Ik geloof deze moslims

(Door: Gerd Buurmann – Vertaling: E.J. Bron)

In de Zweedse stad Malmö werd kort voor Pasen een aanslag op een bus gepleegd. Onbekende daders gooiden Molotovcocktails nar een bus. De passagiers konden geëvacueerd worden. Er werden ook andere voertuigen in brand gestoken. Bovendien werden er mensen met stenen en Molotovcocktails bekogeld. Ook in andere Zweedse steden kwam het tot onlusten.

Ook in Israël werden tijdens Pesach bussen aangevallen. In de bussen zaten kinderen en oude mensen, vrouwen en mannen.

Wat drijft de mensen tot zo´n haat?

De mensen, die in Z|weden naar geweld grepen, maken er geen geheim van waarom ze zo handelen zoals ze handelen. Ze schreeuwen hun motivering zelfs luidkeels uit: “Allahu Akbar!”

Ze grijpen naar geweld, omdat ze er vast van overtuigd zijn dat Allah dit van hen verlangt. Ze geloven dat het hun religieuze plicht is om geweld toe te passen, omdat ergens iemand een koran verbrand heeft.

Waarom echter windt het hen zo op wanneer er een koran verbrand wordt?

Met meer dan 1,6 miljard moslims in de wereld en diverse landen die volgens de sharia leven, is de islam een van de machtigste ideologieën ter wereld. De islam is geen slachtoffer. De islam heerst. In naam van de islam worden wereldwijd en deels in opdracht van de staat meedogenloze en onmenselijke misdaden gepleegd. Dit alles zou een gelovige moslim, die gelooft dat islam vrede zou betekenen, meer moeten opwinden dan de belachelijke verbranding van een koran.

Moslims gaan massaal de straat op om er tegen te demonstreren dat de koran verbrand wordt. Waarom gaan ze nooit de straat op wanneer er in naam van Mohammed gemoord wordt? Is het dan het islamitische geloof dat het erger is om een afbeelding van Mohammed te maken dan een mens het hoofd af te snijden?

Ook in Israël is het het geloof in Allah dat de haat stimuleert. In de charta van Hamas, op bijeenkomsten van Fatah, in moskeeën of op televisie, overal wordt steeds opnieuw de Hadith 41;6985 (Sahih Muslim) geciteerd:

“Het Uur [van de Opstanding] zal niet komen tenzij je de Joden bekampt. De Jood zal zich verschuilen achter rotsen en bomen. Dan zullen de rotsen en bomen roepen: ‘O moslim, dienaar van Allah, een Jood verbergt zich achter mij, kom en dood hem´.”

Wanneer mensen naar geweld grijpen, wanneer ze met Molotovcocktails gooien en moorden en bij al hun daden dan ook nog luidkeels roepen dat ze dit voor Allah en voor de islam doen, als ze hun motivatie zo luid uitschreeuwen, dan geloof ik hen!

Bron:
tapferimnirgendwo.com
Door: Gerd Buurmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Ik geloof deze moslims

 1. Peter Rissing zegt:

  Verdomd goede en korte samenvatting van een wereldwijd probleem. WWW = Wakker Worden Wereld.

  Geliked door 6 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Moslims hebben door hun opvoeding en door voortdurende hersenspoeling met de islamindoctrinatie, geen emphatisch vermogen ontwikkeld voor nietmoslims. Dat betekent in de praktijk dat ze geen geweten hebben zoals christenen of nietmoslims of atheisten. Moslims zijn dus te beschouwen als geestelijk gehandicapten.

  Geliked door 11 people

 3. Wat te denken dat ook de moskeet een flinke duit in het zakje doet en met name de jongeren zo gek maakt dat ze de straat op gaan om het leven van anderen te versjteren.
  Die zogenaamde Imaams zijn hier naartoe gekomen uit hun eigen apenlanden om hier de zaak te ontregelen.
  Het zou eigenlijk allemaal niet moeilijk zijn.
  Opgepakt tijdens dit soort rellen, geen probleem gewoon het land uit flikkeren inclusief hun familie zonder nog ooit enige kans om ergens in de EU nog voet aan de grond te krijgen.
  Daar heb je natuurlijk een paar politicie met kloten voor nodig en laat dat nou net datgene zijn wat in heel Europa gemist wordt.
  Het gevolg, WEN ER MAAR AAN

  Geliked door 10 people

  • Blaffertje zegt:

   @Henk Der Niederlánder.
   Ik heb hoop gevestigd op Marine le Pen.
   Als zo’n groot en machtig land als Frankrijk door rechts word bestuurd is er hoop.

