Veiligheidsconferentie in München: Bill Gates betreurt dat “corona-vaccins over de hele linie falen”

(Vertaling: E.J. Bron)

Dit weekend vindt in München de veiligheidsconferentie plaats, een “diplomatieke bijeenkomst”, waarbij de globale elite bij elkaar de deur plat loopt en over toekomstige vraagstellingen en afgewerkte agenda´s wordt gediscussieerd. Ook aanwezig o.a. Bill Gates, die eens temeer van de gelegenheid gebruikmaakte om voor vaccinaties (in het bijzonder tegen het corona-virus) reclame te maken. Maar één uitspraak verbaasde de toeschouwers.

Virus is een “soort vaccinatie”

Afgezien van het twijfelachtige feit dat een software-ingenieur met pensioen bij dit forum openlijk over virologie mag spreken, maar iedereen die geen “expert” (of de verkeerde) op dit gebied is, gecensureerd wordt, was verbaasd over wat Bill Gates te zeggen had.

Want aangesproken op de Covid-19 vaccins gaf hij onverbloemd en teleurgesteld toe dat deze over de hele linie zouden falen en helaas “niet de hele wereldbevolking bereikten” (in ieder geval tot nu toe):

Helaas is het virus zelf, in het bijzonder de variant genaamd Omikron, een soort vaccin, dat zowel zorgt voor een B-cel als T-cel immuniteit, en het heeft de wereldbevolking beter bereikt dan onze vaccins… […] we hebben geen goed werk verricht met de geneesmiddelen.” […]

Nieuwe mRNA-vaccins in het vervolg iedere zes maanden?

Wat eveneens de aandacht trok, waren uitspraken van Gates volgens welke er op dit moment teveel vaccins en te weinig vraag zou bestaan. Als probleem zag de miljardair en vaccinatie-fanaticus ook dat de ontwikkeling van het vaccin twee jaar geduurd heeft. Voor “toekomstige gebeurtenissen” zou hiervoor een periode van maar zes maanden nodig zijn, de mRNA-technologie zou dit inmiddels toestaan. Volgens Gates zal er dus in ieder geval een “volgende keer” komen, wat dat ook mag betekenen.

Bovendien zet Gates in zijn vooruitzicht opnieuw volledig in op de “verzorging” van de hele wereldbevolking met vaccins, die zich zullen oriënteren op de mRNA-technologie. Betekent dus ook dat er geen lange termijn onderzoeken en risicobeoordelingen zullen komen wanneer men de Covid-19 vaccins als maatstaf neemt.

Gesprek met Lauterbach

Bezijden de veiligheidsconferentie had Gates ook een ontmoeting met de Duitse SPD-minister van Gezondheid Karl Lauterbach (uiteraard zonder mondkapje en afstand, foto). Tijdens de ontmoeting werd zogenaamd over de vaccin-verdeling aan “armere landen” gesproken. Daarover twitterde Lauterbach:

Met @Bill Gates op de veiligheidsconferentie in München over vaccins voor armere landen gesproken. Het zwaartepunt moet er volgens mij in de toekomst in liggen pandemieën te verhinderen. Dan heeft men ook geen vaccins voor miljarden mensen nodig.”

Interessant is vooral de uitspraak van Lauterbach dat men “dan” geen vaccins voor miljarden mensen meer nodig zou zijn.

Bron:
unser-mittel-europa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Veiligheidsconferentie in München: Bill Gates betreurt dat “corona-vaccins over de hele linie falen”

 1. de barbaar zegt:

  Zo, al dat vuilnis zit bij elkaar te hokken.
  Oppakken en achter de tralies…duitse polizei nog dienstbaar voor het Volk of allen al fascistisch?

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Een interessante vraag. Wat we wel kunnen zeggen is dat de federale politie, Bundespolizei, integer is. Het laatste stukje Pruisische moraal. Een stukje, zal dat genoeg zijn?

   Geliked door 1 persoon

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Lauterbach gaat er misschien gemakshalve van uit dat er dan inmiddels miljarden mensen overleden zijn. Zou kunnen. Kan men beter in mortuaria investeren dan in vaccins. Nederland loopt voorop in het wegwerken van lichamen van overledenen want hier mag men zelfs al gevaporiseerd worden van minister Ollengren. Komt goed dat Ollengren nu minister van defensie is, hoeft de krijgsmacht ook niet meer die dode soldaten ook niet meer mee terug te nemen naar nederland met al dat ceremonieele hoefgetrappel op vliegveld Eindhoven

  Geliked door 2 people

 3. Frits zegt:

  Niet goed Geld terug. Oh nee. Geld pleitte en gezondheid ook

  Geliked door 1 persoon

 4. leeuw7 zegt:

  Deze psychopaat Bill G. is mede debet aan het criminele Pharma COVID-19 stappenplan,deze waarschijnlijke WEF fascistische crimineel moet net als de nietsontziende schaamteloze recidiverende psychopaat Mark R.voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal berecht worden,wegens opzettelijke ernstige misdaden tegen de menselijkheid!! Laten wij hopen dat er geen fascistische tirannie ontstaat zoals in Canada(Australië,Italië,Nieuw-Zeeland)veroorzaakt door de zeer zware criminele satanische (WEF volgeling)Justin T!! Zelfs het geweldloze verzet voor vrijheid wordt door de satanische psychopaat Justin T. beantwoord met onredelijk geweld !! Deze zogenaamde levensgevaarlijke onevenwichtige Canadese leider verdient het om uiteindelijk een zeer zware straf te krijgen!! Misschien moet Nederland zo snel mogelijk wederom een zelfstandig land worden los van de wetteloze fascistische Europese misleiders!!Persoonlijk hoop en bid ik dat de het Nederlandse leger en de politie aan de zijde van 17 miljoen Nederlanders blijven staan,en geen verdere medewerking verlenen aan het fascistische criminele COVID-19 Pharma stappenplan!!

