Verkiezingsfraude in de VS (10)

(Door: J.A. Kapteyn)

(Lees hier deel 1 t/m 9 van “Verkiezingsfraude in de VS”)

(Documentaire over het massaal inleveren van illegale stembiljetten wordt aanstaande woensdag in het Europarlement vertoond)

Ondanks een stortvloed aan aanwijzingen dat er tijdens de presidentsverkiezingen in 2020 op omvangrijke schaal is gefraudeerd met het tellen van de stemmen heeft dat tot nu geen invloed gehad op de uitslag. Biden zetelt als president in het Witt Huis en Trump, zijn tegenkandidaat, had het nakijken.

De kwestie “verkiezingsfraude” verdeelt de Amerikaanse maatschappij dramatisch. Steeds meer Amerikanen denken dat Biden onterecht tot president is verkozen. In eerdere artikelen beschreef ik dat er is aangetoond dat er in meerdere kiesdistricten in verschillende staten enorm met de stemuitslagen is gesjoemeld. Nu is daar een nieuwe factor bijgekomen.

Schrijver en filmmaker Dinesh D’Souza heeft een filmdocumentaire gemaakt over linkse activisten die duizenden valse poststembiljetten in “dropboxen” deponeerden. Dropboxen zijn op straat opgestelde containers, speciaal in verkiezingstijd neergezet om de stembiljetten van kiezers die per post stemmen in te deponeren.

De documentaire heeft als titel “2000 Mules”. Hij laat zien hoe linkse organisaties activisten hebben ingezet om de verkiezingen naar hun hand te zetten. Deze activisten, “mules” of pakezels genoemd, verzamelden massaal post-stembiljetten, vulden ze in en zetten handtekeningen, en gooiden ze daarna in de dropboxen.

De documentaire toont aan dat er in Arizona, Georgia, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin meer dan 2000 “mules” actief waren. Zij hebben bijna 400.000 illegale stembiljetten gedropt. Omdat Trump en Biden nek aan nek gingen zou Trump zonder deze illegale stemmen zeker hebben gewonnen. Met andere woorden: Biden zit illegaal in het Witte Huis.

In een interview met Charlie Kirk geeft Dinesh D’Souza achtergrondinformatie over zijn film.

True the Vote” (een conservatieve organisatie die verkiezingsfraude bestrijdt, vert.) heeft zijn werk gedaan. Zij onderzochten de democratisch gedomineerde districten Fulton County (Georgia), Maricopa County (Arizona), Detroit (Michigan), Milwaukee (Wisconsin) en Philadelphia (Pennsylvania).

Via het verzamelen van gegevens door zowel geo-tracking (cell-phones) als beelden van videobewakingscamera’s legde True the Vote vast dat er door zo’n 2000 “mules” stembiljetten-fraude is gepleegd in zes staten.

De betaalde stemkoeriers gingen ’s avonds laat naar de dropboxen toe, gebruikten handschoenen om vingerafdrukken te vermijden, namen foto’s om betaald te krijgen en maakten gedurende enkele weken diverse tochten naar verschillende dropboxen.

(D’Souza benadrukt dat de fraudeurs handschoenen begonnen te dragen nadat in een zaak tegen stembiljettenfraude in Arizona de beschuldigingen gebaseerd waren op vingerafdrukbewijs).

Er bestaat in elk van de onderzochte staten geen enkele twijfel over dat we hier te maken hebben met illegale activiteiten”, zei D’Souza

De documentaire is uitgebracht op 2 mei en wordt in heel de VS in bioscooptheaters vertoond.

Europarlementariër Marcel de Graaf (FvD) haalde de film naar Europa en kreeg voor elkaar dat hij aanstaande woensdag 18 mei in het Europees Parlement wordt vertoond.

Verkiezingsfraude in de VS is geen fictie, maar een feit. Welke invloed de boven tafel gekomen gebeurtenissen zullen hebben, kan ik niet voorspellen, maar zeker is dat de MSM en de zittende machthebbers deze documentaire zullen afdoen als FakeNieuws en complottheorie. De zittende macht zal er alles aan doen om te voorkomen dat de boven water gekomen feiten consequenties voor het presidentschap van Biden zullen hebben.

Maar de populariteit van Trump blijft groeien, niet alleen onder de bevolking, maar ook in zijn eigen partij. De populariteit van Biden is dramatisch gezakt onder de 30%. Vicepresident Kamala Harris spreekt vaak onbegrijpelijk, ze produceert “woordsalades”. De prestaties van de Biden-administration zijn in de ogen van veel Amerikanen om te huilen (open zuidgrens, vaccinatieplicht, Iran-deal, Oekraïne-beleid, genderpolitiek om maar iets te noemen). Het ziet ernaar uit dat de komende midterms-verkiezingen in november een stevige winst voor de Republikeinen zullen opleveren.

Bronnen:

ninefornews.nl, imdb.com, electionfraud20.org, podcastst.apple.com

Door:
J.A. Kapteyn
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Verkiezingsfraude in de VS (10)

 1. Oliedom zegt:

  Een echt democratisch landje, in de en hand de bijbel en de andere de gun vor het geval dat het hun niet bevalt.

  Geliked door 1 persoon

 2. saddy zegt:

  Die soros met zijn dominion verkiezings-software zit toch ook overal.