   Like

  • Harry zegt:

   Dat waren zo ongeveer ook de woorden van Job Cohen , ” ze wénnen er maar aan “, toen er geklaagd werd dat er zoveel buitenlands geteisem in onze volksbuurten kwam wonen !
   Je vraagt je af waar je je het eerst van zou moeten ontdoen , socialisten- of moslim tuig .

   Like

  • koosv8 zegt:

   En toch gaat het doek vallen voor hen die deze onkundige ideeën de wereld in pushen. Het eind raakt in zicht, uw eigen integriteit is met een prikje al afgepakt, nu nog een onteigening van uw prive bezit, en denk vooral niet alleen de boeren. We zijn allemaal de klos, zelfs huisdieren. Zie verschrikkelijke filmpjes uit China, blijf vooral vreedzaam en gehoorzaam, dan wordt China ook hier werkelijkheid.
   Een virus, ook de ISLAM, EEN GROTE BESMETTING VAN CORRUPTELINGEN EN GEESTEZIEKE GELOOF FANATICIE.
   ER IS WERK AAN DE WINKEL.

   Geliked door 1 persoon

  • wessels zegt:

   Ook thuis wordt er flink gehersenspoeld. Ook inspiratiebron de koran staat vol met haat, minachting en geweld tegen andersdenkenden

   Geliked door 1 persoon

 4. Blaffertje zegt:

  O zo waar.

  Maar zeg het maar eens tegen de naïeve gutmensch.
  Die kijken jou dan aan als of jij malle Eppie bent uit de psychiatrische kliniek.

  Zij kunnen zich niet voorstellen dat mensen zo denken en handelen omdat het in sprookjesboek de Koran staat.

  Mijn moeder is ook zo’n naïeveling.
  Is sinds 10 jaar weduwe en heeft al een paar jaar en moslimvriend.
  Hij is Israëliër maar heeft zich bekeert tot de islam.
  Hij doet aan de Ramadan, gaat naar de moskee en haat Joden.
  Hij geeft het openlijk toe en nog durft mijn moeder tegen mij te zeggen dat hij zo’n lieve jongen is en dat de islam de Joden niet hoog op het lijstje hebben staan om te elimineren.
  Ze hoeft alleen maar naar 1400 jaar geschiedenis te kijken, maar ook daar kijkt zeer liever voor weg.

  Liefde maakt echt blind.
  Zou je niet verwachten van iemand die al 79 jaar op deze aardkloot rondloopt.
  Toch?

  Je kan voorstellen dat dit onderwerp hevige discussies veroorzaakt tussen haar en mij.

  Ik heb mij jaren verdiept in de islam vanwege mijn strijd tegen de bouw van een moskee en weet donders goed hoe een verdorven achterlijke cultuur dit is een zij laat zich een oor aannaaien door hem met zijn mooie sprookjes.

  Ik heb hem 3 maal getroffen, hij was best vriendelijk, maar ze heeft zeer waarschijnlijk met hem gesproken over mijn werk voor de PVV en wat IK weet van de islam want ineens zie ik nooit meer iets van hem en mag mijn moeder niet meer met mij praten over hem.

  Zegt genoeg toch?

  Maar zij blijft wegkijken en raakt tenslotte mij nog wel kwijt.

  Geliked door 2 people

 5. Boike zegt:

  Ik vraag me af, wat dat voor een god is, die van zijn gelovigen verlangt, om voor hem wraak te nemen voor een vermeende belediging. Dat maakt op mij toch bepaaldelijk niet zo goddelijke indruk. Het lijkt eerder op een hele primitief menselijke reactie. Zou die god daar niet ver boven moeten staan ??? Kan die god zijn eigen boontjes niet doppen ??? Is die God niet almachtig ??? Is die god een god van haat en geen god van liefde, die de andere wang toekeert ??? Die god heeft zoveel weg van de mythologische goden, die ook niet zo goddelijk waren en niets anders deden dan roven, moorden, vechten, oorlogvoeren en al wat dies meer zij en in de bijbel gevallen engelen en duivels worden genoemd. Nee, zo’n god is echt niet mijn god. Aan zo’n god zou ik mijn hart niet willen geven.

  De Islam is zo vreselijk star en stug, zo dwangmatig, zo gevoelloos, zo obsessief, zo haatdragend en respectloos voor andersdenkenden. Is de Islam wel een godsdienst ??? Of is de Islam slechts een ideologie verpakt in een quasi religieus jasje ???

  Al die Islamieten, die hier rondhangen, die hier asiel zoeken, die zich vluchteling noemen, die weigeren hier te integreren, die geen respect hebben voor onze cultuur, onze wetten, onze waarden en onze normen, die hun koeltoer en hun sharia hier willen vestigen, die hier willen brengen waarvoor ze thuis zijn weggelopen, vergen zekerlijk het uiterste van ons.

