DUIDELIJK (153) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op DUIDELIJK (153) . . .

 1. Olie bol zegt:

  Het corrupte land

  Geliked door 1 persoon

 2. Met het gevolg dat we er weer zeg een kleine 100.000 opvreters bij hebben.
  Maar om het even duidelijkuit te leggen zoals de nationale leugenaar doet
  Het gaat goed met Nederland,maar betalen zul je.

  Geliked door 1 persoon

 3. Léon van Duren zegt:

  Mijn familie is met hulp van de laffe achterbakse Joodse raad en Nederlandse politieagenten verraden en uiteindelijk vermoord te Auschwitz op 19 november 1943 !! Nog steeds geen oprechte verontschuldigingen vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog,maar ja het is ook pas 79 jaar geleden!! Nederland wordt wederom door fascistische WEF pharma maffia vaccinazi psychopaten geregeerd!! Nederland heeft behalve wat jaarlijkse krokodillentranen huilen niet veel geleerd van de Holocaust!! In de Oekraïne werden in de tweede Wereldoorlog per dag soms wel 30.000 Joodse mensen van vlees en bloed beestachtig vermoord onder luid geapplaudisseer van toendertijd heel vreemde Oekraïners!!(Oekraïne betekent grens of grensgebied)Persoonlijk denk ik dat DE LEVENDE GOD een grens aan het trekken is vanwege het immorele transhumanistische satanische Europa en delen van de VS!! De meeste huidige tweede kamerleden zijn aantoonbaar ruggengraatloze minkukels!! Het nazisme is nog steeds aanwezig in de Oekraïne!! De toespraak van de schaamteloze nietsontziende recidiverende WEF pharma maffia psychopaat Mark R. was werkelijk hypocrisie ten top ,typisch een toespraak van één gestoorde geïnstitutionaliseerde WEF pharma maffia vaccinazi huichelaar !WEF vriendjes houden elkaar een hand boven het hoofd ongeacht het bloedvergieten in de Oekraïne!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 3 people

 4. Léon van Duren zegt:

  Waarom is de zeer zware recidiverende WEF pharma maffia vaccinazi ,de oorlogsmisdadiger Hugo de J nog steeds op vrije voeten!! Het is te dol voor woorden dat deze psychopaat met behulp van het zeer dubieuze louche ministerie van VWS de Nederlandse bevolking zoveel ellende heeft berokkend!! De ons kent ons bestuurscultuur houden elkaar angstvallig een hand boven het hoofd!!

  Het huidige verrotte rechtssysteem zou eens instorten!?

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen deze zware oorlogsmisdadigers als Mark R., Hugo de J., de terroristenvereerster Sigrid K., en hun zeer vele medeplichtige Pharma maffia trawanten berechten!! De Nederlandse rechtsstaat is van top tot teen verrot!! De overheid houdt zichzelf een hand boven het hoofd!! De meedogenloze Nederlandse overheid is er schijnbaar niet meer om de bevolking te beschermen!!De voorgenoemde geïnstitutionaliseerde psychopaten hebben hun ziel en zaligheid verkocht aan de duivel via het satanische WEF!!

  Laat u en de uwen niet misleiden en afleiden door de verschrikkelijke gebeurtenissen in de Oekraïne!! De afleidingsmanoeuvre van satan en z’n geïnstitutionaliseerde trawanten zijn gemakkelijk te doorgronden!!

  https://nos.nl/artikel/2428485-ministerie-van-vws-lag-tijdens-pandemie-dwars-bij-uitbreiding-ic-s

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Léon van Duren Het is duidelijk wat voor een politiek tuig er in dat Haagse hok huizen. Politieke criminelen die heel veel bloed aan hun handen hebben, volk hebben besodemieterd met doortrapte leugens, eigen burgers hebben verraden en in de kou laten staan, bewust de ouderenzorg om zeep hebben geholpen en onze gezondheidszorg bewust hebben afgeschaald zullen niet worden veroordeeld. Onze rechtstaat staat in dienst van het politieke gajes. Als er enigszins van een deugdelijke rechtstaat sprake zou zijn zou dat tuig allang achter de tralies zitten. Zij willen niet voor niets van de grondwet en de Neurenberg code af. Het is een gemeen doortrapt zooitje land en volksverraders. Rutte holt zijn benen onder zijn gat vandaan voor de Oekraïne terwijl heel veel burgers in eigen land het water aan de lippen staat, bedrijven massaal omvallen, de problemen van de gedupeerde toeslagenaffaire nog niet zijn opgelost en ga zo maar door. Het is dieptreurig wat er op dit moment in ons eigen land gaande is maar dat zal de ratten Rutte en zijn trawanten een zorg zijn als zij het veld moeten ruimen voorzien zij zichzelf wel van een topfunctie elders. Kortom het is een grote corrupte bende. De Nederlandse belastingbetaler is alleen nog goed voor flinke bijdrage te leveren aan de EU, het leveren van wapentuig en de wederopbouw van een corrupt NAZI land de Oekraïne. Rutte de WEF uitvoerder zal er verder alles aan doen om het leven van eigen burgers meer en meer te onderdrukken door in de herfst wederom met vaccinatieterreur en lock downs te komen. Kuipers heeft inmiddels al een agreement ondertekend dat boven onze grondwet staat.

