Tweet van Fleur Agema (PVV)

De pyromaan roept op geen brand meer te stichten. Drie weken voor de verkiezingen.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Fleur Agema)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Tweet van Fleur Agema (PVV)

  1. Cathja zegt:

    Ja, het is opvallend, de houding van veel politici. Er komen verkiezingen aan. Laten we ons verstand gebruiken en doorzien waarom ze ons met allerlei mooie beloften proberen te paaien.

    Geliked door 2 people

    • Harry zegt:

      Wij snappen het wél , maar een flink aantal miljoenen nog steeds niet .
      Ik neem regelmatig een aanloop om dat persoonlijk ter sprake te brengen , maar ze zijn verdomd hardnekkig !
      Zelfs dat Rutte overal over liegt , stoort ze niet .
      Wat doe je daar nou aan ?

      Heb hier zelfs vrienden mee verloren , die verder altijd op het goede spoor zaten .
      Maar nu ontstaan er soms betrekkelijk felle woordenwisselingen .
      Dan hoef ik ze eigenlijk ook niet meer te zien .
      Maar op mijn leeftijd ( 73 ) wordt de spoeling toch al dun !

      Als je over het WEF begint staan ze je gewoon uit te lachen ,
      alsof je een reuzenwap bent .
      “Je moet niet alles geloven wat je op internet leest ” is het dan .
      Het wil er gewoon niet in !

      Geliked door 3 people

      • Skarsgärd zegt:

        “Je moet niet alles geloven wat je op internet leest ” is het dan” schrijft Harry. Dat is wat ik ook vaker hoorde, al méér dan een jaar geleden toen ik al nattigheid voelde.
        Maar “je moet niet alles geloven wat je op TV ziet” mag je dan niet zeggen. Ik heb zelfs mensen die ik dacht te kennen weleens dingen die al op internet stonden (feitelijkheden) en pas véél later in de ‘media’ kwamen omdat ze er niet meer omheen konden doorgemaild. Zélfs als je ze op een vriendelijke manier confronteert met de leugens van de media blíjven ze ernaar kijken en (nog erger) ze geloven en zich ernaar gedragen.
        Ik had laatst een gesprek met een vrouw van 79 die járen geleden in Australië heeft geleefd en nog contact had met wat mensen daar. Zij dacht ook zelf na en vertelde ook haar kinderen wat zij wist én hoorde van die mensen in Australië. Haar éigen kinderen hadden haar gezegd: “mam, hou daar maar mee op anders komen we niet meer…..”
        Het lijkt op (óók) Nederland in de oorlog met het wegkijken voor de verplichte gele sterren.

        Like

  2. Julia zegt:

    Vreselijk Rutte in actie. https://www.ad.nl/politiek/rutte-doet-oproep-tot-verbroedering-laten-we-als-land-weer-naast-elkaar-gaan-staan~a067a624/ Ondertussen heeft hij wel opgeroepen om PVV en FvD uit te sluiten van de gemeenteraadsverkiezingen. Wat een vreselijke hypocriete onbetrouwbare gluiperd Degenen die schuldig zijn aan de polarisatie binnen onze samenleving is hij zelf en zijn mede WEF trawanten. Hij durft nog te stellen nu we langzaam weer naar het oude normaal gaan hoe wil hij dat verkopen een keihard feit is dat wij nimmer meer naar het oude normaal terug gaan doordat de WEF dictatuur door onze strot word geduwd en hij als WEF marionet samen met D66 keihard mee werkt om het sociaal krediet systeem voor 2030 te realiseren. Hij naait het hele volk achter de rug om door de WEF maatregelen in wetten te verankeren zodat wij uberhaupt geen enkel recht meer kunnen halen op grond van de grondwet omdat de mede te ondertekenen maatregelen 1 mei a.s. boven de grondwet staan. https://www.lnnmedia.nl/nieuws/internationaal/de-versoepelingen-zijn-niet-meer-dan-een-opmaat-naar-een-griezelig-nieuw-normaal/. Hij blijft het volk met een stalen gezicht keihard belazeren en stort miljarden naar bodemloze putten zoals migratie en nu het leveren van wapens aan de Oekraïne een land dat geen EU en NAVO lid is terwijl de Nederlandse belastingbetaler alleen maar zwaarder wordt belast om de miljarden hobby te bekostigen. Ook zwijgt hij in alle talen over het enorme fascisme van Trudeau en Draghi uiteraard want wat deze twee smerige WEF fascisten flikken is volgens de WEF agenda en zal binnenkort ook in de algehele EU worden toegepast. Kortom de pyromaan zal in het najaar vrees ik de brand verder laten oplaaien. Wie nog gelooft in Rutte heeft toch wel een dikke betonnen paal voor het hoofd.

    Geliked door 3 people

  3. Hovawart zegt:

    De politieke Coronacrisis laat zien dat bestuurlijke kortzichtigheid leidt tot symptomatische kortademigheid, dat resulteert in chronische benauwdheid, waarbij een economische crisis door maatschappelijke krampachtigheid ontstaat, een georkestreerde tweedeling door de media zorgt voor een demonisering van het gezonde verstand, en opgelegde volgzaamheid weer leid tot het verder legaliseren van wettelijke vrijheidsbeperkingen, dat de democratie onder het mom van ”algemeen belang’ volledig onmondig maakt en verandert in de Europese Dictatuur……..

    Like

  4. Harry zegt:

    Goede foto van Fleur !
    Kijk haar nou eens aan , daar straalt de eerlijkheid toch van af ?

    En kijk dan eens naar die ( geweldige uitspraak van Martien Pennings ) AARDAPPELROT-KOP
    van Rutte !
    Een boeventronie in een net pak , een tyfusmentaliteit in een gereformeerd lichaam .

    Like

  5. Ravian zegt:

    Yeah, er wordt weer vol ingezet op het goudvissen geheugen van de domme kudde.

    Like

  6. saddy zegt:

    En ondertussen accepteert ze nog steeds von dissel als woordvoerder.
    Zo legaliseert ze zijn pyromanie.

    Het enige wat ze moet doen is vragen stellen als:

    -weet u wat de maximale straf is voor het vervalsen van notulen?
    -wat vindt uw vrouw van uw criminele gedrag?
    -durft u nog boodschappen te doen met zoveel doden op uw geweten?

    Alsof je mengele als huisarts neemt na de oorlog.

    Like

  7. ronjaspers zegt:

    Dit gebeurt al decennia lang,vlak voor de verkiezingen gaan politici van alles beloven en afspreken en slijmen tegen de burgers.En als ze eenmaal in het pluche zitten verdwijnen alle gemaakte afspraken en beloftes als sneeuw in de zon.

    Geliked door 1 persoon

  8. karton zegt:

    Ik verwacht zeer binnenkort dat ADHD-meisje van de VVD nog met een aantal beloftes a.d. bevolking ! Hoe heet dat huppelkutje toch ook weer ? ……………..Oh ja, Loes Hermans, de dochter van Loekie Hermans, de graaier met de meeste bijbaantjes van ’t hele land. Omgerekend heeft deze man aan elk van de baantjes plm. 20 minuten tijd te besteden, per dag ! En dan wordt zo’n schijthuis “mastodont” v.d. VVD genoemd.
    De gehele VVD is een gróte Criminele Organisatie met Quasimodo als roverhoofdman.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie