Tweet van Geert

Gesprek met Rutte en Kaag gehad. Heb vriendelijk aangegeven dat ze van een andere planeet komen. Zij willen warmtepomp, wij willen koopkracht herstel. Zij willen meer immigratie, wij de grenzen dicht. En natuurlijk willen wij nieuwe verkiezingen.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Tweet van Geert

 1. stradivotsi zegt:

  Dus een praatje wat op niks resulteert dan de weg die nu loopt. Geen van die gasten vertrouw ik.

  Like

 2. BosscheBol zegt:

  Een gesprek met Rutte en Kaag?
  Lijkt me volstrekt zinloos.

  Geliked door 3 people

 3. saddy zegt:

  Geert zou hier ook eens op moeten reageren:

  Met veel tamtam proefprik-fabriek gebouwd in afrika twv 600 miljoen (zal vast meer geweest zijn) en aantal bestellingen bij deze fabriek tot nu: Nul

  Maar macron en zo’n duitse leipo stonden toch maar weer mooi op de foto

  Like

 4. karton zegt:

  Met “mensen” als Rutte en Quag valt niet te praten. Ik weet zeker dat beide figuren ma afloop van de sessie zullen zeggen : “Alle oppositiepartijen hebben hun zegje gedaan, de gesprekken waren zeer constructief”. ( En vervolgens fluisteren ze elkaar in ‘t oor ;”Laat ze kapot vallen die oppositie, we doen gewoon wat wij én de EUSSR willen, hahaha !”)

  Geliked door 4 people

  • koddebeier zegt:

   Zolang we hordes debielen hebben die op dat tuig blijven stemmen komen we er nooit vanaf.
   We hebben last van een zwakzinnige meerderheid in dit land !!!

   Geliked door 1 persoon

 5. saddy zegt:

  Geert zou hier ook eens op moeten reageren want alleen de FVD jongens en van Haga laten inmiddels nog iets van zich horen.

  De voorzitster van de europese toelatingscommissie, die griekse die 4 -5 miljoen euro aan steekpenningen van pfizer had aangenomen, heeft komend seizoen als doel om 100 miljoen, per definitie onwerkzame, proefprikken hun verwoestende werk te laten doen.

  Mooi rond getal, zal wel een super-bonus aan verbonden zijn.

  Like

 6. bobzelf zegt:

  AL ENIGE UITLEG ?
  VOOR HET APPLAUDISEREN VOOR EEN JOODSE MASSAMOORDENAAR ??
  IK VRAAG DIT EVEN VOOE EEN VRIEND …….

  DIE OP ZOEK IS NAAR EEN KEPPELTJE

  TEVENS ZAT IK DAARNET HIKKEND VAN DE LACH TE KIJKEN NAAR
  DIT STUKKIE FENOMENALE HUMOR

  DUS MISSCHIEN KAN IEMAND IKBENOOKKOKGEWEEST …
  EVEN UIT ZIJN TABERNAKEL TREKKEN EN
  DEZE UITLEG VAN DE 10 GEBODEN EVEN PAREREN ….
  want hij wil alleen met oom bob praten als hij kleine letters schrijft ??
  en ik dan met mijn broek op mijn knieen achter in de tent
  whahahahaha
  dat zal toch niet . dus

  OF STAAT DIE EIKEL OOK AAN HET FRONT SAMEN MET JEZUS ??

  DE 10 GEBODEN … WHAHAHAHAHA

  oom boboboboboobobbb

  Geliked door 3 people

 7. Hovawart zegt:

  In tijden van crisis moet men prioriteiten stellen, maar ons kabinet stelt alles in het werk om enkel chaos te creëren,………geheel volgens hun agenda.
  (het kabinet is net als TelSell, maakt enkel reclame voor onzinnige producten en diensten)(voor publiek dat daar de gehele dag naar willen luisteren/kijken)

  Geliked door 1 persoon

 8. saddy zegt:

  Zelfde filmpje als hierboven maar ook dit is weer leuk:
  Groenland kreeg 100 miljoen, van jouw geld.
  Groenland heeft iets van 56.300 inwoners. Dus zeg 1750 euro per inwoner.
  Voor een willekeurige groenlander heb jij dus 3 tot 5 weken gewerkt.
  Voor een virus dat volgens gates niet gevaarlijk is, weinig doden geeft en wel heel erg lijkt op griep.

