Hugo de Jonge kletst opnieuw uit zijn nek

(Door: Ebru Umar)

6000 extra huishoudens die sinds januari 2022 naar de Voedselbank gaan, maar Hugo wil huiseigenaren dwingen om over te gaan op een warmtepomp. Boodschappen die sinds augustus vorig jaar 15% duurder zijn geworden, maar Hugo wil huiseigenaren dwingen om over te gaan op een warmtepomp. De energierekening is onbetaalbaar geworden, is voor sommigen wel 100% gestegen, maar Hugo wil huiseigenaren dwingen om over te gaan op een warmtepomp. De benzineprijs blijft doorstijgen, maar Hugo wil huiseigenaren dwingen om over te gaan op een warmtepomp. Gemeentes verhogen zonder scrupules de WOZ-waardes van woningen, maar Hugo wil huiseigenaren dwingen om over te gaan op een warmtepomp. Het leven an sich is duurder geworden – horeca, theater, evenementen, reizen, concerten – maar Hugo wil huiseigenaren dwingen om over te gaan op een warmtepomp. Oh,en hoe kan ik het vergeten: de huizenprijzen zijn t.o.v. van 2021 met 21% gestegen, maar Hugo wil huiseigenaren dwingen om over te gaan op een warmtepomp.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Hugo de Jonge kletst opnieuw uit zijn nek

 1. Rensk. zegt:

  Het is een narcistenbende in het kabinet en minister. Ook in de Tweede Kamer zitten er een paar. De rest is een stel laffe meelopers (paar uitzonderingen) En Rutte staat aan de kop van deze lui en weet dat hij alles kan maken. Tweede Kamer zal hem toch niet wegsturen. Te laf.

  Geliked door 3 people

 2. Belozersky zegt:

  We hadden al te maken met oplopende inflatie voordat de invasie van Rusland begon op 24 Februari. Sindsdien zijn de westerse leiders helemaal losgeslagen met hun sancties die niet alleen Rusland treffen maar ook hun eigen burgers. Gaat dan over de zwaarte van de sancties. De gevolgen zijn ingrijpend voor economie, hogere inflatie, oplopende rentes, klappen op de beurzen en burgers die niet meer rond komen. Westerse leiders verliezen hun verstand door Ruslandhaat en hun burgers zijn de dupe. Dit had anders gekunnen.

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Hugo kletst uit z’n nek, hij heeft nog nooit anders gedaan. Oplossing is eenvoudig : een harde mep met een ijzeren staaf in die zelfde nek !

  Geliked door 4 people

 4. BosscheBol zegt:

  Hugo de Jonge: “Ach, waarom zou je met mensen praten als je ze ook dwingen kunt? Dwingen is zoveel prettiger en je hoeft ook niet naar al die moeilijke tegenwerpingen te luisteren.”

  Like

 5. Ravian zegt:

  Yeah, wel, om het even of je er het geld voor hebt of niet, en om het even of je er de zin van inziet of niet, wat gaat het Hugo eigenlijk aan op welke wijze ik de keet warm wil stoken?
  Simpel gezegd, waar bemoeit die clown zich eigenlijk mee?
  En dat mist dus in dit hele stuk.
  De enige vragen die gesteld worden zijn. “wie gaat dat betalen?”, en “wie gaat dat installeren?”, en “werkt dat wel?”.
  De meest belangrijke vraag; “waar bemoeid die vent zich eigenlijk mee?”, wordt al helemaal niet meer gesteld.
  Zo triest is het inmiddels al gesteld met de vrijheid in Nederland.

  Geliked door 2 people

 6. bobzelf zegt:

  daar mag nu toch zeker wel
  na de ene flop na de andere
  dan wel de ene snuif na de andere

  EERDAAGS WEL GEWOON EEN EXTRA LUCHTGAT IN .. DENK IK ZOMAAR

  IEMAND AL GEVRAAGD WAAR DIE MILJARDEN ZIJN GEBLEVEN IN DE REGERING

  DAT LAAT JE TOCH NIET ZOMAAR WEGWAAIEN ??

  IK ZWEER DAT ALS U HEM BIJ MIJ DE GARAGE INGOOIT

  IK ALLES VAN HEM TE HOREN KRIJG

  GOOIT U DAN GELIJK EVEN EEN HELE STEVIGE KEUKENSTOEL

  EEN 12 LANGE TYREPS EN EEN KLAUWHAMER EN EEN SNOEISCHAAR MEE

  DANK U

  OOM ZONDER KNIESCHIJF

  Geliked door 5 people

  • Blaffertje zegt:

   Ach ome Bob, hij die met pek omgaat word er mee besmet.
   Hij is aangestoken met de amnesie van Rutte.

   “IEMAND AL GEVRAAGD WAAR DIE MILJARDEN ZIJN GEBLEVEN IN DE REGERING”
   Moeten wij eens flikken.
   Dan flikkeren ze ons direkt in de bak.
   Voor vele jaaaaaaren.