   Geliked door 1 persoon

   • BigLJohn zegt:

    Julia; af en toe kook je van woede. Kuipers heeft landverraad gepleegd waar de doodstraf op staat, maar er is geen enkele rechter te vinden die hem daarvoor wil veroordelen. Naast Kuipers geldt dat ook voor Balkenende en Rutte, voor wat die al uitgespookt hadden. Nederland is sinds een tijdje een dictatuur geworden. Er zal nog een hoop ellende op ons af komen !

    Like

 5. Léon van Duren zegt:

  https://commonsensetv.nl/het-nieuwe-vaccinatie-schade-dashboard/

  De WEF pharma maffia vaccinazi’s verdienen gewoon de doodstraf na een gedegen onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!! Het kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende WEF pharma maffia vaccinazi Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige WEF pharma maffia trawanten zijn bij deze gewaarschuwd!!Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig!!

  Geliked door 1 persoon

 6. bezigebij63 zegt:

  Door en door nazistisch geworden, ons ooit zo mooie land.

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Wederom geen betaalbare woningen voor eigen burgers. Dat Oekraïners tijdelijk worden opgevangen prima maar wel zo snel mogelijk terug naar eigen land. De meeste zijn hier naar toe gevlucht uit economisch oogpunt om hier een nieuwe toekomst op te bouwen. Wat te denken dat zij gaan helpen in eigen land aan de wederopbouw. Nederland is vol, het geld is op en we zitten niet te wachten op nog meer mensen eerst eigen mensen dan de rest. Weet u allen nog hoe er met o.a. de Polen is omgegaan onderbetaald en erbarmelijke huisvesting. Nee de Oekraïners heilig verklaard worden van alle kanten in de watten gelegd. Ik ben er helemaal klaar mee.

  Like

 8. Ronald B zegt:

  Zie hier ook weer de ja-knikker van JA21 en de nee-doener van JA21….een smeerlap!!!

  Like

 9. Léon van Duren zegt:

  Meerderheid van de tweede kamerleden rechts en links van het spectrum ,inclusief de naamchristenen zijn ruggengraatloze waardeloze minkukels!! Gelukkig hebben wij in Nederland de 5 helden van FvD die zich niet laten manipuleren door geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi criminelen zoals ;de schaamteloze nietsontziende recidiverende psychopaat Mark R., de terroristenvereerster Sigrid K., de meedogenloze sociopatische psychopaat Hugo de J., en hun zeer vele medeplichtige pharma maffia veelplegers!!

  Laat u en de uwen niet afleiden en misleiden door de verschrikkelijke gebeurtenissen in de Oekraïne,deze satanische WEF pharma vaccinazi nietsontziende afleidingsmanoeuvre is in overtreffende trap!! Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen deze WEF psychopaten berechten vanwege de zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 10. Julia zegt:

  Ach onze volksverlakker en landverrader Rutte doet nog wat zout in de pap.https://www.ad.nl/binnenland/rutte-over-tekort-opvangplekken-asielzoekers-ik-schaam-me-diep-het-is-nog-lang-niet-opgelost~aa42bac0/ Volgens mij moet deze nietszeggende onbenul die helemaal niets meer betekent voor de Nederlandse samenleving zich inmiddels al over heel wat zaken kapot schamen. Al 12 jaar loopt hij de boel te besodemieteren en achterbakse handjesklap te doen met zijn ongekozen EU vrienden. Ondertussen gaat hij glashard door om dagelijks duizende vluchtelingen ons land binnen te halen. Het interesseert hem helemaal niets het is nu eenmaal zijn opdracht om dit land totaal naar de klote te helpen.

  Like

 11. koosv8 zegt:

  Wie gelooft de verkiezingen nog. U stemt en zij verdraaien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s