  Like

 9. Rene zegt:

  Nog even Rutte en Kaag, en wij hebben echt een anderen planeet maar wel een waar w.e.f de baas is waar clous schwab met zijn boeven club de les leest.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Gelukkig 😊 heeft ons kabinet het nationaliseren van grote bedrijven en banken niet op hun agenda staan, de Linksche Looney Brigade is in staat om hun bloedeigen moeders te verkopen…….en er nog op te verliezen ook.😀😂🤣
  (hun bloedeigen moeders stemmen vast nog toe,)

  Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  WSe hoeven geen verkiezingen meer te houden de WEF marionetten staan in dienst van het WEF en de EU hebben geen enkele zeggenschap meer. Het zit er nog voor de show om de schijn van de zogenoemde democratie hoog te houden ondertussen hebben zij onze soevereiniteit overgeleverd en miljarden gestort en blijven storten in bodemloze putten. Uiteraard heeft Kuipers samen met het RIVM de coronawet in de wacht gezet https://www.telegraaf.nl/nieuws/1369579747/senaat-draait-tijdelijke-coronawet-de-nek-om In het najaar zal de NWO de onderdrukking voor wat betreft de vaccinatieplicht invoeren. Kuipers heeft inmiddels al het agreement ondertekent dat boven onze grondwet staat. Wopke krijgt een straatnaam in de Oekraïne vanwege de belofte een stad in de Oekraïne te adopteren waar Nederland zorg draagt voor de wederopbouw. Maar ondertussen https://www.telegraaf.nl/nieuws/364342688/lege-pet-rutte-en-kaag-na-bedeltocht-langs-oppositie Kortom Nederland is failliet en Wopke gaat miljarden inzamelen van de belastingbetalers voor de wederopbouw van een corrupt land de Oekraïne. Dus we kunnen onze borst nat maken dat worden fikse verhogingen aan belasting en uiteraard ons krom betalen om enigszins nog van warmte en een warme douche te kunnen genieten. Nederland is niet meer het is een kapot bezuinigd en verloren land.

  Geliked door 3 people

 12. Hovawart zegt:

  Ik vernam net dat de regering is uitgenodigd om in september de Troonrede in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag bij te wonen, waar Lex een tranentrekkende voorstelling zal presenteren.
  Wederom een spetterend huldebetoon aan de niet-bestaanden van de Pays-Bah, een aubade van stigmatiserende oneliners en gebiedende en zelfs neerbuigende taal met vele hilarische versprekingen, waar een spiegeltje word voorgehouden aan een goedgelovige volk dat ademloos starend wachten op de punchline van de crunch-time……of een zoveelste berichtje op hun Iphone of smartwatch over de nieuwe(oude) outfit van Max.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @Hovawart op 17-5-2022 om 20.02 u.
   Is nú al bekend dat de troonrede in de Schouwburg in Den Haag wordt voorgedragen ?
   Was Carré niet een veel betere plaats geweest, daar worden immers álle grote circusvoorstellingen gehouden ?
   Ook vele bekende komieken treden daar op, het komisch duo Max & Lex zou daar niet misstaan.

