiezingen pakt Rutte, de duivelaanbidder, de satanische draad weer op, waar hij gebleven was.

  Als marionet van NAZIklaas de WEFschwab kan hij niet anders. Rutte heeft echt geen gevoel voor de belangen van het Nederlandse volk. Rutte dient slechts de “hogere” belangen van WEF, EU, VN, NATO, WHO en negeert de onze. Rutte is een vrijmetselaar en heeft zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht en dat is zijn meester. De duivel is geobsesdeerd door zijn hang naar absolute macht en heerschappij over de planeet. En Rutte is slechts een kornuiten, die zijn bijdrage levert, om dat te verwezenlijken.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Boeike.
   Advies voor de komende verkiezingen : kijk achterom en overzie de chaos die is veroorzaakt door partijen als die van Rutte, Qut Qag, Yasser Feras en Wipke Hoekstra
   Er kán geen normaal denkende Nederlander bestaan die op één van die partijen gaat of blijft stemmen. Maar vermoedelijk heeft een groot deel der NL’ers een IQ dat lager is als dat van een baviaan en zullen ze op de partijen vóór vernieling stemmen.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Stuur deze anti democraten naar huis !!! Opgerut !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Gevaarlijkste virus ooit…

  Like

 6. Julia zegt:

  Ach er kan nog meer geld worden bijgedrukt de geld persen bij de ECB draaien op volle toeren en wat maakt het nog uit de algehele EU en bankenwereld is failliet. Wijs is dat iedereen zijn spaargeld veilig gaat stellen van de euro klapt straks als een kaartenhuis in elkaar en is het spaargeld niets meer waard.

  Geliked door 4 people

 7. Niek zegt:

  Zat gisteren naar een verslag te kijken bij telegraaf.
  Over het uitgaansgelegenheid in Amseterdam.
  Het gemak waarmee jongeren de QR pas tonen is ziek.
  Zich helemaal niet bewust wat ze aan het doen zijn en alleen
  maar blij dat het weer kan en mag, Ja hoor we controleren natuurlijk
  of de jongeren een QR code hebben anders kom je er niet in.
  Ik maak mij grote zorgen om de jeugd die dit volstrekt normaal
  vinden en nog denken dat het wel goed is zo, blind zijn ze.
  Naïef of onschuldig kun je het noemen, het maakt mij boos!

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Dat noemen ze “korte-termijn-denken”.
   Zouden het de jongvolwassenen kunnen zijn die 10 jaren eerder op de Middelbare school vroegen bij de Geschiedenisles:”………Tweede Wereld Oorlog ? ?, er is dus ook nog een 1e geweest ! “………..
   Na ons de zondvloed denken zij en ze gaan ’t nog meemaken ook, maar dan zonder water.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s