Wob-documenten: “Wie nu nog gelooft dat het WEF een ‘praatclub’ is, is ziende blind en horende doof!”

(Door: “9ForNews”)

De Wob-documenten over het coronabeleid die de overheid onlangs heeft geopenbaard, bevatten een schat aan informatie. Een deel van die documenten gaat over het World Economic Forum en de rol die de organisatie van Klaus Schwab speelt bij de corona-aanpak.

Zo ontving het ministerie van Volksgezondheid op 8 juni 2020 een bericht van het WEF over de zogeheten Inclusieve Vaccin Alliantie. Naar aanleiding hiervan wilde men graag een voorstel van het WEF bespreken met hogere kringen rond de minister, schrijft data-analist Daniël van der Tuin op Substack.

Uit een e-mail die een dag later, op 9 juni, is verstuurd, blijkt dat het WEF een alliantie wilde oprichten die zich bezighoudt met de productie van vaccins met als primair doel het opschalen van de productiecapaciteit.

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wob-documenten: “Wie nu nog gelooft dat het WEF een ‘praatclub’ is, is ziende blind en horende doof!”

  1. Frits zegt:

    Heel vreemd. Dit bericht kan ik niet openen. Censuur?? En nee ik ben niet in China 😡

    Like

  2. delamontagne zegt:

    Het Wereld Economisch Forum heeft haar modiale [ wereld-omvattende ! ] systeem onthuld van “Social-Credit” sociale contrôle.
    Dit systeem geeft de Macht[en] om burgers te controleren en degenen te straffen die beoordeeld
    worden als:”ONWAARDIG om te Vertrouwen” = onbetrouwbaar.
    En dit geheel dan door de Eliten ( Of Elites ? ) ter wereld.
    […]
    Februari 2022 heeft Klaus Schwab van het WEF een nieuw verslag “nouveau rapport”

    Klik om toegang te krijgen tot WEF_Advancing_towards_Digital_Agency_2022.pdf

    gepubliceerd getiteld “« Advancing Digital Agency: The Power of Data Intermediaries ».
    Het beschrijft nauwkeurig hun plannen voor de Vierde Industrieële Revolutie.
    Een samensmelting van de werkelijke wereld met die van ’t “digitale”en biologische.

    Het verslag vermeldt: De COVID 19 pandemie heeft geleid tot meer aandacht voor ’t vermogen om +de digitale medische gegevens in een Vaccinatie Paspoort te verzamelen..
    Uit de aard van dit digitale paspoort volgt dat ’t kan dienen als Identiteits Bewijs.

    Rairfoundation.com rapporte:
    Een dergelijke digitale identiteits verzameling kan worden gebruikt voor andere gegevens/info.
    Bijv. toegang tot de gegevens van behandelingen door de Ziekte verzekeringen, het bewaken van Uw gezondheids ( toepassingen ) Uw mobieltjes, het openen van een Bankrekening en de mogelijkheid om tussenbeide te komen bij Financieële transacties.

    Met een dergelijk “laissez-passer” digitale pas, ( een toelatings-paspoort ) kunt U reizen reserveren, de douane passeren etc.
    Maar U kunt er ook Uw aankopen mee doen, op de sociale media toegang krijgen, stemmen, de belastingaangifte mee doen en eventuele voordelen in ontvangst nemen.

    Het WEF-systeem legt dus nu de basis voor een systeem van Sociale Beloning.
    Het geeft de Regeringen de macht om de burgers te controleren en hen te straffen die zij
    onbetrouwbaar vinden.
    Het verslag geeft aan dat zij een beoordelin g kunnen geven aan de hand van Uw levensloop, medische antecedenten en Uw gedrag op Internet.
    Bijv: Een Bank kan U een Hypotheek of lening weigeren aan de hand van het gedrag op Internet.
    De Banken kunnen er dan rekening mee houden hoe Uw sociale gedrag is zowel op Internet als erbuiten in ’t gewone leven.
    Dit wordt genoemd:”Alternative Credit Scoring”.
    Maar dit systeem kan helaas er toe gaan leiden zoals het Sociale controle Systeem in China.
    Dit Communistische systeem is gebaseerd op het gedrag van de persoon [ in overeenstemming is met de wens van de Regering ].
    Het WEF-Systeem zal het volgende gaan bevatten:
    De identiteit van de persoon, nationale persoons-nummers, biologische gegevens etc.
    De Uw verleden, gebeurtenissen, Uw winkelgedrag.
    Hieruit beoordelingen opnemen en beslissingen die genomen zijn door bijv. een bank omtrent risico’s.
    En het belang voor de persoon in kwestie hierover beoordeeld.