   Like

 13. Die komen van de Schwab planeet en kunnen niet anders denken als wat Schwab hen verteld heeft hoe een land te leiden.
  Dat warmtepomp gebeuren is ook al zo iets.
  Hetzelfde als met de zonnepanelen die uren per dag uitgeschakeld worden omdat het stroomnet het niet aan zou kunnen en dus weer een dure misser voor de burgers die zich de fabeltjes van de groene communisten hebben laten aanpraten.
  Daarbij komt dat die stroomvreters nou misschiennog te betalen zijn, maar het is afwachten hoe dat gaat aflopen met de steeds hoger wordende energiekosten
  En die nieuwe verkiezingen komen er niet want het zou dan kunnen zijn dat er een andere regering komt zonder WEF overmacht en dat wil Klausje niet hebben, dus zal hij de opdracht gegeven hebben ZEKER geen nieuwe verkiezingen.
  Maar de dingen die Ik hier neer schrijf weet ook Wilders wel.

  Like

  • koosv8 zegt:

   Alsof verkiezingen nog eerlijk verlopen, Amerika, Duitsland, Frankrijk, Nederland.
   En waar men minder vat op heeft krijg je uitslagen die de verwachting volgen. Het is hier alleen maar sturen, en wind uit de zeilen nemen, met de MEDIA voorop, bij hen waar het grote publiek in deze bezopen tijd, nog geloof in heeft.

   Like

 14. Voorman zegt:

  Geliked door 2 people

  • saddy zegt:

   @Voorman
   Ik kan het niet zo snel terugvinden maar india zou besloten hebben het kolenverbruik te verdubbelen. Conclusie van dat berichtje was dat ALLE (ook de toekomstige) besparingen van de gehele EU daardoor voor niks zijn. (Mocht je in de 104 verschillende CO2 modellen geloven)
   De superschone centrales hier worden gesloten (kost 1 miljard per jaar per centrale dacht ik) en daar lachen ze zich helemaal krom.
   En dan hebben we het nog niet eens over china gehad.

   Like

   • stradivotsi zegt:

    Het gaat en ging ook nooit om klimaaat, die gasten op enkele nobrains intellectuelen in die hoek na, weten verdomde goed wat ze en voor wie ze werken, het betaald fokking goed, en dat is wat belangrijk is. Zich een verheven keutel met stropdas voelen. China is indeerdaad een vervuilende industrie, waarom dent u dat men jaaren geleden als booooming Tschaina de hele bubs er naar toe bracht, met voordeelaktie: goedkope arbeiders, dat uurloon koop je hier haast nog geen bakje aambeie, ehh aardbeien voor. Allemaal flauwekul dus

    Like

  • koddebeier zegt:

   Alleen jammer dat die achterlijken het zelf ook nog geloven, of het zijn super acteurs, maar kan ik ook weer moeilijk geloven !!

   Like

 15. Harry zegt:

  Toch wel weer heel verstandige woorden van Wilders !
  Na enkele , voor ons onbegrijpelijke keuzes ,
  toch weer een gezond verstand antwoord van Wilders .
  Laten we hem niet laten vallen , we hebben haast niks anders !

  Like

  • LUCIA zegt:

   Jij misschien niet… maar anderen hier denken er anders over….. Wilders is echt een gepasseerd station…Ik ben blij met de nieuwe garde van het Forum, die timmeren goed aan de weg ..

   Like

 16. Piet friet zegt:

  De man heeft gelijk. Zoals vaker….

  Like

 17. Boike zegt:

  Het politieke water staat de dictator Rutte kennelijk aan de lippen. Hij had aangekondigd om samen met het wijf van Anis al-Qaq bij de francties langs te gaan om in de achterkamertjes politieke zaken te doen.

  Ze zijn dus kennelijk ook bij de PVV langs geweest. Maar Wilders gaf ze dus lik op stuk. Hij heeft het kabinet met de neus op de feiten gedrukt. Daar zal dictator Rutte niet blij mee zijn geweest.

  Wat hebben de andere fracties gedaan ??? Hebben die “ja en amen” gezegd tegen de duivelaanbidder ???

  Rutte lijdt aan satanische obsessies. Hij heeft zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht. Hij dient de “hogere belangen” en eist kadaverdiscipline.