  Nee, ondanks al onze betoonde tolerantie past de Islam past niet in onze samenleving. Het wordt de hoogste tijd, om ons land terug te eisen, om de grenzen te sluiten en om een remigratiebeleid op te starten. Laten zij terugkeren naar hun eigen land en dat naar eigen inzichten opbouwen, dan kunnen zij daar gelukkig zijn met hun eigen manier van leven. Als ieder in zijn eigen land blijft en daar in zijn eigen waarde wordt gelaten is de wereld groot genoeg, om voor ieder een paradijs te zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Boike, als antwoord op uw vraag over god, het volgende. Ene Harry Kuitert, emeritus hoogleraar godgeleerdheid aan de gereformeerde universiteit Kampen, kwam na een leven lang studeren in de godgeleerdheid tot de volgende conclusie””Alles over BOVEN, komt van BENEDEN.” Binnen de context van zijn opmerking komt dat neer op het feit dat god niet bestaat. Niet de god van de christenen, joden Islamieten, zelfs de god van het vliegende spaghettimonster bestaat dus niet. Er is dus geen hemel, geen hel, geen vagevuur en dus ook geen leven na de dood, in wat voor vorm dan ook. Godsdienst is ontstaan in de bange harten van mensen die zichzelf op die manier probeerden een hart onder de riem te steken in hun strijd om het barre bestaan. Er is dus ook geen enkel bewijs aan te voeren dat er een god bestaat. Ik besef dat veel mensen het met mijn mening oneens zijn. Zij beginnen dan ook meestal hun verweer met “Ja maar, in de bijbel staat”. Na zo’n begin van een discussie, stop ik want verder gaan is volkomen zinloos. Op dit forum zijn er ook diverse mensen die zo denken. Ik vind het prima, iedfer zijn eigen geloof. Wel denk dat de islam geen geloof is maar een militaire doctrine, die gehoorzaamheid en onderwerping eist van de volgelingen. Ik ben het overigens meer dan volledig eens met uw opvattingen, zeker ov er het verwijderen van de hordes zogenaamde vluchtelingen, waarbij ik het gebruik van geweld om dat doel te bereiken, geheel legitiem acht

   Like

 6. saddy zegt:

  “”Wanneer mensen naar geweld grijpen””:

  Geweld is niet eens zo’n breed begrip maar alle cojona-maatregelen vallen hier ook onder.
  Het dagelijkse spervuur aan leugens uit den haag en brussel valt onder psychische marteling.
  Net als de ongelofelijke reetkeverij van de MSM.
  220.000 Faillisementen vallen onder psychische marteling en grootschalige diefstal.
  De kunstmatige inflatie valt onder grootschalige diefstal.
  Spuitjes die niet getest zijn gebruiken voor massa-psychose is een misdaad tegen de mensheid en massale dood-door-schuld.

  Moslims zijn daarbij vergeleken op dit moment echt niet je grootste probleem. Eigenlijk vallen ze zelfs door de mand want een echte moslim laat zich toch niet injecteren en bestelen?
  Laten ze zich zo makkelijk een loer draaien omdat een avondklok een uurtje opschuift? Of moeten ze zich van hun leiders koest houden omdat de islamisering van den haag zo goed gaat op het moment?

  Like

 7. Stef zegt:

  En daarom is het toegestaan dat wij niet moslims mogen worden vermoord, beroofd en verkracht.

  Like

 8. Leen de RT zegt:

  Verbijsterend goede conclusie, zou vernietigend moeten zijn voor al die linkse figuren die het woord ‘islamofobie’ misbruiken voor alle rake meningen waartegen zij geen weerwoord hebben.
  Helaas zijn deze Christen-hatende Islam-verdedigers te dom om deze conclusie te begrijpen, zij blijven liever doorgaan met het graven van hun eigen graf.

  Like

 9. Wow en dan een reactie van de politie.

  Eerder op de avond werd al bekend dat bij de rellen drie mensen werden geraakt door afgeketste politiekogels. Volgens de politie waren die kogels afgevuurd als waarschuwingsschoten.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1220750907/rellen-in-zweden-3-gewonden-door-politiekogels-meer-dan-25-arrestaties