    Wat het WEF verder in beraad houdt ?, het is ongeloofwaardig.
    Het permanent bewaken van mensen via Internet, het implanteren van Chips in het lichaam waardoor iedereen continue in verbinding staat met ’t Internet.
    Het Internet du Corps, het Lichaams-Internet.
    Al Uw doen en laten, medische gegevens, behandelingen, Uw dagelijks gedrag kunnen continue worden gevolgd.
    Het wordt in dit Videootje uitgelegd ( Engels gesproken .. )

    Vertaald uit een Zwitsers/ Franse Bron.

    Like

  3. Bas zegt:

    OMG – de FDA is zojuist ontmaskerd voor het faciliteren van de voor de hand liggende zwendel waarvan we allemaal al vermoeden dat deze ‘CoronaChaos’ is:
    Een door de overheid gedwongen geldklopperij.

    Het is een aas-en-wissel… en onschuldige kinderen zijn het aas.

    Dit is ziekmakend. Puur kwaad.

    https://twitter.com/CourageCure/status/1493850903899639813?s=20&t=dmHEFPo-icssPzyU5N8DzA

    Like

  4. Bas zegt:

    Klaus Schwab in 2017 op Harvard: “Waar we erg trots op zijn, is dat we met onze WEF Young Global Leaders de mondiale kabinetten van landen binnendringen.” https://t.co/dMsZWGbQ6a

    Geliked door 1 persoon

  5. Boike zegt:

    Het WEF is gewoon een ordinaire criminele organisatie !!!

    Like

  6. Jan zegt:

    De sekten die ons doden
    David Cole

    Ik heb veel tekst gewijd aan George Soros, het eenmansleger achter de catastrofale stijging van gewelddadige criminaliteit in de VS, de geobsedeerde, onbuigzame ideoloog die persoonlijk de “progressieve vervolging” en decarceratiebewegingen financiert voor het lieve miljardenbedrag per jaar ($18 miljard alleen al in 2017).
    (Met de ‘decarceratiebeweging’ wordt de omslag bedoeld waarbij de gevangenis -als cruciale schakel binnen de
    disciplineringsstrategie- een minder dominante plaats inneemt in de samenleving)

    Ik heb hier gespeculeerd over zijn motieven.

    Maar hoe zit het met zijn volgelingen, zijn volgelingen, de mensen die door Soros’ stichting worden opgeleid en gefinancierd? Soros heeft unieke motieven gebaseerd op zijn persoonlijke levenservaringen. Maar hoe slaagt hij erin om duizenden fanatieke loyalisten aan te trekken – van alle rassen – die deze ervaringen niet delen?

    Laten we dat antwoord in delen opsplitsen.

    Twee sekten, dezelfde mentaliteit
    De twee meest destructieve sektes van de 20e eeuw, die in Amerika zijn ontstaan of ontstaan, waren Jonestown en Rajneeshpuram. De meeste Jonestown-leden waren zwarten met een laag inkomen en een laag IQ. Er waren meer vrouwen dan mannen. De meeste Rajneeshees waren hoger opgeleide blanken (van wie ongeveer 25% joden). Er waren meer vrouwen dan mannen.

    Zwarten met een laag inkomen en een laag IQ, hoogopgeleide, voornamelijk vrouwelijke blanken met een universitaire opleiding, en Joden.

    Met andere woorden, Biden stemmers.

    Sorry, dat klonk veel te Sean Hannity. Maar het is waar dat beide sektes uit Democratische bevolkingsgroepen bestonden.

    De Jonestown zwarten waren suïcidaal, doodden zichzelf en hun kinderen. De Rajneesh blanken voerden oorlog tegen niet-cultistische blanken die in de buurt woonden, en lanceerden de allereerste massale bioterroristische aanval in de geschiedenis van de VS.

    Beide sektes hadden verschillende dingen gemeen: de leden zochten naar een utopie; ze spraken hun eigen bizarre jargon en hadden overtuigingen die hen vervreemdden van de mainstream. Dat “de normies” hun taal niet spraken, maakte de sekteleden vijandig en paranoïde. Het kwam nooit bij hen op om te denken, “Wacht, misschien zijn wij wel de gekken.”

