VIDEO Café Weltschmerz: “The Cyber Attack”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Htskday”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO Café Weltschmerz: “The Cyber Attack”

 1. Jan zegt:

  Nog nooit heb ik ooit iemand zo vies horen slissen als Klaus Schlobber

  Like

 2. Jan zegt:

  De zachte, zoete stemmen van tirannie
  Door Andrea Widburg

  In 2020, nadat het drugsgebruik van George Floyd hem het leven kostte terwijl hij in hechtenis was, was de trend die ik opmerkte dat vrouwen, vooral linkse blanke vrouwen, aan de spits stonden van hysterische gekte als het ging om rassenkwesties. Nu, in 2022, is het me opgevallen dat vrouwen ook in iets anders het voortouw nemen: zij zijn de zachte, zoete stemmen van despotisch politiewerk.

  De eerste keer dat ik het zag, hoewel ik het niet zo sterk opmerkte, was in april 2021, toen pastoor Pawlowski in Canada de politie eruit schopte die zijn Pesach-dienst voor Pasen probeerde te sluiten. Zoals u kunt zien, terwijl de mannelijke politieagenten achterover hangen, hebben ze een vrouw vooraan gezet om pastor Pawlowski te laten weten dat de politie hem te pakken zal krijgen:

  We zagen het opnieuw toen klanten in Corduroy Restaurant, een restaurant in Vancouver, gezondheidsinspecteurs eruit schopten. De oorspronkelijke video is niet meer beschikbaar, maar ik meen me te herinneren dat het aanvankelijk de vrouw was die het woord voerde.

  Toen, afgelopen december, kreeg een vrouw die in een van de COVID-goelags in Australië was opgesloten te horen dat ze een boete van $5.000 zou krijgen als ze zonder masker van haar balkon stapte. Een man voert het woord, maar hij heeft twee vrouwen om hem te steunen:

  Onlangs nog was er een parmantig, zachtaardig politieagentje dat een vrouw vertelde dat de Canadese regering haar Facebook-posts had bespioneerd en haar nu waarschuwde dat ze zich niet moest laten meeslepen door haar steun aan de truckers:

  Mijn punt is dat dit tirannie is met een glimlach, een zachte, vrouwelijke glimlach.

  Hoewel ik het niet langer eens ben met de politiek van Jonah Goldberg, geloof ik nog steeds dat zijn boek, Liberal Fascism: The Secret History of the American Left, From Mussolini to the Politics of Meaning, een van de beste boeken is die er zijn om de linkse beweging op het westelijk halfrond uit te leggen. Zoals de smiley met het Hitlersnorretje op de voorkant van het boek aangeeft, komt het fascisme in het Westen uit een ogenschijnlijke plaats van “liefde”.

  Wat we hier zien is niet het brute kracht marxisme dat de arbeiders van de wereld verenigt om de heersende klasse omver te werpen in een stortvloed van bloed. Onze westerse marxistische overname is het spiegelbeeld. De heersende klasse verenigt zich om de arbeiders van de wereld omver te werpen – maar de heersende klasse wil ons laten weten dat ze dit voor ons eigen bestwil doet. Het is niet de schurk met de riemen, het is de liefhebbende moeder.

  En wat is een betere manier om dit nieuwe linkse ethos te illustreren – dat van de mama die ervoor zorgt dat haar eigenzinnige arbeiders- en middenklasse kinderen in het gareel lopen – dan lachende vrouwen met een zachte stem zachtjes en lief uit te laten leggen dat ze je bespioneren, je bedrijven sluiten, het illegaal maken om God te aanbidden, of je opsluiten voor je eigen bestwil?

  Naar mijn gevoel, of totalitarisme nu komt met kaplaarzen aan of op kleine kattenpootjes, ik hou er niet van en het hoort niet thuis in de vrije wereld. Er is iets heel erg mis met de wereld, en met wat links vrouwen heeft aangedaan, als we twee jaar lang linkse vrouwen hebben gehad die ofwel hysterisch op straat schreeuwden over racisme ofwel mensen beleefd vertelden dat ze nu in een gevangenisstaat leven.
  https://www.americanthinker.com/blog/2022/02/the_soft_sweet_voices_of_tyranny.html

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het is het zelfde soort die achter Hitler aanliepen, ook in Nederland !!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s