  Mag Ik dan even opmerken dat elke wout of dat nu in Nederland frankrijk of Zweden is bij het vuren van waarschuwingschoten rekening te houden met het afketsen van kogels om onnodige verwondingen tegen te gaan.
  Nou heb Ikhet idee dat dit de nieuwe norm gaat worden in de kranten om te berichten dat er gewonden zijn.
  Laat Ik even opmerken dat onder normale omstandigheden misschien 1 op 100 mensen gewond raken door richorets maar aangenomen dat het er nu 1op 50 zijn wil dat toch zeggen dat er 150 kogels afgevuurd zijn.
  Ik dacht dat alleen een oorlog gaande was in Oekraine.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   De zweedse staat is de meest socialistische staat in europa. Door dit socialisme is de staat ernstig verzwakt en niet meer in staat om de rechtsorde in eigen land te handhaven. De instituties van de staat zijn daardoor eveneens ernstig verzwakt .De politie is daar een voorbeeld van. Dat is in nederland ook zo. Vroeger was het een pré als je als man groot en sterk was en tegen een stootje kon, dan was je geschikt om politieagent te worden. Tegenwoordig is de politie een slappe hap met agenten met een paardenstaart en konten als belgische trekpaarden. Ook de mannelijke agenten zijn verwijfd geworden, maar ze kunnen allemaal goed lullen, zijn sociaal zeer bewogen en staan mee te huilen als er ergens slachtoffers vallen. De meeste agenten denken dat ze in dienst zijn van de lutherse brandweer en niet bij de politie. Nieuw taakaccent bij de politie is de functie van “fam ilieagent”. Dat is een agent, gespecialiseerd in het bemiddelen bij huiselijk geweld o.i.d. Die agent mag niet worden ingezet voor andere taken want anders komt zijn specialisme in het gedrang. Misschien komt er in de toekomst nog een taakaccent machinegeweerschutter bij de politie. Je weet maar nooit want in dit krankzinnige land nederland kan echt alles.

   Like

 10. Bas zegt:

  Like

 11. Bas zegt:

  Like

  • R Thomasson zegt:

   Ik kan wel de zwakte van de regering begrijpen. Het is een regering afkomstig uit een parlement waar de meeste leden ondergaan al meer dan 50 jaar een zware hersenspoeling. De voormalige KGB agent Yuri Bezmenov vertelde precies hoe dat in zijn werk gaat https://www.youtube.com/watch?v=yErKTVdETpw Maar wat gebeurt met de bewoners van Zweden? Waarom vormen ze geen knokploegen, en geven dit geïmporteerde ongedierte van katoen? De Zweden zijn nog steeds in de meerderheid en kunnen net als Lubbers “dit karwei afmaken”. Waar een wil is, is een weg.

   Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Ondertussen

  Like

  • Bas zegt:

   De Kerk van de Heilige Maria werd omgebouwd tot de huidige Al Aqsamoskee.

   https://christipedia.miraheze.org/wiki/Al-Aqsamoskee

   De Al-Aqsamoskee of El-Aksamoskee is een Islamitisch heiligdom op de Tempelberg te Jeruzalem, op een steenworp afstand van de Rotskoepel. De moskee was oorspronkelijk een christelijke kerk.

   Uit opgravingen is gebleken dat op tempelberg in de Byzantijnse tijd (324 tot 638 na Christus) een of meer kerken stonden[2]. In de zesde eeuw stonden er twee grote christelijke kerken op de tempelberg[3]: 1. de Kerk van de Heilige Wijsheid, gelegen in het centrale en noordelijke deel van het tempelplateau, op de plek van de latere Rotskoepel; 2. de Kerk van de Heilige Maria, gelegen op het zuidelijke gedeelte, op de plek van de latere Al-Aqsamoskee.

   De Al-Aqsamoskee was oorspronkelijk de Byzantijns-christelijke Kerk van de Heilige Maria. Zij was gebouwd tijdens de regering van de Byzantijnse keizer Justinianus I (regeerde 527 – 565) en gewijd aan de moeder van de Heer Jezus. De Byzantijnse historicus Procopius van Caesarea (geboren ca. 495, overleden na 562) schreef dat de kerk gebouwd was in 560[4][5]. De kerk werd later de Nieuwe kerk genoemd. In 614 werd deze kerk verwoest door de Perzen en de Joden.

   Na de verovering van Jeruzalem in 638 door de moslims werd Jeruzalem geïslamiseerd. Op de tempelberg bouwde kalief Abd al Malik in 691-692 de Koepel van de Rots. Twintig jaar later, circa 711, bouwde Maliks zoon, Abd El-Wahd (regeerde 705-715) de Kerk van de Heilige Maria om tot de huidige Al Aqsamoskee. Het gebouw had de indeling van een Byzantijnse basiliek: een rij zuilen aan weerszijden van het rechthoekige “schip” in het midden. Het enige dat hij toevoegde was een uivormige koepel op de top van het gebouw om het te laten lijken op een moskee. Hij noemde het El-Aqsa, opdat het zou klinken als de in de Koran genoemde ‘Verre Moskee’ (Al-Aqsa Al-Masjid) (Koran 17:1).

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s