    De snuivende leraren
    “Meervoudige Chemische Gevoeligheid’ (MCS) is een nepziekte, een psychosomatisch fantasma, het geloof dat de reden waarom je je ‘niet goed voelt’ is dat je allergisch bent voor de moderne wereld. MCS “lijders” weigeren om in de buurt te zijn van geverfde muren, schoonmaakproducten, en mensen die zeep of shampoo gebruiken.

    Elke studie die ooit is ondernomen heeft bewezen dat MCS niets meer is dan een angststoornis.

    MCS “komt” bijna uitsluitend bij vrouwen voor. Maar hier is een interessante kanttekening: het komt ook het meest voor bij leraren. Je kunt individuele gevallen vinden (Connecticut, New Mexico, Californië, Washington, Vancouver, Nova Scotia) van “MCS-leraren” die op hun school de boel op stelten zetten (die leerlingen obsessief besnuffelen om er zeker van te zijn dat ze geen zeep of shampoo gebruiken, en die districten dwingen om dure ventilatiesystemen te installeren), en de voorstanders van de MCS-pseudowetenschap hebben uitvoerig geschreven over hoe leraren de belangrijkste “getroffen” groep zijn.

    Het grootste advocatenkantoor dat mensen met MCS vertegenwoordigt, schept op haar website op dat leraren tot haar belangrijkste cliënten behoren, en de medische kliniek in Illinois die zich specialiseert in de “behandeling” van MCS geeft ronduit toe dat de meeste van haar patiënten leraren zijn. Schrijvend voor de Duquette Functional Medical Clinic, merkt MCS expert Dr. Ronald Grisanti op: “Sommige artsen hebben de term ‘Giftig Leraarsyndroom’ bedacht vanwege het aantal leraren dat aan dezelfde symptomen lijdt.”

    Grisanti stelt dat elk jaar “duizenden leraren” (voornamelijk vrouwen) worden getroffen door de ziekte. Het document van Duquette, geschreven in 2015 toen Covid nog maar een glimp was in het oog van een of andere Chinese vleermuis, beschrijft tientallen pogingen van MCS-leraren in heel Noord-Amerika om nieuwe ventilatiesystemen te laten installeren om hen te beschermen tegen “giftige” studenten.

    Vóór Covid waren er al “duizenden” leraren die beweerden dat hun leerlingen hen ziek maakten, en die speciale “veiligheidsmaatregelen” eisten voordat ze weer voor de klas zouden staan.

    Juliet
    Ik heb hier wat persoonlijke ervaring mee. In 1991 ging ik uit met een vrouw die later een MCS poster meisje zou worden. Ik zal haar “Juliet” noemen. Ze ontdekte pas dat ze MCS had toen we al niet meer met elkaar uitgingen (ze werd pas “gediagnosticeerd” toen in 1995 de Indie-film Safe uitkwam, die hypochonders bekend maakte met de aandoening).
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Safe_(1995)

    Juliet was wat ik een “persoonlijke utopist” noem. Politieke utopisten geloven in regeringen of ideologieën die ogenschijnlijk een perfecte wereld kunnen bewerkstelligen. Maar persoonlijke utopisten internaliseren die manie. Zij accepteren niet dat een mens ooit een “slechte” dag (droefheid, traagheid, geïrriteerdheid) zou moeten hebben. Zij geloven niet dat het natuurlijk is. Een slechte dag hebben betekent dat er iets mis is met je, iets dat “genezen” moet worden.

    Dit zijn de mensen wier geloof in “klimaatverandering” berust op de notie dat het weer elke dag perfect moet zijn. Een abnormaal koude week, of een abnormaal warme week, betekent dat er iets mis is. Het kan onmogelijk natuurlijk zijn.

    Als persoonlijke utopisten niet meer zouden bestaan, zou de farmaceutische industrie van de ene dag op de andere instorten en zouden therapeuten bijstandsgevallen worden.

    Opgemerkt moet worden dat uit twee afzonderlijke onderzoeken bleek dat de meerderheid van de Rajneesh-vrouwen jarenlang in therapie was geweest.