   “DAT LAAT JE TOCH NIET ZOMAAR WEGWAAIEN ??”
   Tuurlijk niet.
   Zij weten om de donder wel waar ze het aan uit hebben gegeven, maar waaraan ze het hebben uitgegeven kan het daglicht niet verdragen.

   “IK ZWEER DAT ALS U HEM BIJ MIJ DE GARAGE INGOOIT
   IK ALLES VAN HEM TE HOREN KRIJG”

   Mag ik meehelpen?
   Please?

   Geliked door 2 people

   • bobzelf zegt:

    Blaffertje zegt:
    19 mei 2022 om 22:25

    ja hoor woef voor mensen zeker voor dames met hersens

    neem ik mijn pet danwel hoed af met een diepe buiging

    en jij mag de tyreps aantrekken voor die BULT / A.K.A ZEIKRUG

    GNA GNA GNA , EN DAN VOLSTAMMEN DIE EROP STEMMEN ????

    WERKELIJUK ONGELOFELIJK TOCH

    OOM BOBOOOBOBOBOBOBOBOB

    Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    “en jij mag de tyreps aantrekken voor die BULT / A.K.A ZEIKRUG”
    GRAAG.👍🏻

    Like

   • bobzelf zegt:

    Blaffertje zegt:
    21 mei 2022 om 00:29

    ja. whahaha daar had ik al op gerekend whahaha

    de eerste klap , jeweet wel, die is een daalder waard

    hugie . oom quasimodo

    Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  De Jonge is dit stuk ellende nog steeds in functie. 2 jaar lang heeft dit stuk ellende al veel bloed aan zijn handen weet u nog ouderen opgesloten zelfs dwanghekken om verzorgingshuizen en ouderen die in eenzaamheid hebben moeten sterven, veel jongeren 2 jaar lang van hun jeugd beroofd waardoor zelfs onder jongeren zelfmoorden toenamen, afgeschaalde zorg en en ongekende dwang met betrekking het door de strot duwen van experimentele vaccinaties waardoor er al heel veel dodelijke slachtoffers zijn gevallen. Nu krijgen we te maken met warmtepomp terreur waarvan een heel groot deel van de bevolking de kosten niet kunnen opbrengen. Die klootzak is toch minister van wonen dan moet deze misdadiger eerst maar eens gaan zorgen voor woningen en vooral woningen die betaalbaar zijn. Wiet kotst deze kerel nog niet uit, wie denkt die arrogante klootzak dat hij is ons leven heeft hij al deels kapot gemaakt en nu kaapt hij de mensen nog van haar laatste spaarcentjes of praat goedkope leningen aan voor zijn nieuwe waanzin. Weg met deze rotte appel het is een gevaar voor de samenleving. Het is ook wel toevallig dat dit soort dictators en tirannen geen bijwerkingen hebben door het experimentele vaccin terwijl jonge mensen op sportvelden in elkaar storten, jonge mensen hartklachten hebben, heel veel mensen desastreuze bijwerkingen hebben en de oversterfte onacceptabel hoog is, reden omdat dit politiek tuig voor de buhne en placebo hebben laten injecteren en nimmer het vaccin hebben laten toedienen.

  Geliked door 2 people

 8. Niek zegt:

  Nou wen er maar aan en het wordt nog veel erger dan je al dacht want je dacht toch niet dat die stikstof problematiek het einde was? Nee dat is slechts het begin van het gezeik, wij Europeanen hebben ons geconformeerd aan allerlei klimaat fondsen en Rutte en alle andere landen hebben dat ook gedaan en besloten hoe gestoord ook er in 2030 de helft bezuinigd moet zijn hierop.
  Dat is ff wennen maar gaat ons keihard geld kosten of anders ga je achteraf een boete betalen en zolang je dit kunt betalen is dat niet zo’n probleem maar dat probleem leggen ze gewoon bij de burger neer net zoals de inflatie, ik krijg ineens een aha erlebnis naar de covid crisis?

  Geliked door 1 persoon

 9. Boike zegt:

  De satnische dictator Rutte, bedient zich van leugens en bedrog en omringt zich met omhooggevallen nietnutten, die maar wat voor zich uit lullen. Hij noemt het de “nieuwe bestuurscultuur”. Wat vreemd, dat de Wappies achterdochtig en wantrouwig zijn geworden van al dat duivelse gedoe.

  Geliked door 1 persoon

 10. Blaffertje zegt:

  Heb je dit al gelezen?

  Geliked door 2 people

 11. Hovawart zegt:

  Wereldvreemd beleid, dat is de huidige tendens in de volksvertegenwoordiging….De Haagse bullshit production, nu als dagelijkse talkshow…..

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  Voor de mensen die nog steeds denken dat politici iets te vertellen hebben (slaap verder) Politici zijn omgekocht of gechanteerd of vrijmetselaars en voeren de NWO agenda (great reset) uit.Politiek is een poppenkast en stemmen een farce.

  Geliked door 1 persoon

 13. J.v.d.Heijden zegt:

  Maak de Brede Hilledijk 189 Rotterdam ONBEREIKBAAR.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s