Zweedse premier erkent dat integratie van immigranten is mislukt: “Parallelle samenleving”

(Door: Bart Reijmerink)

De Zweedse premier heeft donderdag tijdens een persconferentie gezegd dat integratie van immigranten grotendeels is mislukt. Door deze mislukking kampt Zweden met een grote segregatie en wordt het land geteisterd door de georganiseerde misdaad. 

De afgelopen maand is het land geteisterd door diverse heftige rellen in wijken waar de bevolking overwegend allochtoon is. De Zweeds-Deense politicus en extreemrechtse activist Rasmus Paludan was bezig met een ‘tour’ in het land waarbij hij de Koran in deze migrantenwijken verbrandden. 

Paludan wilde met zijn acties de intolerantie van de islam aan de kaak stellen. Bij de vele bijeenkomsten die hij afgelopen maand hield ging het geregeld goed mis. In totaal zijn er meer dan 100 politieagenten gewond geraakt door de rellen die deze koranverbrandingen veroorzaakten. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zweedse premier erkent dat integratie van immigranten is mislukt: “Parallelle samenleving”

 1. Harry Willemse zegt:

  Weet je wat een goed idee is? Meer emigranten uit Noord Afrika importeren in Europa, dat is goed tegen de vergrijzing en door de geweldige arbeidsethos kunnen wij de economie een geweldige boost geven.

  Like

  • Jan J zegt:

   Je vergeet dat we dan vele potentiele Nobelprijswinnaars er bij krijgen. We hadden al heel veel vrouwenartsenen er bij gekregen die regelmatig onderzoeken deden en doen bij jonge vrouwen

   Like

 2. karton zegt:

  Wat mij betreft hoeft Rutte niet te vertellen dat de integratie van immigranten en Nederland mislukt is. Dit is iets dat elke weldenkende échte NL’er kan constateren. Daar hebben zij Rutte niet voor nodig.

  Geliked door 1 persoon

 3. Alweer zo’n hele dikke drol in een dunne trechter.
  Waar de Zweedse bevolking al meer dan 10 jaar roept dat er van inegratie geen sprake was en is komt zo’n muts er nou al achter dar het hele integratie verhaal mislukt is,wat overigens voor heel Europa op gaat.
  En nog lopen de speknekken te lullen over meer import van onaanpasbaar volk.
  Een distopie is maar een woordje nietwaar maar het gaat wel degelijk op hierbij.

  Geliked door 3 people

 4. Aranka Muscal zegt:

  Maar toch nu meer en meer vooral Afrikanse arbeidsmigranten willen in EU opnemen
  Dus de doel om EU zwak, onveilig arm en vooral geen Europees meer te maken

  Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Met die islamieten zal het steeds mis gaan en eindigen met geweld.
  De politiekers die dat volk binnenhalen moeten gestraft worden en uiteraard die vreemdelingen verwijderd worden naar homelanden.
  Onze beschaving, onze cultuur en onze westerse samenleving zijn onze redding.
  Je kunt geen TV meer opzetten, eender welke zender resp. programma zelfs die debiele reclame of je wordt geconfronteerd met vreemdelingen/kleurlingen, gevolg: weg zappen of TV uitzetten en gaan wandelen voor zover dat nog veilig is.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Het erkennen van een probleem is een goede stap in de juiste richting om te genezen, te veranderen, maar ons kabinet stapt liever de andere richting op en laten de problemen massaal achter zich, grenzen wijd open…Weglopen voor je verantwoordelijkheden is in de politiek een Rutte-achtige modus, het opzadelen van een maatschappij met ontelbare regelgevingen en wettelijke bepalingen die volstrekt niets bijdragen, enkel afbreken………het enige effect dat het sorteert zijn de buitensporige aantallen ambtenaren om de baantjescarrousel in stand te houden.

  Like

 7. Ronald B zegt:

  Te hopen dat ze het Deense model overnemen en het ongedierte met hele families permanent uit Europa verbannen!!!

  Like

 8. Ronald B zegt:

  Als je moslims bij bosjes binnenlaat en je daarbij NIET beseft dat deze mensen niet onder westerse mensen komen en bij elkaar blijven, dan ben je wel heel naïef!!! Moslims integreren niet, omdat hun ‘religie’ dat niet toelaat!!! Dat zou iedereen toch moeten weten!!! Juist DAAROM moet Victor Orban NIETS van deze lui hebben!!!! En geef hem eens ongelijk!!!

  Geliked door 2 people

 9. BosscheBol zegt:

  Ook in Nederland en zelfs door Merkel is al eens ooit toegegeven dat de integratie mislukt was. Daarna was het even stil maar de massa-immigratie ging gewoon door en wel elk jaar meer dan het jaar daarvoor. Niet lang daarna kwam de overheid met het sprookje van de multi-culti: meerdere culturen moeten samenleven en we moeten ons “aan elkaar” aanpassen (lees: wij moeten ons aanpassen aan de mohammedanen).

  Het leidende principe is niet wat politici zéggen: het leidende principe is dat er steeds meer mohammedasnen binnen gehaald worden.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Ondertussen

  Geliked door 3 people

 11. Ravian zegt:

  Je verwacht het niet hè, dat de massaal geïmporteerde fanatieke aanhangers van een middeleeuwse doodscultus zich niet even aanpassen aan de “maakbare” samenleving.
  De linkse “oplossing” zal wel weer meer meer meer van hetzelfde gaan wezen.
  Oftewel bukken en toegeven voor de autochtone bevolking.
  Totdat de bom barst en Stockholm voorgoed in Beirut verandert.
  Tenzij de voormalige Vikingen voor het zover is hun ballen nog terugvinden, de hele gefeminiseerde politiek terug de keuken en de slaapkamer in jaagt, en de islam en al zijn aanhangers het land uit flikkert.

  Like

 12. Ton Ruygrok zegt:

  Het mooie en goede Zweedse land verknald en vergald door de Zweedse deugmens… nou ja waar is dit in het westen niet het geval.. op een enkele uitzondering na…,
  Ton

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s