    Juliet probeerde alles – yoga, meditatie, kristallen, mystiek, “holistische genezing” – om van haar onvolmaakte dagen af te komen. Uiteindelijk realiseerde ze zich dat het MCS was. Ze klaagde haar werkgever aan voor het recht om thuis te werken.

    Klasventilatie, giftige kinderen, werken op afstand… deze dingen dateren al van voor Covid.

    Dus laten we het samenvoegen
    Bepaalde onaangenaamheden bestaan altijd in onze wereld, of ze hun bestaan nu aan ons bekend maken of niet. Het soort mensen dat zich aansloot bij Jonestown en Rajneeshpuram, en de leraren die hun leerlingen als dodelijk zagen, kwamen niet alleen voor dat moment en verdwenen uit de genenpoel toen ze uit de krantenkoppen verdwenen. Persoonlijke utopisten die op zoek zijn naar hun eigen nirvana, naar een einde aan “zich slecht voelen”, liggen altijd op de loer. Elke generatie baart deze idioten, en alles wat nodig is, is één sluw mens om er gebruik van te maken.

    In 2020 werd de VS getroffen door een perfecte storm toen Covid en George Floyd er voor zorgden dat veel “sluwe mensen” simpele zielen achter zich kregen. De volgelingen van de Covid-cultus, en de Soros-cultus, zijn de prototypische persoonlijke utopisten. Covid-cultisten streven naar een wereld met “nul Covid,” een aarde waaruit het insect is verbannen. We kunnen niet “terugkeren naar normaal” totdat Covid verdwenen is. De geruststellingen die we in de eerste maanden kregen over het onder controle houden van de verspreiding, of de sterfgevallen, of zelfs de gevallen, waren onoprechte PR om de verstandigen te sussen; de sociale ingenieurs die Covid probeerden te gebruiken om de samenleving opnieuw vorm te geven wisten dat hun basis bestond uit sekteleden die ervan overtuigd konden worden dat je een zeer besmettelijke griepachtige ziekte kunt – en moet – “uitroeien”, dat wil zeggen, laten uitsterven in plaats van geleidelijk minder schadelijk te worden (slechts twee ziekten zijn ooit beschouwd als “uitgeroeid” – de pokken en de runderpest. Ziekten als Covid “verdwijnen” nooit; zij muteren alleen en worden minder dodelijk naarmate de mens evolueert om ermee om te gaan).

    Terwijl wij werden gerustgesteld door te spreken over “verspreiding” en “sterfgevallen”, kregen de sekteleden met hun “angst om zich slecht te voelen” de macht om volledige virale uitroeiing te eisen.

    En het feit dat leraren zo’n belangrijke rol hebben gespeeld in het Covid-beleid heeft ertoe geleid dat “snuivende leraren”, ooit een plaatselijke ergernis, nu het nationale onderwijsbeleid beheersen en hun manie opdringen aan de kinderen van iedereen.

    Ondertussen, in navolging van George Floyd, marcheerde Soros zijn cultisten – persoonlijke utopisten verenigd door het geloof dat “progressieve vervolging” een volledig einde aan menselijk geweld kan bewerkstelligen. Zoals gemeenteraadslid van Harlem en Soros handlanger Kristin Jordan onlangs tweette, “afschaffing [van de politie] is het einde van alle geweld”.

    De conditionering van Soros bevat concepten die niet minder bizar zijn dan wat je in de literatuur van Rajneesh zou hebben gevonden. Vorig jaar beschreef Mariame Kaba, “Justice Fellow” van de Soros Foundation, in een wijdverspreid opiniestuk één van de basisbegrippen van de cultus: Menselijk geweld zou niet mogen bestaan; het is onnatuurlijk. Op dit moment hebben we politie, en op dit moment is er menselijk geweld. Daarom veroorzaakt de politie geweld, en als je de politie afschaft – niet “hervormt” maar verwijdert – zullen we een utopie bereiken waarin geen mens ooit nog gewelddadig is tegen een ander (dat is haar letterlijke bewering).

    Je ziet de parallellen: sekteleden die denken dat je Covid totaal kunt “laten verdwijnen” en sekteleden die denken dat je menselijk geweld totaal kunt uitroeien, samen met een beroep dat de meest hypochondrische vrouwen van de beroepsbevolking aantrekt.

    Zoals ik al zei, een perfecte storm. In 2020, gaven we een schokkende hoeveelheid controle over ons dagelijks leven aan sekteleden. En het vernietigt de natie bijna, erger dan alles sinds de Burgeroorlog.

