Rood-rood-groene waanzin: Berlijnse politie mag overvallen op Joden en homoseksuelen niet meer melden

(Vertaling: E.J. Bron)

De Berlijnse politie mag vanwege de re-identificatie van de daders in het vervolg geen informatie meer aan instellingen voor slachtofferhulp en adviesbureaus verstrekken. Dat werd zo bepaald door de gevolmachtigde privacybescherming van de Berlijnse strafvervolgingsautoriteiten.

Hoewel steeds meer burgers ieder jaar het slachtoffer van beledigingen en aanvallen worden, die homofoob, racistisch of antisemitisch gemotiveerd zijn, heeft de gevolmachtigde privacybescherming van de Berlijnse strafvervolgingsautoriteiten beslist dat de Berlijnse politie in het vervolg geen informatie meer mag verstrekken. Daarover wordt door de gevolmachtigde gezegd:

“Om een re-identificatie te verhinderen”, mogen in de verstrekte informatie van de politie aan instellingen voor slachtofferhulp en adviesbureaus noch de daad noch de plaats omschreven worden, bijvoorbeeld de straat, noch het tijdstip van de daad genoemd worden. Ook mag de leeftijd van de dader niet genoemd worden.

De gevolmachtigde privacybescherming motiveerde zijn standpunt volgens de “Berliner Zeitung” als volgt: het zou aan een rechtsbasis ontbreken om persoonlijke data uit onderzoeksprocedures aan privéverenigingen te verstrekken met het doel om deze te vergelijken met de daar aanwezige data. De gevolmachtigde privacybescherming verwijst bovendien naar een beslissing van het gerechtshof München van 4 oktober 2021.

Sebastian Finke van het antigeweld project Maneao is geschokt over de regeling: “Dat doorkruist al ons werk.” Het moeizaam opgebouwde vertrouwen in de strafvervolgingsautoriteiten zou beschadigd worden. De situatie zou een einde maken aan een beproefde samenwerking ter versterking van het werk van geweldpreventie in Berlijn. Finke´s ontsteltenis gaat echter niet zo ver dat de leider van het homoseksuele antigeweld project bereid is de groep daders te benoemen. Want het zijn niet Klaus en Sören, die homoseksuele stellen beledigen en bedreigen, en het zijn niet Peter en Martin, die “Joden in het gas” brullen of Joden hun keppeltje van het hoofd slaan.

Direct proportioneel met de voortschrijdende islamisering en aanhoudende massa-immigratie van cultuur-vreemde, overwegend islamitische mensen, die dit land verrijken, nemen deze delicten ook in Berlijn in schrikbarende omvang toe. Met goedkope trucjes zoals nu door de Berlijnse gevolmachtigde privacybescherming wordt toegepast, wordt geprobeerd het deksel op de kokende pot te drukken.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Rood-rood-groene waanzin: Berlijnse politie mag overvallen op Joden en homoseksuelen niet meer melden

 1. Rini Stegeman zegt:

  Hetzelfde is hier in Deventer aan de gang.Politie mag NIETS meer melden mbt de azielige zoekers hier in de Westenbergkazerne. al twee jaar niet.Heel af en toe wordt er toch iets gemeldt, maar de volgende dag is het al weg……..Het is er momenteel rustig.

  Like

 2. kruisridder zegt:

  Bij het stemmen op Rood stem je op de Dood.

  Like

 3. Ondertussen zullen ze in Warscau nou wel weten wat ze binnen gehaald hebben met de Oekrainers.
  Een meisje word lastig gevallen door een stel Oekrainers en een man uit Warschau neemt het voorhet meisje op met het gevolg dat hij dood geslagen word.

  Like

 4. karton zegt:

  Jémig, das nou óók wat !
  Moeten we in ’t vervolg zeker raden welke moslim een keppeltje-dragende Joodse man heeft aangevallen, of……hoeveel moslims er hebben meegedaan aan een groepsverkrachting van een 13-jarig meisje, of hoeveel asielzoekende moslims de chauffeur van de bus van Emmen naar Ter Apel hebben bespuugd/gemolesteerd ?
  En hoe moet ’t met de tv-uitzending, speciaal voor moslims, Opsporing verzocht, moeten we zeker gissen of een donker getinte, bebaarde vent in een lange witte jurk, die een weerzinwekkende aanranding pleegde op een 8 jarig meisje, een moslim was ?
  Of mogen we óók niet meer raden naar de afkomst van de dader(s) ?
  Zeer binnenkort komt er wel een wetsvoorstel die ons zélfs dat verbiedt !
  Nu in Duitsland binnenkort in het NL-theater v.d. lach !

  Like

 5. Kees zegt:

  Er is niets veranderd in Berlijn, al 80 jaar niet…

  Like

 6. antiislamnu zegt:

  Wat een vieze flikkers zijn het ook he

  Like

 7. koosv8 zegt:

  De linkse onkunde is grenzeloos. Overal waar deze zieke idioten hun zg. “MEDE MENSELIJKHEID” tentoon spreiden, is het gedaan met het normaal. De utopische ideeën die de samenlevingen alleen maar verder doen afglijden, worden in de schoolkinderen geperst. En ziedaar wat men krijgt voor de TOEKOMST!!!

  Like

  • LUCIA zegt:

   KoosV8 ; Het is bewust gedaan om maximale onrust te creëren, dit heeft niets te maken met utopische ideeën, deze mensen hebben geen goed bot in hun lijf en geen enkel goed idee, het zijn vuile haat mensen en fascisten kortom… hele slechte mensen

   Like

 8. Hovawart zegt:

  Het faciliteren van de vijfde colonne draait doorrrrrrrr, zelfs het hanteren van klassenjustitie is dagelijkse kost…..

  Like

 9. Anneke zegt:

  Het wordt letterlijk met de dag gekker en dus gevaarlijker, hier op de planeet !
  Het westen heeft zich letterlijk verkocht, aan (levensgevaarlijke) duivelse krachten !!!
  Het politieke verraad /- gevaar moet blijkbaar zo lang mogelijk als een niet bestaand feit, onder het zgn. perzisch tapijt verschuild blijven.
  Er staat voor heel veel burgers, een vreselijke tijdsperiode voor de deur !
  Dit is een over-duidelijke geschiedsherhaling, die zeer dichtbij aan het komen is.
  Triest dat zeer velen met zand in de ogen, hun leven door maken.
  Het merendeel heeft geen besef van het dreigende gevaar…

  Like

 10. Anneke zegt:

  Ben wijlen mijn ouders intens dankbaar, dat zij mij al vanaf de tienerjaren hebben geinformeerd, over hun belevingen tijdens de Tweede Wereldoorlog !!!
  Die zij heel bewust, als tieners hebben ervaren.
  Rotterdam plat gebombardeerd, de stad waar wijlen mijn vader toen woonde.
  Het politieke gevaar, de politieke misleidingen, dus het eeuwig durende bedrog, jegens de burgers !!!

  Like

 11. Knalkopje1 zegt:

  Zo ziet woke uit: in dit geval het vertroetelen, knuffelen en beschermen van criminelen door de zogenaamde rechtsstaat. Doorgeslagen privacy-onzin. Privacy voor verkrachters etc. is het belangrijkste. En niet te vergeten: vervolging zo lastig mogelijk maken door allerlei ‘rechten’ te verzinnen voor het schuim der aarde. Slachtoffers tellen nauwelijks voor onze prachtige rechtsstaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s