Twitter stapelt fout op fout: Geert Wilders weer terug na nieuwe kapitale blunder

(Door: Michael van der Galien)

Het is ongelooflijk, maar gisteren was Geert Wilders opeens weer geschorst van Twitter. En ja, weer omdat hij dingen gezegd zou hebben die “islamisten” niet kunnen waarderen. Maar: hij heeft weer protest aangetekend tegen het besluit en, jawel, dat protest is terecht beoordeeld. Wilders is weer terug op Twitter. Jawel.

Op Twitter (jawel!) laat PVV-leider Geert Wilders weten dat hij voor de tweede keer in korte tijd terug is gebracht op het sociale netwerk. Hij is daar natuurlijk erg blij mee. Maar, zegt hij, het zou voor Twitter ook een teken moeten zijn dat ze hun beleid moeten aanpassen. Dat ze niet hém steeds moeten schorsen, maar juist de mensen die hem continu met de dood bedreigen. Want de accounts van die mensen worden gek genoeg met rust gelaten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Twitter stapelt fout op fout: Geert Wilders weer terug na nieuwe kapitale blunder

 1. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Max Q zegt:

  Beeld een belangrijk WEF figuur als een enorme lul af en je bent verzekerd van een levenslange ban. Ben ik persoonlijk achter gekomen door ene idioot H. de Jonge als zodanig neer te plempen……..

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Max; Ja ik vraag het toch hoor, dan maar geen dame… maar puur uit nieuwsgierigheid, aan welke kant van H’s lullige bestaan heeft u nou de bloemschoenen geparkeerd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s