  Geliked door 1 persoon

 5. antiislamnu zegt:

  Het probleem is te veel geld Gates Soros en nog vele andere hebben nu een soort van spelleider gevonden genaamd W.e.f vriend Klaus slabbetje organiseert allerlei leuke rampen waar de psychopaten dan miljarden in kunnen pompen Gates met zijn vaccin obsessie Soros met zijn open grenzen fantasie half Europa is al geruïneerd en ga zo maar door .
  Ze hebben gewoon vrij spel omdat de media van hun is W.e.f heeft heel veel psychopaten in regeringen zitten dus ja we zijn goed de lul er moet echt een wonder gebeuren willen we hier uit komen en dat weten ze want ze zetten hun ideeën voor hun toekomst (niet de onze) gewoon op internet .

  Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  “Iedereen loopt risico op bloedstolsels!” – CDC en Pfizer waarschuwen dringend voor bloedstolsels, zelfs bij de gezondste sporters.
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/everyone-risk-blood-clots-cdc-pfizer-issue-urgent-warnings-blood-clots-even-healthiest-athletes/

  Te laat

  Geliked door 2 people

  • Ruben zegt:

   Hoezo? Ik dacht dat al die ‘ vaccins ‘ veilig waren?
   Onze overheden, ‘ experts ‘ en media liegen toch nooit?
   Wanneer ik op youtube in reacties wijs op de gevolgen van al die ‘ vaccins ‘ dan worden ze gelijk verwijderd.
   Op nu.nl(extreemlinks) mag ik al geen reactie meer geven.
   In 2011 en 2012 werd er al gewaarschuwd voor plotselinge wereldwijde vaccinaties.
   En het dringende advies om kost wat kost deze niet te nemen, omdat ze ons zullen doden.
   Het klinkt ook ongelooflijk, maar de echte machthebbers willen de wereldbevolking uitdunnen (500 miljoen?) en de rest tot slaaf maken.
   Ze willen uiteindelijk iedereen chippen!
   Kill Gates sprak al jaren voor deze corona gedoe over een pandemie, vaccins, digitale paspoorten(voorloper chip) en uitdunning vd wereld-bevolking.
   Dit zijn aantoonbare feiten, gewoon controleerbaar.

   Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  Berouw komt na de zonde, maar heeft Bill bepaald geen windeieren gelegd…….

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Dat dit stuk vuil nog geen eenmalig vaccin heeft gehad is niet te begrijpen. Deze smeerlap had allang een enkeltje naar het eeuwige moeten krijgen. Ongelooflijk dat dit stuk ellende nog vrij rond loopt vanwege zijn ideaal voor massale genocide om de wereldbevolking te reduceren is de grootste blunder sinds WOII https://healthwatch.eu/nl/bill-gates-vaccins-moeten-wereldbevolking-uitdunnen/ Uiteraard is door de censuur op YouTube en overig social medium verwijderd. Dat zegt toch wel heel veel. Als er werkelijke een hogere macht zou bestaan was hij allang van de aardbodem geveegd. Deze psychopaat is het gevaarlijkste virus dan welk virus ook.

  Geliked door 2 people

 9. Wappieman zegt:

  Wat heeft mijnheer Gates met gezondheid te maken ?
  Pleur op , typhuslijer !

  Like

 10. bezigebij63 zegt:

  Meteen de gaskamer is

  Geliked door 1 persoon

 11. bezigebij63 zegt:

  Meteen de gaskamer in

  Like

 12. Jan zegt:

  MSNBC-verslaggever geeft toe dat veel Democratische kiezers niet willen dat het leven weer normaal wordt (VIDEO)

  Uit een recente opiniepeiling van Politico en Morning Consult blijkt echter dat maar liefst 65% van de Democraten vindt dat het “nog te vroeg is om de maskerplicht op te heffen”. Dat is veel meer dan de 43% van alle Amerikanen, waaronder slechts 20% van de Republikeinen.

  https://www.foxnews.com/media/nbc-news-challenge-democrats-base-back-to-normal

  Geliked door 2 people

 13. Jan zegt:

  Griezelige Bill Gates zegt dat verkeerde informatie leidde tot aarzeling over vaccins en leidde tot doden – Beweert dat het dragen van maskers is als het dragen van een broek

  Like

 14. Bas zegt:

  “Helaas is het virus zelf – met name de variant Omicron – een soort vaccin. Dat wil zeggen, het creëert zowel B-cel- als T-celimmuniteit. En het is beter gelukt om de wereldbevolking te bereiken dan met vaccins.” – Bill Gates
  Helaas?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s