Rutte . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Rutte . . .

 1. Skarsgärd zegt:

  Dat weet ik niet.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Tjonge, tjonge wie gelooft deze doortrapte volksverlakker en leugenaar nog. Elk berichtje en informatieuitwisseling met het WEF heeft hij bewust gewist https://www.ninefornews.nl/rutte-en-kaag-nemen-deel-aan-wef-je-hoeft-geen-complotdenker-te-zijn-om-daar-vragen-bij-te-hebben/ De doortrapte rat wordt niet voor niets zo pissig https://www.telegraaf.nl/video/1276392583/rutte-pissig-dan-ga-ik-iets-anders-doen Man ga a.u.b. morgen nog wat anders doen wellicht is er wel een functie bij Klaus Schwab of misschien bij Zelensky. Want het blijkt dat u niets meer kunt betekenen voor Nederland met al uw leugens, list en bedrog. het vertrouwen bij heel veel weldenkende Nederlanders is diep tot onder nul gedaald. Uw geloofwaardigheid, met uw verraad heeft u onze soevereiniteit overgeleverd en u bent zo weerzinwekkend en gewetenloos dat u er alles aan doet de Nederlandse burgers die zich blauw aan belasting betalen totaal kapot te maken. Een tribunaal gelijk aan het Neurenberg zou u vanwege land en volksverraad tot de meest zware straf veroordelen u als geschiedenisleraar weet donders goed wat ik bedoel. Uw soort verdient niet beter voor het soort gewetenloze verraders als u is er geen plaats binnen een gezonde en vreedzame samenleving. Hoe moet u zich voelen om er met zo een goedkoop smoesje vanaf te komen met die zogenoemde Nokia wie trapt hier nu in een toestel waar dergelijke informatie überhaupt niet uitgewisseld had mogen worden dat alleen is al strafbaar. Nimmer heb ik zo een weerzin en geen enkel respect gehad voor een doortrapte rat die zich MP durft te noemen. PS Neem uw bondgenote en mede onbetrouwbare volksverlakster Kaag ook a.u.b. mee. Zum kotzen.

  Geliked door 3 people

 3. delamontagne zegt:

  Ach,…….zolang de Nederlanders op die Clown stemmen………….

  Geliked door 1 persoon

 4. Blaffertje zegt:

  Wie denkt hij te zijn om te bepalen WÁT belangrijk is, hij MOET alles laten zien want zo lust er ook nog wel een paar.
  Hij is heel selectief te werk gegaan en heeft DAT verwijderd wat HEM het beste uitkwam.
  Je kan je afvragen wat dat stuk ellende allemaal heeft verwijderd inzake de toeslagen affaire waardoor ook niet alleen mensen in de financiële ellende zijn gestort, maar ook nog eens hun kinderen zijn kwijt geraakt.
  Maar ja, wat maakt hem dat uit.
  Hij heeft geld en privileges genoeg dat hij nooit in de shit komt en kinderen?
  Hij?
  Hij houdt niet van vrouwen.
  Dus kinderen?
  Hij zal het nooit weten hoe het is als je je kind kwijt raakt omdat je door een stel zakkenwassers als fraudeur word aangemerkt.

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Die Rutte haalde in de loop der jaren de ene na de andere vuile streek uit. Je zou denken dat de kiezer hem al jaren geleden beu zou zijn. Maar na ieder verkiezing torent zijn VVD boven alles uit. Maar door die gestolen verkiezingen komt hij tot ergenis van velen steeds weer terug. Dit stuk kruipend ongedierte, deze vuile rat (het zijn er intussen al veel meer geworden) hadden allang verdelgd moeten worden !

  Geliked door 3 people

 6. Niek zegt:

  Als je even blijft nadenken? Denk je nu echt dat hij zo’n oude nokia heeft als minister president? Volgens mij zag ik hem laatst nog verveelt op zijn smart-phone kijken toen Thiery Baudet aan het spreken was. Een Nokia gebruiken als je wilt aanmelden bij parkline of yellowbrick als minister president met zo’n agenda, tuurlijk joh! Dat heet iedereen met een kluitje het riet in sturen en hij komt er nog mee weg ook? Wat een bananen republiek.
  Zelfs de kranten zeggen er niets over, hoe stom moet je zijn? Gaslightning is het enige juiste woord hiervoor, openlijk en zonder schaamte lult deze leugenaar, niemand is capabel deze man naar huis toe te sturen of pieterbaan centrum voor onderzoek? Zelfs van het Wef zegt hij dat ze alleen de hotel kamers regelen, tuurlijk joh! En dat geluufde gij?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s