    Sekteleiders creëren hun leden niet. Ze zoeken mensen die al vatbaar zijn voor sektes, en ze geven hen focus, ze kanaliseren hen. Snuivende leraren zouden nauwelijks een bedreiging zijn zonder de obscene macht die ze van hooggeplaatste Democraten krijgen. Activisten die zich kandidaat stellen voor het OM alleen om het ambt te ontmantelen is niet organisch; het gebeurt alleen omdat Soros de sekteleden opleidt en hun campagnes financiert (terwijl Soros handlangers in de pers hun deel doen door mensen te ontmoedigen om terug te vechten, omdat dat “racistisch” is).

    Denk aan mijn punt over hoe dit soort would-be sekteleden in elke generatie bestaan. De rol van een goede sekteleider is om ze op te sporen. Iemand als Soros geeft gewoon geld aan zijn stichting, brengt het naar de scholen waar jonge mensen een opleiding en studiebeurzen krijgen aangeboden, en kiest de beste potentiële volgelingen die zich aanmelden.

    Als we het over Hare Krishna’s hadden, zou Soros niet de man op het vliegveld zijn die folders uitdeelt. Hij zou de man zijn die de tempels bouwt die de “zoekers” aantrekken.

    Als je een gezond persoon bent en je vindt het moeilijk te begrijpen hoe de Covid gekken die tegen normalisatie zijn en de Soros gekken die alle financiering van de politie willen stop zetten kunnen doen wat ze doen, hoe ze zich niets lijken aan te trekken van de gruwelijke effecten op kinderen van het dagelijks maskeren, hoe ze zich niets lijken aan te trekken van de gewelddadige misdaadgolf die zoveel onschuldige mensen doodt, bedenk dan, dat deze mensen een utopie najagen (nul Covid, het einde van geweld). Alle bijkomende schade is acceptabel. De Jonestowners vermoordden een Amerikaans congreslid en hun eigen kinderen, en de Rajneeshees probeerden een hele stad uit te moorden. Een beroep op hun menselijkheid zal niet werken. Dat hebben ze opgegeven toen ze toetraden.

    Dus om af te ronden, Soros zijn motivaties zijn uniek voor hem. Maar hij begrijpt dat er elk jaar duizenden potentiële Jonestowners en Rajneeshees geboren worden. Deze mensen zijn een prooi voor de eerste de beste sekteleider die ze rekruteert. Dat is wat Soros doet, en hij gebruikt hun zwakke geesten in zijn voordeel.

    Realiteit vecht terug?
    Nu ben ik dol op zeggen “de realiteit wint altijd”. Uiteindelijk lopen alle sekteleden tegen de realiteit aan. Ze vinden nooit hun utopie. Ze raken gedesillusioneerd en kwijnen weg, of ze vertrekken in een uitbarsting van glorie (Jonestown, Waco), of ze ontbinden zich omdat autoriteiten de kop van de slang afsnijden (Bhagwan Rajneesh werd uiteindelijk gedeporteerd en zijn top-afgevaardigden werden gearresteerd voor de biologische oorlogsaanval).

    Het probleem is dat zelfs wanneer de realiteit een sekteleer verslaat, er nog genoeg andere zullen zijn om dat vacuüm op te vullen. Nu de Democraten een moeilijke midterm tegemoet gaan, zien we dat de macht van de Covid en Soros cultisten in hun midden geleidelijk aan verminderen is.

    Dat geeft Amerika misschien een klein beetje respijt.

    Voor het moment.

    Maar dit soort onnozele, goedgelovige “zoekers” zijn net zo normaal in de menselijke wereld als ziekte en geweld, twee dingen die we nooit zullen uitroeien, net zo min als we de gekken zullen uitroeien die Amerika zoveel ellende hebben bezorgd met hun onnozele, destructieve zoektochten naar utopia.
    https://www.takimag.com/article/the-cults-that-are-killing-us/

    10 Shocking Things That Were Allegedly Happening Inside Osho’s Infamous ‘Sex Cult’ In The 80s
    https://www.scoopwhoop.com/shocking-things-about-rajneeshpuram/

    1984 Rajneeshee bioterror attack
    https://en.wikipedia.org/wiki/1984_Rajneeshee_bioterror_attack

    Like

Plaats een reactie