VIDEO Jensen – Rusland vs. Oekraïne: Het echte verhaal

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op VIDEO Jensen – Rusland vs. Oekraïne: Het echte verhaal

 1. Julia zegt:

  Miljoenen mensen hebben zich wederom laten ophitsen en er gaan zelfs vrijwilligers naar de Oekraïne om tegen de Russen te vechten. Kortom lidstaten die hiervoor toestemming geven leggen een tijdbom onder heel Europa. Dat vrijwilligers de burgers helpen waar ze maar kunnen is humanitair maar even gaan vechten is toch wel iets anders. Een land dat duizenden kilometers van ons vandaan ligt en geen bondgenoot is. Ook het kuddegedrag is hier weer duidelijk kenmerkend voor de gemiddelde Nederlander ze hobbelen achter zaken aan waar zij zich totaal niet in hebben verdiept en door kortzichtigheid of domheid maar één kant van de medaille zien. Het gaat nu zover dat de vlaggenfabriek in Dokkum enorme aanvraag heeft voor de vlag van de Oekraïne omdat hier door Nederlanders veel vraag naar is. En maar provoceren in plaats van eens verstand te gebruiken en vooral niet te geloven in de linkse mainstream media. Ondertussen moet Zelensky al gevangenen gaan inzetten om mee te vechten dus hieruit blijkt dat het leger aan het verliezen is. https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/02/oekraine-gaat-gevangenen-met-oorlogservaring-bewapenen-en-inzetten-tegen-rusland/Het zou beter zijn om met goede diplomaten en deskundigen om de tafel te gaan voor te zorgen dat vooral de boel niet verder escaleert dat zou ook heel veel beter zijn voor de burgers in de Oekraïne en het behoud van vrede in Europa in plaats van dat politici de boel alleen maar verder ophitsen. Vooral von der Leyen dient even buiten spel te worden gezet met haar onverantwoorde uitspraak https://www.ad.nl/buitenland/zelenski-vraagt-toelating-eu-na-opmerkingen-von-der-leyen-ik-ben-er-zeker-van-dat-we-dat-verdienen~a558360a/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F Hoe diplomatiek en wat een arrogantie of dat mevrouw dit even beslist. Natuurlijk heeft Zelensky snel gereageerd https://www.nrc.nl/nieuws/2022/02/28/zelensky-vraagt-eu-om-versnelde-toelatingsprocedure-a4095041

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Oekraïne en Rusland zijn al eeuwenlang water en vuur op elkaar geweest daar de Oekraïners al eeuwen streven naar onafhankelijkheid! Tijdens het bewind van de tsaar hoopten Oekraïne, toen WO I was uitgebroken, dat ze onafhankelijkheid zouden krijgen en daar hebben de Duitsers onder de keizer toen voor gezorgd (in de hoop Rusland uit de oorlog te krijgen) maar de communisten wisten in de jaren ’20 Oekraïne weer onder hun bewind te krijgen.
  De Stalinisten hebben daar toen een gruwelijk schrikbewind gezaaid door middel van kolchozen, kunstmatige hongersnoden, deportaties, moordpartijen etc. waarbij 7 miljoen Oekraïners omkwamen! Nadat de Duitsers, onder de nazi’s, in 1941 daar binnenvielen haalden de Oekraïners hen in als bevrijders maar ook zij zetten gewoon de eerder opgenoemde ellende voor waardoor Oekraïne elke partij ging wantrouwen.
  Niettemin mag Oekraïne NOOIT Bij de EU komen omdat hiermee Europa zichzelf totaal ruïneert, iets waar Rusland al met zichzelf mee bezig is! Dat zowel het Rusland van Poetin asmede de EU hopelijk aan die oorlog ten onder zullen gaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s