VIDEO Gideon van Meijeren (FvD): “Dit is in veel opzichten een schijnparlement”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO Gideon van Meijeren (FvD): “Dit is in veel opzichten een schijnparlement”

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Moet je die verontwaardigde koppen zien op die foto. Ze vonden zich zelf net zo belangrijk en nou komt die Gideon het weer allemaal verpesten.

  Geliked door 1 persoon

 2. BosscheBol zegt:

  Sinds de regeerakkoorden zijn ingevoerd, zijn alle aan de regering deelnemende partijen het (na het bereiken van een regeerakkoord) op hoofdpunten met elkaar eens. Alle “volksvertegernwoordigers” zijn eraan gehouden om elke keer dat een dergelijk punt ter sprake komt, overeenkomstig het regeerakkoord te stemmen.
  Doen ze dat lang genoeg en braaf genoeg, dan worden ze beloond met een mooi regentenbaantje, weigeren ze dat dan krijgen ze straf (functie elders).

  Feitelijk zou het dus zonder dit theater kunnen en alleen de fractieleiders hoeven in de kamer bijeen te komen en elke fractieleider kan dan zijn stem vermenigvuldigen met het aantal zetels dat in de verkiezingen behaald is.
  Dit zijn helemaal geen volksvertegenwoordigers: het zijn partijvertegenwoordigers.
  En aangezien de regering meestal berust op een meerderheid in de tweede kamer, zijn het dus regeringsvertegenwoordigers. De meeste parlementariërs zijn eraan gehouden de regering te steunen en de ideeën van de regering uit te dragen. Er is een regering en een parlement dat voor meer dan de helft uit regeringsvertegenwoordigers bestaat.
  Dit heeft absoluut niets met democratie te maken. Het is een poppenkast.

  Nederland heeft geen onafhankelijke rechtspraak meer (zie bijv politiek showproces tegen Wilders en zie de herziening binnen 24 uur van een vonnis tegen de instelling van de lockdown) Nederland heeft geen vrije media meer, Nederland kent forse censuur en enorme propaganda, de democratie is een aanfluiting, mensen die anders denken dan is toegestaan door de regering worden op klaarlichte dag door gemaskerde agenten opgepakt en geboeid afgevoerd voor alweer een politiek showproces: daar is één woord voor: FASCISME.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Ach Stieneke van der Graaf snapt ondanks haar universitaire opleiding niet wat democratie inhoudelijk betekent maar ja CU nog zo een stel gladjakkers en uitnemers. Haar partijgenoot Henk Staghouwer gunt zelfs het Nederlandse volk geen stukje vlees meer en pleit voor verplicht meer vegan rotzooi in de vakken. Dan durft domme Stieneke nog te stellen dat in het huis van de zogenoemde democratie waar de Haagse bende zitting heeft vrijheid van meningsuiting is toegestaan dat hebben we gemerkt als men het woord tribunaal gebruikt slaan de democratische idioten op hol en verbiedt D66 Bergkamp het woord tribunaal. Klein voorbeeld. Kortom we zitten niet ver meer af van de dictatuur zoals in Noord Korea en China het geval is het is namelijk al een grote schending van de mensenrechten om mensen te dwingen zich te laten vaccineren met een experimenteel goedje zo niet dan wordt buitensluiting van het maatschappelijk en sociaal leven toegepast. Dat ouderen achter dwanghekken opgesloten zaten en in eenzaamheid hebben moeten sterven is zware schending van de mensenrechten. Kortom de landverraders hebben ons overgeleverd aan de EU en zullen onverbiddelijk in sneltreinvaart de WEF dictatuur uitrollen en het social krediet syteem binnenkort invoeren. Dus ons landje kan aan de lijst van Noord Korea en China worden toegevoegd. Respect voor Van Meijeren zeer goed verwoord en geen woord aan gelogen.

  Geliked door 3 people

 4. Julia zegt:

  Inderdaad een schijnparlement het bestaat uit gewetenloze dictators en landverraders met een nieuwe aanwas van hoofdzakelijk vrouwen die absoluut geen kaas hebben gegeten van o.a. economie en er voor zorgen dat onze algehele economie ten gronde wordt gericht met de meest onverantwoorde ideeën. Dan hebben we te maken met een stel uit een stoelendans vergaarde ministers zonder know how van zaken. D66 Jetten bestuurskunde minister van Klimaat en energie, D66 Ollenren minister van Defensie die ooit in het grijze verleden een scriptie heeft geschreven over de koude oorlog maar het verschil niet weet tussen een tank en een legervoertuig, CDA faalhaas De Jonge ex leraar eerst op volksgezondheid waar hij de nodige blunders heeft geslagen en corrupte deals heeft geslagen is nu minister van Wonen, D66 Kuipers een Op1 BN-er die dagelijks tot vervelens aan toe aan de Op1 tafel en RTL praatprogramma’s zat is op de stoel gezet als minister van Volksgezondheid, VVD Dilan Yeşilgöz-Zegerius een vrouw die geen enkele juridische achtergrond heeft minister Justitie en veiligheid en als klap op de vuurpijl D66 Kaag minister van Financiën die totaal geen know how heeft van financiën alleen geld wist te storten in bodemloze putten en aan Palestijnse terreurorganisaties. Kortom een club van bij elkaar geraapte ministers die door de onverantwoorde stoelendans op de verkeerde plek zijn geplaatst. Vandaar de enorme chaos binnen de politiek en dan nog een rechtstaat dat een verlengstuk is van de staat.

  Geliked door 2 people

 5. Andre zegt:

  Horen en zien jullie het ook? Hij mag eindelijk eens zn pleidooi afmaken! Wat is er gebeurd met die nep en fop Marokkaan Vera Bergkamp? Bosma mag nu aan de knoppen zitten en volgens mij vindt hij het wel prachtig. Het was maandag of dinsdag dat mevrouw “ik dank je de Koekoek” van Volt iets wilde vertellen. Opmerking Bosma vooraf…….maak er gebruik van zolang het nog kan …….Nederland is ook stuk net als Duitsland en het overhevelen naar de EU hahahahaha daar zijn ze hersendood.

  Geliked door 1 persoon

  • Htskday zegt:

   Ja, viel mij ook op,.. ik zat 15 min. te wachten op de onderbrekingen, die maar niet kwamen..
   Gideon keek zelfs af en toe verbaast om zich heen, van huh, waar zijn jullie nou?? 🤔😂

   En laat Bosma maar aan de “knoppen” zitten, geweldige vent 👍

   Geliked door 2 people

 6. bezigebij63 zegt:

  Ruim tachtig jaar geleden maakte de NSB als schoothondje van de nazi’s de dienst uit in de Ridderzaal, nu de VVD als schoothondje van de WEF-nazi’s.

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Wie een debat volgt en wel luistert komt vanzelf tot de schrijnende conclusie dat de meeste Kamerleden doofstom zijn, niet naar elkaar luisteren en/of begrijpen wat de antwoorden of het uitblijven van antwoorden inhouden, de achterlijke repetitie van niet-inhoudelijke vragen creëren opmerkelijk vaak een vergelijking met een volière met papegaaien………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s