  Romanian press outraged as Eurovision rigged the vote

  Wat kost zo’n machine eigenlijk? Lijkt me leuk om vanaf nu ook altijd mijn zin te krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 3. antiislamnu zegt:

  Waarom geen impeachment voor Biden? Lijkt mij wel zo rechtvaardig wat ook zo wonderbaarlijk is dat zijn mentale gezondheid niet nagekeken wordt hij is duidelijk zwaar labiel

  Geliked door 1 persoon

  • Johan P zegt:

   Omdat daar nu geen meerderheid voor is. De democraten hebben een meerderheid in zowel Senaat als Huis en kunnen met geen mogelijkheid toegeven.
   De tijd dat men naar bewijzen keek is al lang voorbij, alles is nu slechts op ideologie gebaseerd.
   Als in November de republikeinen inderdaad zwaar winnen dan is die impeachment waarschijnlijk.
   Masr dan wat? Volgens de grondwet betekent dat automatisch dat Kamala dan president wordt. Een absolute nitwit die nergens verstand van heeft en nog nooit iets heeft gepresteerd. En als die om wat voor reden dan ook van het toneel verdwijnt wordt het de spreker voor het Huis, momenteel Pelosi, hoewel dat na de midterms misschien iemand anders zal zijn.

   Like

 4. Ravian zegt:

  “Het ziet ernaar uit dat de komende midterms-verkiezingen in november een stevige winst voor de Republikeinen zullen opleveren.”

  Daar zijn we vet mee als je kijkt naar de werkelijk gigantische schade die coup pleger Biden het afgelopen twee jaar wereldwijd heeft aangericht.
  Die klootzak heeft de halve wereld de vernieling in geholpen, en als hij nog even zijn gang kan gaan dan kon zelfs Armageddon wel eens aan komen kloppen.
  Erg fijn dat daarna de hele VS (de anderhalve stralingszieke overlevende) op Trump gaat stemmen.
  Biden moet NU uit zijn ambt verwijdert worden, en de hele “Democratische” partij en alles wat daar aan vast hangt moet opgepakt en opgesloten worden, in afwachting van een tribunaal.

  Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ Ravian 16 mei 2022 om 23:26

   Dacht je nou echt, dat de “Deep State” opeens is bekeerd en nu niet meer gaat frauderen. ???

   Klamp je niet vast aan een strohalm. Dat is ijdele hoop.

   Vossen verliezen wel hun haren, maar niet hun streken.

   De verkiezingen gaan niet om de belangen van Henk en Ingrid, maar om de belangen van de Khazaarse mafia, de nep-joden. Zij werken aan de satanische Nieuwe WereldOrde. Hun duivel wil zijn als God en is geobsedeerd door de alleenheerschappij over de aarde. En iedereen, die niet Khazaars is wordt afgemaakt.

   Deze nep-joden hebben reeds een flinke lepel in de breipot. Veel belangrijke posten zijn in hun handen. Ze werken vanuit de duisternis. Ze liegen en bedriegen en zijn corrupt. Ze lijden aan grootheidswaanzin, zelfoverschatting, hoogmoed en overmoed. Ze menen met alles weg te kunnen komen.

   De Khazaarse mafia is het grote duivelse kwaad, dat aangepakt moet worden.

   Gelukkig worden steeds meer mensen wakker en zien met wat voor rot vlees ze in de kuip ze van doen hebben.

   Maar vooralsnog heeft die Khazaarse mafia nog erg veel in de pap te brokkelen.

   En zolang de Wokes niet willen luisteren naar het gelijk van de Wappies, kan de Khazaarse mafia ongestoord zijn gang gaan.

   Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Volgens mij moet je mijn schrijfsel nog eens opnieuw doornemen…

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Boike.Ik ben aangenaam verrast dat u weet wie de werkelijke machthebbers zijn op deze wereld.Jammer dat niet meer mensen dit weten,die satanisten zijn de 1% op de wereld,wij zijn de 99% en kunnen die satanisten makkelijk vernietigen.

    Like

   • karton zegt:

    @ Boike op 17-5-2022 om 15.27 u.
    Ik zie vaker dat u schrijft : “Khazaarse mafia”.
    Wáár ligt Khazario ? Ik heb er nog nooit van gehoord, is ’t een landstreek ergens in Verweggistan o.i.d. ? Ik ben écht nieuwsgierig, @ Boike.

    Like

 5. saddy zegt:

  Marcel de Graaf (FvD) haalde de film naar Europa en kreeg voor elkaar dat hij aanstaande woensdag 18 mei in het Europees Parlement wordt vertoond.

  Grote denkfout. Hele grote denkfout. Psycho’s zien alleen de kansen. Binnen de kortste keren gaat soros alle verkiezingen in europa riggen. Tot de gemeente aan toe.

  Geliked door 2 people

  • stradivotsi zegt:

   dat deden ze al vele jaren, voordat zuuros bekend was onder mensen.

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    @Stradivotsi; Idd ik vroeg me na het kijken van 2000 mules, ook af hoeveel ezels wij hier hadden en ik geloof dat er al zeker minimaal 15 jaar, en wellicht veel langer, de zaak hier ook gerigged wordt, ook de partijpolitiek wordt bespeelt door het uit mekaar laten vallen van vooral veelbelovende opkomende politieke partijen, door van tevoren geïnstalleerde mollen, zodat ze steeds hun duivelse partijen hooguit op een 30% meerderheid laten winnen en coalitie regeringen laten vormen me andere facistisch /duivelse partijen. Die 30% lijkt een soort patroon te zijn, ben dat al hier en daar tegen gekomen.

    Like

 6. Meine zegt:

  Soros.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s