Europarlementariër noemt regeringschefs “psychopaten”

(Vertaling: E.J. Bron)

De corona-maatregelen zouden “miljoenen” burgers het leven kunnen kosten, verklaarde de Kroatische Europarlementariër Mislav Kolakušić (foto). Hij zou er alles aan doen wat in zijn macht ligt “om te garanderen dat de verantwoordelijken er niet ongestraft vanaf komen.”

De Kroatische politicus Mislav Kolakušić heeft Europese staatschefs, die hun burgers met corona-maatregelen pesten, “psychopaten” genoemd. Over deze video, die hij op zijn Twitter-pagine publiceerde, informeerde de website “LifeSiteNews”.

Daarin verklaarde de voormalige rechter en onafhankelijke Europarlementariër dat lockdowns en covid-maatregelen honderdduizenden zo niet “miljoenen” Europese burgers het leven zouden kunnen kosten, en dat hij er alles aan zou doen “om te garanderen dat de verantwoordelijken er niet ongestraft mee wegkomen.”

Tijdens de “pandemie” zouden veel mensen onnodig zijn gestorven, “omdat zij niet medisch verzorgd werden, omdat veel afdelingen in ziekenhuizen gesloten waren of geen patiënten opnamen”, klaagde Kolakušić aan.

Alleen al in Kroatië werden in ziekenhuizen 50% minder medische onderzoeken en operaties uitgevoerd. Veel burgers stierven, omdat zij zichzelf bij de vaak voorgeschreven en medisch niet gerechtvaardigde beademingsbehandelingen besmetten met ziekenhuisbacteriën”, benadrukte de politicus.

Kolakušić had ook kritiek op de snel ontwikkelde Covid-19 vaccins, die volgens hem voor “veel doden en zwaar beschadigde mensen” gezorgd zouden hebben. Dat er geen bewijzen voor hun werkzaamheid bij de verhindering van ziektes of het overdragen van infecties zouden bestaan, zouden de “vaccins” geen vaccins genoemd mogen worden.

En als toespeling op de plannen van Europarlementariërs om private medische data aan de farmaceutische industrie te overhandigen, zei hij:

Nu willen dezelfde idioten of psychopaten – ik weet niet echt wat ze zijn – al onze medische data, anamnese en begeleidende diagnoses, laboratoriumdiagnoses en ontslagbrieven aan de industrie ter beschikking stellen.”

Afsluitend nam Kolakušić Big Pharma zelf in het vizier en plaatste vraagtekens bij de morele integriteit van een industrie, die “opzettelijk ziektes en sterfgevallen veroorzaakt”. Dat zou een “Pharma-maffia” zijn.

Bron:
transition-news.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Europarlementariër noemt regeringschefs “psychopaten”

 1. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade waant zich onaantastbaar in Brussel, maar het is slechts een kwestie van tijd ⌚ en hoe diep⏬ de recessie valt 〽,…de bevolking massaal in opstand komt en de pleuris echt uitbreekt💥

  Geliked door 2 people

  • Skarsgärd zegt:

   Dat denk ik dus al een aardige tijd. Op een gegeven moment denk je dat die psycho’s wel in de gaten zullen krijgen dat ze rustiger aan moeten gaan doen, maar nee dus, ze blijven op allerlei manieren olie op het vuur gooien en mensen het bloed onder de nagels uithalen. Maar dat is eigen aan geesteszieken: ze beseffen zélf niet dat ze gek zijn, alleen anderen zien dat. Als de onbetaalbaarheid van alles en steeds meer maar blijft toenemen en toenemen…; ik zie de laatste weken hele keurige mensen heel zorgelijk kijken bij de kassa bij n.b. de Aldi; als mensen steeds minder gaan kopen daardoor en er zo vanzelf ook nog een recessie ontstaat en er weer werkloosheid ontstaat, en als die psychopaten daar in het najaar ook nog eens alwéér ‘coróná’ gaan schreeuwen dan krijgen we een héle hete herfst en winter denk ik. Maar als die gekken niet op een democratische manier weggaan is dat dan ook niet vreemd. Mensen die niets meer te verliezen hebben zijn tot alles in staat, zo is het altijd gegaan.

   Like

   • Hovawart zegt:

    Visies zonder uitvoering zijn gewoon hallucinaties,…….daarom verdenk ik de Haagse en Brusselse cokeneusjes al jaren van geestverruimende hobby’s…..dit onwerkelijke beleid is om geen andere reden of op geen andere manier te verklaren.

    Like

  • LUCIA zegt:

   @Hovawart..Hier…. de pleuris uitbreken, ik denk niet dat we dat gaan mee maken maar hoop doet leven .

   Like

 2. stradivotsi zegt:

  Is wel weer mosterd na de maaltijd verhaal. Hij zat er niet van gisteren op zn post of heeft die
  kolakuskitsch zich al eerder gemeld in die zaken? ‘wat in zijn macht ligt…..” succes word een harde noot kraken.

  Like

 3. Julia zegt:

  Was ik allang achter (ik slaap gelukkig niet) en veel weldenkende met mij. Verder geen woord meer aan toe te voegen

  Like

 4. antiislamnu zegt:

  Kijk maar uit dit kan zomaar een Epsteintje worden.

  Like

 5. Oliedom zegt:

  Niks mis mee, omdat het de ene tegen de ander “psychopaat ” zegt.;)

  Like

 6. Léon van Duren zegt:

  https://childrenshealthdefense.org/defender/nih-scientists-royalties-openthebooks-rfk-jr-podcast/?itm_term=home

  Het voltallige wereldwijde medische establishment is volkomen verrot!! Dankzij de ontspoorde gecorrumpeerde Nederlandse rechtsstaat wordt er absoluut geen onafhankelijk onderzoek gedaan!!!

  Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal moet ere komen!!

  De verantwoordelijke geïnstitutionaliseerde pharma maffia misdadigers zoals de horror dokter Ursula von der L (de plaatsvervangster van Joseph Mengele mogen absoluut niet vrijuit gaan

  Like

 7. saddy zegt:

  “Nu willen dezelfde idioten of psychopaten – ik weet niet echt wat ze zijn – al onze medische data, anamnese en begeleidende diagnoses, laboratoriumdiagnoses en ontslagbrieven aan de industrie ter beschikking stellen.”

  Als we dat nu eens voor 10 minuten zouden toestaan dan hebben we toch maar mooi de diagnoses en het medicijn gebruik van die idioten of psychopaten. Ik ben al tijden razend benieuwd wie de grootste narcist is en wie het grootste minderwaardigheidscomplex heeft. Veel interessanter dan een songfestijn.

  Like

 8. Julia zegt:

  https://www.ninefornews.nl/wie-bestuurt-ons-eigenlijk-er-lijkt-zich-een-stille-staatsgreep-te-voltrekken/ Inderdaad een stel psychopaten gesteund door een kudde geïndoctrineerde hersenloze volgzame schaapjes die alles goed vinden en graag de hielen likken van de Haagse judassen en misdadigers tegen de menselijkheid zoals Rutte, Kaag en de rest van de door en door rotte appels binnen dat hok van de zogenoemde democratie. Vandaar dat voormalig Nederland diep zinkende is en er geen redden meer aan is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s