  Goed dat Wilders hem duidelijk heeft gemaakt, dat de PVV wel naar de belangen en behoeften van Henk en Ingrid kijkt.

  Rutte, het is hoogtijd, om je bek te houden en op te pleuren. We hebben meer dan genoeg van dat duivelse gedoe van jou.

  Geliked door 1 persoon

 18. Voight-Kampff zegt:

  Praten heeft geen zin; indien je een positie hebt dan dwing je deze af. Zo eenvoudig is dat.

  Like

 19. Boike zegt:

  Kijk eens even naar de bovenstaande foto. Die spreekt boekdelen. Ze zitten niet aan de conferentietafel, om te onderhandelen, maar staan op hun achterste poten. Dat zegt dus heel veel over de te snijden sfeer tijdens het gesprek.

  Ik heb zo’n flauw vermoeden, dat dictator Rutte met zijn gesprekken, bedoeld om de steun van de fracties te winnen, toch heel veel kwaad bloed heeft gezet.

  Nee dictator Rutte, je gelijk moet je in het Parlement halen en niet achterbaks in de achterkamertjes afdwingen.

  Like

 20. Julia zegt:

  Het wordt met de dag triester nu hebben we Rutte weer met zijn smerige politiek. De grootste maffiabaas is nog niet zo erg als deze misdadiger die zich nog MP durft te noemen. https://www.ninefornews.nl/laat-je-niet-afleiden-door-smsjes-van-rutte-dit-is-het-nieuws/ De smoes alleen al zijn mobiele telefoon had te weinig opslag hoe verzint de grote leugenaar dit weer. Dan had die zak al veel eerder een ander toestel moeten eisen. Uiteraard heeft hij alle berichten gericht aan het WEF gewist. Maar volgens Rutte heeft hij de regels niet overtreden je moet toch wel een misselijkmakende arrogante kwast zijn om dit nog te durven stellen. https://www.ad.nl/politiek/tweede-kamer-wil-morgen-een-debat-over-ruttes-smsjes~a1150fba/ Kortom weer een theatershow binnen het maffia hoofdkwartier wat levert het op dat de smerige klootzak op de zetel geplakt blijft in plaats van er keihard uitgetrapt te worden. Wie kotst deze vreselijke achterbakse volksverlakker nog niet uit. Ook zijn er weer heel wat miljarden zoek https://www.ad.nl/politiek/kabinet-hield-zich-voor-derde-keer-op-rij-niet-aan-financiele-spelregels-vraagtekens-bij-15-5-miljard-euro~aa68a50a/ Het is ongehoord dat deze politieke criminelen nog niet in de kraag zijn gepakt en zijn veroordeeld tot levenslang. Miljoenen mensen buiten zij uit, miljoenen mensen verraden zij en hun smerige plannen en deals met het WHO zullen ons nog zwaar gaan bezuren verplicht prikken en geen vrijheden meer alsmede lock downs wachten ons wederom. Dan de volgende terrorist De Jonge 2 jaar heeft hij gefaald met zijn mislukt corona beleid waardoor hij inmiddels al heel veel bloed aan zijn handen heeft en nu terroriseert hij de Nederlanders met zijn ambitieus plan de warmte pomp https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/hugo-de-jonge-drukt-burger-groene-waanzin-door-de-strot-vanaf-2026-verplicht-aan-de-warmtepomp Dan hebben we ook nog te maken met het NAZI verdriet van Wopke Hoekstra https://www.dagelijksestandaard.nl/buitenland/wopke-hoekstra-erg-verdrietig-na-weigering-olieboycot-had-gehoopt-op-meer-eenheid-tegen-rusland. Je zou die land en volksverraders ook voor goed naar de Oekraïne kunnen schoppen omdat zij hier toch zo bezeten van zijn. In ieder geval heeft dit politieke gajes geen enkele betekenis en toegevoegde waarde meer voor Nederland zij brengen ons land met de dag meer naar de rand van de afgrond.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s